Gem collection club i Mega book

DOBRO JUTROOOOOOOOO !!!!! IDEMO U BANKU, HOCE NEKO SAMNOM ?? :D
Pa zar i nachmishu puno 2290? Za te pare se prodaje dusha djavolu ? E, pa gde su milioni ? Vidis, ZATO ljudi uplacuju !!!! Da ne bi prodali, NEGO BI PROMENILI ZIVOTE !!!!
Pojma nemate !!!! Pojma nemate kako mi je GEM promenio zivot na bolje, na EXTRA !!!!

Kolega, nemojte se predati ... mada bas i nemamo razloga za svadju na forumu .... :)

Tu sam kolega , eto ja se malo salio da vidim reakcije ovih ANTI GEMOVACA . Ima tu neki arheolog koji trazi dijamante po sibiru i zaradjuje dobro a dali je sebi postavio pitanje koliko vremena provodi sa porodicom, roditeljima ,drugarima i prijateljima.tu je i ovaj bobanms, u njegovoj glavi sam pokusao traziti nesto kao naprimer mozak ali bez uspeha SUPLJA PA SUPLJA, i samo tera trabant pa trabant, i sta vam to govori nego da je PSIHOPATA.Ovaj sto se predstavlja kao snoshaj efendija kaze da boga nema , o njemu i netreba puno raspravljati sve je rekao ali dodajem da po imenu koje je sebi nadenuo na netu mora da je neki sexualni manijak koji sparta po blogovima i lupeta gluposti.A vredjati i ponizavati seljaka koji ga hrani spada u kategoriju ljudi pod nazivom NETOLERANTNI IDIOT.

Pozdrav !!! Vracam se posle duzeg vremena na ovu temu!
Slucajno mi pade na pamet da proverim sta se desava sa ovim GEM-ovcima i prosto ne mogu da verujem da oni dalje rade . Vidim da ima i novih OVACA poput ovog CODERA,pa cu se ukljuciti u raspravu. Nisam citao bas sve postove unazad ali cu se ubrzo informisati i nastaviti da APELUJEM NA NORMALNE LJUDE DA SE SLUCAJNO NE UPECAJU NA OVU PREVARU.

Za svakoga ko je u dilemi....neka procita par mojih ranijih postova !!!!

DJUBRAD GEMOVSKA !!!!!

TRY ME dobro dosao ali zasto ono djubrad zar tako govori jedan obrazovan covek.SRAMOTA. Znaci i ti spadas medju one SPASITELJE alias MARTIRE koji hoce da spasavaju sto se spasti moze a u stvari nemas pojma o cemu se radi.JADNO je to tvoje razmisljanje. Dali si cuo vec o tome da ljudi daju veliku lovu da ih prime na posao gde ce zaradjivati mozda 300 do 400 eura i prodje neko vreme ni posla a ni para pa sta je onda to nego prevara, kod nas u GEMU se nudi pa ko misli da je prihvatljivo dolazi dobrovoljnio. I na kraju mislim da bi trebao da se obratis psihologu u tvom kraju a ako nemas para ja sam voljan da ti pomogne sasvim besplatno samo treba da dodjes u NAJEVROPSKIJI GRAD SRBIJE U SUBOTICU!!!!!!.

Slucajno mi pade na pamet da proverim sta se desava sa ovim GEM-ovcima i prosto ne mogu da verujem da oni dalje rade . Vidim da ima i novih OVACA poput ovog CODERA,pa cu se ukljuciti u raspravu. Nisam citao bas sve postove unazad ali cu se ubrzo informisati i nastaviti da APELUJEM NA NORMALNE LJUDE DA SE SLUCAJNO NE UPECAJU NA OVU PREVARU.

DJUBRAD GEMOVSKA !!!!!
Ja sam za manji prekrsaj dobio 3 dana BAN ! :D

TRY ME dobro dosao ali zasto ono djubrad zar tako govori jedan obrazovan covek.SRAMOTA. Znaci i ti spadas medju one SPASITELJE alias MARTIRE koji hoce da spasavaju sto se spasti moze a u stvari nemas pojma o cemu se radi.JADNO je to tvoje razmisljanje. Dali si cuo vec o tome da ljudi daju veliku lovu da ih prime na posao gde ce zaradjivati mozda 300 do 400 eura i prodje neko vreme ni posla a ni para pa sta je onda to nego prevara, kod nas u GEMU se nudi pa ko misli da je prihvatljivo dolazi dobrovoljnio. I na kraju mislim da bi trebao da se obratis psihologu u tvom kraju a ako nemas para ja sam voljan da ti pomogne sasvim besplatno samo treba da dodjes u NAJEVROPSKIJI GRAD SRBIJE U SUBOTICU!!!!!!.
Kolega, vidi se inteligencija coveka ... sta cete, sta je tu je ... :)

Tu sam kolega , eto ja se malo salio da vidim reakcije ovih ANTI GEMOVACA . Ima tu neki arheolog koji trazi dijamante po sibiru i zaradjuje dobro a dali je sebi postavio pitanje koliko vremena provodi sa porodicom, roditeljima ,drugarima i prijateljima.tu je i ovaj bobanms, u njegovoj glavi sam pokusao traziti nesto kao naprimer mozak ali bez uspeha SUPLJA PA SUPLJA, i samo tera trabant pa trabant, i sta vam to govori nego da je PSIHOPATA.Ovaj sto se predstavlja kao snoshaj efendija kaze da boga nema , o njemu i netreba puno raspravljati sve je rekao ali dodajem da po imenu koje je sebi nadenuo na netu mora da je neki sexualni manijak koji sparta po blogovima i lupeta gluposti.A vredjati i ponizavati seljaka koji ga hrani spada u kategoriju ljudi pod nazivom NETOLERANTNI IDIOT.

Dijamante ne traže arheolozi već geolozi.
:cool:

Postaješ nervozan? hm...

DJUBRAD GEMOVSKA !!!!!

Gem glavešine i osnivači rade a ostala bratija (ovce) pokušavaju da rade. Četiri knjige koje prodaju ovcama koštaju u štampi ne više od 30 evra a oni ih prodaju za 2300. to je dobar posao, i je.be im se. plus im kaplje od neke učlanjene ovce koja je prevarila nekog. ma idi.. coder i arpad su ušli kasno u gem.
sad je bara suviše mala a puno krokodila.

ne znam kakva ti je to uteha jer nisi jedini prevarant na svetu? ne kapiram.

Ne bi rekao da je "ovo" najbolja mogucnost za promenu... ali iskreno... znate bolju ?
.

Evo ti primer mog poznanika koji je pozajmio pre 6-7 godina 4000 evra. na dobroj lokaciji u bg je iznajmio lokal od 18 kvadrata, kupio vagu i počeo da radi otkup zlata i srebra po vrlo korektnim cenama. tad je bio betz posla i živeo u stanu na mirijevu od 31kvadrata. sad ima duplex na dorćolu od 130 kvadrata i vozi mercedes, letuje na bahamima i kubi. ima 3 zlatarske radnje plus onu koja je samo za otkup loma zlata i srebra. nije bio alav kao vi i očekivao 100 000 evra za 6 meseci.

i da, još jedna stvar, pričao mi je kako mu je uradnju ušao unezvereni klinac da proda zlatni lanac. prvo je mislio da je narkoman ačli je na kraju klinac priznao da mu treba 100 evra da plati abortus za devojku. moj poznanik je ladno izvadio 100 evra ne otkupivši lanac i poželeo klincu sreću u životu.

Poslednja izmena:
Evo ti primer mog poznanika koji je pozajmio pre 6-7 godina 4000 evra. na dobroj lokaciji u bg je iznajmio lokal od 18 kvadrata, kupio vagu i počeo da radi otkup zlata i srebra po vrlo korektnim cenama. tad je bio betz posla i živeo u stanu na mirijevu od 31kvadrata. sad ima duplex na dorćolu od 130 kvadrata i vozi mercedes, letuje na bahamima i kubi. ima 3 zlatarske radnje plus onu koja je samo za otkup loma zlata i srebra. nije bio alav kao vi i očekivao 100 000 evra za 6 meseci.

i da, još jedna stvar, pričao mi je kako mu je uradnju ušao unezvereni klinac da proda zlatni lanac. prvo je mislio da je narkoman ačli je na kraju klinac priznao da mu treba 100 evra da plati abortus za devojku. moj poznanik je ladno izvadio 100 evra ne otkupivši lanac i poželeo klincu sreću u životu.
Ne mogu svi biti zlatari, kao ni USPESNI gemovci :D

Gem glavešine i osnivači rade a ostala bratija (ovce) pokušavaju da rade. Četiri knjige koje prodaju ovcama koštaju u štampi ne više od 30 evra a oni ih prodaju za 2300. to je dobar posao, i je.be im se. plus im kaplje od neke učlanjene ovce koja je prevarila nekog. ma idi.. coder i arpad su ušli kasno u gem.
sad je bara suviše mala a puno krokodila.
Nikada nije kasno ...

DOBRO JUTROOOOOOOOO !!!!! IDEMO U BANKU, HOCE NEKO SAMNOM ?? :D
Pa zar i nachmishu puno 2290? Za te pare se prodaje dusha djavolu ? E, pa gde su milioni ? Vidis, ZATO ljudi uplacuju !!!! Da ne bi prodali, NEGO BI PROMENILI ZIVOTE !!!!
Pojma nemate !!!! Pojma nemate kako mi je GEM promenio zivot na bolje, na EXTRA !!!!

Prava promena tek sledi, cuza je vec rezervisana a robijasi su se bas naostrili da te docekaju.:) Pancir gace pribavi dok jos imas vremena.:)
Kolegu Arpada pod hitno odvedi na osnovno opismenjavanje jer je pokazo elementarnu nepismenost a takve u zatvoru posebno vole.Vase Trabante spakujte na sigurno jer ce morati da vas cekaju poprilicno a svinje u medjuvremenu mogu da ih pozderu.

Poslednja izmena:
Sad si ga stavio na ozbiljnu muku da svoj nervni sistem dovede do usijanja u pokusaju da rastumaci tu zagonetnu konstataciju.Zar ocekujes neki nivo inteligencije od osobe koja je poverovala da ce zaraditi veliki novac tako sto ce pricati praznu pricu i kaciti se o lustere.Daj ne budi naivan , onaj ko je pukao tih 2290 evra u toj prevari odavno je sebi namontirao magarece usi i obelezio se kao naivcina.Dzaba mu sad djipanje po stolovima, Talibanisanje i euforija , nema vise budala , nema nista do zarade, nema nista od svega toga.Istina je surova Trabant nije BMW, Coder Arpad, XXM i ostale zamalete nisu biznismeni.One knjige koje su platili 2290 evra mogu slobodno zajedno da spale na nekoj lomaci i tim cinom stave tacku na jednu veliku glupost i zabludu.

Htedoh malo biti sarkastican ,vrlo dobro znam da arheolozi istrazuju starine koje su nestale ili se predpostavlja da se nalaze na nekoj lokaciji i jos mnogo stvari, a geolozi pretrazuju terene gde mogu da se nadju razne rude nafta pa i dijamanti , ali sovim sam samo dokazao da ste teski sitnicari koji se hvataju za sve i svasta da bi isticali svoje gluposti, a sto se tice nervoze zajebaliste se jer spadam u red najstalozenijih ljudi koi je izucen da promatra ljudsku psihu i ponasanje tako da mozemo diskutovati o obrazovanju i psihologiji koliko god hocete.A ako zelite mogu se spustiti i nataj vas prostacki zargonski nivo pa da vidimo ko ce koga vise iznervirati.

Naravno da nam daje za pravo da kažemo svoje mišljenje a to što tebi deluje kao zastrašivanje to je tvoje problem.
I nemoj molim te da nam govoriš istu priču kao i svi tvoji kolege i prethodnici, da mi to ne razumemo i da nismo sigurni.
Jesmo i te kako. Kao prvo, matematika je jasna, šema po kojoj se 'posluje' je jasna, poznata je od ljudi koji su tamo bili i to je to.
Ti, coder i vaši itomišljenici neće nama ostalima da kažu jednu stvar koju vass molimo dobrih 5 godina na ovoj temi-GDE NALAZITE ljude koji će da daju 2,3k evra a da pri tom nisu vaši rođaci, bliski prijatelji?
Gore navedena činjenica jeste zastrašujuća kada čovek da 2300 evra i onda vidi da ne može da učlani nikog osim onog ko mu je blizak.
Evo, ja mogu bez problema da dam te pare i uđem u gem. I zaista, ne bi mi bilo žao (teorijski) da uglavim 15 tak lenjih pohlepnih i glupih ljudi u gem (koji su puni keša) ali ***...
prijatelje i rodbinu NEĆU a ostale NE MOGU.
Nećeš valjda da me ubediš da nove članove nalaziš na ulici.Priđeš , dobar dan, dobar da i odvališ spiku o lagodnom životu za 2,3 k evra? ma daj...
Danas više nema bogova, vreme je interneta.2,3 k evra nije mala lova da bi čoveka mrzelo da u google ukuca GEM COLLECTION i vidi o čemu se radi. ta priča prolazi negde po provinciji kod neobrazovanih i pohlepnih ljudi koji je razmišljaju i ne barataju činjenicama. Vaša spika o tome kako će stalno da se učlanjuju novi i da je sistem održiv prolazi kod ultra naivnih ljudi i bliskih prijatelja i rodbine kojima eksperti za brainwashing angažovani od strane gema na prezentaciji isperu mozak.
Iz tog razloga vi ovde stalno mantrate, DODJITE I UVERITE SE jer vam je to 99 posto posla, da dovedete žrtvu na prezentaciju. pa i tad ima 80 posto njih koji se ne učlane. to vas jjebe opasno pa zato skamučete po forumima o 'fantastičnom poslovanju a i mate rupu na gaćama i vozite trabante.
:hvala:

To sto si napisao dokazuje samo jedno da NEMAS NIJEDNOG ISKRENOG PRIJATELJA A KAMOLI MALO MANJE BLISKIH.A sto se tice donjeg vesa hvala bogu skoro sava je iz DOJCLANDA pa se tesko probusI a ne kao one tvoje Kineske gace sto se buse od jednog prdeza.

Drugari, cemu dobacivanje ? Pa nemate pametnija posla, evo ja sam sad bio u banci, imao sam uplate, sutra opet idem pre podne. Tako je zivot lep, a mi se tu svadjamo. Ko zeli sa nama, taj ce biti sa nama, ko ne zeli, taj nece. efendija, paperinos i ostali koji su protiv gem-a, okej, nema problema, budite vi protiv, a mi smo ZA. Nama je dobro i ovako, nama su dosta nase plate od nekoliko hiljada evra, a vi radite za koliko god vi zelite, ja ne kazem da niste vi u pravu. Mi smo izabrali ovo i znam da smo u NAJBOLJOJ FIRMI NA SVETU, tj da smo na NAJBOLJEM MESTU. To je moje misljenje, po mom iskustvu. Nikada nisam zaradio za jedan mesec 8000€, a VI ? :D
Nama je ovde lepo, poslovni partneri dolaze, uplacuju, menjaju zivote svoje i nama svima je EXTRA !! Ko ne veruje, ne mora! :)

ihhh divote !!! Kako lepo se druzite ovde... ma milina:evil:

pa sto nemozete malo "mirnije" da ne kazem "kulturnije" raspravljati ?

Ovi sto slucajno nalete na ovaj forum traze neke "odgovore" a ne cangrizanje iz zabavista !!? Da li zaista tako tesko jednostavno oglasit sopstveno misljenje ?

Dajte ljudima pomoc u svom oklevanju ! Nek se "cuje" Pro & Contra a ne vredjanje...

E...ovako!!! Imao sam prilike da upoznam par ovih jadnih GEM-ovaca,licno...znate kako,cudan je to profil ljudi! Evo vidite ovog Codera i Arpada(tako nesto)...ima nas raznih ali da bi neko pristupio ovoj zlicinackoj organizaciji zvanoj GEM,mora da bude i zaista poseban. Vidi se iz njihovih postova koliko je to jedna ogranicena sorta ljudi koja zaista misli da je ovo cime se oni bave,stvarno jedan human i posten posao,tako da niko od nas ne moze da ih pokoleba u njihovim zlocinackim namerama. Jednostavno,kada oni udju u svoja odela sa kravatama,osecaju se toliko vazni i mocni i sto je naj gore-oni misle da stvarno rade neki posao (a voleo bih da mi objasne,sta ustvari oni rade).
E sad mi nije najjasnije,sta oni na ovom forumu pokusavaju,ali ako im je namera da ovde nekoga ubede da im se pridruzi,malo su se zeznuli.
A moguce je i da ovde traze slamku spasa posto im verovatno tesko uspeva da nahvataju zrtve za sledeci seminar,posto su vec izgubili sve prijatelje,a rodbina ih lagano izbegava (a sekte treba izbegavati).
Zbog nekih sitnih i prolaznih para,izgubiti prijatelje....Neprocenljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E...ovako!!! Imao sam prilike da upoznam par ovih jadnih GEM-ovaca,licno...znate kako,cudan je to profil ljudi! Evo vidite ovog Codera i Arpada(tako nesto)...ima nas raznih ali da bi neko pristupio ovoj zlicinackoj organizaciji zvanoj GEM,mora da bude i zaista poseban. Vidi se iz njihovih postova koliko je to jedna ogranicena sorta ljudi koja zaista misli da je ovo cime se oni bave,stvarno jedan human i posten posao,tako da niko od nas ne moze da ih pokoleba u njihovim zlocinackim namerama. Jednostavno,kada oni udju u svoja odela sa kravatama,osecaju se toliko vazni i mocni i sto je naj gore-oni misle da stvarno rade neki posao (a voleo bih da mi objasne,sta ustvari oni rade).
E sad mi nije najjasnije,sta oni na ovom forumu pokusavaju,ali ako im je namera da ovde nekoga ubede da im se pridruzi,malo su se zeznuli.
A moguce je i da ovde traze slamku spasa posto im verovatno tesko uspeva da nahvataju zrtve za sledeci seminar,posto su vec izgubili sve prijatelje,a rodbina ih lagano izbegava (a sekte treba izbegavati).
Zbog nekih sitnih i prolaznih para,izgubiti prijatelje....Neprocenljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaci vredjamo se ali to nismo mi GEMOVCI zapoceli, ovaj sto se zove TRY ME preterao i moram reagovati na njegovu izjavu da smo mi zlikovci i ogranicena sorta . Eeee vidis spusticu se na tvoj IDIOCKI NIVO, zlikovac ti je TATA sto je napravio takvog idiota a jadna ti MAMA sto te dojila.Sta kazes mogu brate biti jos grublji ali ipak sam toliko obrazovan da nezelim ovo da nastavim nego idi i potrazi sebi PSIHOLOGA pa se leci.

Drugari, cemu dobacivanje ? Pa nemate pametnija posla, evo ja sam sad bio u banci, imao sam uplate, sutra opet idem pre podne. Tako je zivot lep, a mi se tu svadjamo. Ko zeli sa nama, taj ce biti sa nama, ko ne zeli, taj nece. efendija, paperinos i ostali koji su protiv gem-a, okej, nema problema, budite vi protiv, a mi smo ZA. Nama je dobro i ovako, nama su dosta nase plate od nekoliko hiljada evra, a vi radite za koliko god vi zelite, ja ne kazem da niste vi u pravu. Mi smo izabrali ovo i znam da smo u NAJBOLJOJ FIRMI NA SVETU, tj da smo na NAJBOLJEM MESTU. To je moje misljenje, po mom iskustvu. Nikada nisam zaradio za jedan mesec 8000€, a VI ? :D
Nama je ovde lepo, poslovni partneri dolaze, uplacuju, menjaju zivote svoje i nama svima je EXTRA !! Ko ne veruje, ne mora! :)

"Mi smo izabrali ovo i znam da smo u NAJBOLJOJ FIRMI NA SVETU":worth::pop::super:
312595_133494370091274_100002921366259_180165_1367272370_n.jpg

Aj mi sad samo reci koliko je potrebno ljudi da dodje i uplati 2260 evra da bi ti zaradio 8000 , prva , druga,treca linija ne bitno? Samo bez puno pametovanja....

Back