Генерал Младић умире!

Kako bre zasto sramota?

E pa to sto ne znas zasto je to sramota, i zasto je besmisleno da postavljas ta pitanja, objasnjava zasto se toliko lozis na deda Ratka.

Ne lozim se ja na Ratka nego mi smetaju komentari gde ga vredjaju i nazivaju kriminalcem.
Danas je u Zadru Ante Gotovina dobio neku nagradu, (nisam bas cula kakvu) ali je dobio, na nivou grada. Vlada HR javno slavi oluju (najvece etnicko ciscenje od drugog svetskog rata) i pozdravljaju svoje generale u Hagu. Daju imena ulicama po njima.
Za Divjaka (koji je vojnicima pucao u ledja) BiH izdvaja milion eura za kauciju.
Tacija biraju za predsednika drzave.
Dudakovica i Nasera Orica slave kao najvece heroje.
A mi Mladica ovako blatimo...i nazivamo kriminalcem, stracem, ratnim profiterom....

Poslednja izmena:
"Sto je babi milo to joj se i snilo".
Ti bi mozda voleo da sam ujkanica, ali...zalim slucaj...
Sta ces, mora cura imati manu...;)[/QUOTE
ispricavam se ali sto je to ujkanica ...da mogu dalje da pratim ovu ..kako kaze jedan balkon ...temilicu

:bye:

Ujkanica?
Ne znam, pitaj zemljaka. Znam samo da sigurno nisam to sto on misli.

Ne lozim se ja na Ratka nego mi smetaju komentari gde ga vredjaju i nazivaju kriminalcem.
Danas je u Zadru Ante Gotovina dobio neku nagradu, (nisam bas cula kakvu) ali je dobio, na nivou grada. Vlada HR javno slavi oluju (najvece etnicko ciscenje od drugog svetskog rata) i pozdravljaju svoje generale u Hagu. Daju imena ulicama po njima.
Za Divjaka (koji je vojnicima pucao u ledja) BiH izdvaja milion eura za kauciju.
A mi Mladica ovako blatimo...i nazivamo kriminalcem, stracem, ratnim profiterom....

Kad bi samo znala kako me briga koje su to nacionalisticke pomahnitalosti u drugim drzavama.

Pa sta predlazes? Da se ugledamo na njih? Ja ni mrtva a ti kako hoces.

"Sto je babi milo to joj se i snilo".
Ti bi mozda voleo da sam ujkanica, ali...zalim slucaj...
Sta ces, mora cura imati manu...;)[/QUOTE
ispricavam se ali sto je to ujkanica ...da mogu dalje da pratim ovu ..kako kaze jedan balkon ...temilicu

jok ja sam ujka! idi bre, ni sam sebe ne mozes da vidis ocima tj u ogledalu. nije lako hrvatima samima sa sobom, nema koga vise da utepaju pa moraju medjusobno. ostrvilo se to

kolegice ..ne radi se o anstajnu vec o tvom tekstu .....

pitaNJE JE SAMO DALI RAZUMIJES STO SI NAPISALA ...TO JEST STO NAS DOVODIS U ZABLUDU ..AKO DA

dali si u timu koji pregovara sa advikatima ili ne ...??????????

jesi ti procitao sta stoji u linku ili ne znas sta znaci kopi-pejst? :think:

Još nije određen njegov advokat u Hagu Pregovaramo sa trojicom, ali moramo da dođemo do njihove saglasnosti Ne možemo da pričamo ko su da ne bi povređivali ljude Aleksandar Aleksić, koji će ga danas zastupati pred Hagom, dobar je advokat Mladić je porodici rekao da mu je drago što su mu omogućili da se čuje sa njima – rekao je Šaljić

http://www.naslovi.net/2011-06-02/pravda/ratko-mladic-umire/2582038

jok ja sam ujka! idi bre, ni sam sebe ne mozes da vidis ocima tj u ogledalu. nije lako hrvatima samima sa sobom, nema koga vise da utepaju pa moraju medjusobno. ostrvilo se to
3

ajde napisi normalno da te celi svet razume ..

a to ako si ujka ..tvoja stvar ..makar i to ne razumijem ...??

a i ne lupaj kolega ..nije sve sto sija zlato:per:

3

ajde napisi normalno da te celi svet razume ..

a to ako si ujka ..tvoja stvar ..makar i to ne razumijem ...??

a i ne lupaj kolega ..nije sve sto sija zlato:per:

svi ste isti. tambo braon, svetlo braon, drap, dunkl. bas vase nijanse ne zanimaju. isto ste radili svaki put kad su vam gospodari dozvolili da se prihvatite srboseka. i sutra ce biti isto. to je sistem zvani zaba i voda. stavi zabu pored vodei ...skocice. stavi hrvata pod nemacku upravu i...odma ima da seu svi antisrbi, znas ono trecina tamo trecina onamo

jesi ti procitao sta stoji u linku ili ne znas sta znaci kopi-pejst? :think:

Još nije određen njegov advokat u Hagu Pregovaramo sa trojicom, ali moramo da dođemo do njihove saglasnosti Ne možemo da pričamo ko su da ne bi povređivali ljude Aleksandar Aleksić, koji će ga danas zastupati pred Hagom, dobar je advokat Mladić je porodici rekao da mu je drago što su mu omogućili da se čuje sa njima – rekao je Šaljić

http://www.naslovi.net/2011-06-02/pravda/ratko-mladic-umire/2582038

ne citam linkove vec sto pisu forumasi ili forumasice ...

ja iznosim svoje misljenje ili svoje stavove ..nisam kopi pejst:think:

kolega ..ne zbog pravopisa vec zbog smisla ..no mozda je tonekom i spansko selo

a za okrivljenika ..ne zelim nikom zlo ..no nebi mu htio biti u kozi zbog savesati na ovom a zbog grijeha na onom svijetu:think::bye:

nismo mi nikakve kolege. pu, pu, pu. ko zna ko si ti? ajde lepo kazi djuri ko istera onolike srbe iz hrvatske? ko pobi onolike ljude? ko je digao onolike kuce u vazduh? ti ocigledno nisi. ili jesi? ili si samo simpatizer, ali ne prljas ruke? toliko o kolegama
okrivljenik je heroj, zaboravio si da je spasao brojne hrvate, civile i vojnike u bih. makar samo to, ali ko ce vama bilo sta da dokaze , kad ne moze.

Back