Naravno da nam daje za pravo da kažemo svoje mišljenje a to što tebi deluje kao zastrašivanje to je tvoje problem.
I nemoj molim te da nam govoriš istu priču kao i svi tvoji kolege i prethodnici, da mi to ne razumemo i da nismo sigurni.
Jesmo i te kako. Kao prvo, matematika je jasna, šema po kojoj se 'posluje' je jasna, poznata je od ljudi koji su tamo bili i to je to.
Ti, coder i vaši itomišljenici neće nama ostalima da kažu jednu stvar koju vass molimo dobrih 5 godina na ovoj temi-GDE NALAZITE ljude koji će da daju 2,3k evra a da pri tom nisu vaši rođaci, bliski prijatelji?
Gore navedena činjenica jeste zastrašujuća kada čovek da 2300 evra i onda vidi da ne može da učlani nikog osim onog ko mu je blizak.
Evo, ja mogu bez problema da dam te pare i uđem u gem. I zaista, ne bi mi bilo žao (teorijski) da uglavim 15 tak lenjih pohlepnih i glupih ljudi u gem (koji su puni keša) ali ***...
prijatelje i rodbinu NEĆU a ostale NE MOGU.
Nećeš valjda da me ubediš da nove članove nalaziš na ulici.Priđeš , dobar dan, dobar da i odvališ spiku o lagodnom životu za 2,3 k evra? ma daj...
Danas više nema bogova, vreme je interneta.2,3 k evra nije mala lova da bi čoveka mrzelo da u google ukuca GEM COLLECTION i vidi o čemu se radi. ta priča prolazi negde po provinciji kod neobrazovanih i pohlepnih ljudi koji je razmišljaju i ne barataju činjenicama. Vaša spika o tome kako će stalno da se učlanjuju novi i da je sistem održiv prolazi kod ultra naivnih ljudi i bliskih prijatelja i rodbine kojima eksperti za brainwashing angažovani od strane gema na prezentaciji isperu mozak.
Iz tog razloga vi ovde stalno mantrate, DODJITE I UVERITE SE jer vam je to 99 posto posla, da dovedete žrtvu na prezentaciju. pa i tad ima 80 posto njih koji se ne učlane. to vas jjebe opasno pa zato skamučete po forumima o 'fantastičnom poslovanju a i mate rupu na gaćama i vozite trabante.