Gem collection club i Mega book

Ako je forum bezveze zašto ga posječuješ? A nepostoji samo na ovom forumu tema o Gemcollectionu već i na drugim al šta ti pričam sigurno si vidjeo kao i svi mi i onda usporedi broj onih koji misle da je Gem dobra stvar i onih koji misle da je to prevara. A uostalom ne bih da vam odvračam mušterije ko voli neka izvoli pa nek vidi i proba ja sam voljela da sam znala o kojoj se firmi radi prije nego sam i otišla tamo pa bih ovako malo pročačkala po internetu i nebi sebe dovodila u glupu situaciju i bila tamo cijeli dan već bi svoje slobodno vrijeme organizovala na drugačiji način. A samo da znate da gemovci neodustaju tako lako zivkaju te stalno čak i nude pozajmnice i plačanja na rate i koje kakve gluposti i to sve u okviru ta tri dana koje imaš kao da razmisliš pa kod nekog to i prođe pa eto samo toliko da znate ljudi.

Ma oni bi imali uspesnost mnogo vecu da su drugaciji tipovi. Nego se iz aviona vidi da su primitivni i da nemaju veze sa biznisom. Gomila odrpanaca koji su dosli sa njive ili sisli sa skele. Ne mislim o tome da je biti paor, kmet ili zidar nesto ponizavajuce ali je uzas kad neko pokusava da bude biznismen i to na krajnje pokvaren nacin.
Zato ih i zovu talibani.

Pa fora je da te na brzinu obrlate, zato i izmisljaju taj rok od tri dana.
Treba da odlucis dok si jos pod uticajem masovne histerije koja tamo vlada.Prevaranti zaista ne biraju sredstva da vam otmu novac.

jesi li o tome razmišljao kad si platio zadnji put porez? jes daju ti više vremena da se odlučiš ali te rebnu po džepu duboko i nemaš šansu da zaradiš a cijeli život ulažeš... pa te nisam vidio da se nešto buniš protiv telebanja od političara... popio si pamet i sve znaš o svemu, je li? genije možda? stručnjak? vjerujem samo mala ovčica koja traži svoje stado i pri tom bleji okolo kako niš ne valja. beeeee:hahaha:

Ako je forum bezveze zašto ga posječuješ? A nepostoji samo na ovom forumu tema o Gemcollectionu već i na drugim al šta ti pričam sigurno si vidjeo kao i svi mi i onda usporedi broj onih koji misle da je Gem dobra stvar i onih koji misle da je to prevara. A uostalom ne bih da vam odvračam mušterije ko voli neka izvoli pa nek vidi i proba ja sam voljela da sam znala o kojoj se firmi radi prije nego sam i otišla tamo pa bih ovako malo pročačkala po internetu i nebi sebe dovodila u glupu situaciju i bila tamo cijeli dan već bi svoje slobodno vrijeme organizovala na drugačiji način. A samo da znate da gemovci neodustaju tako lako zivkaju te stalno čak i nude pozajmnice i plačanja na rate i koje kakve gluposti i to sve u okviru ta tri dana koje imaš kao da razmisliš pa kod nekog to i prođe pa eto samo toliko da znate ljudi.

fer je ako si ti odlučila za sebe da i drugi naprave isto. cijela se rasprava ima i da vodi oko toga ko vara koga ako odlučuje mjesto njega? :think: i na svakog kojeg mi dovedeš i kaže da je gem pravara dovedem ti 10 koji će reći suprotno, a čak i ne moraju nužno biti u gem-u. to su dokazi, a ne obećanja.:super: još nisam naišao na jednu osobu (osim sebe :) ) koja bilo je ili nije u gemu da je objektivno iznijela mišljenje o stvari o kojoj toliko raspravljamo. reci samo ono što se tebe tiče, zašto nisi ti ušla u posao ili si ušla, ovo drugo vam pokažem Sokrata..:worth:

U staroj Grčkoj Sokrat je bio na glasu kao čovjek koji cijeni znanje.
Jednog mu je dana prišao poznanik i rekao mu:
- Znaš li što sam upravo čuo o tvom prijatelju?
- Stani malo - odgovori Sokrat. - Prije no što mi išta kažeš, želim napraviti mali test. Zove se 'Test trostrukog kriterija'.
- Trostrukog kriterija?
- Upravo tako - nastavi Sokrat - prije nego što počneš pričati o mom prijatelju, mogao bi trenutak razmisliti zadovoljava li to neke kriterije. Prvi kriterij je Istina. Jesi li potpuno siguran da je to što mi želiš reći istina?
- Ne - odgovori poznanik - zapravo sam to tek čuo i...
- Dobro - veli Sokrat - znači nisi potpuno siguran je li to istina ili nije. Da vidimo sada i drugi kriterij, kriterij Dobra. Je li to što želiš reći o mom prijatelju, nešto dobro?
- Ne, naprotiv...
- Dakle - nastavi Sokrat - želiš mi reći nešto loše o njemu, a nisi čak ni siguran je li to točno. Još uvijek možeš proći na testu, jer je ostao još jedan kriterij, kriterij Koristi. Hoće li to što mi želiš reći o mom prijatelju, biti meni korisno?
- Ne, ne baš.
- Pa - opet će Sokrat - ako to što mi želiš reći nije istina, nije dobro i nije korisno, zašto bi mi to uopće rekao?

Eto zašto je Sokrat bio veliki mislilac i cijenjena osoba stare Grčke.

U staroj Grčkoj Sokrat je bio na glasu kao čovjek koji cijeni znanje.
Jednog mu je dana prišao poznanik i rekao mu:
- Znaš li što sam upravo čuo o tvom prijatelju?
- Stani malo - odgovori Sokrat. - Prije no što mi išta kažeš, želim napraviti mali test. Zove se 'Test trostrukog kriterija'.
- Trostrukog kriterija?
- Upravo tako - nastavi Sokrat - prije nego što počneš pričati o mom prijatelju, mogao bi trenutak razmisliti zadovoljava li to neke kriterije. Prvi kriterij je Istina. Jesi li potpuno siguran da je to što mi želiš reći istina?
- Ne - odgovori poznanik - zapravo sam to tek čuo i...
- Dobro - veli Sokrat - znači nisi potpuno siguran je li to istina ili nije. Da vidimo sada i drugi kriterij, kriterij Dobra. Je li to što želiš reći o mom prijatelju, nešto dobro?
- Ne, naprotiv...
- Dakle - nastavi Sokrat - želiš mi reći nešto loše o njemu, a nisi čak ni siguran je li to točno. Još uvijek možeš proći na testu, jer je ostao još jedan kriterij, kriterij Koristi. Hoće li to što mi želiš reći o mom prijatelju, biti meni korisno?
- Ne, ne baš.
- Pa - opet će Sokrat - ako to što mi želiš reći nije istina, nije dobro i nije korisno, zašto bi mi to uopće rekao?

Eto zašto je Sokrat bio veliki mislilac i cijenjena osoba stare Grčke.

Aristotelova logika se često naziva «formalnom» logikom. Ukoliko aristotelovska logika jeste analiza oblika mišljenja, onda je to prikladna karakterizacija; ali bilo bi veoma pogrešno zaključiti da se, prema Aristotelu, logika bavi formama ljudskog mišljenja na tako isključiv način da ona nema nikakve veze sa spoljašnjom stvarnošću. Aristotela zanimaju uglavnom oblici dokaza, i on pretpostavlja da zaključak naučnog dokaza daje pouzdano znanje o stvarnosti. Na primer, u silogizmu «Svi ljudi su smrtni, Sokrat je čovek, dakle, Sokrat je smrtan», zaključak nije samo ispravno izveden u skladu sa formalnim zakonima, logike: Aristotel smatra da je zakon potvrđen i u stvarnosti. On, dakle, polazi od realističke teorije saznanja i za njega logika, uz to što predstavlja razlaganje oblika mišljenja, jeste i analiza mišljenja koje shvata stvarnost, mišljenja koje nju pojmovno reprodukuje u sebi, i, u istinitom sudu, daje iskaze koji su potvrđeni u spoljašnjem svetu. Logika je analiza ljudskog mišljenja u njegovom odnosu prema stvarnosti, mada Aristotel, naravno, priznaje da stvari u spoljnjoj stvarnosti ne postoje uvek baš onakve kako ih um zamišlja, na primer, ono opšte ne postoji kao takvo.

Da nece Dr da uclani i Sokrata pa da zajedno vise po lusterima?:hahaha: pa nije Sokrat za kacenje, on je covek u ozbiljnim godinama.....A i ne voli sintetiku.....:hahaha:
Za vasu informaciju poslednja vest je da je posao sa GEM-om u Srbiji pukao skroz.
Mega baje su uhvatile crtu kao sto sam i prognozirao, a ovi misevi koji su preostali su sad ocajni.
Znaci sad sledi jauk ocaj i bezanija.

Poslednja izmena:
Da nece Dr da uclani i Sokrata pa da zajedno vise po lusterima?:hahaha: pa nije Sokrat za kacenje, on je covek u ozbiljnim godinama.....A i ne voli sintetiku.....:hahaha:
Za vasu informaciju poslednja vest je da je posao sa GEM-om u Srbiji pukao skroz.
Mega baje su uhvatile crtu kao sto sam i prognozirao, a ovi misevi koji su preostali su sad ocajni.
Znaci sad sledi jauk ocaj i bezanija.

dokazi? ćale ti se seli? ti se seliš? u toplije krajeve?:think: poslednja vijest mladidemokrata piški gaće.:rotf::super:

Pa logicno je bilo da ce ta prevara propasti .
Ova kriza je samo ubrzala krah te prevare.
Prevaranti velikog kalibra i njihovi sefovi su pokupili novac od naivnih ljudi.
Ovi sto su preostali su tipicni jadnici i beskrupulozni ljudi koji ocito nemaju kuda da beze pa pokusavaju da u tu licnu propast u koju su upali uvuku sto vise ljudi.
Bedni su i jadni neka im se bog smiluje njihovim gresnim dusama.
U paklu ce goreti ti prevaranti.

Pa logicno je bilo da ce ta prevara propasti .
Ova kriza je samo ubrzala krah te prevare.
Prevaranti velikog kalibra i njihovi sefovi su pokupili novac od naivnih ljudi.
Ovi sto su preostali su tipicni jadnici i beskrupulozni ljudi koji ocito nemaju kuda da beze pa pokusavaju da u tu licnu propast u koju su upali uvuku sto vise ljudi.
Bedni su i jadni neka im se bog smiluje njihovim gresnim dusama.
U paklu ce goreti ti prevaranti.

ti mora da igraš na onu kartu kad je bog rekao: blago ludima jer njihovo je kraljevstvo nebesko... ko gorio ili ne gorio ispričam ti jedan vic kad si tako žalostan sam sa sobom...

umre komunista. dođe bogu i ovaj ga pošalje u pakao vragu. vrag mu da zadatak i ode svojim poslom... nakon dva dana dođe bog malo u pakao da provjeri situaciju i vidi rad, redi i disciplina na svakom koraku... pita vraga: što se desilo? vrag: znaš onog komunistu što si mi poslao. znaš sve doveo u red...hvala! bog: aj t meni njega posudi malo...na par dana. vrag: ok. prođe par dana, prođe i cijeli tjedan. čudno vragu, pa nazove boga i upita: gospodine, kad ću dobit nazad svo komunistu? bog: nisam ti ja ospodin, ja sam drug! i nije sigurno da postojim...
:worth::super::rotf:

Aristotelova logika se često naziva «formalnom» logikom. Ukoliko aristotelovska logika jeste analiza oblika mišljenja, onda je to prikladna karakterizacija; ali bilo bi veoma pogrešno zaključiti da se, prema Aristotelu, logika bavi formama ljudskog mišljenja na tako isključiv način da ona nema nikakve veze sa spoljašnjom stvarnošću. Aristotela zanimaju uglavnom oblici dokaza, i on pretpostavlja da zaključak naučnog dokaza daje pouzdano znanje o stvarnosti. Na primer, u silogizmu «Svi ljudi su smrtni, Sokrat je čovek, dakle, Sokrat je smrtan», zaključak nije samo ispravno izveden u skladu sa formalnim zakonima, logike: Aristotel smatra da je zakon potvrđen i u stvarnosti. On, dakle, polazi od realističke teorije saznanja i za njega logika, uz to što predstavlja razlaganje oblika mišljenja, jeste i analiza mišljenja koje shvata stvarnost, mišljenja koje nju pojmovno reprodukuje u sebi, i, u istinitom sudu, daje iskaze koji su potvrđeni u spoljašnjem svetu. Logika je analiza ljudskog mišljenja u njegovom odnosu prema stvarnosti, mada Aristotel, naravno, priznaje da stvari u spoljnjoj stvarnosti ne postoje uvek baš onakve kako ih um zamišlja, na primer, ono opšte ne postoji kao takvo.

očito ti se svidjela priča, pa si mogao tako i da kažeš. i malo si mašio u analizi. nije nikakva viša matematika u pitanju. čisto onako zdravo narodno.

što smeta ti malo šale? :thumbdown:

si vidio kako je loše kad neko "spušta" bez kriterija? što veća laž i obmana to se prije u nju povjeruje?:think:

a da se ti ugledaš malo na sokrata?:worth:
Ne smeta mi sala, ali ako se vec trtis da svi ovde razmisle sta pricaju, mogao bi i ti ;)

A za laz i obmanu si apsolutno u pravu, vi ste pravi primer...i pored ociglednog neko utuvi u glavu da "nesto radi" i da ima "posao" u GEMu....:whistling:

Back