general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

....ako nekome treba suditi onda je to nato - za sve ratove koje je vodio i koje vodi i za milione ubijene u tim ratovima.... oni koji bi mogli da ih zaustave to ne rade zato sto bi to znacilo kraj za covecanstvo...nato je pogubio sve kriterijume, kako su se osilili ne bi me cudilo da jednog dana krenu na kinu ili rusiju...ako njima pukne film svi smo nahebali....samo vi podrzavajte te maloumnike iz nato pakta

Кад смо се ми па љутили на оне који имају искривљену перцепцију стварности? `ајте, молим вас....па ми имамо чак и изреку која се тиче таквих и тога да их сам Бог чува...

Mda, moja percepcija stvarnosti je iskrivljena a vas kompletan vojno-politicki vrh zavrsio je na robiji sa najtezim optuzbama i presudama jos od doba Adolfa.

Ali samo vi guslajte, kolega, ne dajte se ometati.

Mda, moja percepcija stvarnosti je iskrivljena a vas kompletan vojno-politicki vrh zavrsio je na robiji sa najtezim optuzbama i presudama jos od doba Adolfa.

Постоји изрека да ШВИГАР пуца на крају!!
Коло среће се окреће,ко би горе сад је доле,.....
У срећи се нетреба радовати нити у несрећи туђој ругати.
Јел ругала се руга па постала друга!!;)

...a tebe je nato okupirao i jos moras za to da mu platis a rusi te ucrtali na mapi vojnih ciljeva - ne gine vam nekoliko nuklearnih projektila...mi smo se bar protiv toga borili

Постоји изрека да ШВИГАР пуца на крају!!
Коло среће се окреће,ко би горе сад је доле,.....
У срећи се нетреба радовати нити у несрећи туђој ругати.
Јел ругала се руга па постала друга!!;)

Iskreno, tvom voljenom djeneralu zelim dugu starost i tesku bolest.

Pa ako sam radi toga los covjek, ok, mogu zivjeti s tim.

...a tebe je nato okupirao i jos moras za to da mu platis a rusi te ucrtali na mapi vojnih ciljeva - ne gine vam nekoliko nuklearnih projektila...mi smo se bar protiv toga borili

Samo se vi uzdajte u ******e, daleko cete dogurati. :lol:

Iskreno, tvom voljenom djeneralu zelim dugu starost i tesku bolest.

Pa ako sam radi toga los covjek, ok, mogu zivjeti s tim.

Samo se vi uzdajte u ******e, daleko cete dogurati. :lol:

Састала се три канибала.
Први појео Енглеза и жали се због проблема варенја.
Други појео Руса,такође се жали да неможе да га свари.
Трећи се смешка и каже:"Ја сам појео Немца,путера на глави колико хоћеш,кичма без костију,а кад сам до дупета дошао право изненађенје.Унутра сам нашао још три Хрвата"!!;)

Poslednja izmena:
Ja bih trazio zvanicno objasnjenje - kao prosli put ( jest da su nas ignorisali ) .. i odrzao miting protesta MLADIH EVROPEJACA isped ruske ambasade ... :think:

A JEL OVA TV PROPALA ???

taj izvestaj ruske televizije je taacan i nepristrasan .
A sto to ne odgovara hrvatskim nacionalistima iz Srbije , to jest aktivistima LDPa , to je druga stvar .

Gluplji i bezobrazniji i od Zike Seljaka-tzv. novinar RTS-a:

Zbog Mladića sin ostao bez bicikla

Na dan kada je uhapšen Mladić imao sam čvrst dogovor sa sinom da mu kupimo bicikl. To što sam ga izneverio zbog posla bila mi je najbolnija stvar tog dana

stanojevic-zoran.jpg

Kupices ti vec, pristizu pare od onih koji tebi i tvom gazdi daju harac, ja sam svojoj kceri (a obrazovanija sam od tebe i radim castan i odgovoran posao, ne otimam harac narodu)prefarbala stari, vazno je da joj sluzi i da nije od otetog!

... treba svetu pokazati ko je nato a svi oni koji nisu sigurni treba da na svojoj kozi da osete sa kim imaju posla...zbog konacnog obracuna mozda:sad2:

jao andrea , pa dobro tijelo imaš , a di je lice ???

vi ste na svojoj koži osjetili to jer ste budale. imali ste 6 pregovora, sloba je svih 6 odbio i na kraju je pristao na ono na što bi pristao i u pregovorima i bombardiranja ne bi bilo.

Samo ja Albancima zamjeram što nisu otišli skupa s nama kad se rušila Jugoslavija, nego su čekali razvoj situacije i povoljni trenutak.

Back