- Poruka
- 183
Ovog meseca sam primio na racun 112.322 dinara.
Ne mogu da te naucim iz prostog razloga sto sto da bi zaradio ista pristojno moras imati ili neku skolu ili znati nesto da radis.ti ocigledno niti imas skolu (sto je manja tragedija) vec ne znas nista ni da radis (sto je veca tragedija)
Ti da nemas tako velike pretenzije i da ne zelis laku lovu brzo mogao bi da ulozis 2300 evra u zakup tezge na pijaci pa da prodajes nesto-ne mora biti povrce...sta znam , garderobu, utikace, prekidace....
Vi gemovci se pakleno bojite rada a plus ste iskompleksirana horda koja bi sa dva razreda i malim odmorom skole budete lider-manageri i tako to.
Proveo sam na Bliskom istoku cetiri godine kao inzenjer na terenu (istrazivanje lezista mineralnih sirovina) i za te cetiri godine po ugovoru sam inkasirao cisto oko 210000 dolara ali je za to bilo potrebno:
1.Zavrsiti geoloski fakultet
2.obaviti praksu i doskolovati se se za geofizicka ispitivanja na jednom nemackom univerzitetu.
3.poloziti ispite za setifikat koji omogucava rad u inostranoj kompaniji
4.Biti 4 godine u paklu pustinje i polupustinje
5.Da ne govorim o ucenju jezika (nemacki, engleski)
Da li treba jos da ti objasnjavam?
Ako si bio na bliskom istoku onda sigurno dobro poznajes mentalitet onih originalnih Talibana i mudzahedina...

Mladjani nam je opisao ove domace kopijeTalibana koji nose Kineska odela.
Ako si video Talibane u originalu daj nam njihov opis.
Da li se i oni bave tim GEM biznisom.

Podeli sa nama to iskustvo.....onaj mladjani nas nesto sabotira....a covek ima takve urnebes price da je to za plakati.