DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kafe kuvarice ili daktilografkinje?![]()
У ГЕМ- у има пара,али има и добрих риба.Одеш тамо и као није ми јасно,па молим вас објасните ми,па се она сагне да ти објасни,а ти никако да укапираш.Све дотеране,као на великој журци,пиће,музика,још само фали да заиграмо.Ја знам да једва чекате да вас позовем,полако један по један.За моје ортаке само најбоље тетке.А,идемо.
У ГЕМ- у има пара,али има и добрих риба.Одеш тамо и као није ми јасно,па молим вас објасните ми,па се она сагне да ти објасни,а ти никако да укапираш.Све дотеране,као на великој журци,пиће,музика,још само фали да заиграмо.Ја знам да једва чекате да вас позовем,полако један по један.За моје ортаке само најбоље тетке.А,идемо.
Vidi,ja postujem svacije misljenje po makar ono bili i negativno.Uopste nije fazon u kupovini necega.Mozda bi neko vise voleo da je to opipljivo.Imam fore do srede.Sada trenutno ja sam za to iz vise razloga.Prvo to je stvarno dobro poslovanje,jer ti svojim novcem ulazes u samog sebe.Jedini rizik sam ja,jer ako stanem a dao sam pare pucam.Pogresno je da neko misli kao dao sam pare i sad ce one da padaju sa neba.Mora da se radi.Uvek ce biti ljudi koji ce prihvatiti i oni protiv.Ja imam pare.To nije nikakva para za investiciju.Pa mene mnogo vise kosta alat sa kojim radim,pa ga dam radniku a on ga skrsi za dva sata stemovanja.Ako je ovo prevara sta je sa bingom,loto,kockarnice,kladionice,pa i ona jedinstvena ponuda na Pinku i druge takve prevare.Tu nikad nista neces dobiti.Ja mislim da je problem u shvatanju posla.Treba samo dobro razmisliti.Ja ne znam da li je neko od vas ikad ulagao neke velike pare u posao.10.000E ili 50.000E pa da vidi sta je rizik Kad ce pare da se vrate,da li ce porez da me ubije,pa reket i na kraju opet puknes.Ja od gradjevine mnogo dobro zivim i meni ne treba sve to,ali video sam da ljudi uzimaju pare.Svojim ocima.Moj savet samo razmislite o poslu,upoznate posao pa onda preseces,a ne odma kukanje.Bez uvrede,vidim pisu klinci od 18,19 godina.On nije osetio nikakav posao pa ne moze ni da me uci.Ja sam ceo zivot samostalan i 20 g.ulazem u svasta i upamti nikad nisam puko.Uvek su mi platili,jer sam posao svaki put ISPRATIO DO KRAJA.Tu je uspeh.
I zaboravio sam ovo.Ne placite za 2000 E kao da su sve u zivotu.Jake pare.
Ti kao znas mnoge,pa znam i ja mnoge.I sta cemo sad.Ti si naleteo na slabije ja na jace.I ovako mozemo do besvesti.Nego pitanje za tebe.Jesi li ti bio tamo,ako nisi cemu prica.Moras biti iskren,a ne da das samo odgovor.opet vam kazem dajete samo povrsne odgovore,voleo bih da cujem nesto novo.Unervozio mi se Siptar.Voleo bih da znam za koje on pare radi,ali nece biti iskren sto posto.Vojane da li ti treba 2000 E za posao.Ali uslov da ovo radis.Postujem svaki tvoj odgovor.Eto odgovor Kapetanu za pare.Ako je za tebe pojam2000 E onda si u pravu.Preterao sam.Verovatno radis za 300 E.A ako zaradis vise i tvoj posao se razvija onda nisi u pravu.To je moj rashod sa radnicima,gorivom itd.Ti bi te pare vise voleo da das na loto,kladionicu,bingo.To je kao posteno.Odrase narod sa tim i kamatama u banci.Kao banka sve lepo sredjeno a svako se zaduzio po dva puta,pa im oduzimaju kola i popisuju imovinu.I tebi je to super.Svi su zaduzeni po par hiljeda eura i sta je to za 2000 E.Znas ti to nego nisi iskren,a verovatno si i ti prezaduzen pa ti je frka.
A ako posle matematike koju vam je prezentovao covek koji ima mozga u glavi i MAESTRALNO je DOKAZAO da ne mozete da zaradite toliko koliko serete onda ste stvarno....
Tiraz od 1000 primeraka?
Dakle nemate vise od hiljadu ljudi. Da imate 1000 clanova to bi znacilo da niko nije zaradio nista jer na svakog clana ide 2290 evra zarade, koliko ulozio toliko i vratio.
Da bi samo vratili taj novac trebalo bi da je svaki od vas doveo 4 clana, sto znaci da je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Da imate 500 clanova to bi znacilo da je svaki clan zaradio cisto 2290 evra.
Da bi vartio svoj novac i zaradio 2290 evra svaki bi clan trebalo da je doveo po 8 novih referala. Opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
Necete mi valjda reci da vas je manje od 500 i da vam jos 500 knjiga stoji na lageru?
Ali hajde recimo da GEM ima bednih 100 clanova te da je svaki zaradio cisto 20610 evra. Da bi zaradio ovaj iznos svaki clan bi trebalo da je doveo
40 novih clanova. 100*40=4000
4000 novih clanova nije zaradilo ni jedan jedini dinar. I opet je 4000 ljudi ostalo bez svog novca.
(racunao sam da je 572.5 evra dobit po clanu, jer ako sam dobro razumeo trebaju ti 4 clana da vratis pare a svaki sledeci ti donosi profit)
Neko je spominjao nekakve vile i jahte, ovi iznosi nisu ni priblizni iznosu neke vile ili jahte.
Racunajmo da kupujes najbedniji polovni model jahte od milion evra.
Dakle ti kao pojedinac treba nekako da ubedis 1750 ljudi bez reklame samo kroz pricu da pristupe gemu kako bi to mogao da ostvaris.
Sada racunajmo za tih 1750 ljudi, da svaki od njih takodje zeli svoj prvi milion.
Dakle svakome od njih treba pojedinacno 1750 referala te imamo 1750*1750=3.062.500
Za to bi morali da ubede sledecih 3.062.500 ljudi da pristupi gemu (otprilike pola Srbije i mozda za milion godina).
Dakle 1750 ljudi je zaradilo milion a 3.062.500 je ostalo bez svog novca!!!!
I za kraj:
Sledecih 3.062.500 ljudi treba da oshisha 9.378.906.250.000 (pa mozda ce jednoga dana cela vasiona imati toliko ljudi)
Znas kako kazu:
"Dok ima ovaca bice i cobana"
Dok sam se u gornjem proracunu vise bavio, stvarima kako bi se razvijale evo prave racunice vaseg polsovanja na tirazu od 1000 knjiga.
1000 knjiga je donelo bruto prihod od 2.290.000 evra i 1000 clanova.
75% bruto prihoda ide glavi GEM-a jednom jedinom coveku te je njegova zarada 1.717.500 evra.
Vama kao grupi od 1000 clanova ostaje 25% ulozenog kapitala 572.500 evra.
Sto znaci da je prosecno po coveku svakom ostalo 572.5 evra.
Poslovanje GEM-a bi najbolje predstavio kockarski sto gde se liku za drzanje piksle plati 1.717.500 evra, a vi kockate onih ostalih 25% pa kome sta pripadne.
GEM je ipak uspeo u dve stvari:
1. Da ispuni san jednog coveka da na ljudskoj gluposti dodje do jahte i vile.
2. Da pod jednim krovom okupi glupe, pohlepne i lenje.
Evo jos jednog porazavajuceg argumenta za GEM.
Zivis u mestu sa 100 stanovnika i sve je idealno bas kao u bajci. Koga kod pitas da pristupi GEM-u i ulozi novac on to i cini.
Dakle da pratimo poslovanje.
1 mesec ti nalazis 5 referala
2 mesec opet nalazis 5 referala ali i tvoji referali nalaze 25 svojih referala
3 mesec ponovo nalazis 5 referala ali i tvoji referali i njihovi referali nalaze ostatak od 60 ljudi i vec u ovoj varijanti veliki broj njih je izgubio.
Zakljucak:
Unistili su te tvoji referali!!!
Ni jednom gemovcu ne odgovaraju aktivni referali jer mu oni smanjuju broj referala koje on moze da dovede.
S toga je prica o ljubavi miru i slozi medju gemovcima obicna laz, jer oni medjusobno guse jedan drugog.
Pecanje po forumima je izgleda kud i kamo bezbednije jer tako moze da operise van podrucja u kojem zivi i takodje da izbegne psovke i batine na ulici.
I STA SAD? A? A?![]()
Vlada?.Sve u svemu oni ipak rade.Istina obrce se velika lova van domasaja drzave.Jednostavno vlada lupila reket i opet mozes da radis.Jer kako bi inace opet radili..
Znao sam odavno za ta hapsenja.Pa dobro ako je to tacno zasto opet rade.Malo nelogicno.Prevara,prevara,a oni rade nesmetano.Ne mozes me ubediti u jednoj stvari,a to je da znam dobro ljude koji su pocetnici,ali i stari gemovci koji su uzimali pare.Ako si od pocetka procitao moje komentare znaces razlog mog skorasnjeg upisa.Mrzi me da ponovo pisem.To je ziva istina.E sad,mozda neko iz nekog razloga ima lose iskustvo u vezi ovog i ima drugacije misljenje.Sad sam ozbiljan.Sve sam ja ovo proveravao pre ulaska iako mnogi ne veruju.Mozda mislite da se ja zezam,ali nije tako.Sve u svemu oni ipak rade.Istina obrce se velika lova van domasaja drzave.Jednostavno vlada lupila reket i opet mozes da radis.Jer kako bi inace opet radili.A sto se tice tvoje plate ne moras da mi se pravdas jer to nije ni bitno.Ako si ti zadovoljan i ja sam.A ova tvoja racunica moze biti i drugacija,kao i misljenje.Jedan Bog,jedna biblija,a toliko razlicitih misljenja da se ljudi jednostavno ubijaju.Zasto bi ovde svi mislili isto.