ludi naucnik
Početnik
- Poruka
- 39
Steta sto se vise ne javljaju ovi biseri iz udruzenja pelikana. Bez njih nema provala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ljudi moji ovo je STRASNO
pre nekoliko dana sam dobila poziv tj.mog supruga je zvao njegov kolega i ponudio fantastican posao, ali je bolje ako se ide u paru
i posto ja imam malo vise iskustva sa MLM sistemimaresim da se podrobnije informisem o cemu se radi
kad VIDI CUDA - SVE JE TAJNA
malo suprug, malo ja saznamo nekako da je to POSLOVNA TAJNAUGOVOR potpisujes covece da ces cutati
e sad mi je smesno sta smo mi sve pomisljali da je u pitanju
(sverc ovaj, sverc onaj,mafija,kriminal na *visokom* nivou...)
krenem ja na internet i gle ... ne mogu da verujem ljudi da ova prica opstaje i traje.....
pa zar smo toliki glupaci?
zar smo tako PROKLETI da NAJBLIZE SVOJE uvaljujemo?
stidim se sto se druzim sa ljudima koji nisu u stanju da skontaju takvu prevaru
zao mi je sto bi bili u stanju da me na racun poverenja uvuku u ovako nesto
sve one koji su i ovde stali u odbranu prevaranata zelim pitati samo jednu stvar:
KAKO GLASI TAJNA FORMULA OVE USPESNE POSLOVNE POLITIKE ZA KOJU SU POTPISALI DA CE JE CUVATI I OD BRATA, MAJKE, SINA,KUMA,PRIJATELJA?
aman ljudi kakva crna poslovna tajna, imate li vi imalo postovanja prvo prema sebi, a onda i prema ljudima sa kojima zivite ?
ZAR NISTE SKONTALI DA STE SE PRODALI PRE NEGO STE USLI ?
ZA S I T N E PARE ... ZALOSNO
tj.vi SVOJIM novcima placate pa eto ... zaista svako bira *svoj* Uspesan put ...
Ovde ne dolaze ljudi da se raspitaju među nama gubitnicima, već među njima dobitnicima. Jes da se retko javljaju, ali ima ih. Kao ona što je očas posla u familiji zaradila 1500 EUR. Jes da je familija u totalu ostala kratka 9600 EUR, ali samo je pitanje vremena kada će ona zaraditi još 1500 EUR i doći na pozitivnu nulu, opteretiviši porodični saldo sa još 9600 EUR.![]()
Ili koliko si pametan da skapiras drugu stranu.Koliko uspes da prevaris,toliko si uspesan.To je sva mudrost.![]()
I tako krenes na INTERNET da se raspitas.
Sjajno.
Kao da gledam TV BEOGRAD,Drugi DNEVNIK i sve verujem,
Ili koliko si pametan da skapiras drugu stranu.![]()
posto ja (neznam kako ti) gledam mnoge TV STANICE, slusam razlicite DNEVNIKE i uglavnom NE VERUJEM (eto kad bas moram kazati - imam DOSTA godina), raspolozena sam da cujem i ORIGINALNU verziju GEM-a pa izvoli - zovi me (naravno i finansiraj moj dolazak, valjda ces mi pomoci i oko ukljucenja, VRACAM ti SVE cim zaradim) - rado cu biti tvoj gost i *verovatno* promeniti do sad steceno misljenje
OBECAVAM da cu sve redovno i ISTINITO javiti svim forumasima![]()
Dakle prevaranti su presli na nsikobudzetne hotele, kako kriza ide uskoro ce se okupljati u sumi oko logorske vatre.....Samo ne znam da li u sumi ima lustera da se o njih kace i da skacu po stolovima.
Gde je onaj mladjanidemokrata da nam objasni tu problematiku kako on kaze friskih Talibana gemovaca.![]()
problem je sto su neki od forumasa bili,videli,mozda i usli,pa kad nisu uspeli krive druze..meni je zao onih koji su naseli,tj usli i nisu uspeli,a opet svaka cast drugima koji jesu...prevara je za one koji zasluzuju da budu prevareni i za one koji nisu sposobni da se bave time a hoce pare bez motike.
po meni je prevara jer ne kazu lepo da za te pare kupujete knjige i time peru novac.a ostala prica i nije prevara,znam coveka koji redovno dobija novac od toga sto nalazi nove ovcice.zaci kad nadjes clana dobijas pare,to nije prevara a kako do njega-u to ne ulazim je ne zelim da me neko zbog par hiljada evra proklinje i misli kako sam ga ja prevario...
u svakom slucaju treba otici i videti kako se ljudi zalete na price o kolima,stanovima,bogatom zivotu...a od svega toga,na parkingu su 3 auta koja vrede preko 20.000e a ostalo sve na zalost yugici,golfovi 2 i sl...
meni je bila neka anamarija ili kako vec.radi godinu i po,vozi neku corsu mislim...prica o poslu,kesu,vadi telefon od 15e,kola koja vrede 2500e,sminka koja se raspala vec u 10h,zubi u koje treba uloziti 1000e da budu kao novi...i onda mi prica pricu o pola miliona eura
ali...uzmite u obzir da je ona zensko i taj auto je mogla da zaradi i laksim putem,a mozda i jeste!
pozdrav za sve forumase!
samo je tema smorila,sve se vrti,ovi tvrdoglavi smaraju i napadaju,ovi ubedjuju...
cinjenica da ni jednima nije krasno,kao ni meni,cim kuckam ovde sa vama))
pozz