Postovani! Kako Vam stoji u statusu, da se zaklinjete da ce vas biti 300, ja za dve godne ne izbrojah toliko, ima vas negde oko tridesetak. Konkretno Vi gospodine sa Klise ste u postovima od pre godinu i vise dana ostavljali da ste biznismen, koji ima svoju firmu i svoje zaposlene, a da Vi samo, citiram:''... iz patriotskih razloga otvarate ljudima oci, da ne budu prevareni...'' , vidim da dalje to radite, na isti nacin tj. pljuvanjem. Da se razumemo jednu stvar, kao covek koji se navodno bavi biznisom i ima vise od 20 zaposlenih, mislim da bi ste trebali da imate malo vise obaveza osim ostavljanja postova na forume koje citaju, stalo isti ljudi. Zasto se npr. ne bavite Vasom firmom? Uplatom doprinosa za radnike i sl.? Vec, kao i svaki slican Vama, sedite i kuckate i sto je najgore uzivate u tome, da pljujete po narodu, a sve u svrhu patriotizma... Dajte, molim Vas, malo se edukujte, pokusajte da u ovom jadnom i napacenom svetu nadjete svoje mesto, a ne da Vi budete taj koji ce od svega praviti gore nego sto jeste. Milicija nas locirala, pa sta, evo jos jednom javno pozivam organe vlasti da dodju da me uhapse ukoliko misle da sam nekoga prevarila, a prevara je sada sve preko 15.000 RSD, poresku i trzisnu inspekciju, takodje da vide da li uplacujem porez, a pri tom pljujete i po policiji za koju navodite da ce da nas reketira. Znate li da ovom Vasom izjavom Vi direktno cinite krivicno delo, klevetanja drzavnih organa?! Malo se kao ''biznismen'' raspitajte o pravu i pocnite da se pridrzavate zakona u nasoj drzavi raspitajte se i za svoja prava , pa Vi kao i svaki gradjanin imate pravo na lecenje, jeste da je sud za medjunarodna ljudska prava zabranio zadrzavanje pacijenata na lecenju bez njihove saglasnosti ali mislim da biste mogli da prihvatite cinjenicu, da niste bas zdravi mentalno i da Vas zivot i asocijalnost, kao i animozitet, jesu bolest i imate pravo da se lecite, imate pravo, iskoristite ga.
Hhahahahaha, jos cukate zlotvori, a nista nam nemozete, fusnote i suvoparne konverzacije, ne mogu nam nauditi, samo pisite, pisite, piste, a mi radimo, radimo i radimo i radicemo dokle god budemo hteli!!! ;-)))) DOBROOOOO JUTROOOOOOO!