Gem collection club i Mega book

da kazem i ja neku rec o ovome
pre nekog izvesnog vremena sam isao kao gost svog domacina na jednu takvu prestavu, jer kako nazvati nesto sa vec dobro uvezbanim scenarijom.
prvi razgovor sa domacinom, mesec dana pre odlaska na prestavu, je bio u fazonu kao strana firma otvara prestavnistvo i kao ima prilika da se dobro zaradi, jos dodade da se radi kao dodatni posao.
pomislio sam hajde da vidimo i to cudo.
odmah prilikom obavljenog razgovora zatrazio mi je 1300 dinara kao neki administrativni troskovi, hajd dam mu ja to i rece mi da cekam pa ce me zvati kad da dodjem na sastanak, jos mi rece da ima SAMO jedan uslov firme a to je odelo i kravata.
i tako dodje vreme tog sastanka, kad smo krenuli pitam ga ja gde se ide, jer mi rece da ima prestavnistvo u BG, on mi rece u Veliku Planu se ide...
dodjosmo tamo ima sta da se vidi, gomila njih u odeliima...
al vise od pola zbunjeni i kao pali smarsa....
docekase me lepo neki likovi i jedna STAAAAAAAAAAAAAAAAVAAA RIBA, pa sve na nivou persiraju mi i tako to sto ide...
rece mi domacin da podjemo u salu i da se ne zacudim kad udjem tamo i vidim desavanja unutra..
svi tapsu neki na stolicama, na video bimu neki spotovi, more plaza automobili . . . .
i ostalo je sve slicno kao i prethodna izlaganja osoba koje su pisale pre mene.
bio sam zbunjen zvizde cifre samo tako, milioni kamioni avioni, mislim ludilo...
sve u svemu ja odustanem od toga, na fin nacin, da razmislim pa cu im javiti, medjutim poceli su da me salecu sa obecanjima, sa ubedjivanjima, rekoh im nemam novac onda su poceli da vade vec spremljene formulare za kredit !!!
sve u svemu, taj isti moj domacin ni dan danas nije nasao nekog da uclani, a proslo je vremena otkad je on usao u to.
to jednostavno te tera da vrbujes ljude, jer prvo se ti uglibis u dug za to pa onda svim silama se trudis da navuces nekoga da bi ti se novac povratio nekako...
ima dosta stvari kad se stavi prst na celo i razmisli da je to obmana, mislim toliki novci su u igri oni pustaju spotove na ofucanom projektoru, reklame sa natpisima firmi su od nnnaaajeftinijeg ceradnog platan u najeftinijoj varijanti ( u jednoj boji), vecina njih koji zaradjuju novac je obucena mnogo losije nego oni koji su prvi put tamo, potpisuje se kao neki ugovor koji se poziva na zakon drzave koja ne postoji SCG, ima jos toga samo ne mogu da se setim, davno je bilo

boky:
Evo ja sam juce saznao od jednog prijatelja koji drzi restoran, da su dolazili kod njega da zakupe poseban separe za odrzavanji njihovih seansi. Znaci oni i dalje sasvim normalno rade!? Dzabe hapsenja, dzabe sve
konobari i osoblje hotela gde sam ja bio, nema pojma o cemu se radi, sluze ih i sve uz to.
njihovi ljudi stoje na vratima sale gde se odrzava predstava i niko ko nije sa domacinom ne moza da udje.
sve se drzi medju njima i ne prica se.
zato kao im preporucuju da uclane samo najbolje prijatelje, kumove i sl

Seky:
Ma opet kazem niste svatili, niste svatili i nikad necete svatiti !!! A za pismenost nebrinite dovojno sam pismen da bi mogao procitati, napisati, izbroiti mnogo mnogo EUR!!! Pozdrav decki!
Shvatili smo, ali izgleda da ti nisi shvatio da smo mi shvatili.

Uh tek sad primetih da sam ovo jako loše napisao, te dakle ponovo...

Svatili smo, ali izgleda da ti nisi svatio da smo mi svatili.

Ljudi to je zaista ogromna prevara.
Znaci ni u razgovor ne ulazite sa takvim likovima.
Dolazili su kod mog oca u firmu.Na kraju cale pozvao policiju zbog uznemiravanja.
Likovi onda okrenuli sasvim drugu pesmu.
Te oni su vise za marketing? i ovo ono......
Znaci najurite ih odmah.

Aj jedno konkretno pitanje za gosn Razumnog. Kako se u tom sistemu stvara zarada, osim uclanjenja novih "klijenata"?Sta vi proizvodite, prodajete sem tih knjiga za uclanjenje?Ah da, mozda se ponavljam...

Pravilnik Foruma Krstarice

Šta je zabranjeno?
Promocija zarada u vidu lanaca sreće, piramidalnih i sličnih sistema

Isktustvo licno od prije tri godine: prevara!!!
ne nasjedaj niposto, vec poslusaj prve komentare oko nekog drugog biznisa koji je mnogo sigurniji. u preavu si, moras da varas sebi drage osobe i na kraju ces za svakog od njih biti veliki prevarant, pa i ako im budes doplacivao uclanjenje nece to promjeniti sliku o tebi. prica im je dobra i prodaju je fantasticno skupo. toliko
komentar za Grawe i sl. zivotna osiguranja: sigurno investiranje u buducnost. legalne firme, pa Dunav grupa je reosigurano kod Grawe-a i nisam nikada cuo nikoga da je prevaren (znam ljude koji uzivaju njihovu penziju ili su preuzeli cjelokupnu premiju nakon zavrsenog ciklusa uplate).
pozdrav

Imala sam prilike da prisustvujem njihovom "sastanku". I to nas je vencani kum odveo. Skup je bio u Bosni, pre par godina. Naravno, nas kum se pre toga uclanio i hteo da zaradi na nama. U prvom momentu mislila sam da je u pitanju neka sekta, a kasnije da nisu normalni. Ono igranje po stolicama vidjala sam samo na svadbama. Uzas. Naravno, suprug i ja nismo bili zainteresovani a nas kum je narednih dana postao iventar u nasoj kuci. Kada je shvatio da necemo promeniti misljenje, prestao je da dolazi i nije nam usao u kucu sigurno zadnje dve godine. On je u tom poslu pukao i jos uve se finansijski oporavlja.

Seky:
Ma OGGY nemoj da budes g**p ili se mozda pravis g**p ! e oggy a i vi g-dine bojan p SHVATICETE Vi to kad naucis kako se pise i cita EUR! Oggy recimi dali si ti bio na sastanak ili si samo cuo ili procitao od nekud ?

Još se nisi opismenio?
Ovo boldovano ćeš valjda vremenom naučiti kako se piše i ispraviti, jedino ne znam kako da ti obeležim obraćanje čas u jednini, čas u množini, a sve u jednoj rečenici:lol:
Toliko o edukaciji, i dalje ti je za dž8-)

A što se tiče prevatanata iz OooooooooooGEM! - daj pozovi mene, evo platiću ti da odem tamo. Jedino što bih pozvao policiju mobilnim, kad počne i kad ste svi na okupu.
To nije problem?:lol:

Ko to meni pise za pravopis, barem nesto pojedi pre nego sednes na net-u ! A za to da te pozovem na sastanak nema sanse jer ne si ti za te mogucnosti, a policiju pozovi kad god zelis, samo da znas da nas cuva policija sa sve strane! OooooooooooGEM

Seky:
Ma OGGY nemoj da budes g**p ili se mozda pravis g**p ! e oggy a i vi g-dine bojan p SHVATICETE Vi to kad naucis kako se pise i cita EUR! Oggy recimi dali si ti bio na sastanak ili si samo cuo ili procitao od nekud ?
Preskočiću nepismenost ovoga puta, pošto se ništa nije promenilo. 8)

Da li to OooooooGem u stvari uči ljude kako se čitaju i pišu novčanice?! To mora da je nešto novo i zanimljivo, ma da ne znam kolika je upotrebna vrednost toga. Ma da, ukoliko pod pisanjem u stvari misliš štampanje, onda sigurno da ima zainteresovanih, ali koliko sam upoznat to je po zakonu kažnjivo. :)

Seky:
Nismo dosli da se vredjamo!
Zasto se JA pravim g**p, ako znas odgovori, ako ne reci slobodno- Kako GEM pravi novcanu dobit????. EUR se i cita i pise( po VUKU) E-U-R. Nisam bio na sastanku niti cuo, vec gledao na TV i citao u novinama o hapsenjima i tuzbama. I bez vredjanja molicu lepo, mi smo ovde kulturni.

Back