- Poruka
- 308
Aktuelno....
Prevara za sirotinju, bednike i bolide...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim citao si u medjuvremenu...jos jedna poucna prica se pojavi koja ce nas sve osvestiti i trgnuti iz nasih bednih zivota, i brze bolje cemo se uclaniti u...ma jok
Sto se tice ovog fajrontasa, bolje da ga spasim nego da mu nesrecniku zakljucaju temu
Nego sta bese dokaz da gem nije prevara (ne da nije legalan)...
Ukratko-platis ufur a zarada se sastoji od toga da dovedes jos ljudi koji plate isti ufur. Dokle? Ako nekom nije jasno, pomoci nema...
Aktuelno....
Prevara ona najpodlija gde sigurno ostajete bez novca i prijatelja.
Ma nije... Neki ekonomisti kazu da je moguce da 1000 ljudi da po 1000 evra i da svih hiljadu zarade jos po 3 hiljade.Naravno, ako pola umre pa ne stigne na raspodelu a uclani se jos 1000 kad postane punoletno.
LJUDI NE BUDITE DUHOVNI PENZIONERI.
I pazite se letos ako na moru otplivate daleko-da vas gemovci ne iseku elisama svojih besnih glisera.
Dok sipaju sampanjac ultra ribama i gledaju da im neko na obali ne capi Bentleya.
Inace skracenica GEM znaci
Grand
Earth
Manipulation
Kad bi samo znao sta ti pises...ali razumem te jaima ljudi u gemu koji nisu dobro proshli ali smo iz jednog razloga:
nisu poveroveli u prichu,nego su ih ljudi poput Vas vratili u da tako nazovem normalu i prosek,
ali isto ima i ljudi koji su se nagrabuljali kesha ni sami neznajuci kako...
hocu da kazem samo jednoRESTANITE DA MISLITE TUDJIM GLAVAMA...(ja mislio da je cilj GEMa da svi misle tudjim-njihovim glavama)
vratite se u svoje chaure(a nisu kutije) i mislite na sebe jer niko drugi nece da misli na Vas...isto je i sa GEM-om:svakog vuche sopstvene shansa a ne to shta je reko Pera,Mia ,Zika...ko sebe vidi u tome ok,ko ne isto ok....svako svojim putem...
Ovo mi nista nije jasno, sem za praznjenje jaja sto shvatam kao njegovu ponuduspasi sebe druze ja sam sebe spasao odavno,j..... Gem,nastavi dalje svojim putem,
nema od prosvetljenja nishta,bar ne od onog u kome si ti prosvetljitelj...
vrati se usvoju chauru i *****j...i ti i ovaj drugi drCko...jer ista ste vas dvojica fela...
mnogo priche a rezultati O!
idite ispraznite jaja i pustite ljude da misle svojim glavama...
ne zalaim ni ove u GEM-u ni ove koji nisu...jednostavno zivot je pun izbora,pa je tako i GEM jedan od njih...a Vi ste tako mali da sudite da niste ni svesni toga...
zato na traktorche i palite vashim zivotima,pustite ljude da sami procene dali imaju shansu ili ne.......a svako je dovoljno pametan za sebe...
Da li si upucen da se i u prevarama zaradjuje, zato se ti ljudi i zovu prevarantiNARAVNO DA NIJE PREVARA.MNOGI UZIMAJU PARE I ZARADJUJU.
NAMA I NISU POTREBNO OVAKVI SLABICI.
SLUSAJUCI OVE NEGATIVCE MNOGIMA CE BITI ZAO.