general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Koji si ti jad...Pa nemoj nama spocitavat dupelizaštvo,to je vasa vjestina."Rusi braca" "Majka Rusija" "Pravoslavna braca od iste slavenske majke" "Vidit cete vi,vidit,jednom kad vas Rusi docepaju" "Jaoo samo se vi hrvati rugajte,Rusi ce nuklearnu na vas bacit".Pa KO normalan ovakve nebuloze moze pricat osim Srbadije?Je.bem mu mater,pa niti jedan vas jeb.eni skup nemoze proci bez ruske zastave,putinove slike ili majice sa likom Medvedeva,pa makar skup bio protiv povecanja cijene kruha.:rtfm:
Jad ste i čemer...
Е кад Хрват каже некоме да је дупелизац!!
Е стварно овај твој пост треба ставити на насловну страницу!!
Нема землје у Европи чију булју нисте лизали.:hahaha:
Ај наведи једну матере ти!?:rotf:

Pa i Rusima su skoro, pa se sad izvlace!:hahaha:

Njemci su nam ajmo rec "prijatelji" iako niti su oni previse zainteresirani za pomoc u zadnje vrime.Sto EU kaze mi izvrsimo,to je cinjenica i to jedna ruzna cinjenica od kad su poltroni dosli na vlast ALI,koliko vidim vas niste niti vi puno drugaciji.EU kaze,vi izvrsite.Toliko volite Ruse da trcite u EU i NATO,samo pokazuje kako ste glup narod.Oni vas bombardirali do prije 10 godina a vi njima,bravo!:super:

Sto bre, vama Nemci u pomoc a nama Rusi, posteno i tradicionalno:lol:...bogme postala bih rusofil ocas posla, zajebi:mrgreen:

Njemci i Rusi su neusporedivi ako ih gledamo kao saveznike.

U najkritičnijem trenutku kad je SAD bio protiv nas skupa sa Francuzima i Englezima, kad su uveli embargo na oružje, Njemačka i Austrija su ultimativno, pod prijetnjom izlaska iz EU zatražila priznanje Hrvatske. Pod njihovim sinergijskim djelovanjem a uz svesrdnu pomoć Vatikana ove 3 velesile su slomljene.

kad je vama i na kojem primjeru to Rusija pomogla ? Šta oni imaju od vas i za šta vi njima trebate ?

Njemci su nam ajmo rec "prijatelji" iako niti su oni previse zainteresirani za pomoc u zadnje vrime.Sto EU kaze mi izvrsimo,to je cinjenica i to jedna ruzna cinjenica od kad su poltroni dosli na vlast ALI,koliko vidim vas niste niti vi puno drugaciji.EU kaze,vi izvrsite.Toliko volite Ruse da trcite u EU i NATO,samo pokazuje kako ste glup narod.Oni vas bombardirali do prije 10 godina a vi njima,bravo!:super:
Ахахахахаххахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:hahaha:
Извршимо после 16 година,а ви унапред скинете гаће и питате јел треба још једном:rotf:

Ахахахахаххахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа:hahaha:
Извршимо после 16 година,а ви унапред скинете гаће и питате јел треба још једном:rotf:
Pa nije se ni dalo ocekivat da cete izvrsit za vrime NATO bombardiranja ili dok su vam politicari jos bili "opijeni" "rusinstvom".Sad kad su vidjeli di stvari vode,indirektno su rekli toj propadajucoj zemlji i naciji "Ajde bok,idemo mi u EU i NATO".Ali sta ja uopce pricam o ovome,pa jer niste vi jedini narod na svitu koji su izrucili bivseg predsjednika? :D

Pa nije se ni dalo ocekivat da cete izvrsit za vrime NATO bombardiranja ili dok su vam politicari jos bili "opijeni" "rusinstvom".Sad kad su vidjeli di stvari vode,indirektno su rekli toj propadajucoj zemlji i naciji "Ajde bok,idemo mi u EU i NATO".Ali sta ja uopce pricam o ovome,pa jer niste vi jedini narod na svitu koji su izrucili bivseg predsjednika? :D

Nije u pitanju samo sudjenje G.Mladicu, vec korektnost citave zavrzlame oko bivse YU. Znas i sam, samo se pravis malo,a? ;)

Mi smo našeg izručili,a šta ste vi sa vašim uradili?;)

Back