McCurdy011
Aktivan član
- Poruka
- 1.569
Ne mogu da verujem da je ova tema jos uvek aktuelna........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh Vajate Vajate,
Ne bih bas mogao da se slozim, gem je prljava prevara!
Dali se gemovci još uvek okupljaju u Velikoj Plani ?[/QUOT
Da, okupljaju se i nije mi jasno kako ih nisu jos uvek pohapsili.
Ne znam da li se okupljaju ali sam neki dan video na stanici busa jednu napucanu biznismenku u nekom odvratnim pantalonama i blejzeru kako u panici mobilnim objasnjava da ih ceka i gde ih ceka i pojavila se neka krsina od mini busa puna tekstilno unakazenih muskih likova i nekih zenetina sa lose odradjenom frizurom.u oko mi zapalo da je po mini busu bilo okaceno gomila odela nitex-nish i alhos sarajevo... lice mi na gemovce..
da i cula se muzika iz mini busa....
mislim, zdravko skender ili dushko lokin...
ono... lake note jadrana osamdesetih godina...
Ne znam da li se okupljaju ali sam neki dan video na stanici busa jednu napucanu biznismenku u nekom odvratnim pantalonama i blejzeru kako u panici mobilnim objasnjava da ih ceka i gde ih ceka i pojavila se neka krsina od mini busa puna tekstilno unakazenih muskih likova i nekih zenetina sa lose odradjenom frizurom.u oko mi zapalo da je po mini busu bilo okaceno gomila odela nitex-nish i alhos sarajevo... lice mi na gemovce..
da i cula se muzika iz mini busa....
mislim, zdravko skender ili dushko lokin...
ono... lake note jadrana osamdesetih godina...
Ma nije ti problem otići na taj ručak i ja sam išla ali poslije poslovnog sastanka to je jedan od načina da te još malo ubeđuju a moj razlog što sam išla na taj ručak i završni razgovor je taj što sam prije prezentacije uplatila 15 evra kao neke administrativne troškove i nakon što sam vidjela koje su to budalaštine odlučila sam da se dobro najedem jer nisam im mogla prežaliti ni te novce pa eto ako si ti išta uplatila idi slobodno a ako nisi ne pomišljaj da im daš ni novčićazaboravila sam da dodam da su nas pozvali u nedelju na rucak da nas pocaste za uspesnost u poslu i naravno ujedno da nam pokazu cime se oni to bave. Ma ne pada mi na pamet da podjem sa njima a kamoli da ulazem novac u budalastine.
Pitaj ih samo jedno pitanje: ''Ako ste vi već tako presrećni, za čega sam vam onda potrebna ja ???''
Pozdrav svima.
Vidim da si upucen i poznajes tematiku. Molim te ogovori mi koliko novca mozes da zaradis ako se poslom bavis 6 meseci. Pokusavam da se saberem i nikako mi ne ide od soka koji sam dozivela dolaskom i ponudom prijatelja, a oni dosli nasmejani, presrecni i kazu da se bave ovim poslom 6 meseci. ( u stasumnjam ). Procesljala sam internet i saznala svasta. Katastrofa. Ne mogu da verujem da su se upleli u tako nesto.Pocela sam da stampam tekstove i sutra im nosim na uvid jer telefonom nece da razgovaraju kazu nije istina.
Ta ti je dobra...Kod gemovaca vazi pravilo 'za srecu je potrebno jos troje'![]()
Teško da si se mogla najesti, švedski sto im je tako bedan, može se najesti svega desetak ljudi, a gazirani sokovi "žnj" klase koji se služe u plastičnim čašama su priča za sebe.
btw
Ako ti se svidja ideja da sam dao pare nek ti bude, samo nek je vama lakse![]()