Gem collection club i Mega book

Pala cena? znaci kriza.....nema vise Talibana na lusterima, treba da izmisle neku drugu foru recimo lajanje na sijalice...Av ava va....a iz sale da se cuje ono Kerovi, kerovi....av av av..oooooo geeem....:)

Sto javno pokazujete svoje neznanje..
Razumeo bih da ste prevareni pa nekako i da shvatim
ali iz price drugih neobrazovanih to je vec druga stvar.
Vas stav je odmah negativan.
Rekoh da cu sve proveriti i potanko sebi a i vama objasniti situaciju.

Cuo sam da je neki policajac koji je napustio policiju zbog gem-a zaradio para i para u gem-u. Kazu da ne zna koliko ima para i da je sve redom kupovao ne zna ni on sta sve ima.Auta, stanove, kuce itd... Pre su jevreji bili na vrhu piramide ali sada su nasi. Policajac je jedan od mnogih gemovaca koji je shvatio da je sve to piramida i da sve pare idu jevrejima ili jednom covjeku. Pa se setio zasto on nebi bio na vrhu pa da sve pare idu njemu. I svaka mu cast, jer mu je zamisao uspela i sada je bogatas. A ovi novi koji hvataju ljude da uplate ustvari trpaju pare njemu u dzep. On je sada glavni za Srbiju. Od prijatelja sam saznao koji je u gemu, da je gem bio izuzetno dobra skola za poslovni uspjeh za daljni zivot, naprave od vas poslovnog coveka kojeg promene iz korena. seljaka obuku u odelo i za par meseci on vise nije seljak nego baca motiku i ide u poslovni svet. I kroz par godina napravi odlicnu karijeru.
Na tome im svaka cast!

Poslednja izmena:
zdravo svima. Pre nekog vremena sam bila na poslovnom sastanku Gem-a. Bila, videla i duboko se razocarala u svoju rodjenu sestru koja me je tamo odvela. Pre dva meseca mi je dosla sa pricom da joj hitno trebaju pare da pokrije dugove, zet ostao bez posla, deca mala, ma prava beda, nemaju hleba da jedu. Dam ja pare, da i tata, kupim deci nove patike, platim ekskurziju. Posle toga se neko vreme ne javlja. Jedan dan dolazi i kaze kako je zet nasao posao, dobra plata moze i mene da ubaci, pricali su kaze sa nekim dobrim ljudima. Odem sa njom na sastanak i puknem jos 1300 din, za neke administrativne troskove i kao proveru podataka. Progutam i to. posle nekog vremena me zove neka zena da dodjem na razgovor u subotu, ja pristanem. Sestra mi kaze da idemo na Novi Bg. Cutim ja sve vreme, a kad smo izasli iz BG pitam gde cemo kad ono u Veliku Planu, kao firma ima svoj hotel tamo. O atmosferi i poslovnom sastanku ne zelim da pisem jer se sve zna. Mene licno ne interesuje njihovo savrseno poslovanje, neka zarade milione. Sto se mene tice moja rodjena sestra me je od samog pocetka lagala, govorila da joj pare trebaju da prezivi, isterala mi poslednju ustedjevinu iz dzepa a pri tom nije ni trepnula. Taj dan su mi roditelji preplakali, decko poludeo, ja zakasnila na posao koji sam mogla da izgubim jer sam tamo ostala ceo dan a sve zbog toga sto nisu znali gde sam i da li mi se nesto dogodilo. Gemovci kazu da se njihovo poslovanje sastoji u poverenju. Svaka vam cast. Moja sestra moje poverenje vise nema pa makar bila najbogatija na svetu. Kazete da imate kes i da ste srecni a tapsete da se oslobodite stresa. Srecni ljudi nisu pod stresom. Taj dan sam bila najsrecnija ja kad sam dosla kuci. Osmeh na licu mojih roditelja jer sam ziva i zdrava, suza u oku meni drage osobe i jedinstveno saznanje da postoje BAR 3 osobe na ovom svetu koje me vole i sa novcem i bez njega. Kada sam sestri rekla da ne zelim njeno savrseno poslovanje, izjavila je kako su oni vec znali da ja necu pristati uza objasnjenje jedne gospodje iza Gem-a zato sto sto sam riba u horoskopu!!! pozdrav za sve

zdravo svima. Pre nekog vremena sam bila na poslovnom sastanku Gem-a. Bila, videla i duboko se razocarala u svoju rodjenu sestru koja me je tamo odvela. Pre dva meseca mi je dosla sa pricom da joj hitno trebaju pare da pokrije dugove, zet ostao bez posla, deca mala, ma prava beda, nemaju hleba da jedu. Dam ja pare, da i tata, kupim deci nove patike, platim ekskurziju. Posle toga se neko vreme ne javlja. Jedan dan dolazi i kaze kako je zet nasao posao, dobra plata moze i mene da ubaci, pricali su kaze sa nekim dobrim ljudima. Odem sa njom na sastanak i puknem jos 1300 din, za neke administrativne troskove i kao proveru podataka. Progutam i to. posle nekog vremena me zove neka zena da dodjem na razgovor u subotu, ja pristanem. Sestra mi kaze da idemo na Novi Bg. Cutim ja sve vreme, a kad smo izasli iz BG pitam gde cemo kad ono u Veliku Planu, kao firma ima svoj hotel tamo. O atmosferi i poslovnom sastanku ne zelim da pisem jer se sve zna. Mene licno ne interesuje njihovo savrseno poslovanje, neka zarade milione. Sto se mene tice moja rodjena sestra me je od samog pocetka lagala, govorila da joj pare trebaju da prezivi, isterala mi poslednju ustedjevinu iz dzepa a pri tom nije ni trepnula. Taj dan su mi roditelji preplakali, decko poludeo, ja zakasnila na posao koji sam mogla da izgubim jer sam tamo ostala ceo dan a sve zbog toga sto nisu znali gde sam i da li mi se nesto dogodilo. Gemovci kazu da se njihovo poslovanje sastoji u poverenju. Svaka vam cast. Moja sestra moje poverenje vise nema pa makar bila najbogatija na svetu. Kazete da imate kes i da ste srecni a tapsete da se oslobodite stresa. Srecni ljudi nisu pod stresom. Taj dan sam bila najsrecnija ja kad sam dosla kuci. Osmeh na licu mojih roditelja jer sam ziva i zdrava, suza u oku meni drage osobe i jedinstveno saznanje da postoje BAR 3 osobe na ovom svetu koje me vole i sa novcem i bez njega. Kada sam sestri rekla da ne zelim njeno savrseno poslovanje, izjavila je kako su oni vec znali da ja necu pristati uza objasnjenje jedne gospodje iza Gem-a zato sto sto sam riba u horoskopu!!! pozdrav za sve

Ovo samo dokazuje koliko su gemovci bezobzirni, i šta rade ljudima i u kakva ih sranja uvlače i ispiru im mozak tako da ovi više ne prezaju ni od toga da dalje unesrećuju ljude pa čak i svoje najbliže ... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Bio u Gemu saslushao i proverio navode....i dosao do sledeceg...
1....Proverio sam nachin POSLOVANJA,
2....Proverio firmu GEM na koji nachin izvode svoje poslovanje.
3....Proverio nachin funkcionisanja para...transkacija....
4....Proverio da li postoji jos nesto slichno u Srbiji

Koga od vas zanima moje istrazivanje o OVOM sluchaju zasnovano na detaljnim informacija
i naravno mojim zapazanjima mogu VAM preneti OVDE informacije do kojih sam doshao..
Odgovoricu na svako vase pitanje koje nije sprdanje...

Bio u Gemu saslushao i proverio navode....i dosao do sledeceg...
1....Proverio sam nachin POSLOVANJA,
2....Proverio firmu GEM na koji nachin izvode svoje poslovanje.
3....Proverio nachin funkcionisanja para...transkacija....
4....Proverio da li postoji jos nesto slichno u Srbiji

Koga od vas zanima moje istrazivanje o OVOM sluchaju zasnovano na detaljnim informacija
i naravno mojim zapazanjima mogu VAM preneti OVDE informacije do kojih sam doshao..
Odgovoricu na svako vase pitanje koje nije sprdanje...

Zanima nas SVE. Unapred hvala. :)

1...FIRMA GEM - radi na neuobichajen nachin - u evrima - sto mi se nije dopalo...
2...NACHIN POSLOVANJA - Preporuke ,lichi na piramidu mada nije u nekim delovima bash najjasnije
Poslovanje kao poslovanje izgleda normalno u svetskim okvirima ali poshto je ovo Srbija i svako zeli svakog da uhebe nisam bash siguran u nash mentalitet i kulturu.
3...Te transkacije koje idu u evrima ,nije mi jasan put u Srbiji kako to drzava oporezuje pa samim tim
NESHTO JE TRULO U DRZAVI DANSKOJ kako se kaze.
4...Naravno postojala je firma u Srbiji pre dve ili tri godine /zvala se MGM mislim ili tajko nesto/ koja se bavila slichnim zahvatom ali nije dugo trajala.
Postoji Firma iz Novog Sada koja radi u dinarima i placa drzavi sve prinadleznosti i koja je zaokruzila svoj sistem rada sa LICENCOM...Necu je spominjati ovde jer bi to bila reklama za njih.
Ova firma je postala iz dve strane firme koje vise nisu mogle poslovati u Srbiji.
Njih sam takodje proverio do najsitnijih detalja i nisam uspeo da nadjem nikakav problem za sada.

Opet kazem ovako poslovanje je odrzivo ali je pitanje druge prirode.
Da li mi kao nacija mozemo zbog ljubomore to ispratiti ili shvatiti.
Poprilicno smo konzervativno drushtvo...

изини а шта производе или продају?

znam da ovo pitanje nije za mene ali evo moj odgovor:

- proizvode par bogatih i ostatak (preko 90%) ojađenih članova

- prodaju maglu

sve se zasniva na finansiranju vrha gem-a i linije parazita (LM, AM, A) od upisa novih članova, a novoupisani moraju naći nove članove da bi povratili svoj novac, neki uspeju ali većina ne uspe (razlog njihovog neuspeha leži u tome da bi se broj članova za par meseci enormno povećao, a Srbija je ipak mala zemlja i jednostavno mnogi ne mogu navatati ni minimum od tri nova gem-OVCA)

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Poslednja izmena:
znam da ovo pitanje nije za mene ali eto moj odgovor:

- proizvode par bogatih i ostatak (preko 90%) ojađenih članova, a prodaju maglu
- sve se zasniva na finansiranju vrha gem-a i linije (LM, AM, A) od upisa novih članova, a novoupisani moraju naći nove članove da bi povratili svoj novac, neki uspeju ali većina ne uspe (razlog njihovog neuspeha leži u tome da bi se broj članova za par meseci enormno povećao, a Srbija je ipak mala zemlja i jednostavno mnogi ne mogu navatati ni minimum od tri nova gem-OVCA)

znači šibicari

jedno pitanje za clanove Gema. Da li bi neko od njih mogao da mi objasni u cemu je razlika izmedju ubedjivanja i prikazivanja cinjenica, posto se njihov asistent polomio da mi objasni cinjenicno stanje a sve sa ciljem da me uclani da ne kazem ubedi da se uclanim, pri tome mi je jasno stavio do znanja da me niko ne ubedjuje? pozdrav za sve.
Cini mi se da sam negde procitala da je prikazivanje cinjenica tehnika ubedjivanja, a ubedjivanje metoda pregovaranja. Mozda gresim... ili je moj profesor ipak bio u pravu?

znam da ovo pitanje nije za mene ali evo moj odgovor:

- proizvode par bogatih i ostatak (preko 90%) ojađenih članova

- prodaju maglu

sve se zasniva na finansiranju vrha gem-a i linije parazita (LM, AM, A) od upisa novih članova, a novoupisani moraju naći nove članove da bi povratili svoj novac, neki uspeju ali većina ne uspe (razlog njihovog neuspeha leži u tome da bi se broj članova za par meseci enormno povećao, a Srbija je ipak mala zemlja i jednostavno mnogi ne mogu navatati ni minimum od tri nova gem-OVCA)

Mozda u Gemu tako funcionishe ...

Gresis sinak...dok god ti od uclanjenog (koji plati 2250-1950) dobijas samo deo (500 pa 200 i nesto, kako vec bese), nisi na vrhu piramide, i nikakvim "radom" neces stici ;)

Mozda ovi naivniji sebe vide za par godina na vrhu, pa im kaplju desetine hiljada dnevno a oni nista ne rade:ok:

Back