Zar ta firma jos radi....![]()
Ovo je najbolje pitanje do sada.I najbolja reklama za gem.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ta firma jos radi....![]()
GEM je bogatstvo,samo ga trba iskoristiti!
fer je ako si ti odlučila za sebe da i drugi naprave isto. cijela se rasprava ima i da vodi oko toga ko vara koga ako odlučuje mjesto njega?i na svakog kojeg mi dovedeš i kaže da je gem pravara dovedem ti 10 koji će reći suprotno, a čak i ne moraju nužno biti u gem-u. to su dokazi, a ne obećanja.
još nisam naišao na jednu osobu (osim sebe
) koja bilo je ili nije u gemu da je objektivno iznijela mišljenje o stvari o kojoj toliko raspravljamo. reci samo ono što se tebe tiče, zašto nisi ti ušla u posao ili si ušla, ovo drugo vam pokažem Sokrata..
![]()
Ovo nije za napaljene i nesposobne.U pocetku ima ljudi koji se napale i misle da mogu da rade,ali ubrzo shvate da nije tako i tu je veliki problem.U sustini nema nikakve prevare,ali svako treba sebe da preispita.Ja znam ljude koji su dali pa stali.Ukopali se.I kada nisu nasli nikoga onda su poceli da pljuju i zeleci da pred drugima sakriju svoju nesposobnost i nepromisljenost.Moras da imas puno poznanstva i ljude sa parama.
Nije ovo jedini posao sa ulogom.Ima ih jos i to sa vecim ulogom i mnogo rizicniji.Rizicniji u smislu povratka kapitala.I ljudi zaradjuju.Prirodna selekcija.Sposobni idu dalje,a oni koji misle da su sposobni padaju i pricaju kako je sve to bezveze.
Bravo za XXM,dao si im potpun odgovor na sva njihova pitanja i tu je kraj price,imas para,prijatelje,krenes i zaradjujes!
Sa svima sam u kontaktu.Taj neko drugi treba da dobro razmisli i presabere se.Da li je za taj posao ili ne.
Mislio si da mozes da ispratis posao,kad nije bas tako.Jednostavno nisi za to.Zelje su jedno,a mogucnosti drugo.I sta dalje ,ko ti je kriv.Da nisam ja mozda ili ti sam i tvoja kratka pamet.Ovo je primer nista licno.
Upamti te, nisu svi poslovni ljudi uspesni.Veoma mali broj zaista uspe,a ostali bankrotiraju.
I ko je tu kriv.Sam sebi si kriv,zato sto si TI doneo odluku da krenes u posao.Snovi su jedno,a mogucnosti drugo.Mnogi ljudi koji se bave poslom kao i ja pukli su,ja nisam.Mozda sreca ili poslovnost ko zna,a mozda i jedno i drugo.
Znaci ti si pukao.......ajde idi na odmor...u Padinsku Skelu.....
![]()
gem collection - čista prevara
de je onaj oggy ili kako vec naduva mi na 3 atmosfere?
frajeru nichim izazvano 5 u poslu....
shta je tebe toliko povredilo?
dao si kesh ali si lik koji nema ortake koji mu veruju?
pa nije ni chudo da imash skim da se druzish nebi visio na netu non-stop!