PRIMUS
Domaćin
- Poruka
- 4.123
malo morgen...jakasi a i mnogi drugi ce vam pomrsiti konce u buducnosti...u istoriju cete otici kao najveci prevaranti i manipulatori svih vremena...![]()
uuu jakasi hahahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo morgen...jakasi a i mnogi drugi ce vam pomrsiti konce u buducnosti...u istoriju cete otici kao najveci prevaranti i manipulatori svih vremena...![]()
romi sa srpskim imenima i prezimenima..![]()
Tu istoriju mozes koristiti umesto toalet papira.
uuu jakasi hahahah
A oni tamo što su bili ograđeni žicom, i mladić im davao čokolade? Nestali?
ma znam ja dobro sta su srpski cigani nego ga ti pretera da ih je bilo 99%
a i kakve veze ja imam sa njima?![]()
tu istoriju koristi ostatak sveta![]()
romi bre ne cigani..zar nisi iz orahovca?
Ljudi, tema je Mladićevo umiranje!!! Ne spamujte i ne kvarite temu!!!!![]()
NATO i EU ostatak sveta? Hah. Zaboravio si da dodas floskulu ostatak civilizaovanog sveta, a ja bi dodao onog sveta sto kad ubije dete voli da doda veoma mocan komentar - kolateralna steta.
Dajte, vratite se na temu, Jominiju prija ovo "Mladicevo UMIRANJE", nemojte da ste bez duseLjudi, tema je Mladićevo umiranje!!! Ne spamujte i ne kvarite temu!!!!![]()
naravno da jesam, a tebe je neko gadno slagao kad ti je rekao da je 99% njih u stvari cigani...bas te je slagao...naravno da ih je bilo ali od 3000 mozda nekih 1000 i svi su ziveli u jednom delu gradu...
pusti ti tu pricu
ostatak sveta u skolama uci o genocidu u srebrenici, i to se ne moze izbristati!
aha, aj dja sad setro![]()
pusti ti tu pricu
ostatak sveta u skolama uci o genocidu u srebrenici, i to se ne moze izbristati!
pusti ti tu pricu
Vidi, u našem školstvu je bilo i većih nebuloza. Seti se, bilo je tema...Ajde? Jel obavezno gradivo ili samo po izboru?
Jesu to one iste škole u kojima uče decu da trljaju mačku o tepih ili da se od krave dobijaju bataci?![]()
pusti ti tu pricu
Pa nek uce sta hoce. Mnogo oni znaju o Srebrenici. Ne znaju ni dal se BiH maze na 'leba.
Ajde? Jel obavezno gradivo ili samo po izboru?
Jesu to one iste škole u kojima uče decu da trljaju mačku o tepih ili da se od krave dobijaju bataci?![]()
evo ga, već se javio jedan od angažovanih povjesnićara,
e pa zbog takvih rekoh da je šteta što ne čusmo ništa iz prve ruke.
Vidi, u našem školstvu je bilo i većih nebuloza. Seti se, bilo je tema...
klinci ko klinci..al ostane nekako u glavi..genocid u srebrenici![]()
Vidi, u našem školstvu je bilo i većih nebuloza. Seti se, bilo je tema...