Gem collection club i Mega book

Kako bi pomogli sebi, u smislu obezbedjivanja dodatnih sredstava, mnogi ljudi prisustvuju raznim promocijama i prezentacijama i donose odluku o ulasku ili ne u ponudjena poslovanja, mrezu ili sta vec. Pitanje je sa koliko predznja odlaze na te prezentacije i znaju li uopste sta tamo da gledaju, koje dokaze, mogucnosti itd bi trebalo da im ta firma pruzi tom prilikom, kako bi ih uverila u svoju validnost, ozbiljnost i kredibilitet
Kako to znati? Postoji prirucnik - knjiga malog formata, pisana bas za obicne ljude, jezikom svakodnevnice, kao pomoc svima koji to zele a ne znaju sta, gde kako, sta valja a sta ne, ...
Ovako se napamet samo prepucava. Oni koji su GEM-u misle da su na pravom mestu, a oni koji su nesto culi u negativnom kontekstu ili nisu razumeli su veliki protivnici.
Taj prirucnik toplo preporucujem svima a koga interesuje, moze mi se obratiti privatnom porukom na draganni@yahoo.com

Pricajte Vi sta god zelite, evo mene 6 meseci u firmi, zaradio sam 10.000€, pomagao mojim prijateljima, porodici, voljenim osobama. Ne zelim da se svadjam ni sa kim, kome ne treba dobro, ne mora u GEM, ko hoce pravi zivot, srdacno ga ocekujemo! :)
Hej, Hej, Hej, OOOOOOOOOOOOOOO GEM !!!!

Odlicno sad nam dajte vase ime i prezime sa tacnom adresom da proverimo koliko ste platili porez i naravno da vas prijavimo nadleznim institucijama koje ce se kad tad pozabaviti tim vasim "poslovanjem"

Odlicno sad nam dajte vase ime i prezime sa tacnom adresom da proverimo koliko ste platili porez i naravno da vas prijavimo nadleznim institucijama koje ce se kad tad pozabaviti tim vasim "poslovanjem"
Kretencino, ti ces da me prijavis?! :)) sta si ti mudonja neki? Ti to pretis meni, jeli ? daj ti meni tvoju adresu, tacno ime i prezime! A jeli, gde ti je ovaj sto nas locira preko IP adrese, hahahahhahhahhahahaaa ...... :))))))))))))))

Poslednja izmena:
Zatvroren jer je radio preko of shore firme i nije placao porez drzavi , to ovde nece da bude, ali je sistem nadoknade najjaci ikada u bilo kom MLM-u dosad preuzet i zapocet iz Srbije... btw mnogi iz tog vaseg Gema su presli da rade ovaj posao kad su videli koliko su vece zarade , sto je bitnije moralne su a ne sa tim vasim prevarama....

Zatvroren jer je radio preko of shore firme i nije placao porez drzavi , to ovde nece da bude, ali je sistem nadoknade najjaci ikada u bilo kom MLM-u dosad preuzet i zapocet iz Srbije... btw mnogi iz tog vaseg Gema su presli da rade ovaj posao kad su videli koliko su vece zarade , sto je bitnije moralne su a ne sa tim vasim prevarama....
Ma okej, zelim da zaradis puno para u tvojoj firmi, ja nisam ljubomoran, samo napred!
Pozdrav

da pitam nesto i ako moze pomoc brzo bio sam na njihovom sastanku i sve je nerealno ali... zeljan sam tih para naravno kao i svi drugi ali a li sam obro shvatio samo ako zajebem svoje najblize tad mogu da ih imam pls pomoc
Sto bi zajebao bilo koga? Ko je tebe zvao? Onaj koji zeli tebe da zajebe ? Covece, dobio si priliku da promenis svoj zivot, zivot svoje porodice, kako ti to nije jasno? Nemoj ti da slusas ljude koji zaradjuju 200-300€, pa pricaju gluposti, nego slusaj nas, moja je prosecna plata u firmi 2500€ mesecno.
Pazi, meni je svejedno da li ces ti uplatiti ili ne, to je tvoja odluka, kao i odluka svih onih koji tamo dodju, makar to bili najblizi, niko ih ne tera ni na sta.
Pozdrav

Cuo sam da GEJm kolekшn bolje raste kada se djubri. Al ne obicno stajsko, nego one malecne piramide.
Pa evo, da na stocetrdesetpetojstrani i ja dodam malo tog "Gej colection mega rubbish".
Nadam se da milioneri, multimilioneri i milijarderi koji su se obogatili, i koji, eto, iz ciste navike, sa tatinog racunara iz tatinog stana prate ovaj forum, nece zameriti.
Ko ne saslusa do kraja nema sanse da postane milioner. Dobro ajde, moze, al da sedamsto puta dnevno kaze GEJm.

Samo hrabro, forbsova lista je jos uvek poluprazna, ooooOOO GEEM! Tako je i Cak Noris kada je bio mali igrao piramidu. Izdrzite! Igrajte Gem.

Nama koji ne igramo ce ostati vise. Valjda je to ideja prirodne selekcije.

Ma zasto ne mogu sebi da dam reputaciju, a zasluzio sam... evo, i opet nece... znao sam, pokvarili ste forum sa megabuk djubrivom.

Poslednja izmena:
:klap::klap::klap::rotf::rotf::super::super::super:
Samo Vam se smejem ... tatin stan ?? Nemas ti pojma prijatelju ...
Ali ne zelim ja da se svadjam tu sa vama, idem na stolicu i vrtim malo ...
Za te pare .... sto da ne .... a Vi ?? Pa to vi znate ... :hahaha:
Samo nemojte biti ljubomorni, ne mozemo svi imati Svajcarsku platu.
Zamislite da nema vas, pa ko bi nas posluzio u restoranima, ko bi nam sipao gorivo na benzinskoj pumpi, ko bi nam odneo smece ??
Ne mozete svi biti u timu 4-5% uspesnih, to je to. :roll:
OOOOOOOOOOOOOOOOOO GEM !!!

„Mišljenje je najteži posao koji postoji, što je verovatno razlog da se tako malo ljudi njime bavi.“
Henri Ford

Zašto mislimo? Da bi pronašli način kako da zadovoljimo svoje potrebe.
Koliko mislimo? Malo, ukoliko radimo neke ustaljene i dosadne poslove, uveče sedimo pored TV ekrana, opušteni gledamo šta su drugi smislili, ne pridajemo mnogo važnosti tome, idemo na spavanje i sutradan opet isto.
Naravno, mislimo mi, ali na kojim osnovama i sa koliko znanja o nekome ili nečemu? Koliko je to ispravno? Naše mišljenje može biti iskrivljeno o mnogim stvarima i pojmovima, kako zbog nedovoljno znanja, tako i zbog predrasuda.
Šta je predrasuda?
Suditi o nečemu bez poznavanja svih činjenica, tj. prejudicirati nešto.

„Prvi korak do znanja je saznanje da nešto ne znamo.“
Ciceron

ZA FIRME (i fizička lica – naročito) ČIJE JE POSLOVANJE PO SISTEMU MREŽNOG MARKETINGA

knjiga-priručnik
NA PRAGU NEODOLJIVE PONUDE
edukacioni marketing
gde i kako honorarno zaraditi novac

Niš : Imprime, 2008, 93 str. ; 20 cm (suženi format A5)
Tiraž 1000
ISBN978-86-84257-54-5
a) Marketing – Priručnici
b) Poslovni uspeh – Priručnici
COBISS.SR-ID 146499340

Daje informacije, sugestije i motivaciju vašim budućim klijentima – potencijalnim saradnicima za ulazak u poslovanje, tj. pomaže u donošenju pozitivne odluke na vašu ponudu, jer im stvara unutrašnje zadovoljstvo i dobar osećaj da su na pravom mestu.
Priuštite im je zbog sebe. Time ćete povećati procenat njihove ulaznosti u vaš posao.

Pruža osnovne prekopotrebne informacije o marketingu, pokazuje pravac u iznalaženju poslovnih mogućnosti, daje odgovore na mnoga unutrašnja pitanja, otvara oči u prepoznavanju i selektiranju mnogobrojnih ponuda na današnjem marketinškom tržištu.

Korisna je i kao priručnik kreatorima svojih ponuda.
Proveriti koliko je adekvatna, korisna i jedinstvena sa tom tematikom?

Knjiga koja Vas neće ostaviti ravnodušnim i može Vam izmeniti poslovne poglede na bolje.

Nije za one koji vole da čitaju knjige, već za one kojima je potreban novac.

Unutar njenih korica se nalazi štivo za sve, ali ne i za svakog.

Kojoj kategoriji Vi pripadate prosudite sami.

Investicija u sebe ili kao poklon dragoj osobi.

pouzećem 250 din + ptt
sa mogućnošću popusta za veće količine
porudžbine na draganni@yahoo.com

ODLUKA JE SAMO VAŠA

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
P.S.
OVO NIJE REKLAMA VEĆ ČINJENICA
jer,
KNJIGA SE NE NALAZI U SLOBODNOJ PRODAJI.

KONCEPTIRANA JE TAKO DA SE DO NJE MOŽE DOĆI SAMO PUTEM PREPORUKE, ILI PRISUSTVOM NEKOJ OD PREZENTACIJA, GDE SE DOBIJA KAO POKLON PRILIKOM KOTIZACIJE ZA DEŠAVANJA MARKETINŠKOG TIPA

Javile su Vam se neke ideje? Imate ponudu, predlog, pitanje?

Potrebne su Vam dodatne informacije?

ZA FIRME (i fizička lica – naročito) ČIJE JE POSLOVANJE PO SISTEMU MREŽNOG MARKETINGA
deo Krivicnog Zakona Republike Srbije: Zakon o trgovini, clan 52.
http://www.vremekupovine.rs/index.php/zakoni/usvojeni/47-zakon-o-trgovini
Nije za one koji vole da čitaju knjige, već za one kojima je potreban advokat.
Bilo da ste u poslu ili samo razmisljate o njemu, nece vas ostaviti ravnodusnim.
Pruza jasan opis krivicnog dela, otvara oci u prepoznavanju nelegalnih mreznih lanaca.
Investicija u sebe ili kao poklon dragoj osobi. Besplatan download Krivicnog Zakona sa sajta Vlade Srbije.
ODLUKA JE SAMO VAŠA

Maideni , koga ti zezas ovde ? Trk sa parama tamo i da se poshteno ubijes od posla , a ne ovde da dangubish !
Tebe mrzi da citas 150 stranica , i sta bi sad mi trebali ovde , da tebi pisemo novih 150 stranica , za stvar koja je jasna kao dan ? Vole jedan !!!
Dodje mi tamam da te ja nateram da tutnes tamo pare , i ne bi mi te bio zao !

Drugo ,cudo jedno kako , jelte uspesni ljudi kao Sanja 26 i kako bese onaj sa brojem 75 u avataru , okidaju sekavicno sa vulgarnostima uz to josh napominjuci kako su dobro vaspitani i ne bi oni zeleli da padaju na nizi nivo !... ali eto koliko su oni siroti isprovocirani nama ,koji smo provalili da su secikese ...pa moraju ...
Koji nivo bre imate vi hohshtapleri jedni polupismeni ?
Osim sto vas tera pohlepa i ovde velicate " posao " koji radite , od vas i takih kao vas nisam cuo pametne ni jedne , i kad nemate objasnjeja za najprostija pitanja , krecete u kontra napad rafalnom paljbom navreda i prostakluka .
Jel vas na to uci ta vasa firma , akademija , knjiga ...sta li vec ?

Preporuka svima ovde , i zakorelim GEMovcima i potencijalnim zrtvama da ukoliko nisu pogledali film " GLENGARRY GLEN ROSS " iz 1992 da to ucine sto pre .
Film objasnjava puno toga o cemu je ovde rec .
Kako se sve dovijaju prodavci i u kakvom su psihickom stanju , je maestralno prikazano u filmu , gde prodavci prodaju nekretnine , pa opet poso bas i ne cveta .

Kad je roba koja se prodaje " vetar i magla " kao u slucaju GEMa , gore navedeni film moze biti i decje obdaniste , jer kud i kamo treba vishe napora i umeca kad se prodaje iluzija !

deo Krivicnog Zakona Republike Srbije: Zakon o trgovini, clan 52.
http://www.vremekupovine.rs/index.php/zakoni/usvojeni/47-zakon-o-trgovini
Nije za one koji vole da čitaju knjige, već za one kojima je potreban advokat.
Bilo da ste u poslu ili samo razmisljate o njemu, nece vas ostaviti ravnodusnim.
Pruza jasan opis krivicnog dela, otvara oci u prepoznavanju nelegalnih mreznih lanaca.
Investicija u sebe ili kao poklon dragoj osobi. Besplatan download Krivicnog Zakona sa sajta Vlade Srbije.
ODLUKA JE SAMO VAŠA
Nisam znao da postoje takvi ljudi koji tako glupo razmisljaju. Ali izgleda da sam se prevario. No, nema veze .... :dash:

Back