Zdravo Decki!
Znam da svi Vi pisete po forumu zato jer nemate pametnija posla, jedete govna i slicne stvari zato sto mislite da ste pametniji od ostalih. Svi vi pricate po osnovi da ste nesto naculi navodno nesto procitali po novine ili netu i sl. Neznam dali nesto uopste radite ili ste penzioneri koi samo razmisljaju za nesto bolje u zivotu, ili sede pred TV i gledaju raznih lose informacije ili ste pred kompjuteru i citate po netu ko je privrden ili u zatvoru zbog prevare. Dok to Vi radite ti ljudi zaradjivaju novac i voze dobre auta, imaju velike kuce putuju gde zele i tako dalje.
G-dine BIGBOYXXX ovo sto ste napisali je velika laz , sigurno pre nego sto ste napisali ovo sigurno ste gledali neki krimi film pa ste dobili inspiraciju za pisanje. Tvoj prijatelj sigurno nije te uclanio bez tvoga znanja i tvog novca, jer to tako ne funkcionira.
I na kraju BOKY ja sam vec 3 godine u ovaj posao tacnije u GEM Collection samnom radi moja rodbina moje prijateljenakratko moje najdaze ljude. Kratko receno ja zivim od GEM Collection, jer nisto drugo ne radim a i ne razmisljam raditi nista osven u Gem Collecton-u
Pozdrav! Oooooooooo Gem Collection