general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Naš general je samo reka 2 recenice u sudnici.Jedna na pocetku sudenja i to je bila "Nisam kriv,casni sude" i druga srednom sudenja kad su ga pitali dali mu nesto fali na sta je odgovorio "Sve je u redu,casni sude".TO je vojnik.TO je general.A ne ovaj senilni stari psihopat...

To je bio narednik legije stranaca u sudu koji je nosio generalsku uniformu samo u Hrvatskoj. Nigde drugo to nema...:lol:

Naš general je samo reka 2 recenice u sudnici.Jedna na pocetku sudenja i to je bila "Nisam kriv,casni sude" i druga srednom sudenja kad su ga pitali dali mu nesto fali na sta je odgovorio "Sve je u redu,casni sude".TO je vojnik.TO je general.A ne ovaj senilni stari psihopat...

Nije to vaše general, to je vođa udruženog zločinačkog poduhvata.:per:

Nikakav general, jadnik, nije ništa uradio...

Vidi lepoto, u oba snimka se radi o Nemackim zocincima iz IIsv.rata. Oni su javno Osudjeni i otriveni javnosti u vremenu koje si ti stavila. Nemas ovde ni jednog koji je ucestvovao u vremenu od 1991 pa na ovamo na teritoriji bivse YU. :)

Pa naravno da je ww2, ko govori o 1991? a ako ti ne razumes, pa kako onda da razumeju oni iz LDP i DS sekte,:eek: ................oni NISU osudjeni, aman covece, snimci govore o nacistima koji nikad nisu osudjeni od kojih i danas jos neki zive:rtfm:..................el da crtam

Pa naravno da je ww2, ko govori o 1991? a ako ti ne razumes, pa kako onda da razumeju oni iz LDP i DS sekte,:eek: ................oni NISU osudjeni, aman covece, snimci govore o nacistima koji nikad nisu osudjeni od kojih i danas jos neki zive:rtfm:..................el da crtam

Haha, pa ja koliko vidim ti si rekla nesto drugo, ma nema veze,ja sam dobro razumeo snimke :)
Sad razumem i tebe :)
Da,oni jesu osudjeni,ali su ih pustili.

To je bio narednik legije stranaca u sudu koji je nosio generalsku uniformu samo u Hrvatskoj. Nigde drugo to nema...:lol:
Da,imao je najveci cin u legiji stranaca koji neki stranac moze imati te je bio pripadnik najelitnije postrojbe LS,drugi regiment padobranaca.A sta je ovaj sljam bija?JNA general?Pa tamo je najvece čemer bio,najgori generali i najvece dupeliscine koji za rat nisu znali,jedino za popit i pojest.To se vidi i po Ratku...tip izgleda ka okorjeli pijanac,mentalni bolesnik(vjerojatno shizofrenicar) i odvratni ratni zlocinac.Ako si vojnik,general pogotovo,onda se ponasaj kao general.:rtfm:

Gluplji i bezobrazniji i od Zike Seljaka-tzv. novinar RTS-a:

Zbog Mladića sin ostao bez bicikla

Na dan kada je uhapšen Mladić imao sam čvrst dogovor sa sinom da mu kupimo bicikl. To što sam ga izneverio zbog posla bila mi je najbolnija stvar tog dana

stanojevic-zoran.jpg

Kupices ti vec, pristizu pare od onih koji tebi i tvom gazdi daju harac, ja sam svojoj kceri (a obrazovanija sam od tebe i radim castan i odgovoran posao, ne otimam harac narodu)prefarbala stari, vazno je da joj sluzi i da nije od otetog!

Ne moderira se veselje od word-prioriteta svaki dan :neutral:

http://www.uzp.gov.pl/cmsws/page/?F;239 :think:

Da, vojnom pobedom, daj molim te.:hahaha: Sa kime ste se borili? Sa starcima, ženom, decom? Svaka čast...
Borili bi se sa bilo kime(ka i u vukovaru) samo sto su se vlasi odlucili na bezaniju,jos smo vas i po bosni ganjali pa ste morali moljakat za mir.I sloba kaze...dosla voda do grla a rumunjski vlasi u RH obicni zecevi:sad2:

Da,imao je najveci cin u legiji stranaca koji neki stranac moze imati te je bio pripadnik najelitnije postrojbe LS,drugi regiment padobranaca.A sta je ovaj sljam bija?JNA general?Pa tamo je najvece čemer bio,najgori generali i najvece dupeliscine koji za rat nisu znali,jedino za popit i pojest.To se vidi i po Ratku...tip izgleda ka okorjeli pijanac,mentalni bolesnik(vjerojatno shizofrenicar) i odvratni ratni zlocinac.Ako si vojnik,general pogotovo,onda se ponasaj kao general.:rtfm:
Krvojevic, seres mnogo!
Taj nema pojma sta je legija stranaca,kao i ti, cistio je cipele negde na ulici po Francuskoj. St ose tice Legije Stranaca, mogu da proverim uvek,a koliko znam, niko nije cuo za njega.

:mrgreen:
Овако...
Прво на увреду увредом.
Џабли,тата ти је шизофреничар!!!
Ајој...
Па то није твој тата на аватару.
:hahaha:
Лако је прдити иза тастатуре и теби и мени,усташо.
Знамо ми добро од 35 и више година ко сте ви и шта сте.
А научићемо и ове што још скачу по диско клубовима.
Боље ти је увуци се у дупе Косорки или коме другом.
Остави нас, балкански шљам на Балкану,а ти МАРШ у Европу.
Дигните и нови Берлински зид,нећете нам фалити.

Da ako ako si narednik onda se ponašaj kao podoficir što i jesi. Piši Anti da se tako i ponaša... Što se tiče Generala JNA ne prizivaj ih bolje po tebe jer imam ih nekoliko nabrojati pored oca nacije Tuđmana tu je bio i Tus, Špegelj, Štimac, Grubišić, Letica i još po koji... Jel i o tim generalima JNA misliš isto? Kakav politički diletant Isuse pa zar oca nacije tako??? :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Види овог што се маскира иза жеМских гуза...
Стави то У, бре, је л те срамота?
Па ја сам ултранациЈоналиста.
Па видиш ми аватар.
Ипак сми ми небески народ.
Што се тиче геноцидних злочинаца, таквих има колико хоћеш.
Свуда по свијету.
Нажалост, такође се свуда по планети осуђују школовани људи.
За злочине које је мимо наредби и знања чинила пијана багра.
Али *******...
Такав је живот.
:mrgreen:

Back