coder75
Zainteresovan član
- Poruka
- 429
Maideni , koga ti zezas ovde ? Trk sa parama tamo i da se poshteno ubijes od posla , a ne ovde da dangubish !
Tebe mrzi da citas 150 stranica , i sta bi sad mi trebali ovde , da tebi pisemo novih 150 stranica , za stvar koja je jasna kao dan ? Vole jedan !!!
Dodje mi tamam da te ja nateram da tutnes tamo pare , i ne bi mi te bio zao !
Drugo ,cudo jedno kako , jelte uspesni ljudi kao Sanja 26 i kako bese onaj sa brojem 75 u avataru , okidaju sekavicno sa vulgarnostima uz to josh napominjuci kako su dobro vaspitani i ne bi oni zeleli da padaju na nizi nivo !... ali eto koliko su oni siroti isprovocirani nama ,koji smo provalili da su secikese ...pa moraju ...
Koji nivo bre imate vi hohshtapleri jedni polupismeni ?
Osim sto vas tera pohlepa i ovde velicate " posao " koji radite , od vas i takih kao vas nisam cuo pametne ni jedne , i kad nemate objasnjeja za najprostija pitanja , krecete u kontra napad rafalnom paljbom navreda i prostakluka .
Jel vas na to uci ta vasa firma , akademija , knjiga ...sta li vec ?
Preporuka svima ovde , i zakorelim GEMovcima i potencijalnim zrtvama da ukoliko nisu pogledali film " GLENGARRY GLEN ROSS " iz 1992 da to ucine sto pre .
Film objasnjava puno toga o cemu je ovde rec .
Kako se sve dovijaju prodavci i u kakvom su psihickom stanju , je maestralno prikazano u filmu , gde prodavci prodaju nekretnine , pa opet poso bas i ne cveta .
Kad je roba koja se prodaje " vetar i magla " kao u slucaju GEMa , gore navedeni film moze biti i decje obdaniste , jer kud i kamo treba vishe napora i umeca kad se prodaje iluzija !
SVaka cast !! Dobro je ! Jako si pametan. A mi kreteni sa 75 u avataru pisemo samo gluposti.... Tebi to smeta ? Pa nemoj da citas