ludi naucnik
Početnik
- Poruka
- 39
Steta sto se vise ne javljaju ovi biseri iz udruzenja pelikana. Bez njih nema provala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e ljudi moji ovo je STRASNO
pre nekoliko dana sam dobila poziv tj.mog supruga je zvao njegov kolega i ponudio fantastican posao, ali je bolje ako se ide u paru
i posto ja imam malo vise iskustva sa MLM sistemimaresim da se podrobnije informisem o cemu se radi
kad VIDI CUDA - SVE JE TAJNA
malo suprug, malo ja saznamo nekako da je to POSLOVNA TAJNAUGOVOR potpisujes covece da ces cutati
e sad mi je smesno sta smo mi sve pomisljali da je u pitanju
(sverc ovaj, sverc onaj,mafija,kriminal na *visokom* nivou...)
krenem ja na internet i gle ... ne mogu da verujem ljudi da ova prica opstaje i traje.....
pa zar smo toliki glupaci?
zar smo tako PROKLETI da NAJBLIZE SVOJE uvaljujemo?
stidim se sto se druzim sa ljudima koji nisu u stanju da skontaju takvu prevaru
zao mi je sto bi bili u stanju da me na racun poverenja uvuku u ovako nesto
sve one koji su i ovde stali u odbranu prevaranata zelim pitati samo jednu stvar:
KAKO GLASI TAJNA FORMULA OVE USPESNE POSLOVNE POLITIKE ZA KOJU SU POTPISALI DA CE JE CUVATI I OD BRATA, MAJKE, SINA,KUMA,PRIJATELJA?
aman ljudi kakva crna poslovna tajna, imate li vi imalo postovanja prvo prema sebi, a onda i prema ljudima sa kojima zivite ?
ZAR NISTE SKONTALI DA STE SE PRODALI PRE NEGO STE USLI ?
ZA S I T N E PARE ... ZALOSNO
tj.vi SVOJIM novcima placate pa eto ... zaista svako bira *svoj* Uspesan put ...
,
Ovde ne dolaze ljudi da se raspitaju među nama gubitnicima, već među njima dobitnicima. Jes da se retko javljaju, ali ima ih. Kao ona što je očas posla u familiji zaradila 1500 EUR. Jes da je familija u totalu ostala kratka 9600 EUR, ali samo je pitanje vremena kada će ona zaraditi još 1500 EUR i doći na pozitivnu nulu, opteretiviši porodični saldo sa još 9600 EUR.![]()

Ili koliko si pametan da skapiras drugu stranu.Koliko uspes da prevaris,toliko si uspesan.To je sva mudrost.![]()

I tako krenes na INTERNET da se raspitas.
Sjajno.
Kao da gledam TV BEOGRAD,Drugi DNEVNIK i sve verujem,

Ili koliko si pametan da skapiras drugu stranu.![]()

posto ja (neznam kako ti) gledam mnoge TV STANICE, slusam razlicite DNEVNIKE i uglavnom NE VERUJEM (eto kad bas moram kazati - imam DOSTA godina), raspolozena sam da cujem i ORIGINALNU verziju GEM-a pa izvoli - zovi me (naravno i finansiraj moj dolazak, valjda ces mi pomoci i oko ukljucenja, VRACAM ti SVE cim zaradim) - rado cu biti tvoj gost i *verovatno* promeniti do sad steceno misljenje
OBECAVAM da cu sve redovno i ISTINITO javiti svim forumasima![]()

Samo ne znam da li u sumi ima lustera da se o njih kace i da skacu po stolovima.

)
))Dakle prevaranti su presli na nsikobudzetne hotele, kako kriza ide uskoro ce se okupljati u sumi oko logorske vatre.....Samo ne znam da li u sumi ima lustera da se o njih kace i da skacu po stolovima.
Gde je onaj mladjanidemokrata da nam objasni tu problematiku kako on kaze friskih Talibana gemovaca.![]()
problem je sto su neki od forumasa bili,videli,mozda i usli,pa kad nisu uspeli krive druze..meni je zao onih koji su naseli,tj usli i nisu uspeli,a opet svaka cast drugima koji jesu...prevara je za one koji zasluzuju da budu prevareni i za one koji nisu sposobni da se bave time a hoce pare bez motike.
po meni je prevara jer ne kazu lepo da za te pare kupujete knjige i time peru novac.a ostala prica i nije prevara,znam coveka koji redovno dobija novac od toga sto nalazi nove ovcice.zaci kad nadjes clana dobijas pare,to nije prevara a kako do njega-u to ne ulazim je ne zelim da me neko zbog par hiljada evra proklinje i misli kako sam ga ja prevario...
u svakom slucaju treba otici i videti kako se ljudi zalete na price o kolima,stanovima,bogatom zivotu...a od svega toga,na parkingu su 3 auta koja vrede preko 20.000e a ostalo sve na zalost yugici,golfovi 2 i sl...
meni je bila neka anamarija ili kako vec.radi godinu i po,vozi neku corsu mislim...prica o poslu,kesu,vadi telefon od 15e,kola koja vrede 2500e,sminka koja se raspala vec u 10h,zubi u koje treba uloziti 1000e da budu kao novi...i onda mi prica pricu o pola miliona eura
ali...uzmite u obzir da je ona zensko i taj auto je mogla da zaradi i laksim putem,a mozda i jeste!
pozdrav za sve forumase!
samo je tema smorila,sve se vrti,ovi tvrdoglavi smaraju i napadaju,ovi ubedjuju...
cinjenica da ni jednima nije krasno,kao ni meni,cim kuckam ovde sa vama))
pozz