Zokinho
Zainteresovan član
- Poruka
- 371
SCnet Srbija za 1 godinu rada vec otvoren u 10 drzava ,a vi za 17 godina u 17 drzava.... Hahaha koja ste vi navlakusa od sistema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ima ja tebi da objasnjavam ?Ево ја се баш интересујем за ту твоју зараду ,ди да дођем да ми објасните ,нако лепо и стручно?
SCNet je u Madjarskoj zatvoren!!! Ilegalno su radili.SCnet Srbija za 1 godinu rada vec otvoren u 10 drzava ,a vi za 17 godina u 17 drzava.... Hahaha koja ste vi navlakusa od sistema...
Pricajte Vi sta god zelite, evo mene 6 meseci u firmi, zaradio sam 10.000€, pomagao mojim prijateljima, porodici, voljenim osobama. Ne zelim da se svadjam ni sa kim, kome ne treba dobro, ne mora u GEM, ko hoce pravi zivot, srdacno ga ocekujemo!
Hej, Hej, Hej, OOOOOOOOOOOOOOO GEM !!!!
Kretencino, ti ces da me prijavis?!Odlicno sad nam dajte vase ime i prezime sa tacnom adresom da proverimo koliko ste platili porez i naravno da vas prijavimo nadleznim institucijama koje ce se kad tad pozabaviti tim vasim "poslovanjem"
Ma okej, zelim da zaradis puno para u tvojoj firmi, ja nisam ljubomoran, samo napred!Zatvroren jer je radio preko of shore firme i nije placao porez drzavi , to ovde nece da bude, ali je sistem nadoknade najjaci ikada u bilo kom MLM-u dosad preuzet i zapocet iz Srbije... btw mnogi iz tog vaseg Gema su presli da rade ovaj posao kad su videli koliko su vece zarade , sto je bitnije moralne su a ne sa tim vasim prevarama....
Sto bi zajebao bilo koga? Ko je tebe zvao? Onaj koji zeli tebe da zajebe ? Covece, dobio si priliku da promenis svoj zivot, zivot svoje porodice, kako ti to nije jasno? Nemoj ti da slusas ljude koji zaradjuju 200-300€, pa pricaju gluposti, nego slusaj nas, moja je prosecna plata u firmi 2500€ mesecno.da pitam nesto i ako moze pomoc brzo bio sam na njihovom sastanku i sve je nerealno ali... zeljan sam tih para naravno kao i svi drugi ali a li sam obro shvatio samo ako zajebem svoje najblize tad mogu da ih imam pls pomoc
Da nisi ti pogresio temu Mile iz N. Sada ?![]()
Tako jeeeeee !!!!"Glavno je, ne lažite sebe samog. Onaj ko laže samog sebe i svoju laž sluša, dolazi dotle da više nikakvu istinu ni u sebi, ni oko sebe ne primećuje, i prema tome, ne poštuje ni sebe ni druge. A, ne poštujući nikoga, prestaje da voli."
Ne mozete svi biti u timu 4-5% uspesnih, to je to.
OOOOOOOOOOOOOOOOOO GEM !!!
E tu si se prevarioEh malera... A taman sam 'teo da se "uclanim". Ja sam mislio da primate svakog ko vam donese 2.300 evra?
Nisam znao da postoje takvi ljudi koji tako glupo razmisljaju. Ali izgleda da sam se prevario. No, nema veze ....ZA FIRME (i fizička lica – naročito) ČIJE JE POSLOVANJE PO SISTEMU MREŽNOG MARKETINGA
deo Krivicnog Zakona Republike Srbije: Zakon o trgovini, clan 52.
http://www.vremekupovine.rs/index.php/zakoni/usvojeni/47-zakon-o-trgovini
Nije za one koji vole da čitaju knjige, već za one kojima je potreban advokat.
Kojoj kategoriji Vi pripadate prosudite sami.
Bilo da ste u poslu ili samo razmisljate o njemu, nece vas ostaviti ravnodusnim.
Pruza jasan opis krivicnog dela, otvara oci u prepoznavanju nelegalnih mreznih lanaca.
Investicija u sebe ili kao poklon dragoj osobi. Besplatan download Krivicnog Zakona sa sajta Vlade Srbije.
ODLUKA JE SAMO VAŠA