godinama pricate da je prevara,a sve radi niko nije hapsen,ljudi zaradjuju,vi kukate,posao se nije zasitio.Vi ste mali broj.Evo Stankom velika firma pa bas vara ljude,otima pare i takvih ima puno i niko o njima ne pise.loto klasicna prevara,bingo,jedinstvena ponuda,kladionice uzas.A ovde pare se uplacuju.Da nisam dobio uplatu,javno bih napisao sve negativno,ali pare su legle.EFENDIJA Bog nije bradonja,nego tvorac i nemoj tako da se izrazavas,jar sama rec Bog ima veliku tezinu.Imas porodicu zbog toga ti to kazem.Nikada,ali nikada upamti,nisam ni pomislio da varam nekoga,otimam ili bilo sta da radim neposteno.Mnogo sam o gemu proveravao i nisam video nista kvarno.Sada kada bih video,osetio makar nesto,lom bi napravio.Moje drugare na poslu zezaju za 350 E.Izivljavaju se,prete za male pare.to je prevara neposteno,gde ce njima dusa,o kojoj pricas.15 godina radim gradjevinu,a znas zasto.Poceo sam kao obican radnik,a sada sam preduzimac i imam radnike koje nisam nikada zakinuo ni za euro.Radio sam ovo zato sto je posten posao.U gemu ne vidim nista lose.Ko uposli ljude dobija sigurno uplatu,a ti uposleni su presrecni. Stvarno ne vidim nista lose.