paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Trabantdzije gemovci.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trabantdzije gemovci.
![]()
![]()
E, pa ti ces bas nas iskashirati ....Ajde teraj tog tvog Trabanta i ne dimi nam ovde vise.
Znam da vam je krivo sto ste pukli lovu u toj prevari i sto ne bese vise budala koje ce da nasednu na tu vasu lagariju.Naucite nesto iz tog kiksa i okrenite se postenom radu i prestanite da lazete i varate pa ce mozda nesto i biti od vas.
Koliko vidim nova kloncina se pojavila, daj da i njega iskashiramo.
Kolega, nemojte se predati ... mada bas i nemamo razloga za svadju na forumu ....Posto smatram da vise nema svrhe polemisati o ovoj temi snikim osim mozda nachmisa odlucio sam da se povucem u potpunosti, Psihicki retardirane osobe normalan covek nemoze da urazumi kao sto ste vi gospodo koji napdate GEM zato je zaduzen sam BOG OTAC nas koji mozda moze da vam vrati razum, ALI MORAM DA POSTAVIM JEDNO PITANJE ZA RASTANAK ko vam daje za pravo da bilo koga ubedjujete da nesto nevalja kad ni sami niste sigurni u to i oduzimate svojim zastrasivanje ljudima sansu da dodju do zarade sto je jos gore predstavljate sebe kao neke MARTIRE ako ne razumete tu rec onda ZASTITNIKE ili jos gore predstavljate se kao MESIJA. Vi uzivate da pisete gluposti po forumima jer druga posla i nemate ma gori ste od RTS_a gde covek moze da vidi i cuje samo lose stvari a nikako radosne vesti o tome da cemo bolje i lepse ziveti. HVALA STO SMO SE DRUZILI PA MAKAR I NA KRATKO.
ALI MORAM DA POSTAVIM JEDNO PITANJE ZA RASTANAK ko vam daje za pravo da bilo koga ubedjujete da nesto nevalja kad ni sami niste sigurni u to i oduzimate svojim zastrasivanje ljudima sansu da dodju do zarade sto je jos gore predstavljate sebe kao neke MARTIRE ako ne razumete tu rec onda ZASTITNIKE ili jos gore predstavljate se kao MESIJA.
Ne razumem se ja u te stvari, ja platim a serviseri to resavaju za mene ...Osetim ja neki dim iz monitora kad ono evo Codera na forumu sa njegovim Trabantom...Koji procenat stavljas ulja u gorivo![]()
Ma da, tako te efendijo kako ti kazes! Nadjemo mi ljude, i tek cemo ih naci prijatelji, KADA SHVATE DA NEMA BOLJE, DA ULAZU JOS ZADNJI PUT I ZARADJUJU CEEEEEEO ZIVOT !!! Zar je to toliko komplikovano ??? Pa ne treba tu nikoga moliti, oni mole nas da im omogucimo ulazak u gem brateNaravno da nam daje za pravo da kažemo svoje mišljenje a to što tebi deluje kao zastrašivanje to je tvoje problem.
I nemoj molim te da nam govoriš istu priču kao i svi tvoji kolege i prethodnici, da mi to ne razumemo i da nismo sigurni.
Jesmo i te kako. Kao prvo, matematika je jasna, šema po kojoj se 'posluje' je jasna, poznata je od ljudi koji su tamo bili i to je to.
Ti, coder i vaši itomišljenici neće nama ostalima da kažu jednu stvar koju vass molimo dobrih 5 godina na ovoj temi-GDE NALAZITE ljude koji će da daju 2,3k evra a da pri tom nisu vaši rođaci, bliski prijatelji?
Gore navedena činjenica jeste zastrašujuća kada čovek da 2300 evra i onda vidi da ne može da učlani nikog osim onog ko mu je blizak.
Evo, ja mogu bez problema da dam te pare i uđem u gem. I zaista, ne bi mi bilo žao (teorijski) da uglavim 15 tak lenjih pohlepnih i glupih ljudi u gem (koji su puni keša) ali ***...
prijatelje i rodbinu NEĆU a ostale NE MOGU.
Nećeš valjda da me ubediš da nove članove nalaziš na ulici.Priđeš , dobar dan, dobar da i odvališ spiku o lagodnom životu za 2,3 k evra? ma daj...
Danas više nema bogova, vreme je interneta.2,3 k evra nije mala lova da bi čoveka mrzelo da u google ukuca GEM COLLECTION i vidi o čemu se radi. ta priča prolazi negde po provinciji kod neobrazovanih i pohlepnih ljudi koji je razmišljaju i ne barataju činjenicama. Vaša spika o tome kako će stalno da se učlanjuju novi i da je sistem održiv prolazi kod ultra naivnih ljudi i bliskih prijatelja i rodbine kojima eksperti za brainwashing angažovani od strane gema na prezentaciji isperu mozak.
Iz tog razloga vi ovde stalno mantrate, DODJITE I UVERITE SE jer vam je to 99 posto posla, da dovedete žrtvu na prezentaciju. pa i tad ima 80 posto njih koji se ne učlane. to vas jjebe opasno pa zato skamučete po forumima o 'fantastičnom poslovanju a i mate rupu na gaćama i vozite trabante.
![]()
Naravno....
Ne da imas pravo nego i treba da se oglasis. To je sloboda.... tvoja odluka...
... isto kad se postavi pitanje " da li zelis da zaradis vise... ?"
pa odes na prezentaciju (ti ga zoves "brainwashing")... i opet se ponudi prilika za odluku...
reci mi ko treba da odluci ?
Paperinos je pametan decko, sve zna ! Verujte mu svi !!!Prevaranti, sibicari i ostala GEMovska bratija uvek ide na fazon brzine ne bi li se na tu foru iskljucili logika i razum.Ovi tragicari sto na forumu proturaju jeftine napamet naucene pmflete su dno dna i njih uopste ne uzimajte za ozbiljno.Njih su opeljesili i oni ovde pokusavaju da se izvade na nekom sto je naravno nemoguca misija.
Likovi koji su njih opeljesili su zanimljiva populacija i sa njima bi bilo zanimljivo polemisati cisto da cujemo kako su opeljesili ove sarane.
Mogu samo zamisliti koji ocaj vlada dusama ovih kao ih je Mladi demokrata nazvao Talibananjegove price su mi bile zanimljive , on je jedini iskreno opisao kako su peljesili te naivcine koji su bili alavi na laku zaradu.
ej .... a sta je najbitnije .... planiramo oko 20 uplata za vikend .... 20*180€=3600€ za ovaj vikend![]()
Vec nedeljama po Sumadiji kruzi prica o neobicnim skupovima koji se sredom i nedeljom odrzavaju u Hotelu na Oplencu. Naime sredom u nocnim satima i nedeljom u jutarnjim iz svih delova Srbije lepo skockane gospodje i gospodini se okupljaju u ovom hotelu.Kako je nekolicina iz mog drustva cula da se okupljaju neki sektasi, zagolicani ovom pricom nas 8 smo krenuli u istragu. Kako nam je Topola u komsiluku, dve uzastopne srede i jednu nedelju posto nas je mrzelo da ustajemo
, smo odlazili na Oplenac.Ono sto je moglo da se primeti na prvi pogled su tablice:LE,ZR,NI,VR,NS,BG,KG i.td i primetno je bilo da su automobili koji su se nasli prvoga puta na parkingu bili drugi odnosno treci put kada smo odlazili.Strategija nam je bila da otkrijemo o cemu je rec. Usli smo nas 4 u Hotel kao da idemo u wc, hol je bio polupun dok je sala hotela bila popunjena.Svi su bili lepo skockani i nosili su neke ID kartice, dok smo se navodno vracali iz WC predlozila sam da odemo u salu da popijemo pice. Ostali deo ekipe je setao po stazama oko Hotela.Oni su promenili takodje spontano svoju misiju
i prisli su nekoj sali koja je odvojena od Hotela.Mi smo seli za sto, svi su nas gledali nekim cudnim pogledima, verovatno zato sto nas nisu znali i zato sto smo strcali od mase jer su svi bili lepo obuceni kao za nekakvu proslavu mature, a mi u nekom dnevnom sportskom izdanju.Na prvi pogled i za taj prvi susret koji je bio produkt nase znatizelje i generalnog negativnog stava prema sektama, nije nam nista bilo neobicno, osim sto su vizuelno svi se razlikovali po tome sto su imali razlicita obelezja na reverima, nekakve znacke, id kartice plave zlatne obicne.Kao po komandi otisli su negde, mi nismo isli naravno za njima da ne bi bilo upadljivo, ali nam je drugi deo ekipe kada smo se skupili da krenemo sa Oplenca rekao da su u sali te da su ih malo posmatrali kroz prozor od te sale. Skandiranja nekakvi povici, prazne price o nekakvim ogromnim zaradama koje su iznosili u kratkim izjavama govornici koji su se smenjivali je ono sto su oni videli.Dolazili smo dakle i u sledecu sredu i jos jednu nedelju u skracenom broju.Samu sustinu i njihov organizacioni sklop i namenu nismo mogli da provalimo, osim detalja gore navedenih, ali kako smo svi pojedinacno pretrazivali po internetu sta bi to moglo biti, naleteli smo na ovaj forum i povezali da se radi o svemu sto ste svi vi naveli u svojim stavovima.Dakle sada se oni okupljaju u Topoli na Oplencu .Drug koji je iz Topole a koji je sa nama u ekipi , kaze da je prepoznao nekolicinu ljudi iz ovog grada i kraja na tom skupu, sto znaci da je ova vrsta posla vec uveliko i u Sumadiji.Toliko od mene, nadam se da ce nekome koristiti sve ovo.
Ma da, tako te efendijo kako ti kazes! Nadjemo mi ljude, i tek cemo ih naci prijatelji, KADA SHVATE DA NEMA BOLJE, DA ULAZU JOS ZADNJI PUT I ZARADJUJU CEEEEEEO ZIVOT !!! Zar je to toliko komplikovano ??? Pa ne treba tu nikoga moliti, oni mole nas da im omogucimo ulazak u gem brate
Ja ne znam kako razuman covek ne moze da shvati kako ovo funkionise, ili nije bio na sastanku ili je filozof veliki.
No, nebitno! Bitno je da smo mi tu, i lepo nam je, a vi ste na drugoj strani, pa nas pljujete. Toga je uvek bilo na Balkanu a i bice ... sve u svemu, ja Vam zelim samo : DOBROOOOOOOOO JUUUUUUTTTRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))))))))
![]()