Gem collection club i Mega book

pa priznaj ribice...evo ja cu da ti dam dva soma samo priznaj prvo!
:D
Pa priznajem...nisam imao "ekipu" i "ljude" pa nisam uspeo. A i nisam razmisljao u kutiji...ili van nje sad vise ne znam ni ja...

Nego vi iz GEMa ste extra darezljivi, samo se frljate sa parama...ti dajes 2K, XXM daje za ufur...mora da ste puni...:whistling:

Uistinu te pare niko nije video ali bitno je da ih imate ;)

Ma da oni imaju taj novac ne bi se tako grcevito borili da nas ubede da ulozimo u tu njihovu prevaru da bi oni izvukli deo novca koji su uludo bacili za uclanjenje.
Ja zaista verujem onom njihovom mladom demokrati koji ih je nazvao Talibanima i koji je najrealisticnije opisao tu prevaru.
Ne opravdavam to sto je njegov otac radio ali mi je ono milion puta postenije jer je on uzimao novac od ljudi kojima to i nije neki trosak i koji ga ocito nisu sa mukom zaradili.
Uzeti novac nekom muceniku i jadniku koji to treba da odradi tako sto ce da prevari druge...pa to je dno dna.
XXM je najgori on je toliko pozitivno delovao i cinio mi se ok na pocetku dok ga onaj mladi nije razotkrio.
On me je najvise razocarao,za razliku od ostalih galamdzija koje su na prvu dali do znanja da su sarlatani prevaranti.

Pa famozni sastanak je za neuke Talibane vrhunska senzacija....:)
Sta reci za ljude kojima je to osim neke seoske svadbe jedina prilika da obuku odelo i da budu u drustvu isto kostimiranih.
XXM kad se obuce u odelo i kad ostavi lopatu i mesalicu verovatno dobije neslucenu energiju da moze da visi na lusteru i po pet sati.

Ko kaze da ne moze da se zaradi od GEMa...ja sam mogao 4230eur da sam hteo....i to bez ulozenog dinara\eura ;)

RESENJE...pazite promenice vam svet i pogled na isti. Gledati na sopstvenu odgovornost!!!
XXM je nudio 2230e za uclanjenje a laryflint 2000e da prihvatim GEM :lol:
Istina je da bez rada nema ni zarade, ako vam se to ne svidja idite u ili iz kutije sta god bese;)

btw
sta znaci nije GEM za sisice, jel vi idete u boj, imate neke akcije, verete se po klisurama, borite sa medvedima?!?
:dontunderstand:

Verovatno oni prevaranti sad lece zuljeve od lopatanja na mesalici pa ne mogu da nam odgovore sa nekom primamljivom lagarijom o fantasticnoj zaradi u ova krizna vremena.

Neka svoju koncepciju ponude nasoj vladi....da drzava ulozi u taj fantastican biznis i izvuce budzet.

Back