Evo malo objasnjenja za GEM COLLECTION od mog kolege iz Srbije

Poštovanje gospodo.
Prvo da kažem da Gem Collection ima oko 25000 predstavništva u 100 zemalja širom sveta,
Pri cemu se nijednom predstavnistvu ne zna adresa
Normalno je da nas gazde kradu i ucenjuju za platu od 300 eura, a nije normalno da u Srbiji može da se zaradi 900, 1080, 1800 eura,
Zasto nije normalno?Moja plata je 940 evra(po danasnjem kursu)A problem vecine gemovaca je taj sto su uglavnom neobrazovani i lenji.A oni koji su obrazovani, ti su pohlepni.
E pa gospodo ja tako neću da živim, ja znam da moj život i život moje porodice vredi više i zavisi mnogo od mog sopstvenog razmišljanja i verovanja.
Tvoj zivot zavisi iskljucivo od tvog rada i nacina na koji zelis da zaradis.
Vi bi ste se iznenadili kada bi mogli da saznate koliko nas u Gemu radi iz svih struktura društva, kod nas ima: Inspektora iz Policije, Generala, Tržišnih Ispektora, Advokata, Sudskih Islednika, Profesora sa raznih fakulteta, Sveštenika, Doktora, Preduzetnika, Frizera , Automehaničara itd. jednostavno rečeno svih ljudi koji vrednuju svoj život i žele da ga promene na bolje.
U svakoj strukturi drustva ima pohlepnih, naivnih i glupih
Nemoj te da mislite da je nama stalo do vaših 2290 eura
Pa neka uclanjenje bude 20 evra, ako vam nije stalo.
[/B][/COLOR], ali ako ste spremni da radite i zaradite, ako niste ljubomorni na svoje prijatelje, jer oni mogu da zarade mnogo više od vas, ako jednostavno zelite priliku da zaradite i jednostavno usrećite sebi dragu osobu tako što će te joj pružiti priliku da i ona za sebe i svoju porodicu zaradi više novca i promeni život na bolje. U takvom slučaju ste dobrodošli i vama je uspeh zagarantovan ako radite po pravilima firme.
Zapitajte se gospodo od koliko faktora u vašem životu zavisi vaša zarada i način vašeg života, a ovde za tako malo novca napokon zavisi sve i isključivo sve od vas samih. Vi ste gospodar vašeg života, vi određujete sa kim će te raditi i koliko će te zaraditi, i nikada vam niko ne može dati otkaz, jednostavno doživotno imate mogućnost da radite i zaradite.
Pametan covek takodje odredjuje i kako ce spavati i da li ce sebi dozvoliti da ga hapse pred decom