- Poruka
- 261
И Либију и Африку!
Da...i Afriku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И Либију и Африку!
Zato sto ne verujem da bi ga one zene ubile,al da se suoci sa njima, mada je to psiho, njemu samo Bog moze suditi![]()
Zanimljivo je kako svi, ali bas svi zlocinci daju isto opravdanje svojih zlocina.Ja sam branio moj narod.

Uz opaske da se tužilac u predmetu hrvatskih generala ponašao kao "đavolji advokat" koji iznosi tezu o "nevidljivom etničkom čišćenju", branioci zatražili slobodu za Antu Gotovinu, navodeći da se radi o "hrabrom i čestitom vojniku kome svet duguje zahvalnost jer je svoj život izložio opasnosti da bi porazio one koji su etnički očistili prostor bivše Jugoslavije". Oslobađajući presudu za svoje klijente zahtevaju i odbrane Ivana Čermaka i Mladena Markača
http://www.sense-agency.com/tribuna...t-gotoviniquot.25.html?cat_id=1&news_id=11898
Meni je milo sto je tebi milo, ali izgleda bolje od Tadica, i sigurno je da nece docekati kraj sudjenja, ali im rece to sto rece, pa bilo ti milo ili krivo!
Mada, mislim da je bogohulno poredjenje Tadica i Mladica![]()
Sećam se odlično , isto je i Ratko "jamčio" obrezanima da im neće dlaka sa glave faliti kad je ušao u Srebrenicu , to je bilo u isto vreme , samo mesec dana pre Oluje .
Sećam se odlično , isto je i Ratko "jamčio" obrezanima da im neće dlaka sa glave faliti kad je ušao u Srebrenicu , to je bilo u isto vreme , samo mesec dana pre Oluje .
"Ja sam branio moj narod. Ja nisam ubijao kao ovi u Libiji!"
P.S. Na B92 (gledam i po sajtovima, Hrvati, Muslimani, Siptari i domaci kvislnzi) ne mogu da prebole sto covek izgleda dobro, bolje od Tadica iako Tadic ima i imao je sve sto mu dusa pozeli na grbaci osiromasenog, izdanog i ponizenog naroda! Pocrkase od muke![]()
![]()
pa jel nekom hvalila dlaka....svi su prebaceni po zelji na Alijnu teritoriju....
pa kada je sama optuznica farsa, kakvo sudjenje moze da bude? u svakom slucaju, videcemo kako ce sve to izgledati.
pa kada je sama optuznica farsa, kakvo sudjenje moze da bude? u svakom slucaju, videcemo kako ce sve to izgledati.

Гледајући прво појављивање Младића у Хагу подсетило ме колико, уствари, међународна заједница има потребе да се опере од деведесетих и својих поступака у бившој СФРЈ тада, почевши од признавања (и тиме директног подстрекавања на ратне сукобе) бивших република СФРЈ за независне државе не рачунајући уопште права српске стране, преко помагања у оружју, пропаганди и свему осталом свима осим Србима, све до НАТО бомбардовања Србије и признавања Косова.
Дебело су засрали а Србе одредили за кривце. И ово што су као осудили пар Хрвата и пар Муслимана, и то је у склопу њиховог (МЗ) прања, а не у интересу правде. Уосталом, и цео тај суд основао је УН - међународна заједница, за коју се зна под чијом је контролом (као и сам УН).
Дакле, да је права и правде, међународна заједница (водеће западњачке земље) је та која би требало да буде кажњена за своја недела.
Доћи ће и тај дан, ваљда...
Не дају сви Туђман је кренуо у рат да истреби Србе из САО Крајине.
Dlaka nije ...Al zato glava jeste![]()

MLADIĆ u opsadi Sarajeva:Не хрватски врховник Фрањо Туђман је ово говорио када је извршио агресију на заштићене зоне Уједињених нација (УНПА) у САО Крајини.
Ти си млад па се не сећаш тога.
TUCITE POLAKO, DOK IM PAMET NE RAZVUČEMO
MLADIĆ u Srebrenici:"Velešiće tuci i Pofaliće tuci. Tamo nema mnogo srpskoga življa."
"Evo nas 11. jula 1995. godine u srpskoj Srebrenici. Uoči još jednog velikog praznika srpskoga poklanjamo srpskome narodu ovaj grad. Napokon, došao je trenutak da se, poslije bune protiv dahija, Turcima osvetimo na ovom prostoru."
"Nisam znao za želju Srba da precizno gađaju vojne meta suprotne strane i očito je da je bilo područja gdje nema vojnih objekata i tamo je granatirano stanovništvo. Globalna strategija srpskih snaga bila je pogoditi stanovništvo, da se izazove strah i teror", rekao je zaštićeni svjedok.
Па када се сећаш што реплицираш на мој пост?Sećam se odlično , isto je i Ratko "jamčio" obrezanima da im neće dlaka sa glave faliti kad je ušao u Srebrenicu , to je bilo u isto vreme , samo mesec dana pre Oluje .
U svakom slucaju, izjavio je da zeli da zivi i odbrani se od optuzbi
Zeleo bih da mu u dovoljnoj meri poprave zdravlje kako bi to mogao da uradi
da se je barem ugledo na srbe u srebrenici.p mu materina,traljava...

5 ZZP-a i to za genocid,etnicko ciscenje,stavaranje velike srbije i sve to orkestrirano uz Milosevica,Karadica,Mrksica i Mladica,uz pomoc Seselja(navodim sta je Orie reka) je tebi ka optuzba da je nekom drpio novcanik?Jao al ste ga naj.ebali...Do prije mjesec dana Orie je bio "jedini pravedni sudac u Haagu",odjednom je sudionik farse...
Apsolutno je farsa, cak je i njega izbacilo iz takta!
Sama optuznica je prilicno nebulna, kao da se sudi nekom ulicaru koji je drpio nekome novcanik na ulici, i bezeci gurajuci se kroz masu sveta, koja je padala okolo i pravila stetu, te se tom lopovu natovarila steta i za saoberacajke u susednom gradu!
![]()
...................valjda .rekao nesto sto im ne pase

Pa i Tudjman je za sebe govorio da je branio svoj narod i državu , isto ko i Ratko , Gotovina , Šešelj , Sloba , Haradinaj ... isti qurac .
Poubijale su te zene po selima oko Srebrenice ko zna koliko nevinih ljudi,lupale u serpe pa onda ulazile u srpska sela posle naserovih koljaca da pljackaju ,samo bog zna koliko su nevinh dokrajcile
.. Vama iz RS svaka cast ... 
Nisam ja šljam i kukavica da napuštam majku Srbiju i bežim preko grane .
Ma sta tebe briga, sigurno ces u ustasiji dobiti azil kad ti zatreba za zasluge za "lijepu vasu"