Pućko Pućko
Primećen član
- Poruka
- 760
Ja sam imala sest godina kada sam otisla iz Hrvatske.
Ko je ona da joj se pravdaš.! Mada bi bilo bolje da si otišla u neku zemlju gdje ti takva pitanja ne bi postavljali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj to tako gledati, Hag je politički sud. Teško je to s pravnog aspekta objasniti kad se pravo ne poštuje. Ako ćemo iskreno nije bilo uslova ni da se transportuje u Hag u takvom stanju ALI
Ko je ona da joj se pravdaš.! Mada bi bilo bolje da si otišla u neku zemlju gdje ti takva pitanja ne bi postavljali.
A ko ste svi vi koji nas Srbe iz Srbije omalovazavate i vredjate?
e to sam sledeće htela da pitam, misleći da će slavonija da odgovori, no nebitno.
koliko se sećam, njega je u beogradu saslušao istražni sudija nakon čega je usledilo neko nemušto obrazloženje o njegovom teškom zdravstvenom stanju i brzopotezno izručenje.
moguće je da će se advokati možda u početku i na to osvrnuti, ali mislim da neće biti nikakvog efekta, jer je politička presuda, ko što kažeš, već unapred doneta.
Eh, kad bi ti imao tu cast da ti Mladic udje u kucu i...kad bi imao uopste svoju kucu...
Pusti snovi...
Šta ako si iz Srbije.
Šta ako si iz Srbije.
Ona je srpkinja...ti nisi...zna se sta si ti![]()
Smirite se vas dvoje i brate prilagodi malo tu terminologiju javnom izražavanju. Dosta više tih budaleština ko je veći Srbin ko je ovo ko je ono.
PA dobro, svako mora nekad da umre, bolje on nego neko mladji....(recimo oni momci na Topcideru sto su ih ubili zbog njega)
Smesno ti?
Sad kad je u Hagu i tesko bolestan moze svako da ga ismejava pa i ti.
Eto...docekali su neki svojih pet minuta.
Da ti je kojim slucajem dosao na vrata pre par godina doziveo bi mozdani udar.
Lako je mrtvom vuku zube brojati.
Pa jos i na forumu, ovako skriven iza nicka i avatara.
On je i otisao tamo da skonca kao i mnogi Srbi pre njega a da li ce sada ili za godinu dve to je irelevantno.Hag je i izmisljen zbog Srba a iz njega retko ko izadje.
Mladic je sramota za Srbju...tamo je gde treba,,,,i zaista ne treba niko da ga zali...Можда он по вама није достојан да се о њему отвори једна тема у знак подршке храбром Генералу да истраје у борби коју води за свој живот .
Можда ја по вама нисам достојна да отворим ову тему али једно је истина Генерал Младић умире!
Његово здравствено стање је горе него икада ,Брамерц је изјавио да је непосредно пред хапшење доживео други мождани удар.
Младић се због болести није појавио у судници 10. новембра на статусној конференцији.
У налогу, претресно веће наводи и да је Младићева одбрана у поверљивом поднеску од 9. новембра оценила да је "Младићево стање озбиљније него што је раније изражено".
Током три појављивања у судници, Младић се готово није служио десном руком, коју је покретао уз тешкоће, а летос му је у притворској болници оперисан брух, после чега се у судници појавио видљиво мршавији
У последњем појављивању у судници, почетком октобра, рекао је неколико пута да је "веома болестан" и додао да тог дана није могао да устане из кревета и да су му припадници обезбеђења помогли да стане на ноге и обуче се.
I jos se nisi aklimatizovala?
Честитам. Ђенерала има ко да се сећа, да спомиње колико је учинио за српски народ, колико је српских глава сачувао, Ђенерала има ко да памти и да прича о његовом херојству. Ових зликоваца који су га издали и продали за мало празних обећања, и нешто новца, неће се сећати ни сопствена деца. Ђенерал Младић је за живота постао легенда, а ови еуроатлански гмизавци,ове марионете на челу Србије, доживели су само да их српски народ мрзи, презире и пљује.Kako to mislis?
Normalna sam devojka, uspesno studiram dva faxa, u srednjoj sam bila djak generacije, predstavljala sam Srbiju na raznim izlozbama i seminarima...
Na sta se jos trebam aklimatizovati?
Kakva to trebam biti pa da budem zasluzan gradjanin Srbije?
Ја ипак препоручујем Русију.Nameravam.
I to bas u tu odakle ta tvoja zastava sa avatara.![]()
Kako to mislis?
Kakva to trebam biti pa da budem zasluzan gradjanin Srbije?
Ја ипак препоручујем Русију.
Посла има.
А Србе воле.
И наши смо...
А руски можеш да научиш и online
Све најбоље...
http://www.russkiymir.ru/russkiymir/ru/education/news/news0003.html
![]()
http://www.speak-russian.cie.ru/time_new/