Gem collection club i Mega book

poštovanje
juče su me prijatelji odveli u gem :dash::dash::dash:
to je najveća prevara koja postoji,pa još da uvučem svoga najbližeg kako to oni kažu
ili kako naš narod lepo kaže ko će koga ako neće svoj svoga
oni se trenutno nalaze u hotelu "Obrenovac"u Obrenovcu
kod njih sve tajno ništa nesmeš reći(dibi nekom kazo reko bi mi odma da sam ovca za šišanje)to će vam objasniti najbolje menadžer kad vas odvedu tamo i ponesite odma 2290 evra samo(dobro nemora odma imam rok do srede tj dva dana)
te prevarante treba prijaviti i pohapsiti!:rtfm:
zašto naša vlast ćuti o tome ja neverujem da policija nezna za njih i zašto čekaju da narod još više strada pa da tek onda reaguju
kome se čovek može obratitit da se to ludilo zaustavi?
treba samo javno pričati o tome a ne praviti od toga tabu temu

Виш да можемо бити на истој страни

Ovo je slobodna drzava,nismo komunisti,to smo valjda prevazisli,po meni ova tema bi trebalo da se ugasi,jer mi sve ovo lici na lobiranje,svako ima pravo da radi sta hoce,niste dokazali da je prevara,i nemate prava o tome pricati vise,od sada svako nadalje ko zeli pljuvati,ako ima dokaze za sve ovo da su prevare nek slobodno se obratre mup-u i pravosudju...oni ce pomoci da se problemi rese...pozrav za svu gospodu....

Ovo je slobodna drzava,nismo komunisti,to smo valjda prevazisli,po meni ova tema bi trebalo da se ugasi,jer mi sve ovo lici na lobiranje,svako ima pravo da radi sta hoce,niste dokazali da je prevara,i nemate prava o tome pricati vise,od sada svako nadalje ko zeli pljuvati,ako ima dokaze za sve ovo da su prevare nek slobodno se obratre mup-u i pravosudju...oni ce pomoci da se problemi rese...pozrav za svu gospodu....

Jel sinovče tebi malo reklame treba il si i ti navlakač?
Nije dokazano?
Pa jel treba dokazivati da su šibicari prevaranti?

Ma je li, mame ti?
Da se ugasi tema?
Zulja te to sto se ipak mnogo vise ljudi javi koji su omali negativna iskustva sa tim govnetom od 'poslovanja' nego vas jajara i sibicara...
A dokazi su 1000 puta izneseni samo sto ih ti i tebi slicni negiraju.A usput, nesto mi deluje da si debeloi splasnula.Na pocetku si imala mnogo qrcevitiji stav ako se ne varam?
Pa sto nisi slusala ljude koji ovde tupe 2 godine?
Sama vidis da nije bas tako lako navatati toliko ovaca koliko je potrebno da se pokrpe najpre rupe na gacama koje gemovci uglavnom imaju a zatim i sve ostale rupe, finansijske, mentalne itd...

Ma sve je prosto... Moras da das za ulaz u firmu 184000din, od kojih ce se para namiriti potrebe prvih clanova iznad tebe, nesto za menadzment i tako dalje... Sve u svemu ti moras da nadjes minimalno 3 - 4 ovce da bi povratio svoje vec ulozene pare. Naravno da firma ne moze da posluje legalno jer piramidalna ulaganja su zabranjena zakonom, zbog toga za te pare, oni prodaju neke takozvane mnogo dobre knjige i tako zakone posao (nasli su rupu u zakonu), i posle toga sve po mom misljenju posluje legalno sa provizijama. Tako ispade da ko god dovede novog ovna ili ovcu za sisanje dobija veliki deo kolaca od novog clana preko prodaje te iste knjige (kao da je on licno pisao pa dobija toliku proviziju). Sve u svemu firma nista ne proizvodi sem sem magle i zaludjivanje ljudi da daju pare, i njihove edukacije kako da navuku sto vise budala (sto vise budala to vise para u takozvanoj kompaniji).
Ako zelite da se posvadjate sa svim prijateljima zbog ovoga samo izvolite...
Toliko od mene za provo javljanje!

Lazni naravno, posto oni koji se bave ovim 'bizmisom' i nemaju prijatelje, vec samo potencijalne ovce.

PA upravo tako.... Sve je to super ako ne povratis svoje pare... A ako ne nadjes i ti 4 ovce za sisanje onda ***.. Poceces isto da kunes... Pre neki dan si imao dva soma eura sada imas 3 knjige sa kojima mozes da obrisez d... A jos gore moze biti ako si uvukao jedno dve svoje drage osobe, koje takodje ne mogu da izvuku novac... onda o kakvom prijateljstvu mozes vise da pricas izmedju bilo koga.... Na kraju izgubio si prijatelje, nisi povratio ni novac koji si vec posedovao. Bolje da stavis ta dva soma sve na CRVENO pa sta ti bog da... Barem imas 50% sansi da dupliras pare :)

Strasno je to sto postoje ljudi koji nemaju trunke mozga,da ne pricam o moralu za koji ne znaju ni sta znaci.Uvlaciti ljude u prevaru da bi izvukli svoje uludo bacene pare i povrh svega oglasiti se ovde,bilo sta komentarisati...neverovatno...
Jos biti tako drzak i bezobrazan pa predloziti da se tema ugasi?!
Imaju li ti ljudi porodicu,boje li se cega?
Ako su bili dovoljno naivni (da ne upotrebim adekvatan izraz) i "zaposlili" se u Gem-u i Tql-u neka "rade" svoj "posao" i cute...Pa sektasi imaju dovoljno casti da vrbuju clanove tajno,a ne ovde!
Treba otvoriti novu temu koja ce da se zove: PRIJATELJ MI NUDI POSAO,A NECE DA KAZE STA TREBA DA RADIM
Ljudi kad dodju do naziva GEM i TQL,vec su dali pare ili su vec bili na "sastanku",a tad je mozda kasno da ovo procitaju

Back