Gem collection club i Mega book

Možete li da pričate o onome šta niste probali. Kako možete reći da je nešto dobro ili loše ako to ne probate.
Svaki civilizovani i obrazovani čovek bi trebao da se drži onoga što zna i sazna lično, a ne onim šta je čuo. Čujemo u životu mnogo toga. Da li će mo u sve to poverovati.
" Kada bi svako pričao ono što zna, a svetu bi zavladala tišina. Pozdrav svima

đole, đole, pa ne mora se sve probati da bi se znalo da to ne valja, postoje načini i metode da čovek to uvidi pre nego što nešto uradi.

1. npr ne gradi se most ili neka građevina napamet bez projekta i proračuna, pa kad se sruši da tek tada uvidimo da nam posao ne valja
2. ne treba uraditi neki zločin (npr ubiti čoveka) pa da bi tek tada shvatili da je to pogrešno

itd, itd, primera ima mnogo, negde služi nauka, negde iskustvo, a negde zdrav razum, a ne samo ti zapeo probajte, probajte, kako možete pričati o nečemu šta niste probali, bla bla

za tvoju informaciju ja sam bio na tzv poslovnom sastanku, ali sam uključio mozak i nisu me zanele silne pare o kojima oni tamo govore i bilo mi je sve jasno o čemu se tu radi, a također sam to proverio malo i matematikom (da vidi kojom se progresijom ta piramida širi, koliko u kojem trenuku članova puca, a koliko je u dobitku itd) rezultat je beži od toga što dalje ....

pozdrav svima

HE,HE,HE.Sto volim kada tako lupetate.I dok ste vi lupetali neko uzima pare.Na primer ja.Nisu velike,ali koliko radis toliko i ima.Bez obzira sta vi pricali ima i para ima i posla i to jos uvek radi.Majku mu,a trebalo je po vama da propadne jos 2006,pa sad ce da ih hapse,pa nema tu para,pa sta sve niste pricali.Niti je propalo,nema hapsenja,a ima para i radi.
Kada ce te shvatiti da svako radi svoj posao i neko se nalazi u onome gde drugi misli da je glupost.Usao sam u gem i radio da vam dokazem da radi.Nisam ja ubacio brdo ljudi,vec par njih,ja imam svoj posao.Ali to radi i to je dokaz ma sta pricali.Neko se ne oseca sposobnim,i ne bi trebalo da kuka i lupeta.Ne radi ti se ili nije to za tebe.Pa cuti i idi dalje.a ne ko neki isteruju neku pravdu viseci na kompu.
Ja uzeo pare doduse male ne velike,zato sto se nisam ni angazovao,ali bez obzira to radi ma sta pricali.
P.S.Leshi nasao sam onog mladog......Ja kada nesto kazem to je cvrsto ko stena.
Ne uzimajte pare na zajam i nemojte sami sebe da izlazete problemu.To se radi sa ljudima koji vec imaju pare.Ima dosta onih koji pozajme,ali onda mora brzo da se radi.To zahteva i puno slobodnog vremena.Nije to za svakog.Na primer,ja sam ubacio jednog a on nije ni jednom radio,a dao pare.proslo pet meseci.Nije se pokolebao ali mi malo deluje nesposobno.Nisam ga dobro poznavao radio je kod mene na kratko.Ne ulecite napaljeno nego glavom.Ima puno para,ali da li si sposoban da ih uzmes.To je sustina.

života ti, šta vi to radite, pa zar na tzv poslovnom sastanku ne pričate da ako se učlanite i radite po njihovim pravilima i upustvima zarađujete brdo para, ali vam ne kažu da cca 90% zadnjih učlanjenih je u minusu, i da to nemože večno trajati ako se "posao" širi makar kako oni kažu "penzionerski" piramida bi pukla za 3 do 4 godine, ali to se ne dešava tako jer mnogi članovi ispadnu tako da daju pare, a onda ne mogu nikoga navući (a treba minimalno trojicu) i oni su vam samo balast, i kroz par meseci odustaju, a vas baš briga za te ljude vama je samo važno da ste za njega uzeli proviziju.

kažeš, zarađuješ pare (nisu velike, ali zarađuješ) pa to je samo kad uspeš nekoga da zajebesh i uvučeš ga u govna, a ti dobiješ za njega 900e (jer si ga ti direktni navatao, ili 360e ako ga navuče tvoj tzv AA), a jesi li računao koliko si puta do sada bio u V.Plani i koliko si potrošio za benzin.

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

HE,HE,HE.Sto volim kada tako lupetate.I dok ste vi lupetali neko uzima pare.Na primer ja.Nisu velike,ali koliko radis toliko i ima.Bez obzira sta vi pricali ima i para ima i posla i to jos uvek radi.Majku mu,a trebalo je po vama da propadne jos 2006,pa sad ce da ih hapse,pa nema tu para,pa sta sve niste pricali.Niti je propalo,nema hapsenja,a ima para i radi.
Kada ce te shvatiti da svako radi svoj posao i neko se nalazi u onome gde drugi misli da je glupost.Usao sam u gem i radio da vam dokazem da radi.Nisam ja ubacio brdo ljudi,vec par njih,ja imam svoj posao.Ali to radi i to je dokaz ma sta pricali.Neko se ne oseca sposobnim,i ne bi trebalo da kuka i lupeta.Ne radi ti se ili nije to za tebe.Pa cuti i idi dalje.a ne ko neki isteruju neku pravdu viseci na kompu.
Ja uzeo pare doduse male ne velike,zato sto se nisam ni angazovao,ali bez obzira to radi ma sta pricali.
P.S.Leshi nasao sam onog mladog......Ja kada nesto kazem to je cvrsto ko stena.
Ne uzimajte pare na zajam i nemojte sami sebe da izlazete problemu.To se radi sa ljudima koji vec imaju pare.Ima dosta onih koji pozajme,ali onda mora brzo da se radi.To zahteva i puno slobodnog vremena.Nije to za svakog.Na primer,ja sam ubacio jednog a on nije ni jednom radio,a dao pare.proslo pet meseci.Nije se pokolebao ali mi malo deluje nesposobno.Nisam ga dobro poznavao radio je kod mene na kratko.Ne ulecite napaljeno nego glavom.Ima puno para,ali da li si sposoban da ih uzmes.To je sustina.

Evo naprimer ti....:per: verujem da si se nalopatao ovih meseci i da si skupio snage za novo kacenje o lustere.
Ti mene nashao...o evo dokaza koji si ti lazov.
Zar ti jedan lopatas i radnik na mesalici da imas pristupa meni, smesan si kao te tvoje lazne price o tvom bogastvu i blagostanju .
I sam znas da bi ti obrao usi i da bi te nalupao onako na jedan, zato cuti tu i ne talasaj mnogo da ti se ne bi sad to sinteticko odelo na ovoj vrucini zapalilo pa da ti propadne biznis....:)
Za gemovce su Kinezi poceli da prave nove modele sintetickih odela sa produzenim rukavima.....sta mislis zasto.:hahaha:

Poslednja izmena:
Meni samo jedna stvar nije jasna- cime to gemovci na sastancima omadjijaju ljude?
Racunam, dodju ljudi koji bi po defaultu trebali imati nekoliko grama mozdanih vijuga i provaliti da matematicki to ne moze da prodje.
Ili su toliko bezobrazni i znaju da je prevara a prave se ludi... :evil:

Ma ne treba nam XXM. Nova zvezda Gem-a je rodjena, djole i z Trstenika. Nadam se da ce nam prezentovati neke nove tehnike navlacenja potencijalnih ovaca. Na primer da ce mreza da se prosiri na drugu planetu, kada se zasiti na planeti Zemlji.
:cool:

E Leši, tu si potpuno u pravu, u jednom danu na tri pdf-a na kojima se spominje gem on se pojavljuje i filozofira (balavi) o gem-u

Izgleda da su Đoleta navukli na led pa se sad baš trudi da bude gem-ov PR

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne želim da se spustam na vaš nivo, ali sam primetio da ogovarate.

Možete da pišete šta želite, da računate i preračunavate, da studirate piramide, ali, samo nastavite da radite svoj dosadašnji posao.
Zamislite samo šta bi se desilo kada bi svi na svetu samo zarađivali u GEM-u. Ko bi onda čistio ulice, sakupljao đubre, mešao beton ili neku drugu fizikaliju.:rotf:

Ipak je ovom svetu potrebna i tupa radna snaga.:dash:

Možete da pišete šta želite, da računate i preračunavate, da studirate piramide, ali, samo nastavite da radite svoj dosadašnji posao.
Zamislite samo šta bi se desilo kada bi svi na svetu samo zarađivali u GEM-u. Ko bi onda čistio ulice, sakupljao đubre, mešao beton ili neku drugu fizikaliju.:rotf:

Đole, đole, u gem-u stvarno zarađuje tek 1 do 2% (oni koji su to organizirali te kupe kajmak), a 10 do 11% učlanjenih se pokrilo da nije u gubitku, a šta je sa onih 90% koji moraju da popuše.

Pokrij se po ušima i zavuci u neku rupu, a ne navlači bedu ljudima koji ti "veruju".

Sad si nam otvorio oci...:roll:

Back