Gem collection club i Mega book

a ja znam ko si ti efendijo :)
vidimo se prijatelju... a ako njega znas, a znas ga, sve ti je jasno ... jasno ti je i koliko je zaradio i na kojoj je poziciji ... al nebitno, necemo o tome.

ma zabole me bre, nego mi čudno bilo da mi tako stigne u inbox, ja sam se ovde najmanje bavio tvojom biografijom i onom zezanjima na račun robije, debelguze žene i šta već.
da sam hteo otvorio bih novi profil i krknuo kompletnu poruku iz inboxa na temu... nego me čudi takav postupak kolege tvog ili dotičnog lika..

Samo spavaj trebace ti san pogledaj na cega licis.
168472_1696052214461_1632514043_1561788_1636884_n.jpg

Al si slozio boje kao da ides u svatove.:zcepanje:
Evo ko je modni uzor nasem Coderu .Coder sve sa kolegama.
74820462.jpg
:rotf:

Evo ko te je raskrinkao .
paja-patak.jpg
Samo se odlucite vec jednom ko sam ja. Vec oko 3 meseca kazete da sam XXM, panco vanila, cvorovic robijas, joco gadafi, pa sto ste onda sve ovo vreme pisali gluposti? Jesam ja ovaj sa slike ili cvorovic? Pa vi pricate protiv sebe ljudi, smesni ste :hahaha:
Ako neko dodje na ovaj forum i procita sve, shvatice da sam ja u pravu a ne vi. Ako samo pogleda kako i sve druge MLM-ove pljujete, opet ce im biti jasno da se vi samo zajebavate i da blage veze nemate sa zivotom. Snosaja sam razotkrio tj on je otkrio sebe .... :D Ne znate sta da kazete vise, pa trazite slike na fejsu covece i nakacite ih na krstaricu, pa dokle jos idete ?? Dobili u inbox nesto, ma daj brate, sta lupetas? Deca ste jos i vama je interesantno da ismejavate ljude koji zele nesto u zivotu, Snosaj farmaceut, zavrsio faks, pa nadjem slike na fb i vidim pa on jos srednjoskolac ... :D:D:D
Nachmish, ajde dodji malo pa objasni sta sad ?! bednici .... :D

Poslednja izmena:
Jeste, mislim da si u pravu ... i mene su gnjavili iskreno ... jesu ... zato sam i otisao ... kod nas MLM jos nije prihvacen ... ali mislim da ce biti poslovanje 21-og veka. Mozda cemo doziveti, a mozda i necemo, videcemo.
Ja sam clan GEM-a, kao sto znate i zadovoljan sam svojim zivotom. Jednostavno volim MLM i mislim da sam i stvoren za ovakav posao. To ne znaci sada da ja ne zelim raditi kao obican radnik ili neko drugi, nego da sam se ja skolovao da zaradjujem glavom a ne rukama ....
To sto ti kazes, dakle tvoje misljenje, pa to treba ispostovati covece i prihvatiti naravno. Ti radis ono sto ti umes i volis, ako je tako, a mi radimo u sistemu mreznog marketinga. Ne bi trebali tu da se svadjamo, nego da normalno na ljudski nacim poelimo svoja misljenja i iskustva. Koliko sam ja primetio na ovom forumu, to nije moguce. Ovde ako neko kaze nesto, da je zaradio toliko i toliko, da radi nesto novo, svi ga napadaju, pljuju, prcaju.... ne znam zasto je to tako, mislim da je to mentalitet nas u Srbiji.
Moram da priznam da sam i ja preterao i nasedao na provokacije, ali sam shvatio da dzaba ja tu objasnjavam bilo kome moju situaciju, nikoga to ne interesuje, tj tu neki clanovi ovog foruma jedva cekaju da se neko pojavi pa da ga napadaju. Oni su ili bez posla pa imaju jako puno vremena, ili su jos mamini sinovi, pa imaju flat rate internet pa ne znaju sta ce sa sobom, ili su stvarno pukli u nekim od poslova u MLM. Nigde nisu svi uspesni, ni na jednom radnom mestu, neki su zavidni, neki nisu, neki se raduju kada neko negde promasi nesto ... a mi kazemo: licna sreca je nemoguca bez srece drugih ljudi.
Moram da kazem da sam dobio toliko negativnih komentara da sam se vec stvarno zapitao: Dali mozda ja gresim? Dali sam stvarno ja u sekti? Dali se stvarno radi o prevari? Piramidi, sta jos ... Pa sam procitao neke postove u slicnoj temi poput SCnet, Lyoness i dr. i vidim da se iste osobe pojavljuju i tamo i iste osobe dobacuju slicno kao na ovom forumu. E tad sam rekao: Ma okej, ja sam na pravom mestu, i dalje imam 100% poverenja najpre u SEBE, a isto tako i u firmu. Meni je gem kao udruzenje promenilo zivot ljudi. Vratio sam dugove koje sam imao i to za jako jako kratko vreme. I ovo nije kampanja, i da zelim nekog uvuci u posao, NE! Ovo je ziva istina. Zelim da svima vama bude zivot kao moj, da mozete vasoj deci, vasoj porodici dati sve ono lepo i dobro sto ja dajem... da zivite jedan lagodan, normalan zivot kakav bi trebali SVI MI U SRBIJI DA ZIVIMO. :)

na ono boldovano crveno se već zagrcnuh:rotf::rotf::rotf:,tko da ostali deo navlakačke priče nisam ni čito

na ono boldovano crveno se već zagrcnuh:rotf::rotf::rotf:,tko da ostali deo navlakačke priče nisam ni čito

Zasto mislis da to poslovanje nije poslovanje 21. veka, evo uskoro ce i stranke poceti da rade na principu mlm da dobijaju glasace i clanove, pojedini privatni fakulteti isto. U svakoj privatnoj ali i drzavnoj firmi postoji apsolutno nepravedan piramidalni sistem. Pogledaj vojsku,pogledaj banke, pogledaj NIS,telekom itd.... Razlika izmedju tih poslova i mlm-a je u tome sto u mlm nemas sefa, radis kad oces i tvoja zarada iskljucivo zavisi od tebe samoga, a ne od nekog iznad tebe kako je to kod vecine firmi.Vecina mlm-a radi po jednostavnom sablonu odnosno franshizi, gde tacno stoji da kada uradis to i to , dobices to i to. To se zove marketing plan. Naravno nemaju sve firme dobar marketing plan , pa iz tog plana mozemo videti razlike izmedju dobrih i losih firmi, klasicnih piramidcina i pravih mlm firmi. Da ne spominjemo sve popularniji mobing, ne redovne plate u ovim kako vi kazete ``pravednim`` firmama... Pa vi i dalje radite za njih , a pustite ostale ljude da rade za sebe ako to zele.

Zasto mislis da to poslovanje nije poslovanje 21. veka, evo uskoro ce i stranke poceti da rade na principu mlm da dobijaju glasace i clanove, pojedini privatni fakulteti isto. U svakoj privatnoj ali i drzavnoj firmi postoji apsolutno nepravedan piramidalni sistem. Pogledaj vojsku,pogledaj banke, pogledaj NIS,telekom itd.... Razlika izmedju tih poslova i mlm-a je u tome sto u mlm nemas sefa, radis kad oces i tvoja zarada iskljucivo zavisi od tebe samoga, a ne od nekog iznad tebe kako je to kod vecine firmi.Vecina mlm-a radi po jednostavnom sablonu odnosno franshizi, gde tacno stoji da kada uradis to i to , dobices to i to. To se zove marketing plan. Naravno nemaju sve firme dobar marketing plan , pa iz tog plana mozemo videti razlike izmedju dobrih i losih firmi, klasicnih piramidcina i pravih mlm firmi. Da ne spominjemo sve popularniji mobing, ne redovne plate u ovim kako vi kazete ``pravednim`` firmama... Pa vi i dalje radite za njih , a pustite ostale ljude da rade za sebe ako to zele.
Slazem se 100% :ok:

a jel ćemo morati da platimo 2300 evra da dobijemo odštampan program rada stranke ili faxa? i da nam to da neku potencijalnu šansu da ako nađemo još 5 budala da ćemo imati neku korist?

Zato je forum nezgodna stvar, ne zna se ko se s kime domundjava ovde ...

Nisam u toku ... kako su izashle te fotografije ? Jeli to Coder 75 glavom i bradom ?

Codere ako si brale kompromitovan ... bezi odavde covece da te shto pre zaboravimo , jer imam losh osecaj da ce da dodju josh nezgodnije slike po tebe ...

Zato je forum nezgodna stvar, ne zna se ko se s kime domundjava ovde ...

Nisam u toku ... kako su izashle te fotografije ? Jeli to Coder 75 glavom i bradom ?

Codere ako si brale kompromitovan ... bezi odavde covece da te shto pre zaboravimo , jer imam losh osecaj da ce da dodju josh nezgodnije slike po tebe ...
Ja ne znam zasto ste vi stavili te slike, to nisam ja i mislim da nije fer staviti slike od bilo koga. Stvarno je vec preterano sto se ovde radi .... kao mala deca, majke mi ...

Hmmm , serum protiv celulita kupio neko na Limundu sa nickom coder 75 ... ma za koga li je to kupljeno ...jeli koincidencija ili nije ... ma nije ...

Samo se ovde ceka krunski dokaz ... fotografija gospodina Josifa Cvorovica sa boljom polovinom koji juri u istocnonemackom prometalu plave boje i spojlerima kroz selo .

Dajte josh fotografija pobogu !

a jel ćemo morati da platimo 2300 evra da dobijemo odštampan program rada stranke ili faxa? i da nam to da neku potencijalnu šansu da ako nađemo još 5 budala da ćemo imati neku korist?

Sto se hvatas za tih 2300 evra, zato sam i naglasio da postoje lose i dobre mlm kompanije. Isto tako znam ljude koji daju i vise novca da bi upali u neku firmu , gde ce opet moraju da cute i trpe sve jer znaju kako su dotle dosli. Pa samo da bi prodavao kokice na Adi u BG-u treba ti 5000 evra!?? I sta posle 2 meseca dodju ti svakakvi majmuni ispeglaju te i jos ti uzmu kokice... Pa sad ti reci koji biznis mozes zapoceti sa 1000-1500 evra, pored naravno kriminalnih radnji kojih se cesto hvataju ljudi u Srbiji ?

Back