Oggy
Domaćin
- Poruka
- 3.722
Zar na Forumu nije zabranjeno reklamirati nelegalne, MLM i piramidalne stvari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
konobari i osoblje hotela gde sam ja bio, nema pojma o cemu se radi, sluze ih i sve uz to.boky:Evo ja sam juce saznao od jednog prijatelja koji drzi restoran, da su dolazili kod njega da zakupe poseban separe za odrzavanji njihovih seansi. Znaci oni i dalje sasvim normalno rade!? Dzabe hapsenja, dzabe sve
Shvatili smo, ali izgleda da ti nisi shvatio da smo mi shvatili.Seky:Ma opet kazem niste svatili, niste svatili i nikad necete svatiti !!! A za pismenost nebrinite dovojno sam pismen da bi mogao procitati, napisati, izbroiti mnogo mnogo EUR!!! Pozdrav decki!
!Seky:Ma OGGY nemoj da budes g**p ili se mozda pravis g**p ! e oggy a i vi g-dine bojan p SHVATICETE Vi to kad naucis kako se pise i cita EUR! Oggy recimi dali si ti bio na sastanak ili si samo cuo ili procitao od nekud ?

Preskočiću nepismenost ovoga puta, pošto se ništa nije promenilo. 8)Seky:Ma OGGY nemoj da budes g**p ili se mozda pravis g**p ! e oggy a i vi g-dine bojan p SHVATICETE Vi to kad naucis kako se pise i cita EUR! Oggy recimi dali si ti bio na sastanak ili si samo cuo ili procitao od nekud ?

Nismo dosli da se vredjamo!Seky:Ma OGGY nemoj da budes g**p ili se mozda pravis g**p ! e oggy a i vi g-dine bojan p SHVATICETE Vi to kad naucis kako se pise i cita EUR! Oggy recimi dali si ti bio na sastanak ili si samo cuo ili procitao od nekud ?
Ti jedeš pre nego što "sedneš na net"?Seky:Ko to meni pise za pravopis, barem nesto pojedi pre nego sednes na net-u ! A za to da te pozovem na sastanak nema sanse jer ne si ti za te mogucnosti, a policiju pozovi kad god zelis, samo da znas da nas cuva policija sa sve strane! OooooooooooGEM

DellBoy-011:A što se tiče prevatanata iz OooooooooooGEM! - daj pozovi mene, evo platiću ti da odem tamo. Jedino što bih pozvao policiju mobilnim, kad počne i kad ste svi na okupu.
To nije problem?![]()