Генерал Младић умире!

Smesno ti?
Sad kad je u Hagu i tesko bolestan moze svako da ga ismejava pa i ti.
Eto...docekali su neki svojih pet minuta.
Da ti je kojim slucajem dosao na vrata pre par godina doziveo bi mozdani udar.
Lako je mrtvom vuku zube brojati.
Pa jos i na forumu, ovako skriven iza nicka i avatara.

Ma vusrao bih se da mi je dosao. Userem se od gace od tih agresivnih sovinista.

Можда он по вама није достојан да се о њему отвори једна тема у знак подршке храбром Генералу да истраје у борби коју води за свој живот .

Можда ја по вама нисам достојна да отворим ову тему али једно је истина Генерал Младић умире!
......

Да ли по вама један човек који умире има право да ми који га подржавамо отворимо једну тему у знак подршке човеку који је ослободио све нас!

Драга госпођице, другарице, сестро, како год хоћеш,
ЂЕНЕРАЛА ИМА КО ДА ЖАЛИ И ИМА КО ДА ПАМТИ...
САМО ОНИ КОЈИ СУ ИЗДАЛИ ОВУ ЗЕМЉУ И ОВАЈ НАРОД, ПА ИМ ЈЕ СМЕТАО НАШ ЧАСНИ ЂЕНЕРАЛ, ЈЕР ЈЕ САЧУВАО СРПСКИ НАРОД ОД ИСТРЕБЉЕЊА И СУПРОТСТАВИО СЕ ЗАПАДЊАЧКИМ ФАШИСТИМА,, САМО ОНИ МОГУ РЕЋИ ДА НИЈЕ ДОСТОЈАН ДА СЕ О ЊЕМУ ГОВОРИ.
ЂЕНЕРАЛ МЛАДИЋ ЈЕ НАШ САВРЕМЕНИ ОБИЛИЋ.
ДАЋЕ БОГ, ДА СВИ КОЈИ СУ ГА ИЗДАЛИ И ПРЕДАЛИ ХАШКИМ ЗЛОЧИНЦИМА, ЈЕДНОГА ДАНА БУДУ НА ОПТУЖЕНИЧКИМ КЛУПАМА.
(и никад, никад, али баш никад немој да се правдаш пред онима који то не заслужују - еуроатлански празноглавци не заслужују да кажеш како можда ниси достојна да отвориш ову тему... ако мислиш на то да нико од нас није достојан да говори о српском јунаку, о ђенералу који је жртвован за свој народ, коме је поклонио најбоље године свога живота, онда је то тачно... али СВИ МИ ДУГУЈЕМО ЂЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ДА ГА СПОМИЊЕМО СВАКОДНЕВНО, ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ ОНАЈ КО ЈЕ САЧУВАО СРПСКИ НАРОД ПРЕКО ДРИНЕ)
ВОЛИМО ВАС ЂЕНЕРАЛЕ...

Back