Gem collection club i Mega book

ej cek cek,vi mislite da je GEM firma??? HAHAHAHAHAHA KOJI LIKOVI!!! FIRMA JE FFSA,a GEM je UDRUZENJE KOJE PRODAJE NJENE PROIZVODE!!! imam i adresu i sve,ali to ti ne treba,jer imam zakoniti papir o posredovanju i svemu...
daj ljudi,gdje ste vidjeli da nesto nezakonito ostaje cak 7 godina na sceni???

sekta??? HAHAHAHAHAHA jeste momchino,bas si mi ti pametan HAHAHAHAHAHA
znas sta je meni smijesno?sto mi dodjete vi da pametujete kako se pravi novac,a imate jaaaako dobre plate i prelijepo zivite za razliku od nas :lol:

a sto se tiche "dovodjenja" prijatelja-ti nikog ne dovodis,ovce se dovode,ovde se vrshi ponuda za posao,i nije ti cilj da uzmes 540 evra i da onda budes srecan,vec da okupish pravu ekipu s kojom zelis da radis...

i ne znam za koji se ja raspravljam sa vama ovde,radite sta ocete,mislite sta ocete,vasa stvar,ne kaze se dzaba da svako ima pravo na svoje mishljenje...
ja vam samo kazem,ako vas sta zanima u vezi firme,pitajte me slobodno,a to sto vam drugi prepricajavu kako je te grozno rade iskljuchivo ljudi iz GEM-a koji su doshli tu u mislili kako ne treba nista da se radi,da pare same dolaze,i koji su bas dosli na taj nachin kako vi govorite,i gledali ljude kao 540 evra...jel vi shvatate da ako taj covjek kojem ste ponudili posao i ako je pristao,da ako on ne radi,da ni vi ne radite???nije cilj da ponudis posao covjeku,i kad prihvati da ga zaboravis,vec da mu pomazes da shvati biznis...
zato se meni prvenstveno i svidio GEM,jer svi rade skupa i svi ti pomazu u pochetku i vjerujte mi da su ti ljudi izuzetni...mislim,ja nemam koristi od promjene vaseg mishljenja,ja sam iz BiH,i nisam u stanju da vam ponudim posao,vec vam govorim iskreno da ne slusate tako likove koji dodju i pricaju kako je prevara...lijepo otidjite tamo i vidite,i ne morate uopshte da prihvatite posao,vec jednostavno da vidite kako to funkcionishe i kako radi... govore vam za GEM da nema sjediste! pa ljudi,GEM je UDRUZENJE koje radi za FIRMU,i to sto kazete da je ilegalno,kako se onda placa PDV na svaki proizvod?drzava lijepo profitira na proizvodima,niste ni znali da ode oko 300evra drzavi?
dosta sam pricao,samo jos jedan savjet: nemojte da se oslanjate na price drugih,lijepo pogledajte i probajte da shvatite biznis,a ako se ne nadjete tu,vratite se svom poslu i kraj
pozdrav i ZIVIO GEM!!! OOOOO GEM!!!

burazeru,razlika izmedju mene i tebe je u tome sto ja sljakam za 600 evra i nikog ne interesuje cime se bavim a svi znaju....a ti gem-set-mecu....sto ne kazes tati gde radis,ili deci,ili zeni,i zasto vas ljudi napadaju ako je sve legalno,sad su satro svi ludi a vi filozofi pametni.....a da...jos nesto....meni moj poslodavac nije trazio nikakvu kintu da udjem u posao.....a ti.....??....uf izvini zaboravih...sad si na nekoj jahti..i gola **** ti se vrti oko neke sipke..i pun si para...samo neznam sta radis na netu...sto ne uzivas u carima svog bogastva......ti bre covece zavlacis prijatelje da bi dobio procenat od njihovog novca koji uplate oko 2300 evra...e sad ti mene ubedi da si ti normalan a ovi normalni ljudi da su nenormalni...ajde keve ti...zivo me interesuje kako ces mi to argumentovati......

Gem je super stvar .
Tu nema lazi nema prevare .
Sigurica das samo 2400 eura ,i onda objasnis jo[ nekom kako da da 2400 eura ma milina Bozija .
Lako jednostavno i sigurno .Evo ja imam 2400 eura spremnih pa ako neko sa foruma od gemovaca hoće može da dođe i ponese tu knjigu (koja svakako vredi) pa da kod moje kuće popijemo po pivo .
I da mu dam uslov ,ako pokušaju da me prevare ode bubreg ili jetra

PANTERA KING- Zbog vas PREVARANATA, ljudi izmedju ostalog imaju predrasude prema MLM-u. Vi pravite piramidu i varate ljude. Sta radite, prodajete knjige za 2300evra???? Kad ste tako cisti sto uzimate tolike pare i sta nudite osim par knjiga? U mojoj kompaniji das 4evra i kupujes proizvode 30% jeftinije, i to je SVE sto ulazes! Na koji nacin vi isplacujete zaradu, tako sto moras da dovedes svoje prijatelje da i oni daju 2300e. dobijes od toga neke para, a sta se desava kad 2-3 meseca ne dovedes nikog novog, kako onda dobijas platu? Koliko plata imas godisnje..........................................molim te ajde me malo prosvetli, posto kazes da mozemo da te pitamo sta nas zanima.

Ma ne vredjam se ja kad me neko poput tebe ne shvati i kad trazi nesto jednostavnije ili prostije da mu objasnim:hahaha: nismo svi isti ( na svu srecu):super: Nazalost ja nemam seanse poput GEM predavanja ili slicnih MLM atrakcija da bih ti mogao biti jasniji i pozitivniji.

Mene ne zanima GEM rekoh.
Pricam u predubedjenjima koje si nakupio od ovih negativnih ljudi ovde.

Gem je super stvar .
Tu nema lazi nema prevare .
Sigurica das samo 2400 eura ,i onda objasnis jo[ nekom kako da da 2400 eura ma milina Bozija .
Lako jednostavno i sigurno .Evo ja imam 2400 eura spremnih pa ako neko sa foruma od gemovaca hoće može da dođe i ponese tu knjigu (koja svakako vredi) pa da kod moje kuće popijemo po pivo .
I da mu dam uslov ,ako pokušaju da me prevare ode bubreg ili jetra

Sve to tako lepo prosto izgleda ali.....

Pozdrav svim ljudima koji nemaju pojma o firmi GEM Collection, prvo: Ko zna da li ste bili na prezentaciji, drugo, ne znate suštinu, treće sve što ste rekli to nije tačno. Ja sam u dva vikenda zaradio 2700 eura. Ljudi koji su mi došli u saradnji zahvalni su mi za ceo život! OVDE SE NE GUBE PRIJATELJI! NAJPOŠTENIJA FIRMA NA SVETU I NAJPOŠTENIJI POSO NA SVETU! A to što niste u poslu imam za vas tri odgovora a to su:
1.Niste shvatili
2.Niste shvatili
3.Niste shvatili

Rekoh da ne pišem ništa ali posle ovoga što sam pročitao morao sam da dam komentar... Pozz!:hahaha:

Poslednja izmena:
Pozdrav svim ljudima koji nemaju pojma o firmi GEM Collection, prvo: Ko zna da li ste bili na prezentaciji, drugo, ne znate suštinu, treće sve što ste rekli to nije tačno. Ja sam u dva vikenda zaradio 2700 eura. Ljudi koji su mi došli u saradnji zahvalni su mi za ceo život! OVDE SE NE GUBE PRIJATELJI! NAJPOŠTENIJA FIRMA NA SVETU I NAJPOŠTENIJI POSO NA SVETU! A to što niste u poslu imam za vas tri odgovora a to su:
1.Niste shvatili
2.Niste shvatili
3.Niste shvatili

Rekoh da ne pišem ništa ali posle ovoga što sam pročitao morao sam da dam komentar... Pozz!:hahaha:

:dash::hahaha::rotf:

Šta ti znači ovo "Ljudi koji su mi došli u saradnji "? Nikako ne mogu da provalim taj vaš jezik.

1.Niste shvatili
2.Niste shvatili
3.Niste shvatili

A da pokušaš prvo da završiš osnovnu školu pa da se baciš na ozbiljan biznis...mislim da bi ti lektorisanje savršeno odgovaralo. :hahaha:

1.Niste shvatili
2.Niste shvatili
3.Niste shvatili

Nisam bio na prezentaciji, ali sam uspeo da povezem o cemu se radi od ljudi koji su pisali na forumu. Zbog vas par prevaranata neki ljudi i pljuju po mlm-u, jer vasu prevaru pokusavate da podvedete pod mlm! Molim te prosvetli me malo na koji nacin uzimate 2000e ljudima za par knjiga, ja sam samo 10-ak godina u mlm-u i jos nisam naucio ni neke osnovne stvari iako zivim od njega! Da, ovo ti je prvi post....................:dontunderstand:

1.Niste shvatili
2.Niste shvatili
3.Niste shvatili

Sta je to neka vradzbina kad nam tri puta kazes da nismo shvatili....ponovi ti sinko osnovnu skolu samo jednom i shvatices koliko ne shvatas.:hahaha:

Pošto sam ja nastavnik srpskog jezika da malo pogledamo ovaj sastav:

Pozdrav svim ljudima koji nemaju pojma o firmi GEM Collection, prvo: Kko zna da li ste bili na prezentaciji, drugo, znate suštinu, treće, sve što ste rekli to je tačno. Ja sam u dva vikenda "zaradio" 2700 eura. Ljudi koji su mi (došli u saradnji - vrati se iz Niš) "zahvalni" su mi za ceo život! OVDE SE GUBE PRIJATELJI! NAJNEPOŠTENIJA FIRMA NA SVETU I NAJNEPOŠTENIJI POSO NA SVETU! A to što niste u poslu imam za vas tri odgovora a to su:
1.Niste shvatili
2.Niste shvatili
3.Niste shvatili

Nedovoljan (1+)

Poslednja izmena:
Koliko ovde ima zavidnih i pshihički poremećenih ljudi prosto je neverovatno.Ja sa GEM-om imam samo pozitivna iskustva.A vi ostali umesto ljubomore i zavisti,probajte da energiju usmerite na nešto pozitivno.
Ja želim da ispričam moju priču i nadam se da će ona poslužiti kao izvor inspiracije mnogima ljudima.

Sve je počelo pre dve godine kada mi je bio najgori period u životu zbog toga što me je ostavila dugogodišnja ljubav,a pri tom sam izgubio i posao iz političkih razloga.Usamljen i izgubljen besciljno sam tumarao ulicama i čeznuo za srećom i bogatstvom.Probudio bih se u ponedeljak ujutru obično s glavoboljom od prethodne večeri i sa stavom: %Eto prodje još jedna nedelja.% Preživljavao sam nekako od nedelje do nedelje i bio u začaranom krugu depresije.Ponekad sam i pomišljao na samoubistvo pošto sam smatrao da moj šugavi život više nema smisla.
U to vreme počeo sam da se dopisujem preko interneta ljudima širom sveta i kako već to obično biva upoznao sam gomilu ljudi meni nepoznatim i dalekih,sve dok u jednom trenutku nisam naišao na jednu grupicu ljudi.Počeo sam opušteno da četujem sa njima i odmah su mi delovali nekako drugačije.Kao da znaju zašto rade to što rade.Kao da znaju kuda idu.

Ti ljudi nisu samo pričali o sreći – primenjivali su je.Dok su svi drugi izgledali kao da će totalno pokleknuti pod stresom,oni su izgledali zadovoljno,smireno,kao da ih se okolnosti uopšte ne dotiču.Činilo se da poseduju neki unutrašnji,stalni izvor radosti i zadovoljstva.Bili su neverovatno srećni.Imali su nešto što ja nisam.Posle nekoliko razgovora brzo sam postao zainteresovan šta je to što ih čini toliko srećnim i zadovoljnim u životu.I tako sam odlučio da se sprijateljim sa tim zagonetnim ljudima.Dve nedelje nakon te odluke okupili smo svi zajedno u jednom hotelu gde sam iz prve ruke otkrio šta je to što čoveka može učiniti istinski srećnim i zadovoljnim.

Odgovor je bio - GEM.....ooooooo.......GEM.Ove reči mi iznova i iznova odzvanjaju u ušima i predstavljaju za mene ogromnu životnu promenu.Od 23 decembra 2008. u 7:30 uveče moj život se potpuno promenio.Možete se smejati GEM-u, možete ga izvrnuti ruglu i ismejati.Ali on funkcioniše.Menja živote.

Danas sam srećan i zadovoljan kao nikada u životu i imam puno para.Moram još da dodam da sam uz pomoć divnih ljudi iz GEM-a otkrio da imam sklonosti ka istom polu i da mnogo volim pse.Sada sam u strasnoj ljubavnoj vezi sa jednim prelepim dečkom i njegovim velikim crnim rotvajlerom.Nas troje smo verovatno najsrećnija stvorenja na svetu.

Puno pozdrava svima i ne zaboravite da vas malo deli od istinske sreće i bogatstva.

Za više detalja pogledajte ovaj sajt:
http://www.gemcollection.net/

Poslednja izmena:
...sve dok u jednom trenutku nisam naišao na jednu grupicu ljudi.Počeo sam opušteno da četujem sa njima i odmah su mi delovali nekako drugačije.
....
Moram još da dodam da sam uz pomoć divnih ljudi iz GEM-a otkrio da imam sklonosti ka istom polu i da mnogo volim pse.Sada sam u strasnoj ljubavnoj vezi sa jednim prelepim dečkom i njegovim velikim crnim rotvajlerom.

:rotf::hahaha: Pa što odmah niste rekli da se o tome radi? A mi provaljujemo godinu dana u čemu je tajna vašeg uspeha. :rotf:

Back