Bio sam tada na Novom Beogradu nekim drugim povodom i rešim ja kad sam već tamo, da potražim tu "firmu" i da se raspitam lepo. I pitam ja 1 taxistu na ulici gde se nalazi Mega Book, čovek nema pojma, nikad čuo nije, pitam ga i za Gem, ista stvar. I još pozove preko centrale sve taksiste i pita i njih, niko živi ne zna ni šta je to Mega Book ni Gem ni gde se to čudo nalazi.
E sad imam nekoliko pitanja za Panter_A_Kinga i ostale GemOVCE:
Vidim pominješ neki proizvod na forumu pa moje glavno pitanje glasi:
KAKAV PROIZVOD VI TO NUDITE I PRODAJETE ? DAKLE ŠTA KONKRETNO PRODAJETE ? Sam si rekao da te knjige ne prodajete i da se to dobija usput a i nerealno je i nemoguće da 4 knjige prodajete za 2290€. Pa da su ih Ajnštajn, Nobel, Njutn i Nikola Tesla zajedno pisali ne bi toliko koštale. Rekao si da je vaš proizvod USPEŠAN ČOVJEK ! OK, ajde sad se neko učlani kod vas i ode da učlani nekog 2.og i kaže mu-daj 2290€ i učlani se ! A kad ga onaj pita šta nudi, šta prodaje, ovaj 1. treba da mu kaže USPEŠNOG ČOVJEKA ! Pa gde si ti čuo da današnji uspešni čovjek vredi 2290€ ? Ko te to slagao ?
ZAŠTO SE NA "SEMINARU" PLAĆA ULAZ OD 1300 DIN. ? Pa kad ste toliko bogati i uspešni zašto naplaćujete ulaz ? Zašto da vam sirotinja raja plaća tih 1300 din. ? Zašto to vi ne plaćate ? Pričate o stanovima, kolima, bogatstvu a tražite bednoh 1300 din. od naroda da bi vas slušao kako lupate gluposti ceo dan?
ZAŠTO NA SEMINARIMA STVARATE POTPUNO LAŽNU I VEŠTAČKU ATMOSFERU ? Dobro znate da je sve to što se priča tamo obična šarena laž i zasto to radite ? Zašto uzdižete ljude, zasto ih farbate ?
ZAŠTO PRODAJETE VAKUUM ? Da, da, Panteru, dobro si čuo-VAKUUM ! Drugi bar imaju nešto da ponude, da prodaju, imaju sajt, imaju adresu, imaju neki proizvod a vi nemate ništa konkretno da ponudite ljudima ! Samo praznu i lažnu priču-ništa više ! Pazite, magla postoji, magla ima odredjenu težinu i gustinu i zato vi ne prodajete MAGLU ! VI PRODAJETE VAKUUM ZA 2290 €VRIĆA ! EEEEEEEE PA GDE TO IMA ? Prema tome kad budeš počeo da prodaješ maglu, javi se !
DA LI IMATE NEKU ADRESU FIRME, NEKI SAJT ? DA LI FIRMA IMA PIB ? AKO IMAŠ-DAVAJ ! Vi nemate ništa od toga. Kažeš da je to firma i to ozbiljna i bogata firma a dobro znaš da svaka iole ozboljna firma ima svoj sajt ! Da li vi to imate ? NEMATE NARAVNO ! Panteru PIB je za tvoju informaciju poreski identifikacioni broj ! Da li i to imate ? Nemate ni to naravno !
ZAŠTO VARATE NAIVNE LJUDE ? ZAŠTO IH OBMANJUJETE SVE VREME ? ZAŠTO MANIPULIŠETE GLUPIM LJUDIMA PREKO SVOJIH PSIHOLOŠKIH TEHNIKA I UZDIZANJEM ? Zašto iskorišćavate nizak IQ i pohlepnost ljudi da bi navukli što više članova i uzeli pare od njih ? Zašto vam je u interesu navlačenje i zavaravanje glupih i naivnih ljudi, a ? Zašto od subote čovek ima samo 4 dana, do srede, da se odluči da li će da udje a ako do tad ne udje više nema pravo !? I lepo si ti reko NAHVATATE (ili već ko je to rekao), to je pravi izraz a još bolji izraz je NAVUČETE ! Znači cilj vam je da zajebete nekog na brzinu, da nema mnogo vremena za razmišljanje i raspitivanje, da da lovu i ćao djaci !
PANTERU ZAŠTO VARAŠ LJUDE TERMINOLOGIJOM ?
1. Nije u pitanju firma ili korporacija nego obična lopovska piramida !
2. Nije investicija nego bacanje para u Moravu, bukvalno bacanje para !
3. Nije seminar ili POSLOVNI SASTANAK (šio mu ga Djura) nego ISPIRANJE MOZGA I UZDIZANJE STVARANJEM POTPUNO VEŠTAČKE ATMOSFERE.
4. Nije biznis nego čisto GUBLJENJE VREMENA I PARA I ZAMAJAVANJE ! Prodaješ vakuum za 2290€ i ti to nazivaš nekom "poslovnom mogućnošću" ili biznisom eeeeeeeeeeej, pa dal ti imaš malo malog mozga u vugla ???
DAKLE NARAVOUČENIJE NEMOJTE NI SLUČAJNO DA SE UČLANITE U GEM ILI MEGA BOOK ZATO ŠTO ĆETE TE PARE SKORO SIGURNO IZGUBITI ! OVO JE KLASIČNA I TO VEEEEEEEELIKA PREVARA !
A sad ću objasniti i u kom smislu ! Ljudi u Srbiji su siromašni, prosecna plata je 200-300€ i nema šanse nikom da prodate VAKUUM za 2290€. Nije prevara u smislu da ako navatate 3-4 naivna čoveka da vam te pare (koje zaradite poštenim varanjem) neće biti isplaćene ali je prevara u tom smislu što nećete uspeti nikog da navatate i što ćete morati da varate i lažete rodjake, prijatelje, poznanike a kao posledica svega ovoga nastupa ne finansijska nezavisnost kako GemOVCE kažu nego još veća finansijska i dužnička kriza, gušenje u dugovima i go**ima do guše, svadja sa prijateljima, rodjacima od kojih mnogi više neće hteti da vas vide ni na slici, raskid dugogodišnjih prijateljstava pa čak i tuče itd. Pa pazite ako je taj biznis toliko dobar zasto GEMovce ne kažu odma i ovde o kakvom poslovanju se radi nego nas zovu na tzv. poslovne sastanke u hotelu tj. ISPIRANJE MOZGA ? A ako mi ne verujete, vi ispričajte prijateljima o kakvom poslu se radi pa pitajte prijatelje da li bi pristali na učlanjenje a bez da se vi učlanite pa ako nadjete njih 3-4 koji bi pristali da daju 2290€ i da se učlane vi se učlanite slobodno.
Panteru koji je moj interes da dam 1300 din. i 2290€ za vakuum ? Ajde da ti meni daš te pare, ili još veće npr. 5-6000 € pa daj mi i maglu, nema veze i naravno da bi pristao, nisam lud da odbijem ali da ja tebi dam 2290€ odnosno ne tebi nego nekoj fantomskoj kompaniji a da zauzvrat dobijem 4 knjige koje vrede mnogo manje od te sume i vakuum i ništa ama baš ništa konkretno, PA NE PADA MI NA PAMET ZATO ŠTO MI NIJE U DIREKTNOM MATERIJALNOM TJ. FINANSIJSKOM INTERESU !
I sad znam Panteru da ćeš ti opet da nadješ neku "argumentaciju" i "kontraargumentaciju" za ovo, ali to što ti pričaš na ovom forumu to su sve prazne priče i šarene laži kao i zamajavanje i to kod mene ne pali ! Ajde pokaži ovde makar 1 UPLATNICU na kojoj se vidi koliko je novca uplaćeno, sa kojih računa, na koje račune, pa ćemo možda da ti ne verujemo. Ti si ovom temom i ovim bizMisom ostao bez kredibiliteta tako da ljudi sad neće da ti veruju ni kad im pricas nesto normalno i pametno. I žao mi je što vi iz GEMa negativno utičete i na drge MLM-ove jer ljudi više nikom neće da veruju. Znači rušite ugled i drugim poslovima vašom prevarom.
I ne znam kako ne shvatate da su vam isprani mozgovi i to uveliko ! Sad vam sigurno peru i kičmenu moždinu na tim vašim "poslovnim sastancima". Kad porasteš 1 lepog i sunčanog dana shvatićeš da je čika KOLEGA IVAN bio upravu ali tad će biti kasno pošto ćeš već uveliko saditi "kompiri" u Padinskoj skeli zajedno sa kolegama GemOVCAMA koji su već hapšeni.
Vi slobodno vičite Ooooooooooo Gem a ja ću da vičem:
OOOOOOOOOO GemOVCEEEEEEEEE,
OOOOOOOOOOOOOOOOO LOPOVI,
OOOOOOOOOOOOOOO SECIKESE,
OOOOOOOOOOOO PLJAČKAŠI,
OOOOOOOOOOOO PREVARANTI,
OOOOOOOOOOO LAŽOVI,
OOOOOOOOO MANIPULATORI,
OOOOOOOOOOO ISPIRAČI MALIH MOZGOVA,
OOOOOOOOOOO PRODAVCI VAKUUMA BEZ MAGLE !!!
Ae laq noć ! Spavajte lepo i sanjajte te vaše GemOVCE kako vam igraju Vlaško kolce oko ispranih mozgova !!!