Gem collection club i Mega book

ne mogu da verujem da se idalje pise na ovoj temi,ne mogu ljudi da shvate da tu nema prevare,ja sam clan GEMA vec godinu dana,imao sam takvo okruzenje da sam odveo samo jednog coveka,tj.samo jedan je pristao i ja dobio pare,ja idalje radim stari posao i ne odustajem od GEMA ali zato taj jedan moj covek vec ima iza sebe 30ljudi i zaradjuje nenormalno pa vi vidite u cemu je fora,pravi ljudi oko sebe i zagarantovan uspeh,prosto i jednostavno!

Snoki verovatno jeste magistar,njegovi postovi ne sadrze gluposti...
A ovo sto "magistar" Psihic kaze dovoljno govori o njegovoj magistraturi ;)

--------------------------------------------------------------------------------

"Atomska bomba je legalna...
Ljudi u Srbiji su legalni i zatucani..
Dinkic drzi GEM da pukne... "
Zatim:Ti nisi BILA ni kakvom seminaru....
SEMINARI koje ti nemozes sebi priustiti jer radis za dzabaka.
TI SEMINARI kostaju od 100e do 200e ulaz.
Vodi ih CHANAK ili neke druge vazne face... "

O BOZE...

Snoki verovatno jeste magistar,njegovi postovi ne sadrze gluposti...
A ovo sto "magistar" Psihic kaze dovoljno govori o njegovoj magistraturi ;)

--------------------------------------------------------------------------------

"Atomska bomba je legalna...
Ljudi u Srbiji su legalni i zatucani..
Dinkic drzi GEM da pukne... "
Zatim:Ti nisi BILA ni kakvom seminaru....
SEMINARI koje ti nemozes sebi priustiti jer radis za dzabaka.
TI SEMINARI kostaju od 100e do 200e ulaz.
Vodi ih CHANAK ili neke druge vazne face... "

O BOZE...

Bas tako,dzaba bog i sve ostalo..
Tebi nema pomoci...
Dok ne budes magistar kao SNOSHKO i JA...

ne mogu da verujem da se idalje pise na ovoj temi,ne mogu ljudi da shvate da tu nema prevare,ja sam clan GEMA vec godinu dana,imao sam takvo okruzenje da sam odveo samo jednog coveka,tj.samo jedan je pristao i ja dobio pare,ja idalje radim stari posao i ne odustajem od GEMA ali zato taj jedan moj covek vec ima iza sebe 30ljudi i zaradjuje nenormalno pa vi vidite u cemu je fora,pravi ljudi oko sebe i zagarantovan uspeh,prosto i jednostavno!

Ima prevare .(to si trebao skontati posle prve srede) .Jedan covek ne moze da prati 30 ljudi zato ne plastificiraj pricu. Prvo sto si trebao da naucis je da ne postoji teoretska mogucnost da NE NADJES 3 COVEKA U GODINU DANA ako pratis uputstva. Ako za godinu dana ,verujuci u sistem ,nisi nasao trojicu no jednog ,ondak,il si lazov il si ogranicen. Ja verujem u ovo prvo .

Ima prevare .(to si trebao skontati posle prve srede) .Jedan covek ne moze da prati 30 ljudi zato ne plastificiraj pricu. Prvo sto si trebao da naucis je da ne postoji teoretska mogucnost da NE NADJES 3 COVEKA U GODINU DANA ako pratis uputstva. Ako za godinu dana ,verujuci u sistem ,nisi nasao trojicu no jednog ,ondak,il si lazov il si ogranicen. Ja verujem u ovo prvo .

Bio sam malo ostriji ,nemoj zameriti. Isprovocirao si me sa tvrdnjom da i dalje verujes posle godinu dana neuspeha. Nelogicno mi je da ti nije,uz zahvalnost sto si ga doveo, dao 2 soma da mirnije spavas, pa ako sta uradis ,uradis. Nego ces ti biti na ledu a on lupati 10 soma mesecno.Tvoj bliznji kojem si eto ti dao priliku da promeni zivot na bolje. Ma nemoj.

Back