Gem collection club i Mega book

Ja evo gorim od zelje da nadjem nacina da kupim te fotokopirane knjige ...

Kao covek koji je diplomirao na ekonomiji , Marketing Manegament , bash bi voleo da vidim el se rodio veci strucnjak od defacto gurua marketinga Filipa Kotlera , od koga se josh malo pa pola veka prepisuju svi udzbenici iz marketinga svugdje u svetu ...

Shto se psihologije uspeha tiche , mag je i osnovopoloznik zna se ko , Dale Carneghie ...

Cisto sumnjam da te gemovske knjige ishta originalno i novo donose u gornje 2 oblasti ... ( marketinga i psihologije uspeha ... )

Tako da ako su te 4 gemovske knjige sva mudrost sveta , ja kazem fuuuj ... za clanarinu od 100 dinara u svakoj biblioteci moze se iznajmiti i procitati originalna , izvorna i proverena literatura , bez ikakog foliranja i majmunisanja ... i svako ko to uspe da istrchi bice sigurno pametniji od svakog gemovca i pride imace u dzepu 2290 eura shto ih nije dao secikesama ...

Ajmo drugom logikom ...
Da u te gemovske knjige i ima neshto pametno , to je zato shto je prepisano od amo tamo , ali kada se zna da seminare tamo izmedju ostalih drzi i JOCA GADAFI tojest Coder 75 , koje sve nas ovde zabavlja mesecima svojom iskricavom inteligencijom ... onda zali boze i para i mozga tih ovaca shto pohadjaju gemovsku " shkolu zivota " tojest talibanske seminare ...

Ja mogu da se kladim da su kod svakog gemovaca knjige ganc nove i teshko da ima iko ko je to procitao do kraja jer marketing je vala dosta slozen ... a u isto vreme tvrdim da su kod retko kog gemovca shavovi od odela citavi od onolkog djipanja i talambasanja po lusterima ...

A Joca u maltene svakom postu ponavlja ... da se on nama smeje ...

Smejem se ja vama tamo u kolektiv , odreda mashin bravarima , kuvarima i elektrotehnicarima shto mislite da ste otkrili toplu vodu , a ni razumeli niste prepisane knjige ...

Milioneru nachmish, ajmo samo "seljackom" logikom:
DALI TVOJ ZIVOT, ZIVOT TVOJE PORODICE ZA TEBE VREDI 2290 evra ????
VIDIS ZA MENE JE VREDELO, ZATO MI NIJE ZAO DA SAM DAO TE PARE!!!! Ko zeli, taj je sa nama, ko ne zeli, ne mora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tu smo zavrsili temu o GEM-u.
Sto se vredjanja i dobacivanja tice, priznajem da si jako vest !!!! Svaka ti cast !!! Vidi se da si zavrsio fakultet!! :D
Laku noc ! :D

Poslednja izmena:
El napushtash temu ?
Ajde vishe ... mlati ti tamo pare i smej se svima ovde , ali nemoj to da ponavljash ko do sada , svako malo jedno 7-8 puta dnevno .

Evo i kljucnog odgovora koji bi dosta pomogao mladjim forumashima koje ovo citaju , a odnosi se na pitanje shta i kako sa 2290 evra ...

Ako vec imate 2290 evra i mislite da ih date u vetar , bolje pozavrshavajte neke visoke shkole i potroshite josh 2-3 puta toliko ako treba , makar i raznosili novine i mleko da bi to nekako isfinansirali ukoliko niste u drzavnu kvotu , pa morate sa participacijom ili privatno ...

Tu Gem budalashtinu ocigledno moze da radi svako i zidar i rudar i smetlar i nikad nije kasno za take zezalice ...i ako je to tako, znaci da upravo tamo nema perspektive ..., i nemojte da kupujete te njihove fatalisticke fore da nema leba u drzavi , nema posla bez mita , nema potrebe od fakultetske diplome i tako dalje ...

Proshla su vremena nepismenosti pa tako da kad nekome treba kuca , ide se arhitekti da napravi pravi projekt a ne nekom paliru koji ce to od oka da izracuna , ...
kada se ima zdravstvena muka ide se lekaru , a ne travaru ili vracaru ...
Kada NEKO STVARNO IMA BEMBARU ide na servis SA MAKINOM OD 70.000 evra U OVLASHCENI SERVIS , a ne kod komshije koji maklja u fushu popodne ...

Tako da ako neko oce da investira u sebe , neka to uradi mudro i neka se ne zamlacuje sa kojekakvim MLM poslovima POGOTOVU AKO JE MLAD ...jer na taj nacin najlakshe se ostaje i bez shkole i bez para i bez zdravih zivotnih i radnih navika koje su neophodne za ceo zivotni vek ...

„ Najbogatiji ljudi na svetu tragaju za mrežama i izgrađuju ih. Svi ostali traže posao.“

Robert Kiyosaki

"Svi Vaši snovi će postati stvarnost samo ako budete imali dovoljno hrabrosti da ih ostvarite" - W.Disney

"Ja ispitujem svaku ponudu, jer možda je baš ta ponuda moja životna šansa"- Henry Ford

Šta god odlučili, odlučujete za sebe.

„ Najbogatiji ljudi na svetu tragaju za mrežama i izgrađuju ih. Svi ostali traže posao.“

Prvi put posle trinaest godina Bil Gejts nije najbogatiji čovek na svetu.
Pretekli su ga Voren Bafet, američki berzanski mag, i Karlos Slim, meksički telekomunikacijski tajkun. Magazin Forbs procenio je bogatstvo Vorena Bafeta na 62 milijarde dolara, Karlosa Slima na 60 i Bila Gejtsa na 58 milijardi.

afet i Slim nisu toliko poznati ali imaju nešto zajedničko sa Gejtsom. Nisu nasledili bogatstvo već su ga stvorili. Karlos Slim je rođen u Meksiku 1940. godine. Već sa 12 godina počeo je da trguje akcijama na berzi.

Počeo je da kupuje različita preduzeća, a prve veće pare je zaradio u poslu sa cigaretama. Početkom devedesetih je ušao u posao sa telekomunikacijama i monopolizovao je telefoniju u Meksiku.

Voren Bafet je rođen 1930. godine u SAD. Imao je petnaest godina kada je sa drugom kupio stari fliper za 25 dolara. Smestili su fliper u frizerski salon i za tri meseca imali su tri flipera.
Završio je fakultet i počeo uspešnu karijeru u biznisu. Njegov nepogrešiv njuh za akcije doneo mu je nadimak „prorok iz Omahe“.

Na četvrtom, petom i šestom mestu nalaze se Indusi Lakašmi Mital (45 milijardi), Mukeši Lambani (43 milijarde) i Anil Ambani (42 milijarde dolara). Mital je svoje bogatstvo uvećao u poslovima sa čelikom, Lambani u naftnoj i hemijskoj industriji, a Ambani na berzi.

Jel su ovo GEMOVCI? odaj nam tajnu. tragali za mrežom a?
:cool:

Citat: Jednom je Ivo Andric napisao otprilike: Neverovatno je koliko energije neki ljudi uloze da ubede neke druge ljude da ne treba da delaju a sami nikad nista ne rade i nemaju nikakvu inicijativu.
Ja cu dodati par stvari na ovo:Takva reakcija ljudi je zbog straha od promena. Ti ljudi ce uvek raditi za platu a ne za sebe. Oni ce prepoznati svoju sansu kasno jer nisu umeli da je prepoznaju na vreme. Onda ce se zaliti da nikad nemaju srece ili da je neko drugi kriv za njihov promaseni zivot! Ustvari sve je u glavi. Ono u sta verujemo To nam se i desi.

Poslednja izmena:
Prvi put posle trinaest godina Bil Gejts nije najbogatiji čovek na svetu.
Pretekli su ga Voren Bafet, američki berzanski mag, i Karlos Slim, meksički telekomunikacijski tajkun. Magazin Forbs procenio je bogatstvo Vorena Bafeta na 62 milijarde dolara, Karlosa Slima na 60 i Bila Gejtsa na 58 milijardi.

afet i Slim nisu toliko poznati ali imaju nešto zajedničko sa Gejtsom. Nisu nasledili bogatstvo već su ga stvorili. Karlos Slim je rođen u Meksiku 1940. godine. Već sa 12 godina počeo je da trguje akcijama na berzi.

Počeo je da kupuje različita preduzeća, a prve veće pare je zaradio u poslu sa cigaretama. Početkom devedesetih je ušao u posao sa telekomunikacijama i monopolizovao je telefoniju u Meksiku.

Voren Bafet je rođen 1930. godine u SAD. Imao je petnaest godina kada je sa drugom kupio stari fliper za 25 dolara. Smestili su fliper u frizerski salon i za tri meseca imali su tri flipera.
Završio je fakultet i počeo uspešnu karijeru u biznisu. Njegov nepogrešiv njuh za akcije doneo mu je nadimak „prorok iz Omahe“.

Na četvrtom, petom i šestom mestu nalaze se Indusi Lakašmi Mital (45 milijardi), Mukeši Lambani (43 milijarde) i Anil Ambani (42 milijarde dolara). Mital je svoje bogatstvo uvećao u poslovima sa čelikom, Lambani u naftnoj i hemijskoj industriji, a Ambani na berzi.

Jel su ovo GEMOVCI? odaj nam tajnu. tragali za mrežom a?
:cool:

Coder je na 10 mestu al od pozadi.:)
Mada u zatvoru je uvek bio na prvom mestu kad je trebalo da se dobije, al opet od pozadi.:)
Njegov trabant bi mozda i mogao da prodje kao BMW da nije onog izdajnickog cuda od dimcine koji siklja opet od pozadi.:)
Obrni okreni Coderu je sudjeno da dobija ...al od pozadi.:)

Postovani dame i gospodo vec ako to tako moze da se kaze, nisam mogao a da se ne vratim i na pisanje , ne samo na pracenje ovog foruma. U zadnjih nekoliko dana procitao sam toliko gluposti i uvreda da me je sramota. Svi vi koji napadate GEM, LAJONES i ostale MLM fireme ste zapeli pa zapeli. Hajmo malo da pisemo o najvecim prevarama na svetu kao sto su SVETSKE BERZE NOVCA I ROBE gde se sve i svasta prodaje pa cak i novac preko papira nekoliko puta a krajnji kupac obican covek to plati na kraju i desetostruko skuplje nego sto vredi. Amerika i njen poltron Velika Britanija pod plastom Demokratije i humanosti OTIMAJU DRZAVE NARODIMA kao najnovije dogadjaji u LIBIJI , NAIME 1961 god British oil i Shell podpisali su ugovor sa LIBIJOM o koriscenju naftnih polja i obavezu o ulaganju u rafinerije i industiju iste. sada 2011 god kada je ugovor istekao posle 50 god takozvane demokrate lepo izbombardovale drzavu LIBIJU ubili predsednika napricali narodu sve i svasta , i sada ce lepo besplatno koristiti naftu a Libijskom narodu dati neku crkavicu.Tu su jos i IRAK,KUVAJT,SAUDIJSKA ARABIJA,KATAR,SUDAN,ARAPSKI EMIRATI,AFGANISTAN PA I EGIPAT. Pa vas pitam to nije li ZAJEB, a tu se narod nije ni pitao. MI U GEMU PONUDIMO KO HOCE DODJE POSLUSA I SAM ODLUCUJE I GDE JE TU PREVARA i pustite vi da svako za sebe odgovara i odlucuje.

Da da , verovatno je ovde u pitanju totalno pogreshan pristup vecine ...

Sve se moze lako objasniti sa teorijom zavere , tajanstvenim znakom , novim svetskim poretkom , davincijevim kodom i ostale tajanstvene i konspirativne teorije , ...i vala za sve su krivi masoni ,krstashi , iluminati , templari , nato zlikovci i TALIBANI ...
E za ove zadnje vala , mislim da ima dosta istine u gemovskom slucaju ...

Eto ...sve je jasno , ali , to vide samo Arpad i Coder ...

Vala blago njima , a teshko nama ...oni su nashli pravi put , a svi ostali ovde lutaju ...

Arpade , Codere , namuchiste se vi dosta , ali konacno ste objasnili stvari na nacin da shvati svako ... e sad ako neko ne shvati to je do njega samog , a ne do vas ...

Ponavljam , koji XXM bre ... fuuuj ..., pa taj je bio niko i nishta , kokoshar , mufljuz ..., i nishta nam nije on objasnio kako treba , za razliku od Gadafija i Castra koji su vrlo inspirativnim i inovativnim pristupom uspeli da eksplicitno vrlo elokventnim narativnim stilom udju u srz stvari i urade simplificiranu eksplikaciju sveta i veka da svako ko nije gemovac oma shvati bit tog superposhtenog poslovanje ...a vala time i etablirali su oni sebe u Legende foruma ...

Ko shto u filmu " Underground " ima jedna uzrecica " Druze Crni svaka ti cast ... " tako nachmish vam priznaje , i kaze " Codere , Arpade ... SVAKA VAM CAST ! ... "

Poslednja izmena:
Ne sumnjam al budi spremna da upotrebiš
PQAAACW6vwBxnauCNlN8_rmbmdoJkUBctYCcIqa3qGtMfIO1SAk4kBbLAMh1uCYtZIOFJOscC06wJ4FOfyu_vfmLlxYAzfqVaUFGcUnmJMnF3om3y8z580waFbdo.png

Nije mi samo jasno kako se može gem poslovna strategija(!) razdvojiti od zapada kada je odatle došla nije valjda došla iz stare Kine prenošena milionima godina i čuvana kao stroga tajna...Mislim ne ulazim u to da l ima nešto ili nema u svemu samo kažem...

Pa vas pitam to nije li ZAJEB, a tu se narod nije ni pitao. MI U GEMU PONUDIMO KO HOCE DODJE POSLUSA I SAM ODLUCUJE I GDE JE TU PREVARA i pustite vi da svako za sebe odgovara i odlucuje.

Prevara u tome da ne pričate gostima kako VI radite ,sa kojom procedurom tiskate mozga dok ste na poslovnim sastancima :evil:.Ubediti psihologijom i emocijom jeste cilj vašeg poslovanja :rtfm: Perete mozga i gosti postaju hipnotizovani! :eek:
Ovo vam je tajna uspešnog poslovanja:dash:

http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2006/08/03/srpski/SH06080201.shtml

Evo vratio se klon i dezurni demagog Arpad a ne tako davno rece da odlazi.:) Eto koliko vredi rec jednog gemovca.Naravno i dezurni Trabantdzija je tu .Coderu kako si prosao kod onih vratara, ala je bilo sutiranje na nivou, izgelda slabo stojis sa pevackim vestinama, bas te hoce shimike.:)

Sto provocirate ljudi ? :D
Zar je puno da date 2290€ ? Kome je puno ? Zar nije ? Ili nemate ??? Pa zasto nemate ???? Ko kome pere tu mozak sada ? :D

Podsetnik iz arhiva:
Ko to nije vidio nezna o cemu je rijec. Mislim da ce svima koji to nisu dozivjeli ovo biti nemoguce ali vjerujte mi nisam sanjao.
Dolazite sa svojim prijateljem na zakazano mjesto, koje je obicno udaljeno par sati, jer se to obavlja u manjim mjestima. Razlog je "imamo rasporedjene centre u odnosu na regije tako da nikom nije daleko dolaziti jer kad bi bilo u Sarajevu npr. svi iz udaljenih mjesta poput Tuzle isl bi bili uskraceni" a stvarni razlog je da se u manjim mjestima lakse dogovori sa policijom i sl. jer velika je lova u igri.
U toku puta vas vas prijatelj upoznaje o nekim stvarima kao na primjer da su to sve veseli ljudi koji sada uzivaju u svakom danu jer je to jedna velika obitelj u kojoj svi pomazu jedni drugima itd. te da se ne iznanadite atmosferom.
A atmosfera je nevjerovatna, prvo se dodje u predvorje gdje obicno posluze kafu sok i sl sto sve placa vas prijatelj koji je preuzeo brigu o vama tako da vam cijelo vrijeme sve placa sa osmjehom na licu jer je on vec u "boljoj" poziciji od vas.
Kad se cuje znak na razglasu svi se dizu i krecu u salu, u kojoj u tom trenutku pocinje muzika i to obicno techno dok se svi "uposleni" penju na stolice i pocinju da pljescu i igraju!!! to vas naravno ostavlja bez teksta, jer gledate gomilu ljudi koji su u odijelima kako skakucu na stolici sa osmijehom od uha do uha, i cijelo vrijeme pljescu. Ta sva parada traje nekih 5 min nakon cega se muzika polako stisava a na binu izlazi predavac koji zajedno sa svima izvodi ritualno pozdravljanje u kojem je desna ruka dole a lijeva sa uperenim kaziprstom ka nebu i na kraju svi u glas GEM-koleksn!!!!
Normalno da prvo kontas vidi budala jutro 8 sati a oni skacu po stolicama, nedaj boze da i ja ovako poludim, kud dodjoh.... itd.
a upravo je to bila i namjera, jer poslije svega pocinje predavanje koje vas lagano i sistematski pocinje uvlaciti u ovaj cirkus.
Prve rijeci predavatelja i jesu "sigurno se pitate sta je to sa ovim ljudima, gdje ja to dodjoh, jutro 8 sati a oni veseli e pa dragi moji oni imaju razloga da budu veseli jer su dio tima ...."
Sasvim je normalno da covjek zeli da cuje objasnjenje koje ce da vam makar malo objasni ponasanje vaseg prijatelja i vi se polako udubite u predavanje, pri tom je sve isplanirano jer sjedite uvijek izmedju dva clana tako da ne komentarisete sa drugim "gostima" i da vas niko ne ometa u koncentraciji.
Pri tom vam se nabaci da ste vi tu SAMO radi sebe i svoje buducnosti i da sami odlucujete o svojoj sudbini.
To predavanje se dijeli u tri dijela:
prvi dio je kad vas zivot prikazuju kao jadan uvijek negdje zurite, nekom se pravdate, sef vas uvijek kudi, a nikad nema pohvale ma kako i koliko radili. I sve to da bi zaradili svoju bijednu placu. Sto ovdije narano nije slucaj.
poslije ide pauza koja je opet tacno izracunata kad treba da bude jer su vam sada koncentracija i znatizelja na vrhuncu a na vas dosadasnji zivot bi najradije pljunuli. A ovi ovdje tako veseli? E sto me ranije nije pozvao? A kako cu slatko dat otkaz samo ako ovo krene? i sl. Tu vam gurnu pod nos neki papir kao da potpisete kako nikom necete prepricavati o poslu jer vam u drugom satu misle otkriti o cemu se zapravo radi pa iz predostroznosti od vas traze da potpisete taj ugovor o cuvanju tajne:)
dolazi drugi dio na kom vam ovi muljatori objasnjavaju koliko se moze zaraditi" MINIMALNIM planom u kojem uz mogucnost od 8 gostiju za mjesec dana vi dovedete samo jedno koji se odluci da pomogne sebi" i tako se ta cifra penje uz naravno aplauze i skakanja "uposlenih".
opet pauza, sad ste vec malo prepadnuti jer normalno je da covjek sad pocinje da misli koliko ce mi love maznut i tako to.
E a tu imaju najjace oruzije a to je POVJERENJE jer je vas tu doveo vas prijatelj koji je tu ispred vas sa vama koji je nasmijan i u novom odijelu a prije ga ni za bajram nije oblacio.
u toku ove pauze vam vas prijatelj dadne papir na kojem bi trebali napisati imena onih koje bi ste vi zeljeli pozvatio da i oni sa vama zaradjuju novac i kojima bi vi htjeli pomoci. Naravno svak napise desetak imena a taj papir uzima vas prijatelj.
Pocinje treci sat- ovaj sat je kad vam izadje neki drugi predavac i prica o raznim mogucnostima osamostaljenja kao vidu zaradjivanja novca. Tu navodi sve negativne strane kao sto je velika ulaganja, konkurencija, reklama, rizik ...i td. a sve to je u ovom slucaju obrnuto jer ulaganja su sitna u poredjenju sa ostalim, konkurenciuje nema, jer svi su jedan tim koji pomazu jedni drugima, reklama im netreba jer su reklama sami sebi, a rizik nepostoji jer imaju proizvod koji svako zeli a to je uspijeh koji ce doci ako se uzme ovaj specijalni tecaj (fit for succes academy) koji samo clanovi GEM-a mogu ponuditi i na tom zaraditi. Tj ta bajna akademija im nudi ucenje a GEM-praksu.
E dobro su to skontali svaka cast:)
i na kraju ovog treceg sata postavlja se pitanje a koliko bi ste vi ulozili za ovakav biznis i ovakvu priliku uz ovakvu zaradu?
Na red dolazi igra sa ciframa koja pocinje sa par desetaka hiljada € pa se lagano spusta sve do iznosa od SAMO2290€ pri cemu u sali nastaje euforija i gromoglasan pljesak. I naravno pauza
ova pauza je i najduza jer vam daje vremena da malo razmislite i svarite kako bi vas mogli dalje kuhati. u toku pauze stalno vas obilaze razni uspjesni menageri i pricaju svoja iskustva onako usput, a vas prijatelj vam je vec donio formulare koje treba popuniti ali vas to ne obavezuje da se prikljucute timu koji pobjedjuje, vec vam samo daje tri dana vremena da malo razmislite i da sami za sebe odlucite. E pa i to je naravno smisljeno u cilju vaseg pristanka jer je poznato da ce svako ko se tjera na nesto imati automatski veci otpor prema tome i obrnuto ako se od neceg gura to se vise hvata za to (sjetite se samo svojih prvih ljubavnih iskustava jos iz osnovne skole).

Pocinje CETVRTI CAS u kojem na binu izlaze ljudi koji su "nesto postigli" u toku posljednjih par sedmica i koji su vec "zaradili" nesto para. I svaki prica svoju pricu o tome kako nije imao 2290€ i kako je dosao do tih para od koga je sve posudio i td. Drugim rijecima daje ti ideju kako da i ti dodjes do istih jer kad posudis od 20 ljudi po 100€ eto ti love:)
Naravno da ces reci pa ja nemam ni pare ni od koga posuditi ali tu je menager da ti objasni kako je to kod sviju ista situacija bila i kako ti nisi izabran zato sto imas vec upravo zato sto nemas i da ti je to sansa za u buduce te da ce svi oni da ti pomognu ako si ti zaista zainteresiran za svoju bolju buducnost.

Predstava je gotova (barem ti tako mislis ali tek pocine) za ovaj dan i vi se puni utisaka koji se sad mjesaju vracate kuci, zajedno sa svojim prijateljem koji sad vise i ne spominje posao jer mu je tako naredjeno i koji samo pjevusi i smjeska se, a sve u cilju vaseg jos veceg zbunjivanja. A ako bi poceo da prica to bi bilo pogubno jer bi ste vi onda poceli da ispitujete njega a to nije dobro jer bi ste u tom trenutku shvatili kako malo o svemu vas prijatelj zna ( obicno je sa vama u povratku menager kako bi sprijecio da se raspitujete i kako bi vas naveo samo da razmisljate o tom gdje posuditi novac):manikir:

Evo vratio se klon i dezurni demagog Arpad a ne tako davno rece da odlazi.:) Eto koliko vredi rec jednog gemovca.Naravno i dezurni Trabantdzija je tu .Coderu kako si prosao kod onih vratara, ala je bilo sutiranje na nivou, izgelda slabo stojis sa pevackim vestinama, bas te hoce shimike.:)
POSTOVANI KORISNICI, AKO BI MOGLI DA SE SUZDRZITE PROVOKACIJA, VREDJANJA I SPAMA...

Poslednja izmena:
Koji lik , majko moja mila ...

Fura tezu sa pitanjem dali je malo ili mnogo 2290 eura i da svako ko ima 2290 treba da uplati tamo jer to i nije neka para ,... i da postoje mnogo ljudi koji bi uplatili 2290 ali nemaju ... pa se pita shto li nemaju ... , pa ih kao lik zali dok on sam likuje ... dandarabrotch drn drn drn ...

Nisu tebi ocigledno bile dosta shimika ... nish ne brigaj , bice shimika ko kobasica ... bice josh mnogo shimika u pravcu " predmeta zelja" tvojih bivshih pajtosa iz cuze...

Poslednja izmena:
Koji lik , majko moja mila ...

Fura tezu sa pitanjem dali je malo ili mnogo 2290 eura i da svako ko ima 2290 treba da uplati tamo jer to i nije neka para ,... i da postoje mnogo ljudi koji bi uplatili 2290 ali nemaju ... pa se pita shto li nemaju ... , pa ih kao lik zali dok on sam likuje ... dandarabrotch drn drn drn ...

Nisu tebi ocigledno bile dosta shimika ... nish ne brigaj , bice shimika ko kobasica ... bice josh mnogo shimika u pravcu " predmeta zelja" tvojih bivshih pajtosa iz cuze...
Nauci da citas menadzeru, ja ni jednom nisam rekao : KO IMA 2290, TREBA TAMO DA UPLATI !!!!!!! NIKADA NISAM TO REKAO !!!
A ni ti ocigledno nemas, kad si toliko na ovom forumu, tako te nervira ovih SAMO ... :hahaha:

Back