Gem collection club i Mega book

ja sam ovde novi clan na forumu ,nasao sam sve i svasta o toj firmi gem colecsion pa molim nekog ko stvarno zna sta je to i gde mogu da odem na sastanak.
vidim da se stalno pominje hotel termal u mataruskoj banji,dali su sastanci ili prezentacije kako ih neko zove jos uvek u hotelu termal i kako da postanem clan.:klap:

Brate, pročitaj malo ovu temu i bolje ne idi tamo. Evo objasnili smo o čemu se radi i čime se ta "firma" bavi. Dakle ta kvazifirma prodaje vakuum za 2290 € pa ko voli-nek izvoli.

I nije to nikakav sastanak ili prezentacija nego klasično ISPIRANJE MOZGA a kome je u interesu da mu ispiraju mozak satima i još da to ispiranje mozga plaća 1300 dinara ? Tamo se radi tzv. uzdizanje i daju ti rok od vikenda do srede da im uplatiš 2290€ ako hoćeš da postaneš njihov član, znači hoće da te NAVATAJU na brzaka, a ako nećeš da im uplatiš te pare onda "nikada više" ne možeš da se učlaniš ! Kakva šteta ! A ti ako si pametan i zreo čovek ti ćeš da izabereš ovu drugu opciju !

Sam si rekao na ovom forumu, mislim u temi Lajnes ali nemam taj link da vi u stvari ne prodajete samo te knjige i da te 4 knjige nisu vaš (glavni ili jedini) proizvod a sad tvrdiš da jesu.

I istina je da vam se posle učlanjenja u Gem ili Mega Book menja život ali na gore ne na bolje zato što će većina ljudi ostati i bez tih 2290 Jevreja i bez prijatelja ili čak rodbine i tonuti sve dublje i dublje a nekim novim članovima se neće promeniti samo život nego i lični opis.

OTREZNI SE ČOVEČE, ZAR NE VIDIŠ DA VAM MOZGOVE PERU POD NIJAGARINIM VODOPADIMA !?

Suzdržavam se da komentarišem, ali kad je već spomenuta tema koju sam otvorio da se i ja uključim...

Pročitajte komentare u temi o Lyoness-u o Gem-u pod brojevima: 331, 336, 339, 342 i 364 na http://forum.krstarica.com/threads/176383&page=14

A da ne pričam o odnosima sa prijateljima, familijom, i poznanicima. Ima da Vas zaobilaze u velikom luku i oni koje uključite, i oni koje ne uključite...
Mogu da peru mozgove do mile volje, ali većina ljudi se razmisli, i donese pravilnu odluku, i u tih nekoliko dana, u kojima moraju da se odluče. U svakom MLM-u su ogromne cifre u pitanju, ako napravite ogromnu mrežu, ali ima samo jedno "ako"...
Oni u Gemu bi bili uspešniji da prodaju gurmansku pljeskavicu za 2290 evra, pa da se bar sećaju kako su pojeli nešto lepo, za 2290 evra... I ostalo bi im više para da razdele kroz mrežu...
Pa ko voli nek izvoli...

Poslednja izmena:
Citao sam o ovome neko vreme jer je jedan moj komsija upao u te stvari pa sam se registrovao da kazem po nesto.U to je vec mesec dana i kad god se sretnemo samo o tome prica za druge teme nezna kaze da je uzeo do sad oko 800 e i da mu treba treci da uzne oko 900 e,ali mrka kapa posto narod bezi od njega ko djavo od krsta a mozda i nadje neku budalu.

:super::rotf:
Suzdržavam se da komentarišem, ali kad je već spomenuta tema koju sam otvorio da se i ja uključim...

Pročitajte komentare u temi o Lyoness-u o Gem-u pod brojevima: 331, 336, 339, 342 i 364 na http://forum.krstarica.com/threads/176383&page=14

A da ne pričam o odnosima sa prijateljima, familijom, i poznanicima. Ima da Vas zaobilaze u velikom luku i oni koje uključite, i oni koje ne uključite...
Mogu da peru mozgove do mile volje, ali većina ljudi se razmisli, i donese pravilnu odluku, i u tih nekoliko dana, u kojima moraju da se odluče. U svakom MLM-u su ogromne cifre u pitanju, ako napravite ogromnu mrežu, ali ima samo jedno "ako"...
Oni u Gemu bi bili uspešniji da prodaju gurmansku pljeskavicu za 2290 evra, pa da se bar sećaju kako su pojeli nešto lepo, za 2290 evra... I ostalo bi im više para da razdele kroz mrežu...
Pa ko voli nek izvoli...

ja sam ovde novi clan na forumu ,nasao sam sve i svasta o toj firmi gem colecsion pa molim nekog ko stvarno zna sta je to i gde mogu da odem na sastanak.
vidim da se stalno pominje hotel termal u mataruskoj banji,dali su sastanci ili prezentacije kako ih neko zove jos uvek u hotelu termal i kako da postanem clan.:klap:

Treba da poznaješ nekog dobrog prijatelja koji želi da uspeš u životu.
Treba da spremiš 1300din.za troškove puta,rezervacije...
Na drugi način ne možeš ući u GEM najbolju firmu na svetu!

OOOOOOOOO GEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Treba da poznaješ nekog dobrog prijatelja koji želi da uspeš u životu. :tick:
Treba da spremiš 1300din.za troškove puta,rezervacije...:tick:
Na drugi način ne možeš ući u GEM najbolju firmu na svetu!:dontunderstand:

OOOOOOOOO GEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nesto si sinak pobrkao...ovi tvoji kazu da ne ide tako...Izgleda ti fali najvazniji sastojak corbe a nije mirodjija, to je drug clan koji ce te povesti na magicno putovanje;)

Svim ljudima koji se bave tim prevarama baziranim na geometrijskoj progresiji treba postaviti samo jedno pitanje:

Zamisli selo od 1000 stanovnika, jedino na svetu. Krenes da radis, uclanis prvog, prvi ucalni sledeca 3, svako od njih po svoja 4 (bivsa) prijatelja i jednog momenta svi su uclanjeni i sistem puca kao zvecka. Sta onda?

Ja sam bio na prezentaciji Fenix sistema, i bio zgranut nivoom licemerja koje su neki likovi u odelima prosipali ljudima koji su tu navuceni od svojih 'prijatelja', jaka muzika, oni su tu kao nesto uspesni, gadjaju u zivac malog nezadovloljnog coveka pricajuci im bajke. Katastrofa jedna. Naravno, osobu koja me je tu dovela sam otkacio za ceo zivot, ne zato sto je htela mene i brata da odradi za preko 4k evra, nego zato sto je htela da me dovede u poziciju da ja svoje prijatelje prodam i unistim da bih se vadio. Setite se one narodne: Nema leba bez motike!!!

Je li 2290, a ne reče nam ti što vam stalno stoji ta marica ispred hotela u kome se održava pranje mozga ? Za one koji se nisu vozili ovim prevoznim sredstvom i ne znaju šta je to, marica je jedan plavi kombi sa rešetkama, obično sa plavim M tablicama i sa unutrašnjim i spoljašnjim zatvaranjem i zaključavanjem. (zbog bezbednosti putnika) :p

Jel vam to TAXI ili šta je u pitanju ? :hahaha:

Je li 2290, a ne reče nam ti što vam stalno stoji ta marica ispred hotela u kome se održava pranje mozga ? Za one koji se nisu vozili ovim prevoznim sredstvom i ne znaju šta je to, marica je jedan plavi kombi sa rešetkama, obično sa plavim M tablicama i sa unutrašnjim i spoljašnjim zatvaranjem i zaključavanjem. (zbog bezbednosti putnika) :p

Jel vam to TAXI ili šta je u pitanju ? :hahaha:

Kako si upućen mogu da primetim da si se ti često vozio tim čudnim vozilom!:thumbdown:
Ali to nema veze.
U GEM-u postoji nekoliko pandura koje sam upoznao i vrlo su uspešni da nema potrebe da dolaze ˝maricom˝ već koriste svoja izuzetno skupa vozila!

E Pjer, pa ti se ocigledno ne razumes u binarne matrice...sa njima svi zaradjuju i nema zasicenja.Nisi pratio radnju.

Ne mešajte "binarne matrice" i "prevarne matrice". Kod binarne matrice se dešava da zarađujete i od onih iznad Vas, i paralela, i naravno od onih ispod Vas. U binarnoj matrici uspešni pomažu neuspešne, i ostvaruju im zarade, ubacujući ljude ili pozicije ispod pozicija neuspešnih. U GEM-u to nije slučaj. Zarađujete samo od svog uspeha, ako ste uspešni. Ako niste uspešni nećete zaraditi nikada ništa.

inace za sve zainteresovane ta firma I DALJE POSTOJI!!! Ja sam prisustwowao posledenjem sastanku koji je odrzan u nedelju 27.07.2008. god. u hotelu Plana u Velikoj Plani. Iskreno, savetovao bih svakome, ko ima priliku, da ode i vidi to, jer ono nije normalno sta ti freak-ovi rade... Pogotovo kad zavrte prsticima i kazu "ooooooo GEM"!!!!
Ljudi, ne palite se, pa ko je jos video u Srbiji da neko deli pare, onako, iz ciste dosade...
Naravno da je prevara i ovom prilikom apeliujem ljudima koji su u mogucnosti da pohapse i pozatvaraju ta gov.a koji otimaju ovom napacenom narodu poslednje pare, obecavajuci im kule i gradove!!!!!

Evo da upozorim sve Leskovčane zato što sad GEM-ovce "operiraju" po Leskovcu i da im kažem da dobro pročitaju ovo što smo mi pisali ovde po forumu i da paze da ne budu prevareni i nasankani od strane Gem-a jer im to sigurno nije u interesu !

Naime lopovska firma "Gem collection" u zadnje vreme drži poslovne sastanke koji se stručno nazivaju "Ispiranje malih mozgova & prodaja vakuuma" u Leskovcu, prema tome Leskovčani, pazite da ne nasednete !

Takodje, koristim ovu priliku da pozdravim "kolegu Milovana".:bye:

inace za sve zainteresovane ta firma I DALJE POSTOJI!!! Ja sam prisustwowao posledenjem sastanku koji je odrzan u nedelju 27.07.2008. god. u hotelu Plana u Velikoj Plani. Iskreno, savetovao bih svakome, ko ima priliku, da ode i vidi to, jer ono nije normalno sta ti freak-ovi rade... Pogotovo kad zavrte prsticima i kazu "ooooooo GEM"!!!!
Ljudi, ne palite se, pa ko je jos video u Srbiji da neko deli pare, onako, iz ciste dosade...
Naravno da je prevara i ovom prilikom apeliujem ljudima koji su u mogucnosti da pohapse i pozatvaraju ta gov.a koji otimaju ovom napacenom narodu poslednje pare, obecavajuci im kule i gradove!!!!!

Još samo kada bi objasnio u čemu se sastoji prevara bilo bi super!

Back