Gem collection club i Mega book

Interesuje me zasto sve ovo sto je na forumu za i protiv Gema, ne sme rodjak ili prijatelj da objasni svom najblizem o GEMu i pre nego sto ga pozove na prvi sastanak. Da mu kaze kako sistem funkcionise, da se posao sastoji iz ubedjivanja i nalazenja minimum 5 ljudi koji ce opet da nadju jos 5 itd. Da jednostavno kazu svojim najblizima da im treba oko 2300 E za ulog i da se mogu izgubiti. Kad tako psiholoski pripremljeni najblizi odu na prvi sastanak, mogu racionalno da donesu odluku o tome da li ce prihvatiti igru ili ne. Ako prihvate, vi niste odgovorni za to. Mislim da se ipak gadja psiholoski momenat na nepripremljenog gosta a tu je na zalost i najveci greh prijatelja koji mozda stvarno nije imao lose namere.

prijatelju,da ti ja kazem da trebas da das 2290e i da nudis drugima to,jel bi ti meni vjerovao da je to legalno??? ja nisam imao ni 2e u dzepu kad sam otisao na poslovni sastanak,i da mi je moj domacin rekao to,poslao bih ga u tri lijepe. jednostavno,GEM se ne moze pricati van sale,i to je tako... tek kad vidis da to stvarno funkcionise onda shvatis kakva su gluposti price o GEM-u...

Cek kakva prevara. Ja mogu na bilo koju knjigu da nalepim cenuo od 5000 eura ako zelim, mogu svakome od vas da ponudim deo od svake knjige koju prodate. Ako ima budala koje ce da plate knjigu 5000 eura a ima ih sto da ne. Da li negde pise minimalna cena knjige u zakonu?

PanterA_King: jer ja nikoga ne ubjedjujem da ovo radi

Kako onda zaradjues ako ne ubjedjues nikog?

ŠUMADINAC:Stepen inteligencije je nizak kod onih koji nisu shvatili koliko je ovo poslovanje dobro.
Nisi me baš zabrinuo. Posao mi ide poprilično dobro. Ja sam shvatio koliko je taj posao loš za gubitnike.

Gubitnici su velika vecina. Neki su direktni gubitnici koji se odmah opeku. Ostali su zrtve korozije koje ce vrijeme kad tad da kazni u ljudski otpad. Pokušavam isto tako da shvatim koliko je taj posao dobar bar za nekoga. Mozda onoga na vrhu piramide?!? I to mi je tesko shvatiti. Zadovoljstvo je vozati dobro auto, imati fantasticnu vilu itd, ali rok trajanja toj vrsti zadovoljstva je mali. Cak mislim da je samo par sedmica. Sta onda? Mozda malo da se napuderiše nos?

Sumadinac, mozda si inteligentniji. To ne znam, i nije ni bitno. Meni je sa ovom inteligencijom dovoljno dobro. I meni i biznisu!

Nije istina da je dobar biznis ( dobar biznis kojeg ja poznajem) zasnovan kako Aca_Banovani kaze "Ako ima budala..." Naravno da ima naivnih. Iskoristavanje naivnih na Gem-ov nacin je nemoralno, a zabranjeno je u mnogim državama. I na kraju, da budem iskren, kada shvatiš koja je misija Gem-a, onda prodavanje muda za bubrege izgleda kao moralno racionalan biznis.

PanterA_King: jer ja nikoga ne ubjedjujem da ovo radi

Kako onda zaradjues ako ne ubjedjues nikog?

ŠUMADINAC:Stepen inteligencije je nizak kod onih koji nisu shvatili koliko je ovo poslovanje dobro.
Nisi me baš zabrinuo. Posao mi ide poprilično dobro. Ja sam shvatio koliko je taj posao loš za gubitnike.

Gubitnici su velika vecina. Neki su direktni gubitnici koji se odmah opeku. Ostali su zrtve korozije koje ce vrijeme kad tad da kazni u ljudski otpad. Pokušavam isto tako da shvatim koliko je taj posao dobar bar za nekoga. Mozda onoga na vrhu piramide?!? I to mi je tesko shvatiti. Zadovoljstvo je vozati dobro auto, imati fantasticnu vilu itd, ali rok trajanja toj vrsti zadovoljstva je mali. Cak mislim da je samo par sedmica. Sta onda? Mozda malo da se napuderiše nos?

Sumadinac, mozda si inteligentniji. To ne znam, i nije ni bitno. Meni je sa ovom inteligencijom dovoljno dobro. I meni i biznisu!

Nije istina da je dobar biznis ( dobar biznis kojeg ja poznajem) zasnovan kako Aca_Banovani kaze "Ako ima budala..." Naravno da ima naivnih. Iskoristavanje naivnih na Gem-ov nacin je nemoralno, a zabranjeno je u mnogim državama. I na kraju, da budem iskren, kada shvatiš koja je misija Gem-a, onda prodavanje muda za bubrege izgleda kao moralno racionalan biznis.

zaradjujem tako sto PONUDIM osobi da radi isto sto i ja,i njegova pozitivna preporuka je moja provizija. pomaganjem NJEMU da zaradi i ja zaradjujem,samo sto je mnogima tesko da SHVATE da je interes GEM-a da SVI zaradjuju,a ne samo da uplate... inace,to sto neki ne razlikuju GEM od piramide,to je jednostavno nedovoljno znanje o tome sta je PIRAMIDA a sta STRUKTURA. u piramidi imas JEDNOG na vrhu,i niko tu ne moze doci. ovde na osnovu prodatih proizvoda se OSAMOSTALJUJES i ti ides gore. reci mi molim te,kako mozete tako da pricate o ljudima,ljudi NAIVNI? nisu ljudi naivni,samo su ti ljudi VIDJELI sta je GEM i odlucili se da promjene svoj zivot,oni koji nisu za GEM ostali su gdje i jesu... u GEM-u propadaju samo oni kojima je samo da ZARADE pare,a na vrh idu samo posteni i iskreni ljudi koji nauce da POMAZUCI DRUGIMA ZARADJUJU,a ne da zarade... pricas o moralu... jel moralno raditi ove VASE "postene" poslove gdje kasne plate po 5 mjeseci??? GEM je toliko legalan da mu nije blizu niti jedna firma na svijetu! sve,ama bas SVE sto zaradis ti se isplati,samo je vas problem sto niste svjesni toga. u svijetu zabranjeno??? aj mi onda objasni otkud FFSA u 12 zemalja Evrope? niko tebi ne kaze da radis GEM,samo ne pricaj o onome o cemu nemas pojma ;)
pozdrav za tebe i drago mi je sto imas svoj biznis s kojim si zadovoljan. :D

zaradjujem tako sto PONUDIM osobi da radi isto sto i ja,i njegova pozitivna preporuka je moja provizija. pomaganjem NJEMU da zaradi i ja zaradjujem,samo sto je mnogima tesko da SHVATE da je interes GEM-a da SVI zaradjuju,a ne samo da uplate... inace,to sto neki ne razlikuju GEM od piramide,to je jednostavno nedovoljno znanje o tome sta je PIRAMIDA a sta STRUKTURA. u piramidi imas JEDNOG na vrhu,i niko tu ne moze doci. ovde na osnovu prodatih proizvoda se OSAMOSTALJUJES i ti ides gore. reci mi molim te,kako mozete tako da pricate o ljudima,ljudi NAIVNI? nisu ljudi naivni,samo su ti ljudi VIDJELI sta je GEM i odlucili se da promjene svoj zivot,oni koji nisu za GEM ostali su gdje i jesu... u GEM-u propadaju samo oni kojima je samo da ZARADE pare,a na vrh idu samo posteni i iskreni ljudi koji nauce da POMAZUCI DRUGIMA ZARADJUJU,a ne da zarade... pricas o moralu... jel moralno raditi ove VASE "postene" poslove gdje kasne plate po 5 mjeseci??? GEM je toliko legalan da mu nije blizu niti jedna firma na svijetu! sve,ama bas SVE sto zaradis ti se isplati,samo je vas problem sto niste svjesni toga. u svijetu zabranjeno??? aj mi onda objasni otkud FFSA u 12 zemalja Evrope? niko tebi ne kaze da radis GEM,samo ne pricaj o onome o cemu nemas pojma ;)
pozdrav za tebe i drago mi je sto imas svoj biznis s kojim si zadovoljan. :D

Koji su to prodati proizvodi? Ukoliko si procitao moj prvi post, naci ces da sam dosao do GEM-ovih proizvoda - dakle imam pojma:). Da li sam sta propustio?

Moj posao je izuzetno moralno raditi a moje plate ne kasne ni sekundu. Ako ne vjerues tvoj problem. Sto se tice stanja u Srbiji, tu cemo se donekle složiti. Mnogi su ljudi iscjedzeni radeci za lose poslodavce. Onda, kao jagoda na slag, dodje jedan GEM i uzme ono sto je kasnilo 5 mjeseci.

Ja ti nemogu objasniti otkud FFSA u 12 zemalja. To ces nam ti objasniti:) i naravno navesti sve te zemlje (evo da ja krenem: Srbija, Bosna...). (12 i nije neki broj s obzirom da ima skoro 200 zemalja na ovoj planeti. Cudi me sto ostale zemlje nisu prihvatile najlegalniju firmu na svijetu.)

Pozdrav i tebi i drago mi je da ces da shvatis da ima mnogo boljih nacina za kintu:D

Koji su to prodati proizvodi? Ukoliko si procitao moj prvi post, naci ces da sam dosao do GEM-ovih proizvoda - dakle imam pojma:). Da li sam sta propustio?

Moj posao je izuzetno moralno raditi a moje plate ne kasne ni sekundu. Ako ne vjerues tvoj problem. Sto se tice stanja u Srbiji, tu cemo se donekle složiti. Mnogi su ljudi iscjedzeni radeci za lose poslodavce. Onda, kao jagoda na slag, dodje jedan GEM i uzme ono sto je kasnilo 5 mjeseci.

Ja ti nemogu objasniti otkud FFSA u 12 zemalja. To ces nam ti objasniti:) i naravno navesti sve te zemlje (evo da ja krenem: Srbija, Bosna...). (12 i nije neki broj s obzirom da ima skoro 200 zemalja na ovoj planeti. Cudi me sto ostale zemlje nisu prihvatile najlegalniju firmu na svijetu.)

Pozdrav i tebi i drago mi je da ces da shvatis da ima mnogo boljih nacina za kintu:D

cek,ti si onaj GEM-ovac? ovako brate,evo ti zemlje- Poljska,Njemacka,Austrija,Hrvatska,BiH,Makedonija,Albanija,Crna Gora,uskoro Italija za nekih mjesec dva (da ti ne slazem,za to vrijeme se osniva klub kao sto je kod nas GEM,jer imas vise takvih distributera,ne zovu se isto u svim zemljama,u makedoniji je GEMAK itd..),Ceska,Sovacka i ne znam koje jos dvije rade,da ti ne lazem... uglavnom najbolje rade slabo razvijene zemlje jer u razvijenim (austrija i njemacka) ljudi rade neko vrijeme i stanu,dosta im jer su vec finansijski nezavisni... ne brate,nema boljeg nacina da se zaradjuje od GEM-a! nista ljepse brate moj nego kad tvoj AA postane A i izadje na binu i zahvaljuje se tebi sto si mu pomogao... GEM ako radis onako kako treba to je najljepsi posao na svijetu! eto ako si GEM-ovac shvatas sta je GEM,da je distributer proizvoda a FFSA je VLASNIK...

Dobro jutro kolege!
Nebih se javljao na ovaj forum da nije ovog pljuvanja po našem uduženju.
Mogu samo da kažem da sam i ja jedan od ljudi koji bih od sveg srca preporučio ovaj biznis.
Poslovnost ove vrste sa moje strane je prihvatilo mojih četvoro prijatelja i u skorije vreme ne verujem da ću još nekom preporučiti ,jer je sasvim dovoljno da se ošašaviš od love!

Jedan savet!
Ako verujete u sebe put vas košta 1300 din.
Ako verujete da ste sposobni,investicija u vaš biznis je 2290€.

Oooooooo GEM!

POZDRAV !!!!!!

cek,ti si onaj GEM-ovac? ovako brate,evo ti zemlje- Poljska,Njemacka,Austrija,Hrvatska,BiH,Makedonija,Albanija,Crna Gora,uskoro Italija za nekih mjesec dva (da ti ne slazem,za to vrijeme se osniva klub kao sto je kod nas GEM,jer imas vise takvih distributera,ne zovu se isto u svim zemljama,u makedoniji je GEMAK itd..),Ceska,Sovacka i ne znam koje jos dvije rade,da ti ne lazem... uglavnom najbolje rade slabo razvijene zemlje jer u razvijenim (austrija i njemacka) ljudi rade neko vrijeme i stanu,dosta im jer su vec finansijski nezavisni... ne brate,nema boljeg nacina da se zaradjuje od GEM-a! nista ljepse brate moj nego kad tvoj AA postane A i izadje na binu i zahvaljuje se tebi sto si mu pomogao... GEM ako radis onako kako treba to je najljepsi posao na svijetu! eto ako si GEM-ovac shvatas sta je GEM,da je distributer proizvoda a FFSA je VLASNIK...
Nisam ja "GEM-ovac" a ako si citao moj prvi post onda bi ti to bilo jasno.

Sto se tice 12 zemalja, ovih iz bivse jugolsavije nikoga to ne cudi. Upravu si, najbolje rade slabo razvijene zemlje ili bolje receno zemlje poremecenog legalnog sistema. Od dobro stojecih tu su Ausrija i Njemacka kako kazes. Mozes li navesti kako se ta organizacija zove u tim zemljama posto nisam nista nasao o tome na internetu trazeci pod "GEM" i "Fit for succes academy" osim informacija koje poticu iz zemalja bivse jugoslavije. Mozda bih mogao da se tu uclanih i uvjerim se u legalnost tog posla. Imam odjelo i kravatu.

Da li ti uopste provjeravas te informacije ili samo hladno vjerujes nekom "visem" GEM-ovcu?

PanterA_King: "...jer u razvijenim (austrija i njemacka) ljudi rade neko vrijeme i stanu,dosta im jer su vec finansijski nezavisni" - e sad postajes smjesan. Da li uopste shvatas sta znaci finansijska nezavisnost? - Sumnjam.
PanterA_King: "ne brate,nema boljeg nacina da se zaradjuje od GEM-a!" - vidim nemas ni pasos

Mozes li mi pojasniti koji je to FFSA-ov proizvod?

Nisam ja "GEM-ovac" a ako si citao moj prvi post onda bi ti to bilo jasno.

Sto se tice 12 zemalja, ovih iz bivse jugolsavije nikoga to ne cudi. Upravu si, najbolje rade slabo razvijene zemlje ili bolje receno zemlje poremecenog legalnog sistema. Od dobro stojecih tu su Ausrija i Njemacka kako kazes. Mozes li navesti kako se ta organizacija zove u tim zemljama posto nisam nista nasao o tome na internetu trazeci pod "GEM" i "Fit for succes academy" osim informacija koje poticu iz zemalja bivse jugoslavije. Mozda bih mogao da se tu uclanih i uvjerim se u legalnost tog posla. Imam odjelo i kravatu.

Da li ti uopste provjeravas te informacije ili samo hladno vjerujes nekom "visem" GEM-ovcu?

PanterA_King: "...jer u razvijenim (austrija i njemacka) ljudi rade neko vrijeme i stanu,dosta im jer su vec finansijski nezavisni" - e sad postajes smjesan. Da li uopste shvatas sta znaci finansijska nezavisnost? - Sumnjam.
PanterA_King: "ne brate,nema boljeg nacina da se zaradjuje od GEM-a!" - vidim nemas ni pasos

Mozes li mi pojasniti koji je to FFSA-ov proizvod?
da,provjeravam te informacije,pricao sam direktno sa GD kad smo bili na seminaru assistenata,iliti seminar za uvod u menadzment. rekao mi je kako se zovu,i lijepo ti kazem da nema nigdje GEM sem u zemljama bivske SFRJ,nego ima druga drugo drustvo koje prodaje iste proizvode (dakle,rade kao i GEM za FFSA)! nisam siguran kako se zove,al znam da je nesto "Euro..." slagacu ti,zaboravio sam... znam da ima to euro u sebi.
da,shvatam sta je finansijska nezavisnost-kad imas platu koja ti podmiri sve zivotne troskove i ostane ti jos pored toga da imas za neke stvari koje zelis da ostvaris... u austriji i njemackoj vecina ljudi ima dobre stalne poslove i zato im GEM (ili Euro...) ne treba bas pretjerano... ja imam svoje oci i nisam debil da me neko prevari u necemu.sve sto sam radio,pa i kada sam prihvatao poslovanje sam provjerio do kraja! cak sam vidio i ovo na netu al znam sta znaci CHAT i znam kako se dosta puta pricaju neistinite stvari. ja znam sta sam svojim ocima vidio i meni je dovoljno. ti da se uvjeris u legalnost? ne moras ti da vjerujes,jel te neko tjera??? tvoje misljenje je TVOJE misljenje,a moje je moje. ;)
konacan proizvod FFSA je COVJEK KAO USPJESAN COVJEK! inace,proizvod koji kupis su 4 knjige sa jaaako korisnim sadrzajem,radio ti GEM ili ne.

Pa da počnemo: U poslednjem kvartalu 2006. godine (ne znam tačno kad) dolazi mi tatko kući i pita me: Da li hoću da budem MENADŽER ? Menadžer čega, upitah ja a tatko mi kaže da ne zna i da mu je tu "poslovnu ponudu" za mene iznela 1 poznanica koja je nekad radila u prodavnici u kraju. Rekao mi je, takodje da bi mi trebalo da odemo kod nje kući da nam ona objasni o kakvom poslu se radi.

OK, odemo mi kod nje jednog lepog zimskog dana, sednemo i ona počne da nam priča o tom "dobrom i unosnom poslu". Kaže da se "firma" zove Mega Book, da je to neka finansijska korporacija, tako nešto, da je sa Gibraltara, da se nalaze i u Beču a da im se glavno predstavništvo u Srbiji nalazi na Novom Beogradu. Rekla mi je takodje da 2put nedeljno za članove a jednom za goste, tako nešto, imaju "seminare" u Mataruškoj Banji. I počne ona meni da objašnjava da kad se učlanim tu, da treba da sastavim 2-3 kruga ljudi, u prvom krugu da mi bude uža porodica, u 2. šira rodbina, u 3. prijatelji, poznanici itd. ali da bi prvo trebalo da pozovem na učlanjenje devojku (pošto mi je ona kao najbliža pa da zajedno radimo "bizMis" :D), ali da je zovem samo ako smo u stabilnoj i dugoj vezi, a ako je to neka kratka veza ili avantuara da je ne zovem, ja sam razumeo da nam ne bi ugrozila poslovanje "velike i uspešne firme", hehe.

I krene ona nama da crta krugove i ona slova A i AA i kaže da kad se ja učlanim postajem asistent aspirant ili AA, da kad učlanim prvog gosta po njemu dobijem 380€, za 2. isto a od 3. pa na dalje dobijam 540€ i onda postajem samostalni asistent ili A. Mislim da su te cifre i "zvanja" u pitanju ali ispravite me ako grešim. Rekla mi je takodje da kad moji direktni članovi učlane svoje članove da i od tih članova dobijam neki deo i tako dalje i tako dalje. Kaže da će me ona voditi na taj "seminar" u banji, da se ulaz plaća 1300 din. i bila je dilema da li oni plaćaju taj ulaz ili ja ali se na kraju ispostavilo da ja i to plaćam. Kaže da ću ja svojim članovima zakazivati sastanke u nekom restoranu, kafani ili gde god da ću ih pripremati i uvoditi u taj posao i da ću ih na kraju voditi na te "seminare" u banji. Kaže da na "seminar" mora da se ode u odelu zato što su tamo sve gospoda, džentlmeni, bizMismeni, bogati i poslovni ljudi, jel'te ! :dash:

I stigli smo do "investicije" konačno. Kaže ta žena meni da je "investicija samo" 2290 € i naglasila mi da se to daje JEDNOM u životu. Čista psihološka taktika. Kaže da su se ona i muž učlanili prošle nedelje i da se nisu pokajali "naravno" i još mi je rekla da se tad nije učlanila kajala bi se celog života zbog toga. (malo je falilo da je priupitam koju farbu koristi pošto me tako lepo farba sve vreme :D)
Rekla mi je za tu mogućnost da kasnije u tom poslu mogu da postanem "menadžer", bla, bla, to vam je ono čuveno zavaravanje titulama, i da će njen menadžer koji je nju učlanio tamo da mi pozajmi 500 €vrića ako treba. Pitala me je koliko ja imam, ja sam joj rekao da nemam ništa. :whistling:

Ono što je mene najviše zanimalo je KOJA JE DELATNOST TE NJIHOVE "FIRME" tj. čime se oni bave ? Na to pitanje je samo slegala ramenima i nije znala da mi kaže. Pitam ja nju za sajt firme, ni to nije znala. Pomenula mi je te 4 "čuvene" knjige (čuvene po tome što su poznate), i kao da se uz "investiciju" dobijaju i te knjige a kad sdam joj ja tražio te knjige na uvid, ona mi je rekla da su one tu negde u kući ali da ne zna tačno gde se nalaze. Kad sam je pitao za adresu firme na NBG ona mi je rekla da je ima zapisanu negde u tim knjigama i opet ništa.

Pomenula mi je i račune i uplaćivanje sredstava koje je lično videla a kad sam joj ja tražio da mi pokaže te račune ona mi je rekla da ih nema trenutno kod sebe ali da može da mi ih pokaže 2. put. I nagradno pitanje za vas: Šta mislite da li mi je to pokazala ? Odgovor: Nope ! Kad sam je pitao za više informacija i detalja rekla mi je da to ne zna da mi kaže pošto je nova u tom "bizMisu" ali da ću sve o tom poslu saznati na tom "seminaru" u Mataruškoj banji. Rekla mi je naravno da njeni menadžeri voze neka besna kola i znate ona priča milioni, avioni, kamioni, i da su se eto obogatili samo zahvaljujući tom poslu. Hapšenje GemOVACA 2003. godine mi uopšte nije pomenula (taj "detalj" je verovatno zaboravila da mi kaže :D). Ja sam joj tad rekao da ću da razmislim o toj njenoj ponudi i ništa više.

nastavak u sledećem postu...

...Uglavnom cela ova priča u početku zvuči jako primamljivo ali je sve to jedna velika i šarena laž. Ja sam se posle toga detaljno raspitao o svemu a naročito o tom "seminaru" i naravno da sam odlučio da se ne učlanjujem unutra. Zašto ? Na tom seminaru nisam bio ali sam od ljudi koji su bili čuo da je to klasično UZDIZANJE, taktičko, psihološko i nazovite ga već kako oćete. Znači čitali ste već na ovom forumu šta se radi tamo, penju se "menadžeri" BUDALA na stolice, njišu se, pevaju, puštaju neku bezze muziku, pokazuju na video-bimu neke cifre, milione, kamione, avione, pričaju koliko su oni zaradili, vrše ogroman pritisak na tebe da se učlaniš, saliću te i navataju te sa svih strana, obećavaju ti kule i gradove, uzdižu te, ustaju i aplaudiraju non-stop itd.

Bio sam tada na Novom Beogradu nekim drugim povodom i rešim ja kad sam već tamo, da potražim tu "firmu" i da se raspitam lepo. I pitam ja 1 taxistu na ulici gde se nalazi Mega Book, čovek nema pojma, nikad čuo nije, pitam ga i za Gem, ista stvar. I još pozove preko centrale sve taksiste i pita i njih, niko živi ne zna ni šta je to Mega Book ni Gem ni gde se to čudo nalazi.

E sad imam nekoliko pitanja za Panter_A_Kinga i ostale GemOVCE:

Vidim pominješ neki proizvod na forumu pa moje glavno pitanje glasi:
KAKAV PROIZVOD VI TO NUDITE I PRODAJETE ? DAKLE ŠTA KONKRETNO PRODAJETE ? Sam si rekao da te knjige ne prodajete i da se to dobija usput a i nerealno je i nemoguće da 4 knjige prodajete za 2290€. Pa da su ih Ajnštajn, Nobel, Njutn i Nikola Tesla zajedno pisali ne bi toliko koštale. Rekao si da je vaš proizvod USPEŠAN ČOVJEK ! OK, ajde sad se neko učlani kod vas i ode da učlani nekog 2.og i kaže mu-daj 2290€ i učlani se ! A kad ga onaj pita šta nudi, šta prodaje, ovaj 1. treba da mu kaže USPEŠNOG ČOVJEKA ! Pa gde si ti čuo da današnji uspešni čovjek vredi 2290€ ? Ko te to slagao ?

ZAŠTO SE NA "SEMINARU" PLAĆA ULAZ OD 1300 DIN. ? Pa kad ste toliko bogati i uspešni zašto naplaćujete ulaz ? Zašto da vam sirotinja raja plaća tih 1300 din. ? Zašto to vi ne plaćate ? Pričate o stanovima, kolima, bogatstvu a tražite bednoh 1300 din. od naroda da bi vas slušao kako lupate gluposti ceo dan?

ZAŠTO NA SEMINARIMA STVARATE POTPUNO LAŽNU I VEŠTAČKU ATMOSFERU ? Dobro znate da je sve to što se priča tamo obična šarena laž i zasto to radite ? Zašto uzdižete ljude, zasto ih farbate ?

ZAŠTO PRODAJETE VAKUUM ? Da, da, Panteru, dobro si čuo-VAKUUM ! Drugi bar imaju nešto da ponude, da prodaju, imaju sajt, imaju adresu, imaju neki proizvod a vi nemate ništa konkretno da ponudite ljudima ! Samo praznu i lažnu priču-ništa više ! Pazite, magla postoji, magla ima odredjenu težinu i gustinu i zato vi ne prodajete MAGLU ! VI PRODAJETE VAKUUM ZA 2290 €VRIĆA ! EEEEEEEE PA GDE TO IMA ? Prema tome kad budeš počeo da prodaješ maglu, javi se !

DA LI IMATE NEKU ADRESU FIRME, NEKI SAJT ? DA LI FIRMA IMA PIB ? AKO IMAŠ-DAVAJ ! Vi nemate ništa od toga. Kažeš da je to firma i to ozbiljna i bogata firma a dobro znaš da svaka iole ozboljna firma ima svoj sajt ! Da li vi to imate ? NEMATE NARAVNO ! Panteru PIB je za tvoju informaciju poreski identifikacioni broj ! Da li i to imate ? Nemate ni to naravno !

ZAŠTO VARATE NAIVNE LJUDE ? ZAŠTO IH OBMANJUJETE SVE VREME ? ZAŠTO MANIPULIŠETE GLUPIM LJUDIMA PREKO SVOJIH PSIHOLOŠKIH TEHNIKA I UZDIZANJEM ? Zašto iskorišćavate nizak IQ i pohlepnost ljudi da bi navukli što više članova i uzeli pare od njih ? Zašto vam je u interesu navlačenje i zavaravanje glupih i naivnih ljudi, a ? Zašto od subote čovek ima samo 4 dana, do srede, da se odluči da li će da udje a ako do tad ne udje više nema pravo !? I lepo si ti reko NAHVATATE (ili već ko je to rekao), to je pravi izraz a još bolji izraz je NAVUČETE ! Znači cilj vam je da zajebete nekog na brzinu, da nema mnogo vremena za razmišljanje i raspitivanje, da da lovu i ćao djaci !

PANTERU ZAŠTO VARAŠ LJUDE TERMINOLOGIJOM ?

1. Nije u pitanju firma ili korporacija nego obična lopovska piramida !
2. Nije investicija nego bacanje para u Moravu, bukvalno bacanje para !
3. Nije seminar ili POSLOVNI SASTANAK (šio mu ga Djura) nego ISPIRANJE MOZGA I UZDIZANJE STVARANJEM POTPUNO VEŠTAČKE ATMOSFERE.
4. Nije biznis nego čisto GUBLJENJE VREMENA I PARA I ZAMAJAVANJE ! Prodaješ vakuum za 2290€ i ti to nazivaš nekom "poslovnom mogućnošću" ili biznisom eeeeeeeeeeej, pa dal ti imaš malo malog mozga u vugla ???

DAKLE NARAVOUČENIJE NEMOJTE NI SLUČAJNO DA SE UČLANITE U GEM ILI MEGA BOOK ZATO ŠTO ĆETE TE PARE SKORO SIGURNO IZGUBITI ! OVO JE KLASIČNA I TO VEEEEEEEELIKA PREVARA !

A sad ću objasniti i u kom smislu ! Ljudi u Srbiji su siromašni, prosecna plata je 200-300€ i nema šanse nikom da prodate VAKUUM za 2290€. Nije prevara u smislu da ako navatate 3-4 naivna čoveka da vam te pare (koje zaradite poštenim varanjem) neće biti isplaćene ali je prevara u tom smislu što nećete uspeti nikog da navatate i što ćete morati da varate i lažete rodjake, prijatelje, poznanike a kao posledica svega ovoga nastupa ne finansijska nezavisnost kako GemOVCE kažu nego još veća finansijska i dužnička kriza, gušenje u dugovima i go**ima do guše, svadja sa prijateljima, rodjacima od kojih mnogi više neće hteti da vas vide ni na slici, raskid dugogodišnjih prijateljstava pa čak i tuče itd. Pa pazite ako je taj biznis toliko dobar zasto GEMovce ne kažu odma i ovde o kakvom poslovanju se radi nego nas zovu na tzv. poslovne sastanke u hotelu tj. ISPIRANJE MOZGA ? A ako mi ne verujete, vi ispričajte prijateljima o kakvom poslu se radi pa pitajte prijatelje da li bi pristali na učlanjenje a bez da se vi učlanite pa ako nadjete njih 3-4 koji bi pristali da daju 2290€ i da se učlane vi se učlanite slobodno.

Panteru koji je moj interes da dam 1300 din. i 2290€ za vakuum ? Ajde da ti meni daš te pare, ili još veće npr. 5-6000 € pa daj mi i maglu, nema veze i naravno da bi pristao, nisam lud da odbijem ali da ja tebi dam 2290€ odnosno ne tebi nego nekoj fantomskoj kompaniji a da zauzvrat dobijem 4 knjige koje vrede mnogo manje od te sume i vakuum i ništa ama baš ništa konkretno, PA NE PADA MI NA PAMET ZATO ŠTO MI NIJE U DIREKTNOM MATERIJALNOM TJ. FINANSIJSKOM INTERESU !

I sad znam Panteru da ćeš ti opet da nadješ neku "argumentaciju" i "kontraargumentaciju" za ovo, ali to što ti pričaš na ovom forumu to su sve prazne priče i šarene laži kao i zamajavanje i to kod mene ne pali ! Ajde pokaži ovde makar 1 UPLATNICU na kojoj se vidi koliko je novca uplaćeno, sa kojih računa, na koje račune, pa ćemo možda da ti ne verujemo. Ti si ovom temom i ovim bizMisom ostao bez kredibiliteta tako da ljudi sad neće da ti veruju ni kad im pricas nesto normalno i pametno. I žao mi je što vi iz GEMa negativno utičete i na drge MLM-ove jer ljudi više nikom neće da veruju. Znači rušite ugled i drugim poslovima vašom prevarom.

I ne znam kako ne shvatate da su vam isprani mozgovi i to uveliko ! Sad vam sigurno peru i kičmenu moždinu na tim vašim "poslovnim sastancima". Kad porasteš 1 lepog i sunčanog dana shvatićeš da je čika KOLEGA IVAN bio upravu ali tad će biti kasno pošto ćeš već uveliko saditi "kompiri" u Padinskoj skeli zajedno sa kolegama GemOVCAMA koji su već hapšeni.

Vi slobodno vičite Ooooooooooo Gem a ja ću da vičem:

OOOOOOOOOO GemOVCEEEEEEEEE,

OOOOOOOOOOOOOOOOO LOPOVI,
OOOOOOOOOOOOOOO SECIKESE,
OOOOOOOOOOOO PLJAČKAŠI,
OOOOOOOOOOOO PREVARANTI,
OOOOOOOOOOO LAŽOVI,
OOOOOOOOO MANIPULATORI,
OOOOOOOOOOO ISPIRAČI MALIH MOZGOVA,
OOOOOOOOOOO PRODAVCI VAKUUMA BEZ MAGLE !!!

Ae laq noć ! Spavajte lepo i sanjajte te vaše GemOVCE kako vam igraju Vlaško kolce oko ispranih mozgova !!!

Osoba koja se smeje svaki dan i srecna je nije zdrava.
Ona ima psiholosko oboljenje, jer nije u prirodi coveka normalno da oseca samo srecu.
Ovo je naucno dokazano, pa sad sta zakljuciti iz toga:whistling:

Slažem se sa tobom u potpunost!
Naravno da novac ne može čoveku činiti svu sreću u životu.Moja izjava se odnosi na probleme
koje sam imao radeći za 350€...ne plaćeni računi,režije za školu deci...
Sada se svi moji problemi svode na tome kada se razboli neko od porodice,izgubi C.Zvezda,desi se nešto loše nekom od meni bliskih ljudi itd...
Finansiskih problema imam sa viškom novca ali,te detalje vrlo uspešno rešava moja supruga :D
U GEM-u nije samo onaj ko nije shvatio ili onaj ko se nije snašao za investiciju pa sada bez ikakvog pokrića pljuje po nama!
Na kraju krajeva,pustite ljude neka sami odluče da li će ući u ovo poslovanje,odluka je samo na njima kao što je bila i moja!

POZDRAV!

OOOOOOOOOOO GEM !:klap:

ZA ,KOLEGU, IVANA!

Ko zna i zna da zna-poslušaj ga.
Ko nezna i zna da nezna-nauči ga
Ko zna a nezna da zna-uputi ga.
KO NEZNA A NEZNA DA NEZNA-KLONIGA SE!
Ovo se odnosi na tebe i ujedno si dobio odgovor na sva tvoja pitanja.
Pozdrav!

Aha, a šta ćemo sa onima koji NEZNAJU da se izmedju ZA i KOLEGU ne piše zarez ?

Šta ćemo sa onima koji NEZNAJU da se izmedju KOLEGU i IVANA ne stavlja zarez ?

A šta ćemo sa onima koji NEZNAJU da se NE ZNA piše odvojeno i da su to 2 (slovima DVE) zasebne reči ?

Šta ćemo sa onima koji NEZNAJU da se KLONI GA piše odvojeno i da su to 2 (slovima DVE) odvojene reči, jedino ako nisi mislio na neke klonove ili klovnove iz Mega Book-a.

Nije lepo bežati sa časova srpskog jezika.

Bio sam tada na Novom Beogradu nekim drugim povodom i rešim ja kad sam već tamo, da potražim tu "firmu" i da se raspitam lepo. I pitam ja 1 taxistu na ulici gde se nalazi Mega Book, čovek nema pojma, nikad čuo nije, pitam ga i za Gem, ista stvar. I još pozove preko centrale sve taksiste i pita i njih, niko živi ne zna ni šta je to Mega Book ni Gem ni gde se to čudo nalazi.

E sad imam nekoliko pitanja za Panter_A_Kinga i ostale GemOVCE:

Vidim pominješ neki proizvod na forumu pa moje glavno pitanje glasi:
KAKAV PROIZVOD VI TO NUDITE I PRODAJETE ? DAKLE ŠTA KONKRETNO PRODAJETE ? Sam si rekao da te knjige ne prodajete i da se to dobija usput a i nerealno je i nemoguće da 4 knjige prodajete za 2290€. Pa da su ih Ajnštajn, Nobel, Njutn i Nikola Tesla zajedno pisali ne bi toliko koštale. Rekao si da je vaš proizvod USPEŠAN ČOVJEK ! OK, ajde sad se neko učlani kod vas i ode da učlani nekog 2.og i kaže mu-daj 2290€ i učlani se ! A kad ga onaj pita šta nudi, šta prodaje, ovaj 1. treba da mu kaže USPEŠNOG ČOVJEKA ! Pa gde si ti čuo da današnji uspešni čovjek vredi 2290€ ? Ko te to slagao ?

ZAŠTO SE NA "SEMINARU" PLAĆA ULAZ OD 1300 DIN. ? Pa kad ste toliko bogati i uspešni zašto naplaćujete ulaz ? Zašto da vam sirotinja raja plaća tih 1300 din. ? Zašto to vi ne plaćate ? Pričate o stanovima, kolima, bogatstvu a tražite bednoh 1300 din. od naroda da bi vas slušao kako lupate gluposti ceo dan?

ZAŠTO NA SEMINARIMA STVARATE POTPUNO LAŽNU I VEŠTAČKU ATMOSFERU ? Dobro znate da je sve to što se priča tamo obična šarena laž i zasto to radite ? Zašto uzdižete ljude, zasto ih farbate ?

ZAŠTO PRODAJETE VAKUUM ? Da, da, Panteru, dobro si čuo-VAKUUM ! Drugi bar imaju nešto da ponude, da prodaju, imaju sajt, imaju adresu, imaju neki proizvod a vi nemate ništa konkretno da ponudite ljudima ! Samo praznu i lažnu priču-ništa više ! Pazite, magla postoji, magla ima odredjenu težinu i gustinu i zato vi ne prodajete MAGLU ! VI PRODAJETE VAKUUM ZA 2290 €VRIĆA ! EEEEEEEE PA GDE TO IMA ? Prema tome kad budeš počeo da prodaješ maglu, javi se !

DA LI IMATE NEKU ADRESU FIRME, NEKI SAJT ? DA LI FIRMA IMA PIB ? AKO IMAŠ-DAVAJ ! Vi nemate ništa od toga. Kažeš da je to firma i to ozbiljna i bogata firma a dobro znaš da svaka iole ozboljna firma ima svoj sajt ! Da li vi to imate ? NEMATE NARAVNO ! Panteru PIB je za tvoju informaciju poreski identifikacioni broj ! Da li i to imate ? Nemate ni to naravno !

ZAŠTO VARATE NAIVNE LJUDE ? ZAŠTO IH OBMANJUJETE SVE VREME ? ZAŠTO MANIPULIŠETE GLUPIM LJUDIMA PREKO SVOJIH PSIHOLOŠKIH TEHNIKA I UZDIZANJEM ? Zašto iskorišćavate nizak IQ i pohlepnost ljudi da bi navukli što više članova i uzeli pare od njih ? Zašto vam je u interesu navlačenje i zavaravanje glupih i naivnih ljudi, a ? Zašto od subote čovek ima samo 4 dana, do srede, da se odluči da li će da udje a ako do tad ne udje više nema pravo !? I lepo si ti reko NAHVATATE (ili već ko je to rekao), to je pravi izraz a još bolji izraz je NAVUČETE ! Znači cilj vam je da zajebete nekog na brzinu, da nema mnogo vremena za razmišljanje i raspitivanje, da da lovu i ćao djaci !

PANTERU ZAŠTO VARAŠ LJUDE TERMINOLOGIJOM ?

1. Nije u pitanju firma ili korporacija nego obična lopovska piramida !
2. Nije investicija nego bacanje para u Moravu, bukvalno bacanje para !
3. Nije seminar ili POSLOVNI SASTANAK (šio mu ga Djura) nego ISPIRANJE MOZGA I UZDIZANJE STVARANJEM POTPUNO VEŠTAČKE ATMOSFERE.
4. Nije biznis nego čisto GUBLJENJE VREMENA I PARA I ZAMAJAVANJE ! Prodaješ vakuum za 2290€ i ti to nazivaš nekom "poslovnom mogućnošću" ili biznisom eeeeeeeeeeej, pa dal ti imaš malo malog mozga u vugla ???

DAKLE NARAVOUČENIJE NEMOJTE NI SLUČAJNO DA SE UČLANITE U GEM ILI MEGA BOOK ZATO ŠTO ĆETE TE PARE SKORO SIGURNO IZGUBITI ! OVO JE KLASIČNA I TO VEEEEEEEELIKA PREVARA !

A sad ću objasniti i u kom smislu ! Ljudi u Srbiji su siromašni, prosecna plata je 200-300€ i nema šanse nikom da prodate VAKUUM za 2290€. Nije prevara u smislu da ako navatate 3-4 naivna čoveka da vam te pare (koje zaradite poštenim varanjem) neće biti isplaćene ali je prevara u tom smislu što nećete uspeti nikog da navatate i što ćete morati da varate i lažete rodjake, prijatelje, poznanike a kao posledica svega ovoga nastupa ne finansijska nezavisnost kako GemOVCE kažu nego još veća finansijska i dužnička kriza, gušenje u dugovima i go**ima do guše, svadja sa prijateljima, rodjacima od kojih mnogi više neće hteti da vas vide ni na slici, raskid dugogodišnjih prijateljstava pa čak i tuče itd. Pa pazite ako je taj biznis toliko dobar zasto GEMovce ne kažu odma i ovde o kakvom poslovanju se radi nego nas zovu na tzv. poslovne sastanke u hotelu tj. ISPIRANJE MOZGA ? A ako mi ne verujete, vi ispričajte prijateljima o kakvom poslu se radi pa pitajte prijatelje da li bi pristali na učlanjenje a bez da se vi učlanite pa ako nadjete njih 3-4 koji bi pristali da daju 2290€ i da se učlane vi se učlanite slobodno.

Panteru koji je moj interes da dam 1300 din. i 2290€ za vakuum ? Ajde da ti meni daš te pare, ili još veće npr. 5-6000 € pa daj mi i maglu, nema veze i naravno da bi pristao, nisam lud da odbijem ali da ja tebi dam 2290€ odnosno ne tebi nego nekoj fantomskoj kompaniji a da zauzvrat dobijem 4 knjige koje vrede mnogo manje od te sume i vakuum i ništa ama baš ništa konkretno, PA NE PADA MI NA PAMET ZATO ŠTO MI NIJE U DIREKTNOM MATERIJALNOM TJ. FINANSIJSKOM INTERESU !

I sad znam Panteru da ćeš ti opet da nadješ neku "argumentaciju" i "kontraargumentaciju" za ovo, ali to što ti pričaš na ovom forumu to su sve prazne priče i šarene laži kao i zamajavanje i to kod mene ne pali ! Ajde pokaži ovde makar 1 UPLATNICU na kojoj se vidi koliko je novca uplaćeno, sa kojih računa, na koje račune, pa ćemo možda da ti ne verujemo. Ti si ovom temom i ovim bizMisom ostao bez kredibiliteta tako da ljudi sad neće da ti veruju ni kad im pricas nesto normalno i pametno. I žao mi je što vi iz GEMa negativno utičete i na drge MLM-ove jer ljudi više nikom neće da veruju. Znači rušite ugled i drugim poslovima vašom prevarom.

I ne znam kako ne shvatate da su vam isprani mozgovi i to uveliko ! Sad vam sigurno peru i kičmenu moždinu na tim vašim "poslovnim sastancima". Kad porasteš 1 lepog i sunčanog dana shvatićeš da je čika KOLEGA IVAN bio upravu ali tad će biti kasno pošto ćeš već uveliko saditi "kompiri" u Padinskoj skeli zajedno sa kolegama GemOVCAMA koji su već hapšeni.

Vi slobodno vičite Ooooooooooo Gem a ja ću da vičem:

OOOOOOOOOO GemOVCEEEEEEEEE,

OOOOOOOOOOOOOOOOO LOPOVI,
OOOOOOOOOOOOOOO SECIKESE,
OOOOOOOOOOOO PLJAČKAŠI,
OOOOOOOOOOOO PREVARANTI,
OOOOOOOOOOO LAŽOVI,
OOOOOOOOO MANIPULATORI,
OOOOOOOOOOO ISPIRAČI MALIH MOZGOVA,
OOOOOOOOOOO PRODAVCI VAKUUMA BEZ MAGLE !!!

Ae laq noć ! Spavajte lepo i sanjajte te vaše GemOVCE kako vam igraju Vlaško kolce oko ispranih mozgova !!!

kao prvo,kulturan covjek ne psuje i ne vrijedja nikoga,tako da nisi nista bolji od covjeka koji nije napisao zarez gdje je trebao.
drugo: uplatnice idu preko mega book,druga je stvar sto si ti nesposoban da nadjes...
kod nas idu preko druge firme koja ima sjediste u Sarajevu. GEM NIJE FIRMA,i niko nikog ne vara,covjek dobije klasicnu ponudu. ti kazes da tebe uvjeravam? ne pada mi napamet,meni je dovoljno ono sto ja znam i sto sam uzeo sa sebe za tih SAMO 2290!
treca stvar,proizvod firme su 4 knjige,njih kupujes! mozes ih naci jeftinije??? e pa ne mozes jer jedino kompanije koje rade za FFSA mogu da prodaju te knjige.
ulaz i naplata! vi placate svoje rezervacije i mi clanovi placamo svoje karte,ne znam sta tu nije jasno... od tih para se placa hotel koji je zakupljen. zasto bi firma to tebi placala? zasto bi sad GD dosao i placao ulaz za TEBE kojem treba nesto bolje u zivotu? niko nikome ne ispira mozak u GEM-u,samo trebas IMATI malo u glavi da mozes da skontas kako GEM funkcionise... opet vi i hapsenje... kako to da Josip Bosnic trune u zatvoru,a dolazi i drzi nam seminare? jeste jeste,svi su oni pohapseni,medjutim posto mi znamo dosta oko psihe komuniciramo telepatski ;). adresu firme si mogao dobiti na poslovnom sastanku i ID broj i poreski broj,i broj na koji idu uplate... sve si to mogao da trazis i da provjeris na poslovnom sastanku a ne sad ovde da pricas kako to ne postoji.
ovo za varanje-kako neko moze reci da ga je neko prevario za 2290??? ja i da nisam uspio u poslu (smatracu uspjeh kad udjem u menadzment,nadam se uskoro) opet ne bih rekao da me je neko prevario jer te pare NIKO NIJE TRAZIO OD MENE!!! ja sam dobio klasicnu ponudu i rekli su mi lijepo - uzmi ili ostavi. radi i dalje sto si radi prije ili ajde s nama i POKUSAJ da promjenis svoj zivot! odlucio sam da probam jer necu propasti za 2290 i nisam se pokajao jer sam slusao sta mi pricaju a nisam slusao likove kao sto si ti. svako ima pravo na svoje misljenje. to sto ti tako vidis GEM to je tvoja stvar,ja ga vidim na onaj nacin kakav on zaista i jeste.ljudi koji koriste knjige na terenu sigurno nece propasti. naravno da je ta tvoja propala kad ti je pricala pos.sastanak. GEM se radi samo NA POSLOVNOM SASTANKU,SAMO SE TU MOZE OBJASNITI! ne vjerujes u uplatnice i plate? pa sto nisi prisao bilo kome tu ko je zaradio koji dinar u GEM-u da ti pokaze? ja sam se tako uvjerio jer sam iscjedio sve tamo da bih se uvjerio da je ono moguce. sta sam god pitao-dobio sam odgovor. vidio sam ono sto ti nisi,vidio sam priliku za sebe.
prevara...jel tebi rekla tvoja domacica "daj pare"? kakva prevara kad je sve legalno,nikad to necu shvatiti... pa drzava dobija 17% od svakog proizvoda,nekih 300e!
nego buraz zelim ja tebi puno uspjeha u tome sto ti radis,ako si se nasao u tome svaka cast. nije uspjeh samo u GEM-u,nego u onome u cemu se covjek nadje. prijatno i sve najbolje.

Kao prvo, koga sam ja to uvredio ?
Kao drugo, koga sam ja to opsovao ?

Ne, bratanac, samo sam pričao istinu, suvu istinu i to uglavnom na OSNOVU LIČNIH ISKUSTAVA. Nisam samo slušao priče rekla-kazala !

Ja sam za pismene lepo objasnio kako je to Gem prevara. A za nepismene evo i da ponovim: Dakle, Gem nije prevara u smislu da ako NAVATATE nove članove da vam neće biti isplaćeni tih 380 ili 540 €vrića koje ste zaradili poštenom obmanom naivnih i pohlepnih ljudi i suvom manipulacijom nego je prevara u tom smislu što VEĆINA NOVIH ČLANOVA NEĆE USPETI NIKOGA DA NADJE-NAVATA-ULOVI ! E u tome je problem, bratanac ! Jer ko će vam danas dati 2290 Jevreja za VAKUUM fino spakovan u 4 psiho-manipulativne knjige ? Pa ja, bratanac, znam da manipulišem ljudima i bez te 4 knjige. To mi ne treba za retoričke i manipulativne tehnike !

E sad da se razjasnimo: Ne kažem ja da će svi koji udju u Gem preopasti. Ali verćina sigurno hoće. I ajde da gledamo procente. Odnos onih koji su izbubili pare i nisu ih uopšte ni povratili a kamoli da zarade nešto i onih koji su uspeli i "zaradili" u Gemu. Pa taj odnos je najviše 80% : 20% ili 90% : 10% a možda čak i gore. I kao što sam već rekao problem je i u tome što ćete da bi se izvukli iz tih go**na i dužničke krize morati da varate, lažete i mažete svoje bližnje, porodicu, prijatelje i mnoge od njih ćete povući za sobom u ista ona go*na i provaliju jer ipak su 2290 € velike pare za naše prilike. I mnogi od tih ljudi će vas namrznuti, okenuće vam ledja a možda će vas čak i prebiti. Uglavnom mnoge od njih ćete izgubiti za ceo život.

I opet ti Panteru pričaš prazne priče i zamenjuješ termine i fraze. Dakle koji crni "poslovni sastanak" čoveče ? To je obična psihološka varka ! Ne dozvoli da te lažu čoveče i da te ommanjuju ! To je obično, najobičnije, ISPIRANJE MOZGA bre ! Nemoj da si naivan ! Postoje samo dve opcije ovde: Tobom manipulišu u Gemu ili ti manipulišeš nama ovde ? A ti izaberi koja opcija ti je bliža !

Uglavnom gde si ti čuo da se na poslovnim sastancima penju ljudi na stolice ko budale, pevaju, njišu se, mašu i stvaraju veselu atmosferu ? Znaš li ti kako izgleda 1 pravi poslovni sastanak ? Ako ne znaš, evo objasniću ti pošto sam ja (na žalost) prisustvovao na nekoliko poslovnih sastanaka:

Dakle atmosfera na poslovnim sastancima je uglavnom VEOMA NAPETA i količina stresa i negativne energije koja se emituje na tim poslovnim sastancima je VEOMA VELIKA ! Znaš li ti gde je čovek najviše izložen stresu ? Na poslovnim sastancima i u toku brakorazvodnih parnica ? Da li si znao to ?

Uglavnom na poslovnom sastanku za čelom stola obično sedi vlasnik ili direktor neke firme/kompanije a sa strane sede oni koji su niži od njega. I onda kad počnu prepirke, rasprave, svadje, optužbe...od toga mi raste nervna aktivnost i diže mi se kosa na glavi ! I ja sam se pre palio na te sastanke ali sada kad sam video koliko je na PRAVIM POSLOVNIM SASTANCIMA NEGATIVNA I KRAJNJE NAPETA ATMOSFERA ohladio sam se od toga i takve sastanke iskreno nikom ne bih poželeo.

A ti vaši "seminari" nisu nikakvi poslovni sastanci nego, ponavljam, OBIČNA ISPIRANJA MOZGA NAIVNIM I POHLEPNIM LJUDIMA ! Tamo se brate pušta muzika, veseli se, aplaudira se, igra se, peva se, pokazuju se nule na video-bimu kao u doba hiperinflacije, atmosfera je veoma šarena i vesela, ma milina jedna. Ali Panteru ti dobro znaš da je sve to veštački i zavaravanje i opijanje naroda. Ako znaš, a zoveš nas tamo onda nas lažeš i obmanjuješ ! A ako ne znaš i misliš da je to sve OK onda si izmanipulisan i opran ti je mali mozak ! Treće nema. Očigledno nikad nisi bio na pravom poslovnom sastanku pa tvrdiš da je ona smejurija tamo "poslovni sastanak." Pa gde si ti, bratanac, video da se na poslovnim sastancima pušta muzika eeeeej ???
A drugo, zašto mora da se ide na taj "poslovni sastanak" da bi se dobile opširne ili sve informacije o "poslovanju" i o tim "vašim proizvodima" ? Valjda kad je čovek uspešan i kad promoviše dobar proizvod on na sva zvona širi priču o tome i reklamira ga svud redom a ne zove ljude na nekakve "poslovne sastanke". Pa šta ste vi, jahači apokalipse ili neka sekta ili BIA pa da budete tako konspirativni ?

Sam si rekao na ovom forumu, mislim u temi Lajnes ali nemam taj link da vi u stvari ne prodajete samo te knjige i da te 4 knjige nisu vaš (glavni ili jedini) proizvod a sad tvrdiš da jesu.

I istina je da vam se posle učlanjenja u Gem ili Mega Book menja život ali na gore ne na bolje zato što će većina ljudi ostati i bez tih 2290 Jevreja i bez prijatelja ili čak rodbine i tonuti sve dublje i dublje a nekim novim članovima se neće promeniti samo život nego i lični opis.

OTREZNI SE ČOVEČE, ZAR NE VIDIŠ DA VAM MOZGOVE PERU POD NIJAGARINIM VODOPADIMA !?

Poslednja izmena:
PanterA_King: da,provjeravam te informacije,pricao sam direktno sa GD kad smo bili na seminaru assistenata,iliti seminar za uvod u menadzment. rekao mi je kako se zovu,i lijepo ti kazem da nema nigdje GEM sem u zemljama bivske SFRJ,nego ima druga drugo drustvo koje prodaje iste proizvode (dakle,rade kao i GEM za FFSA)! nisam siguran kako se zove,al znam da je nesto "Euro..." slagacu ti,zaboravio sam... znam da ima to euro u sebi.
Dakle, samo u zemljama bivse jugoslavije!!! Ostalo su samo teorije fate fildzan..."slagacu ti"..."zaboravio sam"...

PanterA_King: da,shvatam sta je finansijska nezavisnost-kad imas platu koja ti podmiri sve zivotne troskove i ostane ti jos pored toga da imas za neke stvari koje zelis da ostvaris...
Tvoja definicija finansijske nezavisnosti se moze primjeniti na vecinu stanovnistva ex yu.
Dakle, skoro su svi finansijski nezavisni. Kako? Recimo, 100 eura (pa i dosta manje) po osobi moze podmiriti zivotne troskove milionima a mnogi od njih nemaju prevelike zelje: "samo neka je zdravlja". Finansijski nezavisni??? Malo morgen.

Finansijska nezavisnost je, grubo i ukratko receno, kada novac radi za tebe. Dakle, skoro nezavisno od tvog direktnog unosa energije. Recimo, investicije u nekretnine. Kupis jeftinije nego sto prodas. Ovo je, da ponovim, grubo receno!

PanterA_King: u austriji i njemackoj vecina ljudi ima dobre stalne poslove i zato im GEM (ili Euro...) ne treba bas pretjerano... Sto ne ponudite malo gema manjini?

PanterA_King: ja imam svoje oci i nisam debil da me neko prevari u necemu.sve sto sam radio,pa i kada sam prihvatao poslovanje sam provjerio do kraja! cak sam vidio i ovo na netu al znam sta znaci CHAT i znam kako se dosta puta pricaju neistinite stvari. ja znam sta sam svojim ocima vidio i meni je dovoljno.
Niko ti ne kaze da si debil ako te neko prevari (ali ce ti mnogi biti na repu ako nekoga prevaris).

PanterA_King: ti da se uvjeris u legalnost? ne moras ti da vjerujes,jel te neko tjera??? tvoje misljenje je TVOJE misljenje,a moje je moje. ;)
Da, moje misljenje je moje misljenje. To stoji. Ali, misljenje je ko supak. Danas ga svako ima. Demokratija.
Pozabavi se malo cinjenicama. One su otporne na demokratiju. Budi pomalo skeptik. Provjeri!

PanterA_King: konacan proizvod FFSA je COVJEK KAO USPJESAN COVJEK! inace,proizvod koji kupis su 4 knjige sa jaaako korisnim sadrzajem,radio ti GEM ili ne.
Dakle 4 knjige!!!
Koja cijena? Sitnica, par hiljada eura. Vidim da si mlad i da si proputovao citav svijet kroz par republika bivse jugoslavije. Te knjige, kao sto sam vec spomenuo, sam pregledao. Informacije koje te knjige posjeduju nisu ni malo nove (recimo hijerarhija ljudskih potreba od Abrahama Maslova). Samo su prepakovane i prekopirane od raznih drugih autora kao sto su Zig Ziglar, Wallace D. Wattles. Napoleon Hill... i mnogi drugi.

Postedi sebe i druge i kupi knjige priznatih autora koje su mnogo sadrzajnije, originalnije i neuporedivo jeftinije! Ustedit ces sebi i drugima gomilu novca, zdravlje, mozda i zivot - samo da nije kasno

Back