Gem collection club i Mega book

Pa sta da ti ja pisem smejurije kad to cine oni sami.
Ja kad citam njegove odgovore i razmisljanja umirem od smeha.
Smesan je XXM kao crtani film.
Taliban sljakator na mesalici se ovde sa kompanjonima dao u zdusnu odbranu necega sto je provaljeno.
Ljudi koji su pokupili lovu na vreme su se sklonili i pustili su sad talibane da oni pokupe "slavu" to jest da odu u mardelj.:hahaha:
Znaci kad XXM prestane da nas ovde ubedjuje u svoju ekstra zaradu i lagodan zivot nemoj da neko pomisli da je odustao i da je pobedjen.
To ce samo znaciti da je konacno dobio smestaj u Padenjaku ili u Pozarevcu.
Jos kad bude naveo da ima iskustva u gradjevini...pa ima da ga angazuju da im sazida jos sto svinjaca .:hahaha::hahaha:

Eh Vajate Vajate,

Ne bih bas mogao da se slozim, gem je prljava prevara!

Pjer_Nis, na to sam i mislio, ja sam imao priliku da budem na tzv poslovnom sastanku, i pre nego što je završio meni je bilo jasno o čemu se radi, stvarno jedna jeftina farsa i gluma, (nije mi palo na pamet da se upecam), a kad sam kod kuće uradio malo matematike zgrozio sam se jer se radi o čistoj piramidi, nema govora o mml sistemu, da bi bilo koji član uopšte ispunio osnovni uslov da "zarađuje" potrebno je da navuče minimalno 3 druge osobe. Ako bi to uradio za tri meseca (znači svaki mesec po jednog) i svi drugi da odrade to tim tempom za 48 meseci (ili 4 godine) bilo bi uključeno ukupno preko 60 000 000 osoba, znači nema teorije da svi zarađuju kako im se to prezentira na sastanku, mnogi moraju da puknu, ili druga računica koja pokazuje da u svakom momentu samo 11 do 12% članova je u "dobitku" do je 88 do 89% članova u minusu. Jasno je da to nije firma ništa oni ne prodaju (kurs put ka uspehu, bla bla), nego se deo članova na vrhu finansira od novoupisanih i tako u krug, a to mora da pukne.

Ne znam da li se okupljaju ali sam neki dan video na stanici busa jednu napucanu biznismenku u nekom odvratnim pantalonama i blejzeru kako u panici mobilnim objasnjava da ih ceka i gde ih ceka i pojavila se neka krsina od mini busa puna tekstilno unakazenih muskih likova i nekih zenetina sa lose odradjenom frizurom.u oko mi zapalo da je po mini busu bilo okaceno gomila odela nitex-nish i alhos sarajevo... lice mi na gemovce..
da i cula se muzika iz mini busa....
mislim, zdravko skender ili dushko lokin...
ono... lake note jadrana osamdesetih godina...

Ne znam da li se okupljaju ali sam neki dan video na stanici busa jednu napucanu biznismenku u nekom odvratnim pantalonama i blejzeru kako u panici mobilnim objasnjava da ih ceka i gde ih ceka i pojavila se neka krsina od mini busa puna tekstilno unakazenih muskih likova i nekih zenetina sa lose odradjenom frizurom.u oko mi zapalo da je po mini busu bilo okaceno gomila odela nitex-nish i alhos sarajevo... lice mi na gemovce..

Pozdrav svima.
Vidim da si upucen i poznajes tematiku. Molim te ogovori mi koliko novca mozes da zaradis ako se poslom bavis 6 meseci. Pokusavam da se saberem i nikako mi ne ide od soka koji sam dozivela dolaskom i ponudom prijatelja, a oni dosli nasmejani, presrecni i kazu da se bave ovim poslom 6 meseci. ( u stasumnjam ). Procesljala sam internet i saznala svasta. Katastrofa. Ne mogu da verujem da su se upleli u tako nesto.Pocela sam da stampam tekstove i sutra im nosim na uvid jer telefonom nece da razgovaraju kazu nije istina.

zaboravila sam da dodam da su nas pozvali u nedelju na rucak da nas pocaste za uspesnost u poslu i naravno ujedno da nam pokazu cime se oni to bave. Ma ne pada mi na pamet da podjem sa njima a kamoli da ulazem novac u budalastine.

zaboravila sam da dodam da su nas pozvali u nedelju na rucak da nas pocaste za uspesnost u poslu i naravno ujedno da nam pokazu cime se oni to bave. Ma ne pada mi na pamet da podjem sa njima a kamoli da ulazem novac u budalastine.
Ma nije ti problem otići na taj ručak i ja sam išla ali poslije poslovnog sastanka to je jedan od načina da te još malo ubeđuju a moj razlog što sam išla na taj ručak i završni razgovor je taj što sam prije prezentacije uplatila 15 evra kao neke administrativne troškove i nakon što sam vidjela koje su to budalaštine odlučila sam da se dobro najedem jer nisam im mogla prežaliti ni te novce pa eto ako si ti išta uplatila idi slobodno a ako nisi ne pomišljaj da im daš ni novčića:ok:

Pozdrav svima.
Vidim da si upucen i poznajes tematiku. Molim te ogovori mi koliko novca mozes da zaradis ako se poslom bavis 6 meseci. Pokusavam da se saberem i nikako mi ne ide od soka koji sam dozivela dolaskom i ponudom prijatelja, a oni dosli nasmejani, presrecni i kazu da se bave ovim poslom 6 meseci. ( u stasumnjam ). Procesljala sam internet i saznala svasta. Katastrofa. Ne mogu da verujem da su se upleli u tako nesto.Pocela sam da stampam tekstove i sutra im nosim na uvid jer telefonom nece da razgovaraju kazu nije istina.

Pa u najboljem slucaju moglo je da se 'zaradi' oko 5-6 hiljada evra i to nekada.Sad vise ne.Eventualno da vratis deo para i tako... Zaradjivali su likovi koji su utrcali na pocetku i zauzeli pozicije pri vrhu piramide.
Osim toga, tvoji prijatelji moraju da imaju ljude koji su spremni da utrce lovu za ufur u kolo a i ti koji utrce takodje...
Ja konkretno ne znam kako bih to radio sve i da hocu. Bilo bi mi malo debilno da ponudaim taj 'posao' ljudima koji su mi prijatelji a koji se bave ozbiljnim stvarima.Na primer imam prijatelja koji je pun para, radi biznis sa delovima za motore i reparacijom brodica i jahti.Gledao bi me kao idiota da mu to pomenem. :D
Ili drugi lik koji ima firmu koja uvozi hirurske konce i aparate za biohemijske laboratorije...
Bas ce njih dvojica npr da se mlate po lusterima po plani. :D

ovo je šema gem piramide

Prilozi

• GEM.jpg
    GEM.jpg
    22,7 KB · Pregleda: 57
Pa u peljesenju je fora,ali nije to za svakoga treba imati stila i uzeti lovu od nekog punishe kojem ta lova nece znaciti nista a ne uzeti novac od ocajnika i dovesti sebe u situaciju da te neko zvekne za par hiljada...Talibani su zaista smesni.....koje je ovo dno...znaci sad ce poceti da vijaju ljude po ulici.....kakvi moroni.

Poslednja izmena:
Teško da si se mogla najesti, švedski sto im je tako bedan, može se najesti svega desetak ljudi, a gazirani sokovi "žnj" klase koji se služe u plastičnim čašama su priča za sebe.

Ma nisam ti ja u toj rupi od hotela ništa jela ja se kao bojala šta znam šta su mi budale unutra mogle staviti u te sokove kažem mužu kad smo bili tamo ni za živu glavu nit šta jedi ni pi vidiš da ovi nisu normalni oni su spremni na sve a kako ti kažeš i bez toga hrana im je bila grozna.Poslije toga su nas naši domačini vodili na klopu tj na dodatno ubjeđivanje tad smo se pošteno najeli i poslije toga par dana su nam mobilni neprestalno zvonili ali mi se na te brojeve više nejavljamo,jer ti ponude kao ako nemaš toliko love daj koliko imaš a ostalo češ na rate ma oni bi se i cjenkali.

Back