*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
kaže se CIA-u , a ne "CIU"
Dobro

Citirala sam "BIU", jer sam "optuzena" da radim za BIU

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže se CIA-u , a ne "CIU"

Јок,они само пишају![]()

Е кад Хрват каже некоме да је дупелизац!!Koji si ti jad...Pa nemoj nama spocitavat dupelizaštvo,to je vasa vjestina."Rusi braca" "Majka Rusija" "Pravoslavna braca od iste slavenske majke" "Vidit cete vi,vidit,jednom kad vas Rusi docepaju" "Jaoo samo se vi hrvati rugajte,Rusi ce nuklearnu na vas bacit".Pa KO normalan ovakve nebuloze moze pricat osim Srbadije?Je.bem mu mater,pa niti jedan vas jeb.eni skup nemoze proci bez ruske zastave,putinove slike ili majice sa likom Medvedeva,pa makar skup bio protiv povecanja cijene kruha.![]()
Jad ste i čemer...

Dobro
Citirala sam "BIU", jer sam "optuzena" da radim za BIU![]()
Е кад Хрват каже некоме да је дупелизац!!
Е стварно овај твој пост треба ставити на насловну страницу!!
Нема землје у Европи чију булју нисте лизали.
Ај наведи једну матере ти!?![]()

Јесу и то БРАБОНЈАВО!!Pa i Rusima su skoro, pa se sad izvlace!![]()

Njemci su nam ajmo rec "prijatelji" iako niti su oni previse zainteresirani za pomoc u zadnje vrime.Sto EU kaze mi izvrsimo,to je cinjenica i to jedna ruzna cinjenica od kad su poltroni dosli na vlast ALI,koliko vidim vas niste niti vi puno drugaciji.EU kaze,vi izvrsite.Toliko volite Ruse da trcite u EU i NATO,samo pokazuje kako ste glup narod.Oni vas bombardirali do prije 10 godina a vi njima,bravo!Е кад Хрват каже некоме да је дупелизац!!
Е стварно овај твој пост треба ставити на насловну страницу!!
Нема землје у Европи чију булју нисте лизали.
Ај наведи једну матере ти!?![]()

Sto bre, vama Nemci u pomoc a nama Rusi, posteno i tradicionalno...bogme postala bih rusofil ocas posla, zajebi
![]()
Pa evo jos se valjam u nejverici.Do kud je ta opsesija Rusijom osla...![]()
a ****** trpa li trpa, milosti nema.Јесу и то БРАБОНЈАВО!!
Тако су сами искали![]()

...a bice razumni kad vam se iznad zagreba zaviori pecurka![]()
odi na neku temu o kukicanju ili receptima za kolace...АхахахахаххахааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааNjemci su nam ajmo rec "prijatelji" iako niti su oni previse zainteresirani za pomoc u zadnje vrime.Sto EU kaze mi izvrsimo,to je cinjenica i to jedna ruzna cinjenica od kad su poltroni dosli na vlast ALI,koliko vidim vas niste niti vi puno drugaciji.EU kaze,vi izvrsite.Toliko volite Ruse da trcite u EU i NATO,samo pokazuje kako ste glup narod.Oni vas bombardirali do prije 10 godina a vi njima,bravo!![]()

Брате мој,савест је чудо!!Sad traze izlaz iz situacije pa cak i Ruse zovu u pomoc, posto su se nama zamerili a i duzni su nam da ni sam Bog nezna koliko.
Pogotovo sad nemogu oka da sklope od kad je G.Mladic u Hagu.![]()
Брате мој,савест је чудо!!
Нек певају "Danke Deutschland"!!![]()

Pa nije se ni dalo ocekivat da cete izvrsit za vrime NATO bombardiranja ili dok su vam politicari jos bili "opijeni" "rusinstvom".Sad kad su vidjeli di stvari vode,indirektno su rekli toj propadajucoj zemlji i naciji "Ajde bok,idemo mi u EU i NATO".Ali sta ja uopce pricam o ovome,pa jer niste vi jedini narod na svitu koji su izrucili bivseg predsjednika?Ахахахахаххахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Извршимо после 16 година,а ви унапред скинете гаће и питате јел треба још једном![]()
Pa nije se ni dalo ocekivat da cete izvrsit za vrime NATO bombardiranja ili dok su vam politicari jos bili "opijeni" "rusinstvom".Sad kad su vidjeli di stvari vode,indirektno su rekli toj propadajucoj zemlji i naciji "Ajde bok,idemo mi u EU i NATO".Ali sta ja uopce pricam o ovome,pa jer niste vi jedini narod na svitu koji su izrucili bivseg predsjednika?![]()
Mi smo našeg izručili,a šta ste vi sa vašim uradili?Pa nije se ni dalo ocekivat da cete izvrsit za vrime NATO bombardiranja ili dok su vam politicari jos bili "opijeni" "rusinstvom".Sad kad su vidjeli di stvari vode,indirektno su rekli toj propadajucoj zemlji i naciji "Ajde bok,idemo mi u EU i NATO".Ali sta ja uopce pricam o ovome,pa jer niste vi jedini narod na svitu koji su izrucili bivseg predsjednika?![]()
Mi smo našeg izručili,a šta ste vi sa vašim uradili?![]()
Ajde ne blamiraj seodi na neku temu o kukicanju ili receptima za kolace...
Mi smo našeg izručili,a šta ste vi sa vašim uradili?![]()