Zapostavio si ultra-extra-vrh-naj-veri-best posao u ovom delu galaksije????????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

1.Ko njega vredja?koliko vidim xxm nije do sada nikoga vrijeđao ni na koji način, dok ostali pristrano donose odluku o njemu na osnovu mišljenja koje imaju o poslu kojim se čovjek bavi u slobodno vrijeme. kao iskusni forumaši bi ste mogli bar biti parlamentarni i demokratični, pa dozvoliti da postoji mogućnost, ma koliko mala, da možda i niste u pravu. ako argumentirano raspravljate o temi o kojoj znate samo neke sitne detalje onda morate biti svjesni da se dovodite u situaciju kad morate odustati. čak i ako ste bili na poslovnom sastnku ne znate niti 1% ukupnog sistema koji čini posao, stoga je deplasirano govoriti o nečijem poslu sa samo 1% informacija. mislim da i ako ima uspješnih poslovnih ljudi na ovom forumu i onih koji su sasvim zadovoljni sa poslom koji rade sigurno bi se postavili u obranu tog posla prema nekome tko ne zna sve detalje istog. žao mi je što ste ljubomorni na čovjeka i ljude koji žele izaći iz "kutije", jer to samo očitava naš glupi balkanski mentalitet gdje je pojedinac sretniji kad susjedu crkne 1 krava nego da ima 2 vlastite.

Da li si ti siguran da radi na istom principu...Rekao sam ti da ta vrsta poslovanja vec postoji kod taksista,takozvana kasa.Svi daju lovu i nastaje krug i svi srecni.

Ti ne samo da si najuspesniji biznismen u najuspesnijoj svetskoj firmi koja prodaje maglu, nego si ocigledno i vidovit.Razmisli, u Srbiji se i na tome uzimaju velike pare...sve posteno i transparentno.Da su zakoni kao u Kini prvo bi tebi sudili,jer kao privatnik verovatno ne placas porez kako treba nego muvas kao i svi.Ti si posten a drugi ne valjaju.Toliko o postenju,i prevarama.Moj cilj nije da nekog navatam,e vidis tu si pogresio.A ono o raketama hocu ti da mi objasnis,jer si ti najpametniji zato sto druge podcenjujes.Ti si sve uvideo,predvideo. Pa nisu svi prevaranti,muvare.Tamo ima razlicit sloj ljudi.Tebe nerviraju ljudi suprotnog misljenja,tu je tvoj problem.
Kako si znao da ne placam porez i da kradem drzavu?Zamisli koliko sam uspesan u tome...15 god vec to radim.A ti kao preduzimac, posteno prijavljujes fizikalce na gradilistima, placas poreze i doprinose, legalno vadis dozvole i placas sve dazbine drzavi.
Pa cak i za pare koje ti stizu na devizni racun za GEM uredno placas PDV i porez na ekstraprofit.