Gem collection club i Mega book

Saradnici sa nizih nivoa su u obavezi da animiraju nove ljude koji ce da se uclanjuju i da pronaleze nove ulagace.

Oni to moraju to da rade ako misle da prosire svoju mrezu i da time povrate svoj ulozeni novac i da obezbede neki prihod.

To je klasicno Talibanisanje, moras da se smejes i kad ti nije do smeha da pevas i tapses freneticno na skupovima.

Moras da siris optimizam i da time ljudima koje si doveo na uclanjenje dajes predstavu dobre i sigurne investicije.

Tako radi sistem....moras da imas spiku i glumu za desetku...ne smeju da te provale.

Sto je jaci blef vise njih zagrize.

Moj cale je tu fazu odavno prosao.

Bio je laf, dolazio je sa skupim limuzinama oblacio je najskuplja odela, pusio najskuplje cigarete i delio ih ljudima koje je uclanjivao.

Ta investicija mu je obezbedila vrtoglav uspeh.

On se vise i ne mora truditi, sad glumi nezainteresovanost i drzi se onako na distanci, sad ima ispod sebe brdo takvih Talibana koji laju za njega cerekaju se i glume biznismene u jeftinim odelima.

Cale povremeno uclani ponekog novog entuzijastu cisto da popuni prazninu koja nemonovno nastaje jer mnogi odustaju od posla kad ne uspeju da navataju nove clanove i time se mreza suzava.

To prvo uclanjenje samo po sebi calu ne donosi neki bog zna koji profit ali kad taj novi clan navuce njih jos desetak onda je cifra vec ok.

Poenta je da navatas nekog ko ima dosta prijatelja i poznanika koje ce da navuce da uloze lovu.

Taj mora da ima zicu da grize i da je nemilosrdan u obecanjima, mora da laze i da maze bez obzira.

To su najbolji saradnici koji posao nose.

Takvi likovi su najbolji za posao.

Piramidalni poslovi i jesu lutrija koja se vrti dok pristizu novi ulagaci....poenta je samo biti medju prvima i iskoristiti maksimalno poznatu ljudsku slabost prema lakoj lovi bez rada......

Cale ima obicaj da kaze likovima koji mu pocnu jaukati da im vrati lovu jer ih je prevario..... da poslusaju onu deciju pesmu od Drgana Lakovica i Kolibrija o zemlji dembeliji........

...................................................................................................................

Ovo je ost mladogdemokrate.da si ti nastupio kao on bilo bi ok.budes posten i iskren i niko te ne proziva. A njegov post koji ti sad poturam pod nos je iz razloga sto sve ppostove tog tipa elegantno iskuliras.

Ja mislim da on nije iz gema,zato sam dao predlog da se vidimo u Plani.Ako je u gemu videcu ga tamo,ili njegovog caleta.Ali mislim da je sve to patka.A i da jeste opet se ne slazem sa njim,jer nije to moj stil.Moze pare,ali ne preko mrtvih,pa makar nikada pare zaradio.
E,sad sta ces ti da mislis ne interesuje me,jer sve sto sam ovde napisao je ziva istina.
Smatram da moze da se zaradi u gemu,podize se novac to je sigurno,i da sam sreo vise njih koji javno pricaju kao demokrata a da su stvarno tamo,ja nikada ne bih poceo ovaj posao.
Sve je stalo,ali gradjevina dobro radi,tako da ne brinem.Gem sam poceo iz zezanja,ali imam pozitivno misljenje o poslu..

Pa znas i sam da Talibani sa nizeg nivoa ne mogu da komuniciraju sa ljudima sa vrha GEM hijararhije.

Od vas se tamo ocekuje da pljeskate dlanovima i da se ponasate freneticno.

Cale odavno ne mora da posecuje te lokalne skupve koji se organizuju u Plani i u Vrdniku.

Poslednji put smo bili na tom nivou pre tri godine u Termalu i caletu je to bilo zadnje Talibanisanje.

Od tad cale kupi lovu na finjaka i nema potrebe da se smara sa Talibanima.

Pa znas i sam da Talibani sa nizeg nivoa ne mogu da komuniciraju sa ljudima sa vrha GEM hijararhije.

Od vas se tamo ocekuje da pljeskate dlanovima i da se ponasate freneticno.

Cale odavno ne mora da posecuje te lokalne skupve koji se organizuju u Plani i u Vrdniku.

Poslednji put smo bili na tom nivou pre tri godine u Termalu i caletu je to bilo zadnje Talibanisanje.

Od tad cale kupi lovu na finjaka i nema potrebe da se smara sa Talibanima.

Koja bre hijararhija,postajes mi smesan.Pokusavate na sve nacine,ali ovaj je ubedljivo najjaci.Prica je za povracanje.Nema potrebe da meni pricas price mene to ne interesuje.To je neko slozio pricu od vas.
A i da ti je cale kako kazes visoko i da ja znam ko je javno bi ga prozvao na sred govornice.Pa da vidis kako se stvarno postaje taliban.Kazi caletu da ja javno nosim na plocici moje ime XXM pa neka mi pridje ako ima mu....a.Da on mene malo upozna .Prdis u prazno.

Nemoj biti smesan, znas i sam da se hijararhija mora postovati.

Svaki posao ima svoju hijararhiju pa i ovaj.

To sto si jos uvek na nivou Talibana normalno je da te frustrira.

Ti si verovatno jos uvek izlozen pretnjama nezadovoljnih i prevarenih mucenika koje moras da navatavas.

Moj cale je taj nivo odavno i na vreme apsolvirao.
Sta ti ja mogu kad ne umes na drugi nacin i na drugim mestima da navatavas nove pacijente.
Mog cala ljudi jure da ih bas on licno uclani u GEM da bi se nasli u sto boljoj poziciji i da bi bili u sto jacoj grupi.

Cale je napravio imidz zahvaljujuci smekerskom i kavaljerskom nastupu, a ti bi na guzove da nekoga odradis.

Za pravu klepacinu moras imati i adekvatan stajling i sve sto sledi uz uspesnog coveka.

Ne mozes ti ljudima da prodajes spiku u sintetickom odelu sa belim carapama i ofucanim cipelama.

Moj cale kad se pojavi sa Audijem A 6 i Prada odelu,Italijanskim cipelama sa Kohibom u ustima i zlatnim roleksom na ruci prica je zavrsena.

Saran se pecaju iz momenta.

Nemoj da se glupiras bez potrebe sa ovom tvojim Talibanskim forama i pretnjama kad znas i sam da ti tvoje jeftino sinteticko odelo moze uvek lako planuti....od tolike jare i besa koji te je uhvatio.

Pazi sad ne ide to tako jednostavno kao sto ti mislis.

Prvo su ti likovi odusevljeni da ne kazem euforicni.

Ponese ih atmosfera i mnostvo uspesnih ljudi oko njih sa slatkim pricama.
Odmah se utripuju da ce i oni takodje da zgrcu milione i da nece morati nikad nista da rade.:per:
To je prva faza kad se utripuju na skupu i kad izbroje lovu.:per:

Onda zive u tom ubedjenju neko vreme dok jure po komsiluku, firmi i familiji u potrazi za novim likovima sa kojima ce da sebi obezbede sto brzi uspon.

E tu se vecina razocara kad se suoci sa gorkom istinom da im se ne veruje i da ne mogu nikoga vise da navataju.

To je potpuno normalna stvar jer idu kod ljudi koji ih poznaju godinama.
Idu nepripremljeni price su im busne i klimave.
Ko ce da poveruje u pricu o bogastvu nekom ko je dosao sa Jugom u kaljavim cipelama sa pocepanim carapama.

E tad se takvi likovi odjednom osveste i pocnu da jaucu da im se lova vrati.

Imas ih dva tipa.
Prvi tip su ocajnici koji izmisljaju price o bolesti, nemastini i kojecemu.
Sebe krive i jaucu , traze lovu da im se vrati.
Takve u momentu otkacimo , ako pocnu da smaraju damo im pedalu i vise ih ne konstatujemo.

Drugi tip su nasilnici.

Oni prete galame, traze lovu da im se vrati.
Njih cale prvo navuce na spiku da ne panice.
Onda im ponudi da odrade par novih clanova uz njegovu asistenciju i da uzmu neku kintu.

Cim ih uvali u angazman, onda njih jure ti novi ocajnici tako da nemaju vremena da nas smaraju.
Ako pocnu da guse previse cale ih samo opomene da ce im namestiti mafiju ...i stvar legne.

Nije leshi mladidemokrata. koincidentno sam bio odsutan dok je on bio na forumu.Zat tvoj info isao sam da kupim cipele koje sam platio 220 evra.tako da znas da nisu u srbiji svi slepci kao sto tvrdis.za te pare bi se obulo 50 gemovaca kod kineza.

Nisam mogao da izdrzim.Cipele od 220 E.Skupi neki opanci,ali za starca su dobre.Jeli,dobra ti ova fora sa demokratom.Ispade da je on veci protivnik od svih vas zajedno.Mozda tvoj kolega sa posla,ali cudi me zar ti nisi u penziji.Skupila se dva starca pa na forum.
Rekao sam ti sada vodim jos cetvoro pa ko uplati dacu ti pare da kupis od 320 E.
E,moj prijatelju.
P,S. Pozdravi caleta,tog pored tebe.U gemu ljudi kao Demokrata se ne bi zadrzao ni minut,jer takvi lete napolje.

Nema potrebe da penusas. :D
Ovaj lik mladidemokrata vas je sve razgolitio.pazi, on iako je gemovac simpatican je i sto se ovoga tice-moje je idol :) .
ja umirem od smeha kako plasticno opisuje likove, talibanisanje i freneticnost... :D :D :D
i objektivno vidi se da poznaje kako stvari idu tj .da je svedok svih desavanja.
I naravno, ne boji se da to javno iznosi jer zna da potencijalna sirotinja koja je glupa i pohlepna nece doci ovde da cita sve ovo a plu nema potrebe da navatava ljude po forumu kao ti.njegov stari verovatno nije neki looser kao ti i zato ne panusa i ne laze o biznisima kao ti...verovatno si sad u nekom prigradskom autobusu na putu na sljaku sa vunenom kapom na glavi i kineskom perjanom jaknom.cuvaj se.hladno je napolju.i pazi da ne padnes sa skele, jer daske znaju da zalede po ovakvom vremenu.

XXM je smesan i tuzan.
Te njegove price su jadne i dokaz su koliko je nisko pao kad mora ovde po forumu da juri nekog ne bi li ga uclanio.
Covece ti si bruka ovog posla.
Caletu kad sam pricao sta radis samo se nasmejao i rekao mi je da mu se stomak okrenuo od gadjenja.
Cale kaze da takav pristup biznisu imaju sibicari i prodavci semenki.:) i da si ti verovatno neki ocajnik koji pokusava da izvuce svoju lovu posto je ugasio sa spikom.

Moj cale je faca, GEM je za njega posao kao i svaki drugi.
Da se ne lazemo u pitanju je MLM piramidalni sistem.
Znaci posao se zasniva na navlacenju novih ulagacaa koji treba da daju svoju kintu onima koji su se uclanili pre njih.
Znaci dokle god bude novih likova posao ce da sljaka.
Kad ih vise ne bude bilo dolazi do kraha i tu je kraj.
Cale zato svima koje uclani daje savet da odmah uclane sto veci broj ljudi i to sto pre da bi izvukli svoju lovu, i da bi im posao sto pre krenuo i samim tim doneo sto vecu zaradu.

Svima je toliko jasno da se u GEM-u ne proizvodi nista i samim tim sve mora da se radi retoricki i da vam prica mora biti uverljiva.

Posao je zasnovan na poverenju i na ubedjenju da cete bas vi zaraditi, i da vi treba da zivite neki drugi i bolji zivot.

Ukoliko budete imali srece pa uclanite sto vise ljudi koji ce takodje uclaniti druge koji ce da opet uclane druge.......obogaticete se.

Sistem mora da se siri progresivno da bi opstao.

Znaci kako god okrenes mali broj ljudi ce zaraditi dobro, neko ce izvuci svoju lovu, neko ce izvuci samo deo love, a ogromna vecina ce da ostane bez love.

Znam sad cete da me pocnete kritikovati da je posao prevara .

Pa ok jeste prevara, ali sta sa tim.
I drugi poslovi su prevara, varaju vas svaki dan na ovaj ili onaj nacin i to bez vaseg znanja i volje.
Ovde svesno ulazite u rizik.
Niko vas ne tera da ulozite lovu.
To je vasa volja.
Moj cale nikoga ne vuce za rukav ili mu otima lovu.
Ljudi mu je sami daju, tacnije nude mu je.
Cale ima spiku, on ne prica o GEM-u nikad direktno.
Ljudi vide kako ima dobar auto, lepo se oblaci, zivi lagodno.
Pre samo osam godina nije imao nista,bio je na birou.
Ljudima takva cinjenica ne moze da promakne.
Zainteresuju se i pocnu da istrazuju.
Cale je od samog pocetka krenuo pun gas.
Imao je srece a i pomogla mu je snalazljivost.
Uzimao je od prijatelja dobre automobile na sat dva kad bi odlazio na Talibanisanje, menjao je odela stalno.
Keva je radila u hemijskoj cistionici pa je odatle stalno maznjavao odela da se u njima pojavi na Talibanisanju :).
Glumio je bezbriznost i srecu iako u kuci nismo imali prebijenog dinara.
Svi smo ga u tome podrzavali.
Lagali smo komsiluk, prijatelje i rodjake da idemo na skupe vecere, proslave, da cale ima uticajne prijatelje....svasta smo radili.
Veselili smo se na skupovima, penjali se po stolovima i kacili o lustere.
Iskren da budem bio sam sam sebi smesan ali i drugi su to radili pa mi je to bilo ok.
Pozdravljali smo se kao nenormalni urlajuci OOOO GEEEM, tapsali freneticno dlanovi su nas boleli narednih dana, a grlo je paralo, usi su zujale od one muzike...ali eto isplatilo se.

Ljudi su poceli sami da dolaze i da nude calu lovu da ih ubaci u posao.

Koga god je cale odveo na skup taj se i upecao.

Tako je krenuo od prvog dana i nije menjao taktiku od prvog dom poslednjeg coveka kojeg je uclanio.
Sistem je proveren, i nema sanse da omasi.
Mnogi su riknuli i nisu izvukli nista iz posla.
Takvi likovi su nam pretili i kretenisali se, ali cale ih je uvek drzao na distanci i nije im dozvolajvao da nas guse sa zalopojkama.
Posao je takav ne smes imati emocija, cale kaze da je to ok jer sta bi se desilo kad bi recimo mesar plakao za svakim prasetom koje prikolje.
Tako ide u poslu,laku lovu ako hoces moras da zaboravis na emocije.
Mnogi su riknuli i izgubili da bi cale zaradio, tako to ide u ekonomiji.
Ali neki su i uspeli da izvuku nesto, neki su i zaradili.
Naravno niko nije zaradio ni priblizno kao cale, jer je cale iznad njih ali ok nisu ni imali kapacitet za sljaku a i cale je bio pre njih.
Lik koji je cala usljakao u posao je navatao milione ali i to je ok on je bio medju prvima i taj lik je imao daleko vise pocetnog kapitala, a plus je imao i politicke kombinacije.
On nije morao da Talibanise i da glumi.
On je od starta vec bio faca.
Par likova koje je cale posle ukljucio u posao su takodje napravili lom, ljudi su se razvalili od love.
Eto znam coveka iz Apatina kojeg je cale navatao i uclanio ga.

Taj lik je radio u pivari i smotao je brdo radnika koji su dobili pozamasne otpremnine koje je uclanio u GEM.
Onda ima i lik iz Beocina, taj je radio u cementari i on je navatao podosta radnika koji su dobili otpremnine, preko njih dvojice cale je pobrao toliko love da nismo mogli da verujemo da tamo ljudi imaju toliku kintu.

Tako je poceo i evo jos uvek radi, ne mora da Talibanise po forumu i da poziva ljude u Veliku Planu.:):):):)

Poslednja izmena:
Nemas komentar? :D

Kad cemo konacno dobiti davno obecano misljenje uglednih ekonomista o GEMU? :)

Usput, jel to pokusavas da ispipas moju starosnu dob da vidis da li sam platezno sposoban? ;)
Pa eto, ako te bas zanima, nisam penzioner.Imam dobra primanja i zadovoljan sam. usput, moj kum radi renoviranja tako da te tvoje bajke o tom biznisu su laz. Neki dan je radio renoviranje fislkulturne sale i svlacionica jedne skole tako da znam da ipak nisu takve cifre kojim se ti qrcis. :) A radi posao tako sto ima magacin prepun materijala (cevi, slavine, utikaci, prekidaci,plocice itd), dva koMbija za prevoz radnika i materijala...jedan kombi otplacuje trenutno 1000 evra mesecno.Ali nije ulagao u GEM.Nego u posao. I planira da KUPI magacin za materijal. A ne ko ti, verovatno trcis po stekere svaki cas.zato i uzimas avans za posao. :D
I da, imam u steku oko 8000 evra... kako bi cucnulo da me navuces a? ;)

Poslednja izmena:
Kako prognoziras gem sudbinu naseg prijashka XXM?

Pa on ce jos dugo da ******i i Talibanise, ali od njega nema nista.
Nema on zvaku niti spiku za posao, tipican je sljakator i to je najveci domet koji je dostigao i tu ce da ostane.

Vidi se da nema stila, sav je izvestacen i lazno uctiv.
Covek sav zraci jeftinocom i lazinim pricama o bogastvu.

Oseti se da je kopija i to ona losa.
On ce da Talibanise do kraja, svog ili kraja posla...:hahaha:
Naravno ako uz put ne nastrada posto je spao na to da hvata socijalne slucajeve i da im zeli posto poto da otme lovu.
A takvi likovi su najopasniji, oni zbog pet evra potezu noz i bodu u stomak.:per:
Dakle XXM ....drzi se ti mistrije i budaka.....okani se ti biznisa za koji nisi, ne lezi to tebi sljakatoru na mesalici.:hahaha:

Ocigledno si upoznao i video gomilu likova i kojekakvih sabanchina. :D Ako se setis neke interesantne dogodovstine sa gemovcima poput XXM podeli sa nama :D .
Usput, zanima me da li na tim seminarima postoji neko ko poducava gemovce tehnikama te jeftinoce i lazne uctivosti koju vidis kod XXM?. Ipak miislim da se u gemu aktivira dosta ljudi koji su seljoberi i neotesani, bez trunke stila a gemu se ne ispalti da takve primaju jer je to pucanje u prvom krugu. Koga ce oni da uvuku... :(

Poslednja izmena:
Citam sve ovo i ne mogu da dodjem do daha.
Od smeha naravno....ovaj mladi Demokrata je genije.
Opisao je te likove u originalu, znaci toliko ih je verno prikazao da mislim da covek moze da snimi film , evo stomak me je zaboleo od smeha.
Daj nemoj sad da stanes, budi toliko korektan pa podeli sa nama jos koju dogodovstinu.
Tebi i tvom caletu je sve oprosteno sto ste izvarali silan svet .....:P ako nam jos malo razotkrijete tu mahinaciju.

mladi demokrata je sam sebi očito mnogo smiješan i zanimljiv, a iz istih se vidi da je neobrazovan i glup, jer samo neuka osoba može tako sebi i ćaletu ubiti posao, dakle kako nitko nije tako glup onda mora da mladi demokrata laže i obmanjuje narod oko sebe. ni ja nisam upoznao niti jednog gemovca koji bi sebi tako čupao zube iz usta, neovisno na kojoj je poziciji, a znam sigurno one koji su sad na većoj poziciji od tvog ćaleta. volio bih da se na privat predstaviš imenom i prezimenom ili me kontaktiraj na mail: miskovic_miodrag@yahoo.com, čisto da se upoznam sa toliko velikom facom...

@ ostali: normalni i pametni ljudi o stvarima donose odluku ili sud na osnovu svog iskustva, pa bih volio čuti koji su to od vas bili na sastanku, kupili proizvod i bili prevareni. ovi ostali koji su bili na sastanku i nisu kupili proizvod nemaju šta pričati ako su odlučili za sebe. mislim da je bezobrazno i nepošteno odlučivati za druge (mora da radite u državnim firmama ili institucijama, pa imate puno vremena na poslu da visite po forumima ili ste poduzetnici koji izrabljuju svoje radnike sa minimlcem, pa opet imate previše vremena). blio kako bilo, nemate niti ćete ikada imati niti 1% informacija o poslu o kojem pišete na toliko stranica foruma. zato spadate u onu vrstu ljudi zbog kojih se prodaje žuti tisak, tj. najobičnije voajere nezadovoljne svojim životima koji će učiniti sve kako bi i drugi bili bar blizu njihovog drušvenog gnjoja i otpada.

Poslednja izmena od moderatora:
Citam sve ovo i ne mogu da dodjem do daha.
Od smeha naravno....ovaj mladi Demokrata je genije.
Opisao je te likove u originalu, znaci toliko ih je verno prikazao da mislim da covek moze da snimi film , evo stomak me je zaboleo od smeha.
Daj nemoj sad da stanes, budi toliko korektan pa podeli sa nama jos koju dogodovstinu.
Tebi i tvom caletu je sve oprosteno sto ste izvarali silan svet .....:P ako nam jos malo razotkrijete tu mahinaciju.

Ja bih ga postavio za moderatora. :D
On je definitivno kralj ovog foruma. :worth: :worth: :worth:
Takav veran prikaz gemovaca nije vidjen za oko 3 godine koliko traje ova tema. :D

Veselili smo se na skupovima, penjali se po stolovima i kacili o lustere.Iskren da budem bio sam sam sebi smesan ali i drugi su to radili pa mi je to bilo ok.
Pozdravljali smo se kao nenormalni urlajuci OOOO GEEEM, tapsali freneticno dlanovi su nas boleli narednih dana, a grlo je paralo, usi su zujale od one muzike...ali eto isplatilo se.

):):)

Ovo je vrh!!!! Vrh, vrhova.... :D :D :D :D

Back