Gem collection club i Mega book

e *******...
prejebashe i mene...
nenadjebivi je pao...
sta sad???
ma ustvari bole me brige...
pun sam i ovako i onako...

sta ce te Vi?

dali ste u pravu Vi sektashi,

koji ste kao i ja dali kesh pa ste sad u trci za velikom lovom,
u kojoj sam ja pobednik zadnjih par godina,
nevezano za GEM
i sad me zabole za 2290...

ili ste u pravu Vi pravoslavci,

pametni,
matematichari,
dushebriznici,
a izmedju svega toga,
moje skromno misljenje
mi naglashava da niste u svetu onih 4-5 %,
u kome ja vec zivim,
te shodno gore navedenom procentualnom primeru
niste imali kesh za ufur...
a da naravno, ne zanemarimo ni grupu onih "srce hoce a pedu cvokoce"
koji imaju kesh ali ne i herca da ga se odreknu...
sve jedno nije neka cena da mogu da gledam kako se krchkate..
i jedni :confused:
i drugi....:rtfm:

Zaboravio sam nesto da kazem.Drcka,ja i slicni nama dali smo pare i ulozili u sebe.Da li se to nekome svidja ili ne boli nas uvo.
E sada mozemo da pricamo.

Lovu ste bacili pa bi sad druge da opeljesite.
A to sto vas boli uvo....:per: pa to je normalno...jer su vam iste izrasle posle te lakomislene odluke da svoj novac ulozite na sigurno.....:per: , daleko od vasih dzepova.
To sto svako jutro u ogledalu gledas si ti.:hahaha:
Jedini porast u celoj guzvi zabelezile su tvoje usi (magarece):rotf:
Eh sad da li ti se te usi svidjaju ili ne...tu si 10000% u pravu....modni trend je cudo...:hahaha:

A za ovo zadnje...to mislim da pricamo.:hahaha:..ja ne razumem Magareci.....:rotf::rotf:

A to sto vas boli uvo....:per: pa to je normalno...jer su vam iste izrasle posle te lakomislene odluke da svoj novac ulozite na sigurno.....:per: , daleko od vasih dzepova.
Eh sad da li ti se te usi svidjaju ili ne...tu si 10000% u pravu....modni trend je cudo...:hahaha:

A za ovo zadnje...to mislim da pricamo.:hahaha:..ja ne razumem Magareci.....:rotf::rotf:

Znaci mladjani u tom vasem biznisu uspesnim biznismenima rastu samo usi.....:whistling:

Prilozi

• hobotnica2.jpg
    hobotnica2.jpg
    75,1 KB · Pregleda: 24
Lepa prica, nema sta:hvala:

Jos samo objasnjenje kako ona potvrdjuje da GEM nije prevara, ili ono sto vam je lakse, kako smo mi glupi, ne vidimo sansu...znate vec rutinu;)

ma tebra libo me ko je u pravu
skapiraj ja nisam OVCA ja sam ovan!
i do jaja je fora da se napravi kesh
ali ljudi se bule jer nema onog
osnovnog uslova za poslovanje
tj.POVERENJA!!!
ne moze da te odvede techa zidar
i da ti zavali prichu o tome kako je on u svetu uspeshnih
a malopre sisho sa skele...
sa pravom ekipom ljudi
negadljivom na kesh
ovo je OK pricha...
i shta sad kao ja sam pGlu a Vi ste i mene provalili!!!
LJudi manite se praznih pricha i kuckajte sa ribicama
jer samo je jedna vechita dilema
chiji je veci
konto...

Poslednja izmena od moderatora:

kmekećeš... kao jeka si postao... odzvanjaš sam sebi u glavi... potraži stručnu pomoć...:lol:

Lepa prica, nema sta:hvala:

Jos samo objasnjenje kako ona potvrdjuje da GEM nije prevara, ili ono sto vam je lakse, kako smo mi glupi, ne vidimo sansu...znate vec rutinu;)

da ste glupi sami potvrdite inzistirajući na retorici i stavu na osnovu malo i nimalo informacija i puno dezinformacija i špekulacija... I ti znaš rutinu, argumentiraj na svom vlastitom iskustvu da možeš opovrgnuti da je gem legalan i pošten posao...u protivnom "stfu".

tj.POVERENJA!!!
sa pravom ekipom ljudi
negadljivom na kesh
ovo je OK pricha...
chiji je veci
konto...

:klap::klap::klap::klap::klap:

kako ta preobrazba ljudi iz "običnih" u "odijelo" ima za rezultat da se u okolini pobudi zanimanje za posao, onda vam je jasno da je to samo jedna od metoda kojom se postaje uspješniji, ono što vas ni u jednoj "normalnoj/običnoj" školi/fakultetu ne uče - kako postati uspješan ili uspješniji usprkos ograničenjia koje ti je postavilo društvo, porijeklo ili znanje/obrazovanje. :cool:

malo se morate zamisliti kako bi reagiali u takvoj situaciji. znači neki prijatelj vam je od zidara učinio preobrazbu u "odijelo". normalno je da vas interesira što ga je potaklo na takvu korijenitu promjenu. pitanje povjerenja je ključno, ali i posve individualno i tu ljudi koji rade u gemu čine neke pogreške u startu, pa krenu svakakve priče... tako kad sam radio gem nisam ljudima prodavao "priče" kao uspješan sam instant i odjednom upao u "odijelo", ostao sam pošten prema sebi, pa su i ti ljudi koji su bili na poslovnom informiranju lakše odlučili za sebe. ljudi iz pohlepe odu jako daleko u "prodaji" euforije i brze zarade. zbog veličine posla i broja ljudi koji u njemu sudjeluje tu i tamo se dese nekima neke pogreške, ali se zbog toga ne može baš cijeli posao i firma stigmatizirati i kategorizirati.:cool:

u gemu nema "brze zarade", jer ti se kasnije obiju o glavu kompromisi koje radiš da bi brzo zaradio... u gemu samo ima "jako dobre zarade", ali se moraju poštovati pravila. samo informirana osoba može donijeti kvalitetnu odluku za sebe. po meni je to jedini cilj poslovnog informiranja. :cool:

U staroj Grčkoj Sokrat je bio na glasu kao čovjek koji cijeni znanje.
Jednog mu je dana prišao poznanik i rekao mu:
- Znaš li što sam upravo čuo o tvom prijatelju?
- Stani malo - odgovori Sokrat. - Prije no što mi išta kažeš, želim napraviti mali test. Zove se 'Test trostrukog kriterija'.
- Trostrukog kriterija?
- Upravo tako - nastavi Sokrat - prije nego što počneš pričati o mom prijatelju, mogao bi trenutak razmisliti zadovoljava li to neke kriterije. Prvi kriterij je Istina. Jesi li potpuno siguran da je to što mi želiš reći istina?
- Ne - odgovori poznanik - zapravo sam to tek čuo i...
- Dobro - veli Sokrat - znači nisi potpuno siguran je li to istina ili nije. Da vidimo sada i drugi kriterij, kriterij Dobra. Je li to što želiš reći o mom prijatelju, nešto dobro?
- Ne, naprotiv...
- Dakle - nastavi Sokrat - želiš mi reći nešto loše o njemu, a nisi čak ni siguran je li to točno. Još uvijek možeš proći na testu, jer je ostao još jedan kriterij, kriterij Koristi. Hoće li to što mi želiš reći o mom prijatelju, biti meni korisno?
- Ne, ne baš.
- Pa - opet će Sokrat - ako to što mi želiš reći nije istina, nije dobro i nije korisno, zašto bi mi to uopće rekao?

Izgleda samo tu pricu znas...:roll:
Ti i dalje ne objasni kako ona dokazuje da si u pravu, a da je GEM prevara imas podataka unazad kolko hoces. I vec sam objasnio u jednoj recenici zasto je prevara.
E`sad ako pile pamti samo jedan dan, ili sta mu je drago :whistling:

tj.POVERENJA!!!
sa pravom ekipom ljudi
negadljivom na kesh
ovo je OK pricha...
chiji je veci
konto...
Ovaj ko iz "Fajront republike" da je dosao...:worth::worth:
Ali izgleda nije najbistriji...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=8948424#post8948424

Izgleda samo tu pricu znas...:roll:
Ti i dalje ne objasni kako ona dokazuje da si u pravu, a da je GEM prevara imas podataka unazad kolko hoces. I vec sam objasnio u jednoj recenici zasto je prevara.
E`sad ako pile pamti samo jedan dan, ili sta mu je drago :whistling:

Ovaj ko iz "Fajront republike" da je dosao...:worth::worth:
Ali izgleda nije najbistriji...
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=8948424#post8948424

mora da si ponosan na sebe što si bio prvi koji je "spasio" čovjeka koji je postavio pitanje... Nemam zašto ti davati informacije o temi za koju si davno postavio mišljenje i držiš ga se, unatoč argumentima koji te pobijaju, ko pijan plota... ali neka svih tih "podataka" da se ljudi lakše odluče sami za sebe, a ne da im ti ili ja ili bilo ko drugi nameće svoje mišljenje i stav, a to je ono što ti konstantno radiš po forumu " namećeš" svoje iskrivljeno mišeljenje...:thumbdown:

a nisi u stanju da sastaviš jednu suvislu rečenicu, a kamoli da nešto u jednoj rečenici suvislo i korijenito objasniš...:thumbdown:

sjećam se jedne priče koju sam čuo kao mali... sudjeluje jedan dječak i njegovo selo... dječak vikao "vuk! vuk!" selo došlo prvi put, nema vuka, drugi, put nema vuka, treći put, nema vuka, četvrti put nisu došli upoće i vuk je pojeo dječaka... vidim i tebe i tebi slične u ovoj priči... stalno vičete "prevara, prevara", bez arumenata, samo na temelju rekla-kazala pričica ikojekakvih dezinformacija i laži... papao vas vuk...:rotf:

i postam ti svako malo "Sokrata" da se podsjetiš na mudrost tog čovjeka. ako ne govoriš istinu o nekome i nečemu, ne želiš reći dobro o nekome ili nečemu i nitko nema koristi od toga što govoriš onda je bolje da ne govoriš...

... i nemoj mi prodavati priču da ti to činiš iz altruističkih poriva, jer i političari koji nas pljačkaju svakodnevno isto tako prodaju svoju pamet nama kad mora da potroše pare koje nisu zaradili ili nas oderu za još više... radije ti fino iznesi PROVJERENE INFORMACIJE I ČINJENICE koje će potkrijepiti tvoje mišljenje i stav, nego da truješ narod ko i političari...uvijek se nađe netko takav ko zna šta je dobro ili loše za drugoga. to je bezobrazno i licemjerno ponašanje... ako uživaš u činjenici da odlučuješ sam za sebe pusti i druge da to učine sami... dok god budeš samo vikao i halabučio bez iznošenja konkretnih, provjerenih informacija i činjenica bit će kao da mlatiš praznu slamu... i tako već par godina... glavom o zid... i pametniji popustio...da, zid...

Poslednja izmena:
Vidim citao si u medjuvremenu...jos jedna poucna prica se pojavi koja ce nas sve osvestiti i trgnuti iz nasih bednih zivota, i brze bolje cemo se uclaniti u...ma jok;)

Sto se tice ovog fajrontasa, bolje da ga spasim nego da mu nesrecniku zakljucaju temu ;)

Nego sta bese dokaz da gem nije prevara (ne da nije legalan)...
Ukratko-platis ufur a zarada se sastoji od toga da dovedes jos ljudi koji plate isti ufur. Dokle? Ako nekom nije jasno, pomoci nema...

Back