Gem collection club i Mega book

fer je ako si ti odlučila za sebe da i drugi naprave isto. cijela se rasprava ima i da vodi oko toga ko vara koga ako odlučuje mjesto njega? :think: i na svakog kojeg mi dovedeš i kaže da je gem pravara dovedem ti 10 koji će reći suprotno, a čak i ne moraju nužno biti u gem-u. to su dokazi, a ne obećanja.:super: još nisam naišao na jednu osobu (osim sebe :) ) koja bilo je ili nije u gemu da je objektivno iznijela mišljenje o stvari o kojoj toliko raspravljamo. reci samo ono što se tebe tiče, zašto nisi ti ušla u posao ili si ušla, ovo drugo vam pokažem Sokrata..:worth:

Prihvatam prijedlog dovedi 100 Gemovacaa a ja imam odmah 10 ljudi koji će javno govoriti o tome jer pola njih je dalo pare i plus pokušavali da nešto zarade i šta se desilo ništa niko nije uspio izvući ni ono što je uložio.

Ovo nije za napaljene i nesposobne.U pocetku ima ljudi koji se napale i misle da mogu da rade,ali ubrzo shvate da nije tako i tu je veliki problem.U sustini nema nikakve prevare,ali svako treba sebe da preispita.Ja znam ljude koji su dali pa stali.Ukopali se.I kada nisu nasli nikoga onda su poceli da pljuju i zeleci da pred drugima sakriju svoju nesposobnost i nepromisljenost.Moras da imas puno poznanstva i ljude sa parama.
Nije ovo jedini posao sa ulogom.Ima ih jos i to sa vecim ulogom i mnogo rizicniji.Rizicniji u smislu povratka kapitala.I ljudi zaradjuju.Prirodna selekcija.Sposobni idu dalje,a oni koji misle da su sposobni padaju i pricaju kako je sve to bezveze.

Ovo nije za napaljene i nesposobne.U pocetku ima ljudi koji se napale i misle da mogu da rade,ali ubrzo shvate da nije tako i tu je veliki problem.U sustini nema nikakve prevare,ali svako treba sebe da preispita.Ja znam ljude koji su dali pa stali.Ukopali se.I kada nisu nasli nikoga onda su poceli da pljuju i zeleci da pred drugima sakriju svoju nesposobnost i nepromisljenost.Moras da imas puno poznanstva i ljude sa parama.
Nije ovo jedini posao sa ulogom.Ima ih jos i to sa vecim ulogom i mnogo rizicniji.Rizicniji u smislu povratka kapitala.I ljudi zaradjuju.Prirodna selekcija.Sposobni idu dalje,a oni koji misle da su sposobni padaju i pricaju kako je sve to bezveze.

E bas si nam lepo rekao, koncano si se razotkrio.
Znaci za " uspeh u toj prevari" moras biti bez obraza i karaktera.
Moras pri tome da poznajes ljude koji imaju novca a da su pri tome dovoljno lakoverni da ga daju vama na raspolaganje.
Sram te bilo , svoju prevarantsku rabotu jos smes da nazivas poslom.
Posao je kad nesto stvaras a ne kad varas naivne ljude.

Bravo za XXM,dao si im potpun odgovor na sva njihova pitanja i tu je kraj price,imas para,prijatelje,krenes i zaradjujes!

Pa kad imate pare,prijatelje, poznanstva i veze zašto onda ne uložite kapital u nešto legalno, osnujte brate neku firmu sa normalnom djelatnošću pa se razvijajte iskoristite te svoje talente a usput uposlite svoje prijatelje koji nemaju love a ni posla a mislim da takvih ima na sve strane a nemojte glumiti budale i plesati po cijeli dan i usput varati ljude kako bi dali novac i čekali da pare same počnu dolaziti. Okrenite se i radite kao sav ostali normalan svijet a vi meni pričate šta je gem to možete nekom ko nije bio tamo jer šta ja dobivam kad dam pare kao prvo za svakog dovedenog po 540 eura pa ljudi računajte koliko ljudi moram povaliti samo da vratim uloženo i plus računaj troškove dolaska na te sastanke a ta mjesta nisu u gradu i dostupna da se može doći za čas posla već se navozaš do tamo, pa plus ljudi koje dovede brate izgladne cio dan valja im nešto platiti da jedu i piju i tako da ne nabrajam sve te troškove tako da tvoj ulog nije ona početna suma već još se tog dasta skupi pa tako vi koji niste išli a imate namjeru tek toliko da znate.:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Ne mogu da verujem da ste toliko ograniceni.Pa naravno da uspeha ima u bilo kom poslu ako ima para.Ko ima para radia to sto ima para ne znaci da ce i da uspe.Pucaju velike firme i pojedinci.Zbog nesposobnosti,nedostatka finansija,nepromisljenosti,lose organizacije itd.
Gde su organi da sprece nelegalne poslove.Je li pametnjakovici.Pet godina pricate da je prevara da ce puci,a ono i dalje radi.KAKO.To niko od vas nije uspeo da odgovori.Sutra ce ti neko reci da ulozis posao u nesto drugo,i sta ces reci.Da hoce da te navuce i da je prevara.
Pa idi rintaj za male pare i neka te sefovi ka.........Sta ima lose.I u ovom poslu ima uspesnih imanje uspesnih i neuspesnih.Samo sto neki neuspesni pljuju.Uzeo sam pare i odo na odmor,a vi se jeb....... sa vasim biznisima.

u pravu su i jedni i drugi donekle. u svakom poslu kad si pocetnik radis za onog iznad sebe. svaki je posao u neku ruku piramida. samo kad ova piramida jednom pukne, a puca svaki cas, onda gubis poverenje ljudi koje si odveo ka tom poslu. gem i dalje postoji zato sto postoji par ljudi koji su uspesni u tom poslu, pa ga odrzavaju.
kad jednom dash pare u gem, gledas naravno kako da ih iscupas, pa onda zoves SVE prijatelje, SVE rodjake, pa onda dalje prijatelje, pa dalje rodjake, pa poznanike, i polagano gubis i jedne i druge. jer ovi koje te odbiju a takvih je 90%, s pravom misle da koristis vase prijateljstvo zarad licne dobiti. ovi retki koji krenu za tobom, iz istog razloga kao i ti, tj lakomosti kad jednom daju pare, nekako smatraju da si im ti duzan, i posto ogromna vecina od tih malobrojnih koji su te poslussali ne uspe da nadje 4-5 ljudi koliko je potrebno da se povrate pare i neshto zaradi, i povuku se iz posla jer ne zele da svoje prijatelje uvlace u takvo nesto, na kraju izgubis i njih...
tako da ako hoces da udjes u posao ili ces izgubiti prijatelje ili pare. biraj!!!

Sa svima sam u kontaktu.Taj neko drugi treba da dobro razmisli i presabere se.Da li je za taj posao ili ne.Glavni neprijatelj je ljudska pohlepa i pomisao da je bas on taj dasa koji ce da zaradi brdo para,pa kada vidi da nije tako pocne okolo da pljuje.
Dosta njih je uzelo pare i sve to i dalje radi bez problema.Nije svako za ovaj posao to mnogi ovde treba da shvate.Recimo ja uposlim tebe na tvoju zelju,ti si to hteo.Mislio si da mozes da ispratis posao,kad nije bas tako.Jednostavno nisi za to.Zelje su jedno,a mogucnosti drugo.I sta dalje ,ko ti je kriv.Da nisam ja mozda ili ti sam i tvoja kratka pamet.Ovo je primer nista licno.
Upamti te, nisu svi poslovni ljudi uspesni.Veoma mali broj zaista uspe,a ostali bankrotiraju.
I ko je tu kriv.Sam sebi si kriv,zato sto si TI doneo odluku da krenes u posao.Snovi su jedno,a mogucnosti drugo.Mnogi ljudi koji se bave poslom kao i ja pukli su,ja nisam.Mozda sreca ili poslovnost ko zna,a mozda i jedno i drugo.

Ma jok on tamo ide na drustveno koristan rad, da ga prevaspitaju...u ustanovi zatvorenog tipa.
Talibani to nazivaju odmorom jer tamo nema lustera o koje bi se kacili...a i ne moraju da brinu brigu sto se tice klope.
Inace za koji mesec iz Padenjaka ima da se ori na sve strane...OOOO geeem...oooo...geeem....:per:
Cak ce i mleko moja kravica ( na farmi PKB Imleka rintaju robijasi):per: postati MOOOOOOJA KRAAAAAAVICA.

Muuuuuu GEEEEEEM.:hahaha::hahaha:

Inace za vasu imformaciju XXM je iz Slanaca.......:) mesta cuvenog po robijasima koji su ga anselili SAS LANCIMA........

I dok XXM ovce shisha pripomaze musa osamdeset i trisha.....:)
Lakoverne ovce strizu u dzak novce metju.....
Krave muchu.......lisice zveketju...zvec zvec.......:)

Musa je iz Besnog Foka.......:) tako da je njemu Padenjak u komsiluku.

Poslednja izmena:
Sa svima sam u kontaktu.Taj neko drugi treba da dobro razmisli i presabere se.Da li je za taj posao ili ne.
Mislio si da mozes da ispratis posao,kad nije bas tako.Jednostavno nisi za to.Zelje su jedno,a mogucnosti drugo.I sta dalje ,ko ti je kriv.Da nisam ja mozda ili ti sam i tvoja kratka pamet.Ovo je primer nista licno.
Upamti te, nisu svi poslovni ljudi uspesni.Veoma mali broj zaista uspe,a ostali bankrotiraju.
I ko je tu kriv.Sam sebi si kriv,zato sto si TI doneo odluku da krenes u posao.Snovi su jedno,a mogucnosti drugo.Mnogi ljudi koji se bave poslom kao i ja pukli su,ja nisam.Mozda sreca ili poslovnost ko zna,a mozda i jedno i drugo.

bolje i da imam kratku pamet kako ti to rece, nego da zbog pohlepe izgubim sve prijatelje. kazes sa svima si u kontaktu? zapitaj se TI koliko stvarno pravih prijatelja imas. ali STVARNO!!! ne moras meni da odgovarash, amigo, samo sebi... nista lichno!

Znaci ti si pukao...:)....ajde idi na odmor...u Padinsku Skelu.....:)

Naravno na odmor,ali na Fruskoj gori na putu Irig Novi Sad posle skretanja za manstir Hopovo.To je oko 4 km od centra Iriga.Zesce mesto,suncano,ima voda ovo ono.
Doslo prolece i otopio se sneg.
Lovac koji ima strpljenja uvek nesto ulovi.
Ne mozes komentarisati o tome staleksa.kada sam nekome pricao o ovom poslu svi su znali da mora da se ulozi.Znaci ja sam rekao da ima ulog i malo objasnio o cemu se radi.Nisam samo pricao cifru.Znaci znali su,i ko je hteo vec je znao i sam krenuo.Tako da nema potrebe nikoga da gubim.Svako ima svoju taktiku.Ja sam lepo rekao pa ko hoce.Mogucnosti postoje.
Tako ljudi imaju mnogo vise vremena sebe da preispitaju.To ti je isto kao kada bih rekao npr tebi ,da sam preuzeo jedan stan i treba da se ulozi 2-3 hiljade eura.I na tvoj deo od te 3 hiljade dobijas procenat.Ako dobro odradimo posao eto para,ako ne nema pare.Ja non stop nesto ulazem.Male ili vece pare i to meni nista nije strano.nekome je i 300 E mnogo.Tu je velika razlika.

Poslednja izmena:
Ulaganje u tebe je cista propast, ajde nemoj da nas lazes vise kad i sam znas da si taliban i da si pukao u biznisu.
Ti da si iole neki uspesan covek za kojeg se izdajes ne bi sebi dozvolio ovaku prostituciju gde se trcis i poturas da te svako guzi ne bi li ga ubedio da se uclani.Mora da se krijes kao pacenik da te ne uhvate ozlojedjeni mucenici koje si ubedio da se uclane.
Tvoj domen je sljakator na mesalici zidar ili fizikalac, a takvi si mnogo zae..bani oni hoce da umalte za 5 eura......a kamoli 2300 .....XXM zato pravac u Padenjak na odmor....tamo je bezbednije...cuvace te a i nesto ces raditi u domenu tvog posla....fizikalija.
Ako mislis da napredujes i da nesto uspes moras poraditi na stajlingu i moras uci u krug ljudi kojima novac dolazi u vecim kolicinama na laksi nacin.
To sto varas tvoje kolege zidare i fizikalce nece ti dobro doneti.
Ovde na forumu ljudi nisu budale tako da ces i ovde morati da odustanes od potrage za novim clanovima.
Talibansko tvoje razmisljanje te nikad nece dovesti do neke pozicije, a i okani se GEM-a taj biznis je provaljen i u njega niko vise ne investira, prici je dosao kraj.

Poslednja izmena:
I meni lici na to da je taj covek koji se predstavlja sa xxm neki obican fizicki radnik koji je pokusao srecu da potrazi u nekim prevarantskim poslovima, koje lakoverni ljudi nejmu slicni smatraju biznisom.
Ocito da mu to nije poslo za rukom i da je propao, pa sad na sve nacine pokusava da povrati svoj novac koji je tamo dao da bi se uclanio u tu sektu .
Tuzno je sto je u tom svom ocaju posegnuo za najnizim metodama ne bi li se iscupao iz te prevare.
Meni je delovao pre uljudno dok je objasnjavao i branio tu prevaru, ali se ubrzo ispostavilo da je to bilo lazno i licemerno.
Znaci covek je pokvaren i licemeran verovatno je zbog toga ostao sam i bez prijatelja...pa ovde na forumu pokusava da vara druge ljude pricajuci bajke o licnom bogastvu i blagostanju.

Back