general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Ni gde pravi Srbin PREDAJE svog generala i heroja- HAGU, kao i ceo vojni i politicki vrh Srbije?
To samo mogu izdajnici roda svoga, a zna se koji su, za cije vladavice su pohapseni i predati!

...pa moraju da rade sta im kazu inace ne bi bili na vlasti, moraju da pripreme teren i za vojnu okupaciju....tretiraju nas kao hitler u ww2 - ucene i ultimatumi

Da se ne osjeca krivim, otisao bi u Hag jos 1996. ;)

Jedan koji se takođe ne oseća krivim i koji je sam otišao u Hag,
iz njega nikako da se vrati, pa čak i posle ležanja u pritvorskoj jedinici mnogo duže nego što bi mu trajala i eventualna presuda.
Znači sud je pristrasan i jako politički angažovan (što nipošto ne bi smeo).
Od takvog suda- i ti bi bežao, sigurno;)

Не лупетај

Eto i taj sto ti je na avataru je otisao u Hag, 2003. ako se ne varam.
Nebitno da li se osjeca krivim ili ne, on je otisao da odbrani svoju cast.
Jednom prilikom na sudjenju je izjavio da mu nije bitno da li ce ga osuditi ili ne, bitno mu je da on javnost svojim argumentima uvjeri da on nije kriv za to sto mu se stavlja na teret. ;)

Eto i taj sto ti je na avataru je otisao u Hag, 2003. ako se ne varam.
Nebitno da li se osjeca krivim ili ne, on je otisao da odbrani svoju cast.
Jednom prilikom na sudjenju je izjavio da mu nije bitno da li ce ga osuditi ili ne, bitno mu je da on javnost svojim argumentima uvjeri da on nije kriv za to sto mu se stavlja na teret. ;)

Видим, пратиш лик и дело Војислава Шешеља

Нека га, какав је такав је, наш је.
Научио нас је да уместо "Само ти синко ради свој посао" почнемо да користимо много паметнију реч по нас, "Распамети!".
А то и јесте оно што је битно у целој причи....
Научио нас је да не дозволимо више ни покоље сопственог становништва, ни бацања у јаме, научио је да смо довољно били мученици и жртве и да је "око за око" политика коју и Срби смеју да примењују. Такорећи, модернизовао нас је да не каскамо за разним комшијама и осталима...
Мало ли је од једног човека?

Кратко и јасно.
Свака ти част на овом коментару!

Jedan koji se takođe ne oseća krivim i koji je sam otišao u Hag,
iz njega nikako da se vrati, pa čak i posle ležanja u pritvorskoj jedinici mnogo duže nego što bi mu trajala i eventualna presuda.
Znači sud je pristrasan i jako politički angažovan (što nipošto ne bi smeo).
Od takvog suda- i ti bi bežao, sigurno;)

Ne bih bjezao. Da je ikako moguce, ja bih se dobrovoljno prijavio da malo odlezim u Sheveningenu.

Zarad istine, koja je zlosUsjedima, normalno, strana, treba reći sledeće:

Nije tačno da je Mladić bio među najslabije ocenjenima u toku školovanja i kasnije službe u JNA. Naprotiv, bio je među najviše rangiranim.

Naredbodavac genocida? Vrlo proizvoljna tvrdnja po principu "što je babi milo"...Krstić, koji za genocid u Srebrenici izdržava kaznu, nije osuđen zato što je naredio genocid, već zato što nije sprečio i kaznio počinitelje, a morao je po komandnoj odgovornosti znati šta se dešava i reagovati. Naredba za genocid nije dokazana.

Što se karakterizacije Mladića kao vojnog komandanta u toku rata u BiH, moram nevoljno reći da je ZlosUsjed u pravu...kada su Srbi pobeđivali, komandovali su neki drugi...Mladić je dobio nasledio već utvrđene linije fronta, koje nije mogao, ili nije hteo da sačuva. Pogotovo u 1995. godini.

1. itekako je tocno, spika kako je bio medju najboljima plasirana je od onih istih koji ga pokusavaju naciniti herojem.

2. Krstic i nije naredio nego Mladic koji je u hijerarhiji bio iznad njega, bude sad i to fino ozvaniceno, strpljenja.

3. pokusavao sam naci neke Mladiceve bitne vojne uspjehe ali naprotiv, nasao sam samo stagnaciju i poraze.

Ja sam prije svega islamske vjeroispovijesti, a ne muslimanske. ;)
Ma yok, kakvi dosadan, nasao bih ja sebi neku zanimaciju.

ma da, islamske- greška, priznajem.
Nego, htedoh reći da je u Hagu takvima ponuđen besplatan turistički aranžman i to još all inclusive, kao kad dobiješ letovanje na nekoj nagradnoj igri.
Ali što ste tamo dobili ( u hagu)- ovde možda izgubite:zper:

Back