Gem collection club i Mega book

Hm evo mene gemovci. Jaaaaako važno obavještenje. Pozivam sve buduće članove i simpatizere Geem Collectiona da dođu na Gem prezentaciju i zarade brdo love P.S bonus se povečao sada dajete po 3.500 Evrića samo jedan problem sastanak je u Sarajevu pa ko nije blizu neka se odmah pakuje jer je sastanak za 5 dana. A ne mislim da ste vi neki čudaci samo mi ova tema više isfurala a to za " fakultetski obrazovana" nemorate prozivat jer zaista to mi ništa ne znači pa ko danas nije završio faks samo što večina poslije toga nemaju i neke koristi.

e morala sam da se prijavim da bi i ja nesto dodala.
pozvana sam, bila sam, videla, zgranula, i rekla NE.
moguce da u mom okruzenju ima ljudi koji su u GEM-u i koji imaju kintu...???
ali, moguce je da ima i onih koji su u GEM-u i koji nemaju kintu....???
JA, nisam imala ali sam mogla da prikupim i sta bi onda bilo????????
Da Li Bi uspela ili ne sad mi je svejedno. Nemam i zivim sa tim. A da sam imala, pa sto da ne, das 2290€ i cekas dugi niz meseci i godina da nekog ubacis i to bi se oduzilo pa kad ti se vrati ulozeno. A da sam ulozila novac koji bi pozajmila;-pod kamatu, na par meseci ili kredu od banke ... Sta bi ja morala da uradim od svog zivota? Da varam ljude da im vadim po 2290€, KOME ? Da bi isto cekala da i oni nekog uvuku u MLM i tako u nedogled....NE
Ja sam ostala ciste savesti NEMAM i mirna sam .... Nije Srbija kao neka ogromna zemlja pa da nam V.Plana i hotel van nje bude daleko. To je u srcu Srbije tako da je svakom dostupan i hotel i Sumadija. Da je pravni sistem labav, moguce, ovog ne bi bilo. Nego od ovih ljudi, pa ko to moze da zna, moze biti i neko iz vlade ili pri vrhu drzavnog uredjenja pa da zbog toga i tako to opstaje. Ljudi su u teskoj situaciji i ja sam. Pa prezivecu i sa ovom mojom platom ma kolika ona bila......ALI MI JE CIST OBRAZ I SAVEST..........
oOOOoooooooooo GEM, ma Ipak idete DOLE......do pakla.

Ma kako nema ,pazi XXM pa mi smo jedna osoba nemoj da nam propada posao,šta ima veze kad je toliko gužva u GEM-u nek je ulog veči pa če nam biti manja gužva pa da imamo neke optimalne uslove za rad,a ne ovako prije plesali samo vikendom a sad poso steže pa daj svaki dan da se namlatimo love dok nam ne otkriju lokaciju pa onda da bježimo, a evo ljeto nam ide pabi mogli gdje na primorje. :rotf::rotf::rotf:

Ma kako nema ,pazi XXM pa mi smo jedna osoba nemoj da nam propada posao,šta ima veze kad je toliko gužva u GEM-u nek je ulog veči pa če nam biti manja gužva pa da imamo neke optimalne uslove za rad,a ne ovako prije plesali samo vikendom a sad poso steže pa daj svaki dan da se namlatimo love dok nam ne otkriju lokaciju pa onda da bježimo, a evo ljeto nam ide pabi mogli gdje na primorje. :rotf::rotf::rotf:

Opet kazem.nema povecanja uloga.I sve je po sistemu hoces,neces.neko to smatra za sansu neko ne.Svi smo mi razliciti.

Hajde iskreno XXM reci jesili ti fakat član Gem Collectiona šta tebi kažu tvoji prijatelji kad ih pozoveš na taj sastanak, moja prijateljica koja me je jednom pozvala tamo poslije toga nikada se nismo ni čule,možda je njoj ofirno što ja znam gdje ide i kako se glupira. Mislim da sve ono što tamo kažu mogu reći i bez one muzike i plesa jer kome se pleše u 9.oo ujutro još i nedelja, tako je bar kod nas u Sarajevu a nezna u Srbiji kako to hoda ali po tekstovima vidim da je sve to skoro isto.:lol:

.Nema razloga da se ne cujes sa prijateljicom.Neces da radis i cao.Nikom nista.Niko te nije ubio.Mogu da odradim ili ne.Mnogima se ne svidja stosta na poslu u nekoj firmi,pa nikom nista.Nece nikome da padne kruna sa glave.
I meni smetaju neke stvari.Izmenio bih program prezentacije i jos poneke stvari.
Znam ljude kojima nista ne smeta i pritom uzeli pare.I to dobre pare.Nekome se svidja,a nekome ne.Za nekoga velika prilika,za drugog glupost.Misljenja su podeljena,kao i za mnoge stvari u zivotu.

Nisam ja nju otkačila već one mene ne zove a što se tog posla tiče pa upravu si niko te nemože prisliti ni na što samo što se tu nalazi veoma dobra grupa manipulatora pa oni koji su labilniji pa uz to i imaju te tražene pare lako padnu pod njihov uticaj a kad daju lovu onda im je kasno. A kad daš pare naravno da češ ostati i protiv svoje volje i raditi sve te gluparije jer ti je u tom trenutku jedino važno da vratiš ono što si uložio i mnogi poslije toga budu presretni i na spomen Gem Collection hvata ih jeza. Tako ko još nije išao na Gem prezentaciju neka ode i sve sam vidi jer na početku ti kažu CITIRAM: "OVO JE DAN KOJI NIKADA NEČETE ZABORAVITI" pa upravu su i neču ga zaboraviti samo je fora što na početku ostaviš svoje lične dokumente pa i kad ti bude dosta ti nemožeš otići dok ti gemovci ne vrate tvoje stvari a to vjerujte traje skoro šest sati.:dash:

Koji je to bezobrazluk...zasto si dozvolila da ti uzmu dokumenta.Po zakonu je zabranjeno drugim licima koja nisu sluzbena i koja nemaju ovlascenja da ti uzimaju tvoja licnadokumenta i da ih drze u posedu.
To je klasican primer kako vas tamo sikaniraju i na sve moguce nacine pokusvaju uvuci u tu prevaru.
Ko bi se cestit i ispravan sluzio takvim podlim sredstvima.
To je ljudi tipican primer jednog mafijaskog ponasanja.

To ti u stvari i neizgleda tako nelegalno kao takva je procedura kada se prijaviš kao gost imaš obavezu da ostaneš do kraja i cijelo vrijeme je priča o kupovini nekog proizvoda za koji ti kažu tek na kraju svih tih gluposti a proizvod je kao neke upute kako postati bogat i slavan a vjerujte svi ti ljudi koji su kao nešto zaradili i nose neke bedževe na sebi sve sami mafijaši i kada hočeš da napustiš razmišljaš da li je to pametna odluka , jer mjesta gdje se ti skupovi održavaju su pretežno neki zabačeni moteli ili tako slično i tog dana kada je prezentacija zatvoreno je za ostale.Ja sam bila sa mužem i bit svega je da na početku oni naprave raspored za sjedenje i dok ti skontaš gdje si došao oko tebe sjede ljudi koje vidiš po prvi put u životu, a fora je da poznaš ko su osobe kao i ti koje su prvi put tu jer svi izgledaju izbezumljeni i u sebi ponavljaju sa kakvim sam ja ovo budalama.

Da to si u pravu ali ni oni ne bi mogli opstati da nije pohlepnih ljudi koji bi željeli na lak način brzu zaradu a bogami danas slabo ko hoče za zasuče rukave i da pošteno zaradi. Ja iskreno nisam išla jer me je privukla kao ta neka zarada mislila sam da napravim uslugu prijateljici misleći da bi mogla zbog mog pojavljivanja mogla imati neke koristi al kad sam vidjela šta je to ja sam im rekla da vam je članstvo i besplatno hvala lijepa mene ne zanima, a oni postoje dugi niz godina u cijeloj EX JUGOSLAVIJI i mada je bilo i nekih hapšenja i privođenja oni se utaje jedno vrijeme i opet naprave bum , samo promjene grad i nađu nove lokacije.

Jedna pogresna rec i sve se menja.Ne ostavljas dokumenta,nego svoje podatke.Ko si,kada si rodjen,gde. To ostavljas,a ne dokumenta.nemas obavezu da ostanes do kraja,vec mozes da izadjes kada hoces.A ostalo je prezentacija kao i svaka.Treba nekoga ubediti u proizvod.Mada,meni licno neke stvari ne odgovaraju,menjao bih nesto i imalo bi to sve mnogo vise uspeha.
Pitanje.Gde je tu prevara?
Odveo te je neko i to je prevara?Uvredio si se,ili sta?Ne razumem gde je prevara.
Bila si na prezentaciji i to je prevara?Pa gde je policija.Sto ne hapsi nego radi 7 god.
Ne svidja ti se ovo ili ono pa si ti pogledala na internetu dali je prevara ili ne.Pa ko se jos obrazuje preko foruma.Postoje ljudi koji se kriju preko korisnickog imena i glume pametne ljude,da li je to tako.Dovoljno je da lupi prevara i poveze par njih i mnogi poveruju.Gde je prevara,reci mi?
Moje misljenje u vezi tebe.Ne svidja ti se i kraj.Ne pljuj ljude okolo.Ako imas suprotno misljenje od mene,da li to znaci da si losa zena ili prevarant.
Da je to tolika prevara odavno bi prestalo sa radom bez obzira u kakvom je stanju drzava.
Samo da znas u EU (Nemacka) daje se 8 000 E,ogranicenje na 5 godina pa ponovo iz pocetka.Nemoj mi reci da su Nemci budale,a mi pametni.Vidim najbolji smo u evropi.
Gde je prevara?

Ako nije prevara zašto o tome nemožeš javno da govoriš i da se vratiš kad skupiš lovu ili jednostavno kad poželiš, već je koliko ja znam a ti me ispravi ako griješim poslije prvog sata tj na prvoj radnoj pauzi svi potpisuju ugovor o čuvanju tajne poslovanja GEMA a imaš vremena tri dana da uđeš u posao ako ti to vrijeme prođe ništa propusti priliku. I još jedan razlog kako da ljudi znaju da je to prevara prije već što dođeš na sastanak upoznaš ljude koji tu rade i daš svoje podatke i ako već daješ podatke i dolaziš na sastanak ni u tom trenutku ne kažu ti niti jedan detalj pa ni ime koja je to firma i uvjek ideš na slijepo. A da je firma legalna je o ovome nebi smjela da javno pričam al eto ja pričam pa ako su legalni nek me prijave a ne da mjenjaju lokaciju i bježe i pogledajte malo stranice iz Hrvatske na ovu temu tamo mnogi Gemovci čekaju na suđenje.A znaš zašto to funkcioniše u Njemačkoj zato što je tamo veliki broj srba,hrvata i bosanaca pa ko če kome ko svoj svome a ulog naravno da je veči u njih je standard života puno veći od našeg.

naravno da ne mozes da de vratis,sto bi se vracao?bio si,video i to je,ako se snadjes,snasao si se,ako ne opet u redu,da je prevara sigurno bi te cekali a ovako iskoristi priliku sto si tamo i kreni u zivotu nesto pametno da radis,ovaj forum je bez veze,svako pise svasta,neko cuje,neko vidi ali izgleda da niko ne razume zato je i tu gde jeste,zato mislim da svako kome se pruzi prilika trba da ode i da pogleda!

Back