general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Незнам чиме су заслужили ови ''гости'' из коњушнице овако повлашћен статус на форуму :think:...мене лично не погађа то што се малоумници овде просеравају али бре брате смета ми бука од лавежа који стварају... Напорни су ко муве говнаре

Прво што треба је да се хитно промени овај адвокат Алексић, који је руком ућуткивао генерала да не говори.
Ко је увалио овог пајаца да буде адвокат одбране ?

Ратко Младић:
"Ja sam branio svoj narod i svoju zemlju, nisam branio Ratka Mladića. Sada pred vama ne branim Ratka Mladića. Prrema meni su postupali ljudski i dostojanstveno. Nervira me procedura, radi moga zdravlja. Ja ne ubijam muslimane kao muslimane, ni Hrvate kao Hrvate. Ne ubijam ni sada u Libiji.", rekao je Mladić pre nego što ga je prekinuo sudija Ori. "Želim da živim i da doživim slobodu. I ovakakv kakav sam, branim svoju zemlju i svoj narod, a ne Ratka Mladića. Ja neću mene da vodaju ispod ruke kao slepca. Mogu da hodam koliko mogu, a kad ne budem mogao, onda neka me nose. Ja sam general Ratko Mladić i čitav svet me tako poznaje."

18837294.jpg

То је српски генерал, а не ови у Београду што 'ладе јајца у генералштабу по луксузним канцеларијама !

Da nije bilo matice Srbije,koja vas je pomagala, srpska bi vam trajala par dana.Sad su napaćeni krajišnici neki ratnici, a srbi iz srbioje su išliu za njih ratovati, dok su oni u Srbiji podobijali velike penzije,stanove i kuće po Beogradu. :kafa:

Ја се теби заги не обраћам. Причам са Србима на српском форуму. Не занима ме твоје мишљење. Лепо је што знаш ћирилицу и српски језик. Ја ваше писмо, језик и правопис Вука Караџића и када бисте имали своје хрватско, као што немате, никада не бих учила, јер ме не занимате. Не идем на ваше форуме, не читам ваше новине, иако су на српском језику, јер други не знате. Понашај се као да ме нема, јер се и ја тако према вама понашам. Немој то схватати лично, јер те ја и не познајем. Разговорам само са Србима и то је мој избор и моје право.

BN televizija belezi veliku gledanost IZ SRBIJE, naravno, necemo valjda B92 ili Zutoviziju:cool:

BN TV smece je od televizije, odurni koktel krajnje neukusnog sovnistickog guslanja i turbo folk dernjave garniran agresivnim reklamama za nadrilijecnicka pomagala koja lijece svjetlom, magnetima, zvukom ili pak "izvlace toksine kroz stopala".

Nekako mi je potpuno prirodno da je taj televizijski otpad baziran u RS, u neukoj i zaostaloj prijestolnici kupusarske Semberije - Bijeljini. Posve normalno i shvatljivo.

Pa Tadić sigurno nije, a ko postavlja branioce - zna se...

Tadic se za sve pita,cak i za poljoprivrednike?Kakve veze ima on sa poljoprivredom?Zasto ne bi i birao branioca,da se ionako bolesnom Mladicu,koji nece moci sam reci pravu istinu,onemoguci sa nesposobnim braniocem,da je iznese u javnost?Tadic bi dobio packe po usetima,kada bi ovaj rekao sve sto zna!

BN TV smece je od televizije, odurni koktel krajnje neukusnog sovnistickog guslanja i turbo folk dernjave garniran agresivnim reklamama za nadrilijecnicka pomagala koja lijece svjetlom, magnetima, zvukom ili pak "izvlace toksine kroz stopala".

Nekako mi je potpuno prirodno da je taj televizijski otpad baziran u RS, u neukoj i zaostaloj prijestolnici kupusarske Semberije - Bijeljini. Posve normalno i shvatljivo.

sta se uzbudjavas, pitaj ga o kvaliteti Sa televizija :rotf:

Poslednja izmena od moderatora:
Ја се теби заги не обраћам. Причам са Србима на српском форуму. Не занима ме твоје мишљење. Лепо је што знаш ћирилицу и српски језик. Ја ваше писмо, језик и правопис Вука Караџића и када бисте имали своје хрватско, као што немате, никада не бих учила, јер ме не занимате. Не идем на ваше форуме, не читам ваше новине, иако су на српском језику, јер други не знате. Понашај се као да ме нема, јер се и ја тако према вама понашам. Немој то схватати лично, јер те ја и не познајем. Разговорам само са Србима и то је мој избор и моје право.

You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.

sta se uzbudjavas, pitaj ga o kvaliteti Sa televizija :rotf:

Ma ne "uzbudjavam" se uopste, pored sve tuge i jada ovih dana, milo mi sto sam videla generala u onakvom izdanju i cula sta je rekao (doduse ne sve, bila sam na poslu ali mi moji preneli, a ima dosta linkova ostavljenih na drugim forumima), ne moze mi niko pomutiti tu radost, kad je vec moralo tako.

Back