*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.188
I jos jednom (za one koji nisu videli ili je "preslo" na drugu stranu:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

valjda je Kradzicev proces previse odmakao da bi bilo spajanja
ni ja nista videla nisam ....
valjda je Kradzicev proces previse odmakao da bi bilo spajanja
ni ja nista videla nisam ....
![]()

Odgledajte, Lepotan (ima i "lepotica") i PAJACA

Прво што треба је да се хитно промени овај адвокат Алексић, који је руком ућуткивао генерала да не говори.
Ко је увалио овог пајаца да буде адвокат одбране ?
Ратко Младић:
"Ja sam branio svoj narod i svoju zemlju, nisam branio Ratka Mladića. Sada pred vama ne branim Ratka Mladića. Prrema meni su postupali ljudski i dostojanstveno. Nervira me procedura, radi moga zdravlja. Ja ne ubijam muslimane kao muslimane, ni Hrvate kao Hrvate. Ne ubijam ni sada u Libiji.", rekao je Mladić pre nego što ga je prekinuo sudija Ori. "Želim da živim i da doživim slobodu. I ovakakv kakav sam, branim svoju zemlju i svoj narod, a ne Ratka Mladića. Ja neću mene da vodaju ispod ruke kao slepca. Mogu da hodam koliko mogu, a kad ne budem mogao, onda neka me nose. Ja sam general Ratko Mladić i čitav svet me tako poznaje."
![]()
То је српски генерал, а не ови у Београду што 'ладе јајца у генералштабу по луксузним канцеларијама !

Pa sto nije otisao u Hag 1996. da i tamo brani svoju zemlju, a ne da brani sebe?![]()
Branio je svoj narod u toku rata, genius.
Posle je od progona, logično-branio sebe![]()
Pa sto nije otisao u Hag 1996. da i tamo brani svoju zemlju, a ne da brani sebe?![]()
И ето по ко зна који пут ТРЕБА РУСИ ДА НАМ ОБЈАСНЕ О ЧЕМУ СЕ ОВДЕ РАДИ... сјајан клип!!!![]()
Branio je svoj narod u toku rata, genius.
Posle je od progona, logično-branio sebe![]()

Mladic je danas izjavio da on u Hagu nece braniti sebe, kao Ratka Mladica, nego kao generala Ratka Mladica.
Zasto nije otisao 1996. da brani cast tog "generala" i cast svog naroda, ako je vec ubijedjen da nista nije zgrijesio i da je branio samo svoj narod i svoju zemlju?
Dakle, nema razloga za "skrivanje" ako je nevin.
Trebao je fino otici i dokazati svoju nevinost.![]()
u Haagu se niko ne može odbraniti ako mu već nije unapred potpisana oslobadjajuća presuda..preduslov za to je da je prevashodno ratovao portiv Srba i Srpskih inetersa,i tom prilikom se istakao kao srbomrzac bez premca...
on ne moze biti nikako kriv u sudu koji oslobodi Orica, a njega u napred osudi ...
![]()
))))))Mladic je danas izjavio da on u Hagu nece braniti sebe, kao Ratka Mladica, nego kao generala Ratka Mladica.
Zasto nije otisao 1996. da brani cast tog "generala" i cast svog naroda, ako je vec ubijedjen da nista nije zgrijesio i da je branio samo svoj narod i svoju zemlju?
Dakle, nema razloga za "skrivanje" ako je nevin.
Trebao je fino otici i dokazati svoju nevinost.![]()
Pa eto onda, sta je problem. I sama kazes da ne moze biti kriv.![]()
U.,
dakle u Hagu se brani sve osim časti.
Tamo je ona neodbranjiva. Pogotovo za onoga ko je osuđen unapred.
Dokle vise, sudbo crna?
Tko ce vozit' bager Caterpil... ehm, drzati mac osvete kad opet zatreba? 
Мито, слажем се са тобом што се генерала тиче и ти то знаш. Знаш шта највише боли? Ово
Evidentna nestasica 'eroja nadvila se poput zle kobi nad serbskijem pukom.Dokle vise, sudbo crna?
Tko ce goloruku nejac branit' kad opet horde povampirene krenu serbstvo da uniste?Tko ce vozit' bager Caterpil... ehm, drzati mac osvete kad opet zatreba?
![]()

problem je sto je u napred osudjen ... od suda koji oslobodi Orica
Слажем се. Страшно је.
On je samo optuzen, ne i osudjen.
Svako moze biti optuzen, ali zato ode i dokaze svoju nevinost.
Ipak, ovdje ce prije biti da je Mladic svjestan svoje krivice, i zato je bjezao od ruke pravde.
Ma pusti tu suplju. Nije to nikakav izgovor.