nojkic_problem
Buduća legenda
- Poruka
- 26.329
vec smo videli sud na delu- pomilovanja mujama, presude srbima
Наравно. Није џабе тај суд назван Хашки казамат
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vec smo videli sud na delu- pomilovanja mujama, presude srbima
valjda ce se BiH mirno referendumom podeliti![]()

Evidentna nestasica 'eroja nadvila se poput zle kobi nad serbskijem pukom.Dokle vise, sudbo crna?
Tko ce goloruku nejac branit' kad opet horde povampirene krenu serbstvo da uniste?Tko ce vozit' bager Caterpil... ehm, drzati mac osvete kad opet zatreba?
![]()
Evidentna nestasica 'eroja nadvila se poput zle kobi nad serbskijem pukom.Dokle vise, sudbo crna?
Tko ce goloruku nejac branit' kad opet horde povampirene krenu serbstvo da uniste?Tko ce vozit' bager Caterpil... ehm, drzati mac osvete kad opet zatreba?
![]()

Nikad se nista na Balkanu nije mirno podijelilo.![]()
I jos jednom (za one koji nisu videli ili je "preslo" na drugu stranu:
![]()
Takvi izgovori su i vise nego smijesni.
I Šešelj je otisao u Hag.![]()
A zasto drzavna TV Rusije pravi neumesne papalele izmedju Tadica i Djindjica ??![]()

Јесте? Па како онда можеш да се слажеш са неким ко подржава политику Томислава Николића?

On je samo optuzen, ne i osudjen.
Svako moze biti optuzen, ali zato ode i dokaze svoju nevinost.
Ipak, ovdje ce prije biti da je Mladic svjestan svoje krivice, i zato je bjezao od ruke pravde.
![]()
Наравно. Није џабе тај суд назван Хашки казамат
Čudno je bilo gledati ga danas. Ni po čemu čovjek koji ne zna ne bi mogao zaključiti da je to isti onaj koji je urlao "pravac Potočari pravac Bratunac" "rokaj u živo meso" "tamo nema srpskog življa mnogo".
Čak kad ga čovjek gleda na sprovodu kćeri na trenutak pomisli da se radi o ljudskom biću.
Ja mu želim puno zdravlja, da rumenog i jedrog lica dočeka osudu za genocid.
On je bezao kolko i neki drugi zatvorenik!Alo LDPeovac,covek je valjda primao hemoterapiju u kucnoj radinosti?

A šta si očekivao, Chuck Norris-a ?
Ja sam poslednji put glasala za SRS, ciji je lider najavio "kravo prolece" i sklonio se u HAG. S trubacima, slavljem, pesmom...
Nikolic nije dobio moj glas (nije bilo prililke) ali sam ponosna sto nisam glasala ni za one koji su ISPORUCIVALI, a ne govorili sta bi bilo kad bi bilo, i kad su prisiljeni da kazu. Nisam glasala za Kostunicu, Tadica, ali na zalost jesam za Hrvata koji najavi to "kravavo prolece" i skolni svoju debelu hrvatsku pozadinu na sigurnol. Pa, da li cu ili necu glasati za bilo koga, ili hocu za svakog ko ima sanse da potuce zute, odlucicu sama. Jer, reci ( i samo reci) kad si pritesnjen, i URADITI , za mene nikad nece biti isto. Ko ne moze da razume, nije do mene. Ne trebaju meni reputacije da bi ovde bivsi pandur (tako su pisali drugi korisnici) agitovao da to ne cine, ama mi ich ne trebaju! Ja znam KO SAM, sta sam, svi moji postovi za sve ove godine ovde nikad nisu bili izdjanicki...
Udovoljite bivesem panduru (citiram neke korisnike, ili je i sada to- ne znam niti me zanima), ne dajite mi reputacije, ja i dalje ostajm Bilja,Srpkinja i svim srcem za HEROJA-GENRALA MLADICA i svoj SRPSKI NAROD![]()
Čudno je bilo gledati ga danas. Ni po čemu čovjek koji ne zna ne bi mogao zaključiti da je to isti onaj koji je urlao "pravac Potočari pravac Bratunac" "rokaj u živo meso" "tamo nema srpskog življa mnogo".
Čak kad ga čovjek gleda na sprovodu kćeri na trenutak pomisli da se radi o ljudskom biću.
Ja mu želim puno zdravlja, da rumenog i jedrog lica dočeka osudu za genocid.
hoćemo na kavu biljo![]()
Ti koji ce ga osuditi,i sami su genocidni,a narocito ti koji se raduju!
Cuti bre hrvat,vi ste nasli da pricate o genocidu,vi koji ste u drugom svetskom ratu vadili decu iz utroba srpkinja!
Pokrij se usima i cuti,leba ti!
Mozda je tjelesni oslabio, ali ni jednog trenutka nije djelovao da mu je zao onih ljudi i djece cije je ubijanje naredio.