general ratko mladic - sudjenje pred haskim tribunalom.

Srbe su odredili kao neprijatelje odmah na pocetku

Наравно, јер од самог почетка су роварили против Срба.
Не знам само како је до тога дошло, гледајући историју и историјска савезништва Србије. Претпостављам да је то зато што су знали да су СРби најтврђи орах, па нас дан-данас туцају не би ли нас скроз разбили.
Заборављају само једно - Србија се умирити не може (тако лако). :rtfm:

Нису се сви борили за своје, Фрањо Туђман и Алија Изетбеговић нису Србе сматрали равноправним народом и својом шовинистичком политиком су прекршили одлуке АВНОЈ-а и изазвали грађански рат са елементима верског рата.
Јел су Хрвати и Муслимани (Бошњаци) били или се осећали угрожено у Југославији?
Нису, јел тако?
Јел су се Срби осећали угрожено од Туђманове и Изетбеговиће шовинистичке политике?
Јесу, јел тако?
Ne pricaj gluposti!Vi niste muslimane smatrali neravnopravnim?Muslimane u BIH niste ni smatrali narodom,za vas(ali i za ratka) oni su bili turci/balije ili poturice zato ne pricaj gluposti.Imali ste JNA,srpske dragovoljce i bosanske srbe sve za oruzijem a nasuprot vas bili muslimani sa papovkama i levisicama.Pusti pricu,proslo je 20 godina,nemos vise nikog ubjedit u drugacije...

:orkestar:

mladic-hag.jpg

Ziv hrvat je uvreda za etiku .

Koj se moj petljas u diskusiju izmedju mene i Bundike . Bundika je moj , pa i kad se ne mislimo isto , na kraju opet je moj . A ti si hrvat , Prvo treba da se sipises iz ludiozdera , pa tek onda da komentarises .

Ne bi dao jednog Bundiku za svih 5 miliona rvata .
Evo tvog odgovora,tipicno..."Ziv hrvat je uvreda za etiku" samo zato jer si iskompleksiran i jer te oluja otpuhala preko drine ali nemos reci svojoj prekodrinskoj braci sta ste radili 4 godine prije oluje i za sta ste OSUDENI.Znam,tesko je uopce nabrojati toliko toga,problem je sto se nama sudilo za Oluju a vama za citav rat na prostoru RH te su za to osudeni svi visoki predstavnici tvoje nekadasnje "vlade",a Sloba je na njegovu srecu umro na sudenju inace bi i njega zadesila slicna sudbina.

Ne pricaj gluposti!Vi niste muslimane smatrali neravnopravnim?Muslimane u BIH niste ni smatrali narodom,za vas(ali i za ratka) oni su bili turci/balije ili poturice zato ne pricaj gluposti.Imali ste JNA,srpske dragovoljce i bosanske srbe sve za oruzijem a nasuprot vas bili muslimani sa papovkama i levisicama.Pusti pricu,proslo je 20 godina,nemos vise nikog ubjedit u drugacije...

Ко није поштовао устав СР Босне и Херцеговине, Срби или Хрвати и Муслимани (Бошњаци)?
Ко је пуцао први на цивиле у Сарајеву, Срби или Алијина политичка паравојска (Зебе)?

Наравно, јер од самог почетка су роварили против Срба.
Не знам само како је до тога дошло, гледајући историју и историјска савезништва Србије. Претпостављам да је то зато што су знали да су СРби најтврђи орах, па нас дан-данас туцају не би ли нас скроз разбили.
Заборављају само једно - Србија се умирити не може (тако лако). :rtfm:

Ja znam . A tebi preporucujem tekst ,, Recept za srpsku pustinju ,, - PA CES VIDETI PRAVO LICE TIH ,, ISTORIJSKIH SAVEZNISTAVA ,, ...

Poslednja izmena:
Ко није поштовао устав СР Босне и Херцеговине, Срби или Хрвати и Муслимани (Бошњаци)?
Ко је пуцао први на цивиле у Сарајеву, Срби или Алијина политичка паравојска (Зебе)?

alo,pa nije rat u bivsoj jugi poceo sa pucanjem u sarajevo.kievo,skabrnja,vukovar nisu bosna...

Хвала Богу ГЕНЕРАЛ МЛАДИЋ ЈЕ БИО ДОСТОЈАНСТВЕН И НИЈЕ МУ СЛОМЉЕНА ЛИЧНОСТ А ОН ЈЕ СЈАЈНА ЛИЧНОСТ - то је оно чега сам се
највише плашио с обзиром да је очигледно веома тешко болестан...

Bio heroj - ostao heroj!!!

Хвала Богу ГЕНЕРАЛ МЛАДИЋ ЈЕ БИО ДОСТОЈАНСТВЕН И НИЈЕ МУ СЛОМЉЕНА ЛИЧНОСТ А ОН ЈЕ СЈАЈНА ЛИЧНОСТ - то је оно чега сам се

Он је човек посебног кова и изузетних врлина. Зато и јуришају на њега. Само болест и смрт могу да му науде и ништа више. Благословљен је народ којем се роди такав човек.

Pa šta reći kad sam ja na jednom stranom sajtu pročitao da je on lično naredio nekom dedi da pojede jetru svog unuka.

Barem nek se od takvih budalaština odbrani.

Takve nebulozne price ne mozes da sprecis ma sta Mladic kazao u toku sudjenja. Jednostavno klaonica, svako je uz svog i bas neko treba da bude plitak pa da ne konta da u jednom opstem masakru nema cistih ruku.
Pravnicki ne bi valjalo da Mladica osude. Do sada je samo Krstic osudjen za genocid ali je Zalbeno vece donelo presudu za pomaganje i podrzavanje zlocina genocida. Mladic i Karadzic ce biti ti na kojima se lome kola, doduse Karadzic moze da se izvuce tvrdnjom da se Mladic oglusio o naredjenja dok isto ne vazi za Mladica. Sud je duboko zajeo i jos '07 proglasio da je Srebrenica genocid, njima treba naredbodavac, ne bunim se ako je kriv ali mi se u kontekstu mogucih pravnih posledica ne svidja.

Srbi su i sluzbeno prvi poceli rat u BIH.Dok su se bosnjaci ufali u JNA na dan pocetka rata,ovi su po okolnim brdima namjestali artiljeriju za 3 godine pakla i uzasa u kojim je UBIJENO preko 10 tisuca ljudi.Da je "đeneral" ista znao o ratu i da je imao ikakvog morala nebi drza tolike civile 3 godine u blokadi i granatirao ih kao da su glineni golubovi.Za ovo je vec osuden prakticki za zlocine protiv covjecnosti i obicajima rata,za teroristicka djelovanja protiv civila i to je vec jedan UZP za Sarajevo.Cekaju ga jos 3-4,a za Srebernicu mu se netriba ni sudit,ima svjedoka sa njegove strane koji su rekli da im je tako bilo receno a posto se u Haagu vjerodostojni smatraju i "svjedoci" druge strane,a kamoli Mladicevi,onda mu ne gine i drugi UZP za genocid i zlocine protiv covjecnosti.

Kazem,gotovini su u obzir uzeli svjedocenje jedne 88 godisnje bake koja je rekla da je vidjela dva vojnika koji odvlace jednog mladica u ubijaju ga.Nezna dal su bili HV ali su nosili maskirnu...Na temelju toga i jos takvih par svjedocanstava Gotovina je imao komandnu odgovornost iako nitko nemoze potvrdit da je ta baba govorila istinu.Evo,sad si zamisli kad dode stotine ljudi takvih Mladicu i jos kad imaju svjedocenja njegovih ljudi...Nema njemu spasa.Pitanje je dali ce dobit dozivotnu ili simbolicnu kaznu,nesto tipa 1000 godina.

Pucali su uvek na Srbe, i za vreme vladavine *********, u navodno mirnim vremenima. ;)

alo,pa nije rat u bivsoj jugi poceo sa pucanjem u sarajevo.kievo,skabrnja,vukovar nisu bosna...

А како су присташе Туђманове политике давиле југословенског војника у Сплиту?
Па нису Срби напали југословенску милицију, царину и армију у Словенији него словеначко руководство које је хтело националну државу а по наговору држава Запада и по цену рата?

zar se nisi najviše plašio da tadić proda telekoma.. i poljubi te filmski u usta, pa ti tako prenese demokratski sindrom sa sve zvezdicama?

Pa šta reći kad sam ja na jednom stranom sajtu pročitao da je on lično naredio nekom dedi da pojede jetru svog unuka.

Barem nek se od takvih budalaština odbrani.

ИСТИНА ЋЕ СВАКАКО ИЗАЋИ НА ВИДЕЛО - ја сам апсолутно сигуран да генерал Ратко Младић НИЈЕ УМЕШАН У БИЛО КОЈИ ЗЛОЧИН... он није тако васпитан... он злочинство нема у својој личности.

Али, оно што ми већ сада смета ТО ЈЕ ШТО ЋЕ ПОСЛЕ ОБЕЛОДАЊИВАЊА ИСТИНЕ СТИЋИ 2-3 ИЗВИЊЕЊА СТВАРНИХ ЗЛОЧИНАЦА - И НИКОМ НИШТА. Зато бих волео да се СВИ СРБИ ЗАВЕТУЈУ ДА НИКАДА, АЛИ НИКАДА НЕЋЕ ОПРОСТИТИ ЗЛОЧИНЦИМА ЗА СВЕ ОВО ШТО НАМ РАДЕ - НЕГО ДА ЋЕ ТРАЖИТИ ПРАВЕДНУ ОСВЕТУ.

Back